Torbalı’dan dünyaya 60 bin ton kuru domates
Torbalı’dan dünyaya 60 bin ton kuru domates İzmir’in Torbalı ilçesinde yılda 60 bin ton domates kurutularak dünyaya ihraç ediyor. Özellikle Avrupa ve ABD tarafından yoğun rağbet gören kurutulmuş domateslerin kilosu 2,7 Euro, yani yaklaşık 11 TL’ye alıcı buluyor.
8.08.2017 Ekonomi
Torbalı’dan dünyaya 60 bin ton kuru domates
Torbalı’dan dünyaya 60 bin ton kuru domates İzmir’in Torbalı ilçesinde yılda 60 bin ton domates kurutularak dünyaya ihraç ediyor. Özellikle Avrupa ve ABD tarafından yoğun rağbet gören kurutulmuş domateslerin kilosu 2,7 Euro, yani yaklaşık 11 TL’ye alıcı buluyor.
8.08.2017 Ekonomi
Torbalı’dan dünyaya 60 bin ton kuru domates
Torbalı’dan dünyaya 60 bin ton kuru domates Dünyanın kuru domates ihtiyacını İzmir Torbalı karşılıyor. Torbalı ilçesinde yılda 60 bin ton domates kurutularak dünyaya ihraç ediliyor.
6.08.2017 Ekonomi
Torbalı’dan dünyaya 60 bin ton kuru domates
Torbalı’dan dünyaya 60 bin ton kuru domates Dünyanın kuru domates ihtiyacını İzmir Torbalı karşılıyor. Torbalı ilçesinde yılda 60 bin ton domates kurutularak dünyaya ihraç ediliyor.
6.08.2017 Ekonomi
Dünyanın dört bir tarafına domates Torbalı’dan gidiyor
Dünyanın dört bir tarafına domates Torbalı’dan gidiyor İzmir’in hızla büyüyen ilçesi, dünyanın birçok ülkesine ihracat yapıyor. Torbalı Ticaret Odası Başkanı Abdulvahap Olgun, kurutulmuş gıda işleyen 10’a yakın fabrikanın yıllık ihracatının 60 tonu bulduğunu belirtti, “Ege’nin yükünü sırtlıyoruz” dedi
29.07.2017 Ege
İtalyanları kıskandıran pizza tarifi: Hamuru incecik oluyor
İtalyanları kıskandıran pizza tarifi: Hamuru incecik oluyor Pizza, dünya genelinde herkesin sevdiği ve sıklıkla tüketilen bir yiyecektir. İtalya'dan köken alan bu lezzetli yemek, pizza hamuru, sosu ve çeşitli malzemelerle hazırlanır. Popülerliği hızla artmaya devam eden pizza, kültürel bir simge haline gelmiş ve dünya mutfakları arasında özel bir yere sahiptir. Pizzayı evde kendi zevkine göre yapmak isteyenler için pizza tarifini paylaştık…
26.10.2023 Yemek
‘Yardımlara devam edin’
‘Yardımlara devam edin’ Deprem felaketinin ardından tüm Türkiye tek yürek oldu, bölgeye yardım yağdırdı. Ancak gün geçtikçe yardımların azalmaya başladığına dikkat çeken yetkililer, ‘Yardımları ve dayanışmayı zor günlerde sürdürelim’ çağrısı yapıyor.
25.02.2023 Gündem
Lezzeti dünyayı saracak
Lezzeti dünyayı saracak Gıda sektöründeki 20 yıllık deneyimi arkasına alan Panino Pizza, katkı maddesi kullanmadan sütle hazırladığı hamuruyla damaklara; franchise sistemiyle de yatırımcılara hitap ediyor Ar-Ge çalışmalarıyla menüsündeki çeşitliliği, franchise sistemiyle de Ege Bölgesi’ndeki şube sayısını her geçen gün artıran Panino Pizza, 2019 yılında yeni hedeflerle yoluna devam ediyor...
15.10.2020 Ege
Tükürülen pizzayı yiyen kişi konuştu
Tükürülen pizzayı yiyen kişi konuştu Pizza şirketinin 'şantaj’ açıklamasının ardından pizzayı yiyen müşteri konuştu. "Tam üçüncü dilimi ısırdığımda..."
28.03.2018 Gündem
Tükürülen pizzayı yiyen kişi konuştu
Tükürülen pizzayı yiyen kişi konuştu Pizza şirketinin 'şantaj’ açıklamasının ardından pizzayı yiyen müşteri konuştu. "Tam üçüncü dilimi ısırdığımda..."
28.03.2018 Gündem
Super Bowl'un bilet fiyatları ve reklam ücretleri rekor kırdı
Super Bowl'un bilet fiyatları ve reklam ücretleri rekor kırdı Bu yıl 52'ncisi düzenlenecek Amerikan futbol liginin final maçı Super Bowl'un ortalama bilet fiyatı 5 bin 415 dolarla ABD tarihinde bir spor müsabakası için ödenen en yüksek ortalama ücret olarak kayıtlara geçti. Minneapolis ve yakınındaki St. Paul şehirlerine bu hafta sonu 125 bin kişinin akın etmesi beklenirken, bölgede konaklamanın maliyeti bir gece için bin doları buluyor. Bu pazar oynanacak 52'nci Super Bowl boyunca yayınlanacak 30 saniyelik reklamların bedeli 5,05 milyon dolara ulaşarak rekor kırdı.
2.02.2018 Ekonomi
Pizza yapmanın püf noktaları
Pizza yapmanın püf noktaları Pizza yapmanın püf noktalarını pizzanın ustaları anlattı.
Kokoreçli pizzanın, enginar beğendinin mucitleri...
Kokoreçli pizzanın, enginar beğendinin mucitleri... Yıllardır Türkiye’de çalışan yabancı şeflerle bizim mutfağı ve damak tadımızı konuştuk. n Alman Maximilian Thomae: “Geleneksel tariflerle oynayınca eskisi kadar tepki almıyoruz. İcat ettiğim yemekler arasında favorim kokoreçli pizza.” n Japon Hiroki Takemura: “Yemek üç aşamada yenir; gözle, burunla, ağızla. Ama siz biraz acelecisiniz.” n İtalyan Giovanni Terracciano: “Çiğ ete alıştınız, hafif kanlı eti beğenmeye başladınız. Kuzu inciği enginar beğendi ile sunuyorum.” n Hollandalı Rudolf G.P.M. van Nunen: “Mutfak eğitimi gelişti, okullu kadın şef sayısı arttı.” PELİN ÇİNİ 4’te
27.04.2012 Cumartesi
Yaz öncesi kepekli gidiyor işin sonrası ‘karışık’
Yaz öncesi kepekli gidiyor işin sonrası ‘karışık’ Little Caesars pizzalarının Türkiye temsilcisi Çelebi Holding’in Gıda Grubu Genel Müdürü Hüseyin Genç, yaz öncesi formunu korumak ya da zayıflamak isteyenlerin bahardan itibaren ‘kepekli’ pizzaya ilgi gösterdiğini söyledi
6.08.2011 Ekonomi
İstanbul'un en iyi 25 pizzacısı
İstanbul'un en iyi 25 pizzacısı Bir zamanların yoksul yemeği pizza, bugün en popüler mekanların bile mönülerinden eksik olmuyor...
15.06.2012 Tatil
Şehrin en iyi 25 pizzacısı
Şehrin en iyi 25 pizzacısı Hamurun üzerindeki eriyen nefis peynir, üzerine serpiştirilen salamlar, sucuklar, mantarlar, zeytinler... Bir zamanların yoksul yemeği pizza, bugün en popüler mekanların bile mönülerinden eksik olmuyor.
3.01.2011 Cadde
Pidecinin pizzacıdan neyi eksik?
Pidecinin pizzacıdan neyi eksik? Geleneksel pideyi fast food sistemine uyarlayan Sampi, Pide Express ve Çıtır Usta, Türkiye genelinde franchising sistemiyle yeni şubeler açacaklar. Aylık ciro potansiyeli 120 bin TL’ye kadar çıkıyor...
15.03.2010 Ekonomi
Atık gazete kağıtlarından okul inşa ettiler
Atık gazete kağıtlarından okul inşa ettiler Tayvan’da çevreci bir çift, atık gazete kağıtlarından küçük bir okul yaptı...
6.01.2010 Ekonomi
Doğru beslenmek için 10 ipucu
Doğru beslenmek için 10 ipucu Her öğünde kalori hesabı yapmaktan bıktı mı? Ünlü ailelerin beslenme danışmanı: Marc Decker'in sizin için hazırladığı tüyoları okuduğunuzda sağlıklı ve formda bir bedene ulaşmanın aslında ne kadar kolay olduğunu görecek, yemeklerin tadına varacaksınız.
Pizzacının içine market açıyor
Pizzacının içine market açıyor Restoran zinciri Pizza Pizza, yeni açacağı pizza dükkânlarının içine mini market de kuruyor. Dükkânda pizza siparişini bekleyen müşteri, bir yandan da süt, dondurma, çikolata alışverişi yapacak
7.09.2008 Ekonomi
Dil Peynirli Noyan Börek
Dil Peynirli Noyan Börek İftar davetleriniz için muhteşem bir börek tarifine ne dersiniz?
17.02.2022 Ramazan Sofrası
Teşvikiye'deki neşeli lokanta
Teşvikiye'deki neşeli lokanta Zanzibar'da akşamüstüne kadar öğle yemeği servisi devam ediyor. Sonra akşam müşterileri gelmeye başlıyor. Gelenlerin çoğu genç hanımlar. Her zaman cıvıl cıvıl, neşeli bir müşteri kalabalığı var
5.01.2007 Cumartesi
Pizza pişince masanız titriyor
Pizza pişince masanız titriyor Suadiye'de açılan İtalyan restoranı Vapiano, yemeklerin hazırlanmasından ödeme sistemine kadar farklı bir mekan. Her masada kekik, nane ve fesleğen saksıları yer alıyor. Taze taze koparıp yemeğinizi tatlandırıyorsunuz
1.12.2006 Cumartesi
Burçlara göre pizza
Burçlara göre pizza Farklı burçlardan kişiler pizzayı nasıl yedikleri konusunda da farklılık gösterir. Bir de her pizza herkese gitmez. Size bu konuda tavsiyede bulunmak istiyorum...
31.12.2005 Cumartesi
Burçlara göre pizza
Burçlara göre pizza Farklı burçlardan kişiler pizzayı nasıl yedikleri konusunda da farklılık gösterir. Bir de her pizza herkese gitmez. Size bu konuda tavsiyede bulunmak istiyorum...
30.12.2005 Cumartesi

Benzer Haber Etiketleri