Placebo

Placebo

Son dakika Placebo haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Placebo gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Placebo haber sayfamızda...

Placebo

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 167 placebo haberi bulunmuştur.
Eşi için İstanbul'u terk etmişti! Aylin Aslım sessiz sedasız boşandı
Eşi için İstanbul'u terk etmişti! Aylin Aslım sessiz sedasız boşandı Ben Kalender Meşrebim, Senin Gibi, Özgürce Yaşa gibi dillere pelesenk olan şarkıları ile geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü şarkıcı Aylin Aslım, eşi için İstanbul'u terk etmişti. Ünlü ismin sessiz sedasız boşandığı ortaya çıktı.
20.03.2024 Cadde
Müzik dünyasının kalbi İstanbul’da atıyor
Müzik dünyasının kalbi İstanbul’da atıyor Kış ayları geride kalırken İstanbul da birbirinden heyecan verici konserlere hazırlanıyor.
10.03.2024 Kültür Sanat
Muse 'Compliance' ile beklentileri karşıladı mı?
Muse 'Compliance' ile beklentileri karşıladı mı? Alternatif rock sahnesinin en önemli gruplarından Muse'un Ağustos ayında çıkacak yeni albümleri 'Will Of The People'ı müjdeleyen ikinci single yayınlandı. Peki Muse'un yeni single'ı 'Compliance' beklentileri karşıladı mı?
11.04.2022 Müzik
Baharı Milliyet Sanat ile  karşılayın
Baharı Milliyet Sanat ile karşılayın Milliyet Sanat, Nisan 2022 sayısıyla sinemadan tiyatroya, edebiyattan müziğe yine kültür sanatın nabzını tutuyor.
6.04.2022 Kültür Sanat
Placebo'nun 'Never Let Me Go'  albümünün yıldızı 'The Prodigal'
Placebo'nun 'Never Let Me Go' albümünün yıldızı 'The Prodigal' 2022 birçok önemli grubun geri dönüş yılı olmaya devam ediyor. İngiliz alternatif rock gruplarından Placebo da o gruplardan biri. Placebo 'Never Let Me Go' ile 9 yıl aradan sonra karşımızda. Albümün gizli bombası ise 'The Prodigal'...
29.03.2022 Müzik
Dünyaca ünlü sanatçılardan 'Ukrayna'yı kurtarın' konseri
Dünyaca ünlü sanatçılardan 'Ukrayna'yı kurtarın' konseri Rusya'nın başlattığı savaşı kınamak için dünyaca ünlü müzisyenler bir araya geldi. Ukrayna'yı kurtarın' adı verilen konser yaklaşık 2.5 saat sürdü. Ukrayna Cumhurbaşkanı Volodimir Zelenskiy'nin eşi Olena Zelenska'ya da bir çok First Lady video mesaj göndererek desteklerini belirtti. Bu isimlerden biri de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'dı.
28.03.2022 Cadde
Dokuz yıl aradan sonra yeni Placebo albümü
Dokuz yıl aradan sonra yeni Placebo albümü Brian Molko ve Stefan Olsdal ikilisinden oluşan Placebo, 2013’te yayınlandıkları “Loud Like Love” adlı çalışmalarının ardından tam dokuz yıl sonra yepyeni bir albümle karşımızda.
26.03.2022 Kültür Sanat
Kovid aşısı sonrası bazı yan etkilerin nedeni: Nocebo tepkisi
Kovid aşısı sonrası bazı yan etkilerin nedeni: Nocebo tepkisi ABD'de Harvard Tıp Fakültesi araştırmacıları 45 binden fazla denek üzerinde yaptığı araştırmaya göre, Kovid-19 aşısının yan etkileri konusunda endişeli olan kişiler, gerçek aşı yerine plasebo verildiğinde dahi yan etkilerle karşı karşıya kalıyor.
20.01.2022 Dünya
Yeni isimler açıklandı
Yeni isimler açıklandı Arctic Monkeys, Placebo, Alt-J ve DIIV gibi isimlerin açıklandığı Zorlu PSM’nin ilk yaz konser serisi PSM Loves Summer’da Warpaint, Chef Faker ve Half Moon Run da sahne alacak.
20.12.2021 Cadde
Temmuzda  İstanbul’da
Temmuzda İstanbul’da Placebo, 18 Temmuz 2022’de PSM Loves Summer kapsamında dinleyicileriyle buluşmak için İstanbul’a gelecek.
13.12.2021 Cadde
Son dakika... Koronavirüs hapında yüzde 89 başarıyı duyurdular
Son dakika... Koronavirüs hapında yüzde 89 başarıyı duyurdular Pfizer, Covid-19'a karşı geliştirilen koronavirüs hapının faz iki ve üç denemelerinde hastaneye yatışları veya ölümleri yüzde 89 oranında düşürdüğünü açıkladı.
6.11.2021 Dünya
Placebo 'Beautiful James'le beklentileri karşıladı mı?
Placebo 'Beautiful James'le beklentileri karşıladı mı? Alternatif rock sahnesinin en önemli İngiliz gruplarından Placebo yıllar sonra yeni bir single'la aramıza döndü. Peki yeni Placebo albümünün müjdesini veren 'Beautiful James' şarkısı beklentileri karşıladı mı?
23.09.2021 Müzik
Novavax'ın koronavirüs aşısı yüzde 90 etkili çıktı
Novavax'ın koronavirüs aşısı yüzde 90 etkili çıktı ABD'li aşı üreticisi Novavax'ın geliştirdiği yeni tip koronavirüs (Kovid-19) aşısı, ABD ve Meksika'da yürütülen üçüncü aşama klinik denemelerde virüse karşı yüzde 90 bağışıklık sağladı.
14.06.2021 Dünya
Flaş BioNTech-Pfizer aşısı kararı! 12-15 yaş grubu..
Flaş BioNTech-Pfizer aşısı kararı! 12-15 yaş grubu.. Gelen son dakika haberine göre; Avrupa Birliği'nin ilaç düzenleyicisi Avrupa İlaç Ajansı (EMA), BioNTech-Pfizer'in yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı geliştirdiği aşının 12-15 yaş grubuna uygulanabileceğini bildirdi.
28.05.2021 Dünya
Çocuklarda etkinliği yüzde 100
Çocuklarda etkinliği yüzde 100 Almanya merkezli BioNTech ile ABD merkezli Pfizer’in geliştirdiği Kovid-19 aşısıyla ABD’de yapılan deneylerde, aşının 12-15 yaş arasında son derece etkili olduğu belirlendi.
1.04.2021 Dünya
Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde ilk aşı uygulaması, Rektör Özkan'a
Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde ilk aşı uygulaması, Rektör Özkan'a Koronavirüse yönelik Çin'e ait inaktif aşının Faz 3 çalışmalarına, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde başlandı. İlk aşı uygulaması, Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan'a yapıldı.
13.11.2020 Gündem
10 kişiden 8’i aşılanmalı
10 kişiden 8’i aşılanmalı Kovid-19 salgınıyla birlikte izolasyon, dezenfektan, maske ve sosyal mesafe yaşamımızın bir parçası haline geldi. Sevdiklerimizle kucaklaşmayı, korkusuzca kalabalıklar içinde eğlenmeyi unuttuk. Dünyada 1.3 milyondan fazla kişinin ölümüne neden olan Kovid-19’a karşı geliştirilen aşı çalışmalarından umutlu haberlere rağmen bilim insanları, hayatın daha uzun süre eski normale dönemeyeceği görüşünde. Bilim insanları, aşının salgını durdurabilmesi için her 10 kişiden 8’inin aşılanması gerektiğini belirtiyor. Aşının eşit dozda dağıtılamayacak olması ve aşı karşıtları nedeniyle normalleşmenin gecikeceği öngörülüyor.
13.11.2020 Dünya
Emel Mathlouthi albümünde David Bowie'den Nirvana'ya yolculuk
Emel Mathlouthi albümünde David Bowie'den Nirvana'ya yolculuk “Tunus Devrimi’nin Sesi”; Arap dünyasının dünyaca tanınan yıldızı Emel; çok özel bir projeyle dinleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor; “The Tunis Diaries” Kısa bir süre önce albümden “Holm (A Dream)” adlı yeni şarkısını paylaşan Emel şimdi de David Bowie’nin “The Man Who Sold the World” yorumunun ardından şimdi de şarkının video klibini müzikseverlerle buluşturdu.
23.09.2020 Kültür Sanat
Koronavirüs ilacında umut verici gelişme!
Koronavirüs ilacında umut verici gelişme! Koronavirüsüs potansiyel tedavi yöntemi olarak görülen Japonya üretimi antiviral ilaç Avigan'ın semptomları hafifletmede başarı gösterdiğini açıklayan üretici firma, yasal kullanım için başvuru sürecini Ekim itibariyle başlatacağını duyurdu.
23.09.2020 Dünya
Bilim Kurulu Üyesi açıkladı! Aşı denemesi Eylül’de başlıyor
Bilim Kurulu Üyesi açıkladı! Aşı denemesi Eylül’de başlıyor Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Serap Şimşek Yavuz, Kovid-19’a karşı Çin ile Almanya ve ABD’nin ortak yürüttüğü iki  ayrı aşı çalışmasının son aşaması olan Faz 3 gönüllü insan denemelerinin Türkiye’de 10’a yakın merkezde yapılacağını söyledi.
27.08.2020 Gündem
Aylin Aslım kimdir? Aylin Aslım kaç yaşında?
Aylin Aslım kimdir? Aylin Aslım kaç yaşında? Aylin Aslım kimdir? Şarkıcı kimliği ile tanınan Aylin Aslım kaç yaşında? İşte Aylin Aslım ile ilgili merak edilenler, Aylin Aslım'ın biyografisi...
2.01.2020 Gündem
mor ve ötesi 17 Ocak’ta İzmir’e geliyor!
mor ve ötesi 17 Ocak’ta İzmir’e geliyor! Her dönemde zamanın ötesinde müzikler yapan, asla eskimeyen ve her daim yeni kalan Türkçe Alternatif Rock Müziğin en önemli topluluklarından mor ve ötesi, çok özel bir konserle İzmir’e geliyor.
1.01.2020 Kültür Sanat
Plasebo ne demek?
Plasebo ne demek? Plasebo kelimesi sıkça karşımıza çıkıyor. Peki anlamını biliyor muyuz? Plasebo nedir? Plasebo etkisi ne demek? İşte plaseboya dair bilmeniz gerekenler...
8.03.2019 Hayat
16 bin TL verseler grip olur musunuz?
16 bin TL verseler grip olur musunuz? ABD’li bilim insanları, grip aşılarının etkisini anlamak için 'Grip Oteli' kurdu. Şimdilerde bu otelde konaklayacak gönüllüler arıyorlar. Bilerek ve isteyerek grip olmayı kabul eden gönüllülere, konaklamaları ve yol masrafları için 3 bin 500 dolar (15 bin 800 TL) ödeme yapılacak. Grip Oteli, ilginç bir iş kolunu daha dünyaya kazandıracak gibi görünüyor...
25.04.2021 Hayat
16 bin TL'ye grip olacak kişiler aranıyor
16 bin TL'ye grip olacak kişiler aranıyor ABD'de aşıların ne kadar etkili olduğunu araştırmak isteyen bilim adamları, "Grip Oteli"nde konaklayacak gönüllüler arıyor. Bu otelde kalanlara 16 bin TL verilecek.
11.06.2018 Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Placebo ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.