Plaket

Plaket

Son dakika plaket haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan plaket gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan plaket haber sayfamızda...

Plaket

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 4.760 plaket haberi bulunmuştur.
Karaca’dan Gürün’e plaket
Karaca’dan Gürün’e plaket Muğla Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Dr. Osman Gürün, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı makamında ziyaret etti.
20.04.2024 Ege
“Ticaretin önündeki en büyük engel enflasyon”
“Ticaretin önündeki en büyük engel enflasyon” Ankara Ticaret Odası’nın (ATO) düzenlediği “Enflasyon Düzeltmesi, Enflasyon Muhasebesi Midir?” adlı panelde enflasyon düzeltmesi uygulamasının avantajları, dezavantajları ve hukuki boyutları ele alındı.
18.04.2024 Ekonomi
Fernando Muslera'dan 5. dalya! 15 kupa kaldırdı
Fernando Muslera'dan 5. dalya! 15 kupa kaldırdı Uruguaylı file bekçisi, Hatayspor maçıyla birlikte sarı-kırmızılılarla 500. resmi karşılaşmasına çıktı. Mücadele öncesinde Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Muslera’ya plaket takdim etti.
2.04.2024 Galatasaray
Bakan Ersoy Antalya Gazeteciler Cemiyeti'nin iftar programına katıldı!
Bakan Ersoy Antalya Gazeteciler Cemiyeti'nin iftar programına katıldı! Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Antalya Gazeteciler Cemiyeti'nin (AGC) 40'ıncı yıl gecesi ve iftar programına katıldı. Törende konuşan Bakan Ersoy, Antalya Gazeteciler Cemiyeti'nin 40'ıncı yaşını kutladı.
22.03.2024 Gündem
“Önümüzdeki 3-4 ay içerisinde TÜRKSAT 6A’yı uzaya göndereceğiz”
“Önümüzdeki 3-4 ay içerisinde TÜRKSAT 6A’yı uzaya göndereceğiz” Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, “Önümüzdeki 3-4 ay içerisinde TÜRKSAT 6A’yı uzaya gönderecek ve kendi haberleşmesini üretebilen 10 ülkeden biri olacağız” dedi.
19.03.2024 Ekonomi
24 saat açık kreş!
24 saat açık kreş! Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, sağlık çalışanlarının talebi üzerine, “İnşallah özellikle hastanelerin yakınlarında açmış olduğumuz kreşleri 24 saat çalıştırırız” dedi.
16.03.2024 Ege
“1 ayda 45 bin kadını işe yerleştirdik“
“1 ayda 45 bin kadını işe yerleştirdik“ Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, “İş Pozitif Projemizi başlattığımız 9 Şubat’tan bu yana yaklaşık 1 ayda 45 bin kadını işe yerleştirdik. İnşallah bu rakam, her geçen gün katlanarak artacak“ dedi.
14.03.2024 Ekonomi
İmamoğlu'ndan Kent Lokantası açıklaması
İmamoğlu'ndan Kent Lokantası açıklaması İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Küçükçekmece Ayamama-Kaynarca Yağmur Suyu Tüneli ile Gürpınar Yağmur Suyu Tüneli Kazı Başlama Töreni’ne katıldı.
11.03.2024 Gündem
İmamoğlu: Metro sınavından geçemeyen bir belediye başkanı sınıfta kalır
İmamoğlu: Metro sınavından geçemeyen bir belediye başkanı sınıfta kalır İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Yenidoğan - Söğütlüçeşme metro hattı yapım çalışmalarına başlama törenine katıldı.
10.03.2024 Gündem
Başakşehir, Antalyaspor engelini son dakika golüyle aştı!
Başakşehir, Antalyaspor engelini son dakika golüyle aştı! Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında RAMS Başakşehir ile Bitexen Antalyaspor karşı karşıya geldi. Başakşehir, Opoku'nun 90+1'inci dakikada attığı golle sahadan 3 puanla ayrılan taraf oldu.
9.03.2024 Basaksehir
Özgür Özel Zonguldak'ta konuştu! 6 Şubat madencileri unutulmadı
Özgür Özel Zonguldak'ta konuştu! 6 Şubat madencileri unutulmadı CHP lideri Özgür Özel, yerel seçim çalışmaları kapsamında Zonguldak’ta Madenci Anıtı’nda miting düzenledi.
9.03.2024 Gündem
Beşiktaş'ın toplam borcu açıklandı!
Beşiktaş'ın toplam borcu açıklandı! Beşiktaş’ın 30 Kasım 2023 tarihi itibariyle borcunun 8 milyar 453 milyon 690 bin TL olduğu açıklandı.
9.03.2024 Beşiktaş
AK Parti Bayrampaşa Adayı Bayraktar 'Yılın Emekçi Kadınları'na plaket verdi
AK Parti Bayrampaşa Adayı Bayraktar 'Yılın Emekçi Kadınları'na plaket verdi AK Parti Bayrampaşa Belediye Başkanı Adayı Av. İlknur Kovaç Bayraktar, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla 'Yılın Emekçi Kadınları'na plaket verdi. Bayraktar, 2019 yılında Şırnak'ta imha etmeye çalıştığı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Astsubay Esma Çevik'i de unutmadı. Bayrampaşa'da yaşayan Çevik'in annesine de plaket verildi.
8.03.2024 Gündem
Emine Erdoğan: Ekilmemiş tek bir toprağımız kalmasın
Emine Erdoğan: Ekilmemiş tek bir toprağımız kalmasın Emine Erdoğan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen "Tarımda Kadın Emeği Zirvesi"ne katıldı.
6.03.2024 Gündem
Beşiktaş'tan Salih Uçan'a 400'üncü gol plaketi!
Beşiktaş'tan Salih Uçan'a 400'üncü gol plaketi! Beşiktaş Asbaşkanı Onur Göçmez, Konyaspor maçı öncesi düzenlenen törenle Tüpraş Stadyumu'ndaki 400'üncü golü atan Salih Uçan'a plaket verdi.
28.02.2024 Türkiye Kupası
Bakan Yumaklı'dan pastırma cevabı
Bakan Yumaklı'dan pastırma cevabı Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, 19. Kayseri Tarım Fuarı'nı ziyaret etti. Bakan Yumaklı burada kendisine sorulan 'Pastırmada Kayseri mi, Kastamonu mu?' sorusuna; "Her ikisi de ayrı kategoride, yiyenlere afiyet olsun" dedi.
23.02.2024 Ekonomi
Bakan Tekin: Derslik sayısı ikiye katlandı
Bakan Tekin: Derslik sayısı ikiye katlandı Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, "Türkiye'de derslik sayısı, ikiye katlanmış durumda. Öğretmen sayımız her ilimizde en az ikiye katlanmış durumda. Derslik başına ve öğretmen başına düşen öğrenci sayımız dünya ortalamalarına geldi" dedi.
21.02.2024 Gündem
Beşiktaş, Konyaspor'u ikinci yarıda yıktı!
Beşiktaş, Konyaspor'u ikinci yarıda yıktı! Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 26'ncı haftasında Konyaspor'u 2-0 mağlup etti.
20.02.2024 Beşiktaş
Kurum: ‘Sonuçsuz Belediyecilik’ bitecek, ‘Sorunsuz Belediyecilik’ başlayacak
Kurum: ‘Sonuçsuz Belediyecilik’ bitecek, ‘Sorunsuz Belediyecilik’ başlayacak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, İstanbul’un yeniden yükselişi için çalıştıklarını belirterek; "Sonuçsuz Belediyecilik’ bitecek; ‘Sorunsuz Belediyecilik’ başlayacak" dedi.
17.02.2024 Gündem
KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar Gaziantep'te temaslarda bulunuyor
KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar Gaziantep'te temaslarda bulunuyor Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Tatar, Gaziantep'te temaslarda bulunuyor. Gaziantep Üniversitesi'ndeki Kıbrıs Barış Harekatı 50.Yıl Etkinliği'ne katılan Tatar "Doğu Akdeniz'de büyük Türk siyasetine hizmet eden KKTC Kıbrıs Barış Harekatı ile gerçek oldu” dedi.
13.02.2024 Gündem
'Sarsılma' kitabı raflardaki yerini aldı! 77 gazeteciye plaket verildi
'Sarsılma' kitabı raflardaki yerini aldı! 77 gazeteciye plaket verildi Kahramanmaraş depremine tanıklık eden foto muhabir ve kameramanların anılarını anlattığı 'Sarsılma' isimli kitap raflarda yerini aldı.
12.02.2024 Gündem
Galatasaray, Tete'nin bonservisini belirledi! Sürpriz ayrılık
Galatasaray, Tete'nin bonservisini belirledi! Sürpriz ayrılık Sacha Boey'u rekor bedelle Bayern'e gönderen sonrasında ise Bakambu ile de yollarını ayıran Galatasaray'da transfer hareketliliği devam ediyor. Sarı-kırmızılı ekipte bir ayrılık daha yaşanabilir.
4.02.2024 Galatasaray
Bin 709 yeni astsubay Bakan Güler'in katıldığı törenle mezun oldu
Bin 709 yeni astsubay Bakan Güler'in katıldığı törenle mezun oldu Milli Savunma Üniversitesi Kara Astsubay Meslek Yüksekokulu 19’ncu dönem ve 2’nci dönem Astsubay Temel Askerlik ve Astsubaylık Anlayışı Kazandırma Eğitimi kursiyerlerinin mezuniyet töreni gerçekleştirildi.
2.02.2024 Gündem
Ankara Üniversitesi’nden bilim insanlarına ödül
Ankara Üniversitesi’nden bilim insanlarına ödül Ankara Üniversitesi tarafından ilki düzenlenen “Ankara Üniversitesi Ödülleri” sahiplerini buldu.
1.02.2024 Gündem
Galatasaray pes etmedi! Geriden gelerek Gaziantep FK'yı yendi
Galatasaray pes etmedi! Geriden gelerek Gaziantep FK'yı yendi Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında Galatasaray sahasında Gaziantep FK'yı konuk etti. Nefes kesen maçta Galatasaray 1-0 geriye düşmesine rağmen geriden gelerek 2-1'lik galibiyete uzandı.
30.01.2024 Süper Lig

Benzer Haber Etiketleri

Plaket ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.