Plastik Kelepçe

Plastik Kelepçe

Son dakika plastik kelepçe haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan plastik kelepçe gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan plastik kelepçe haber sayfamızda...

Plastik Kelepçe

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 302 plastik kelepçe haberi bulunmuştur.
Çağlayan saldırısında teröristlerin şoke eden planı! Çantadan onlarca kelepçe çıktı
Çağlayan saldırısında teröristlerin şoke eden planı! Çantadan onlarca kelepçe çıktı İstanbul Adalet Sarayı’na düzenlenen saldırıda iki DHKP-C'li iki terörist etkisiz hale getirilirken, yeni bilgiler de ortaya çıktı.
9.02.2024 Gündem
Çağlayan’da hain saldırı! Çatışmanın izleri demir kapıda
Çağlayan’da hain saldırı! Çatışmanın izleri demir kapıda Dün Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’na saldırı düzenleyen teröristler Emrah Yayla ile Pınar Birkoç’u etkisiz hale getiren polis memuru ve saldırganlar arasındaki çatışmanın şiddetini demir kapıdaki kurşun izleri gözler önüne serdi. Öte yandan dünden bu yana devam eden operasyonlarda gözaltına alınan şüpheli sayısının 90’a yükseldiği öğrenildi.
7.02.2024 Gündem
Çağlayan’da hain saldırı! Teröristlerin asıl hedefi ortaya çıktı
Çağlayan’da hain saldırı! Teröristlerin asıl hedefi ortaya çıktı İstanbul Adliyesi önündeki polis noktasına iki terörist tarafından silahlı saldırı düzenlendi. Çıkan çatışmada 2 terörist etkisiz hale getirildi, 1 vatandaş hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı. Olaya ilişkin dikkat çeken detaylar da ortaya çıktı.
7.02.2024 Gündem
Son dakika: Çağlayan Adliyesi'nde polise silahlı saldırı! Gözaltı sayısı artıyor
Son dakika: Çağlayan Adliyesi'nde polise silahlı saldırı! Gözaltı sayısı artıyor İstanbul'da Çağlayan Adliyesi'ndeki kontrol noktasına saldırı girişiminde bulunan DHKP/C üyesi 2 terörist etkisiz hale getirildi. Saldırıda 1 kişi hayatını kaybetti, 3'ü polis 5 kişi yaralandı. Bakan Yerlikaya, 25 adrese yapılan operasyonlarda 40 kişinin gözaltına alındığını duyurdu.
6.02.2024 Gündem
Öldürdü... Parçaladı... Dondurucuda sakladı! Canı damat için karar
Öldürdü... Parçaladı... Dondurucuda sakladı! Canı damat için karar Esenyurt'ta, kayınpederi ile kayınvalidesini öldürdükten sonra cesetlerini parçalayıp derin dondurucuda saklayan İran uyruklu Mohammad Khodarahmi, Tasarlayarak kasten öldürme" suçundan iki kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.
1.11.2023 Gündem
Gelinini öldürüp cesedini yaktı! Muğla'daki vahşeti kayınpeder anlattı
Gelinini öldürüp cesedini yaktı! Muğla'daki vahşeti kayınpeder anlattı Muğla’nın Seydikemer ilçesinde gelinini öldürüp cesedini yaktığı iddiasıyla tutuklanan 72 yaşındaki Kamil Öğüt'ün kan donduran ifadesi ortaya çıktı.
25.09.2023 Gündem
Saddam’ın son anları
Saddam’ın son anları Irak’ın devrik diktatörü Saddam Hüseyin’in 30 Aralık 2006’da idam edilmeden önce dönemin Irak Yargıtay Başkanı ile aynı odada otururken çekilmiş bir fotoğrafı yayımlandı.
28.06.2023 Gündem
Fare zehirli pilav! Sevgilisini öldürüp, çuvala koydu... Her adımı vahşet
Fare zehirli pilav! Sevgilisini öldürüp, çuvala koydu... Her adımı vahşet Denizli'de Afganistan uyruklu Nadia Noori'nin (30) öldürülmesiyle ilgili kan donduran yeni detaylar ortaya çıktı.
7.06.2023 Gündem
Beylikdüzü'nde sır olay! Boynunda plastik kelepçe ile ölü bulundu
Beylikdüzü'nde sır olay! Boynunda plastik kelepçe ile ölü bulundu İstanbul Beylikdüzü'nde 27 yaşındaki Fatih Melikşah evinde boynunda plastik kelepçe takılmış halde ölü bulundu. Melikşah'nın ölüm nedeni henüz bilinmezken konu ile ilgili soruşturma devam ediyor.
24.05.2023 Haberler
Beylikdüzü'nde sır olay! Boynunda plastik kelepçe ile ölü bulundu
Beylikdüzü'nde sır olay! Boynunda plastik kelepçe ile ölü bulundu İstanbul Beylikdüzü'nde 27 yaşındaki Fatih Melikşah evinde boynunda plastik kelepçe takılmış halde ölü bulundu. Melikşah'nın ölüm nedeni henüz bilinmezken konu ile ilgili soruşturma devam ediyor.
24.05.2023 Gündem
Gelinini öldürdükten sonra intihar edeceği sırada jandarmalar yakalamış
Gelinini öldürdükten sonra intihar edeceği sırada jandarmalar yakalamış Muğla'nın Seydikemer ilçesinde, husumetli olduğu gelini Hatice Öğüt'ü ahırda av tüfeğiyle öldürüp, cesedini ateşe veren ve olayın ardından yakalanıp, tutuklanan Kamil Öğüt'ün, savcılıktaki ifadesi ortaya çıktı.
3.05.2023 Gündem
Elleri plastik kelepçeyle bağlı asılı bulundu
Elleri plastik kelepçeyle bağlı asılı bulundu İzmir'in Bornova ilçesinde, Suriye uyruklu İbrahim El A. (29), oturduğu evde elleri plastik kelepçe ile bağlı, ipe asılı bulundu. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.
28.01.2023 Gündem
Öldürdü... Parçaladı... Dondurucuda sakladı! Cani damat akıl sağlığı incelemesi
Öldürdü... Parçaladı... Dondurucuda sakladı! Cani damat akıl sağlığı incelemesi Esenyurt'ta kayınpederi ve kayınvalidesini öldürdükten sonra cesetlerini parçalayıp, derin dondurucuda saklayan İran uyruklu Mohammad Khodarahmi'nin (35), cezai ehliyetinin olup olmadığının belirlenmesi için Adli Tıp incelemesi istendi.
15.06.2022 Gündem
Seher'in katili kırmızı bültenle aranacak
Seher'in katili kırmızı bültenle aranacak Mersin'de bir süre birlikte yaşadığı Seher Aslan Özkurt'u (34) gece boyunca dövüp, tabancayla vurarak öldüren, kadının çocuklarının da ellerini plastik kelepçeyle bağlayıp kaçan Seyfetullah Söylemez (41) için kırmızı bülten çıkartılacak.
7.06.2022 Gündem
Premier Lig'de inanılmaz olay! Kendini kale direğine kelepçeledi
Premier Lig'de inanılmaz olay! Kendini kale direğine kelepçeledi İngiltere Premier Lig'de erteleme maçında Everton ile Newcastle United karşı karşıya geldi. Kritik mücadelenin ikinci yarısında yaşanan olay, karşılaşmanın önüne geçti. İşte son dakika haberinin detayları...
Eşini plastik kelepçeyle boğup polisi aradı: 'Gelin, beni alın'
Eşini plastik kelepçeyle boğup polisi aradı: 'Gelin, beni alın' Ataşehir'de İsmail Özbek eşi Hanpaşa Özbek'i plastik kelepçeyle boğarak öldürdü. İsmail Özbek, polisi arayarak "Eşimi öldürdüm gelin beni alın" dedi. İsmail Özbek polis ekiplerince gözaltına alırken, kadının cansız bedeni Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. İsmail Özbek'in emniyetteki ifadesinde eşiyle arasında maddi anlaşmazlıklar bulunduğunu söylediği öğrenildi.
18.01.2022 Haberler
Eşini plastik kelepçeyle boğup polisi aradı: 'Gelin, beni alın'
Eşini plastik kelepçeyle boğup polisi aradı: 'Gelin, beni alın' Ataşehir'de İsmail Özbek eşi Hanpaşa Özbek'i plastik kelepçeyle boğarak öldürdü. İsmail Özbek, polisi arayarak "Eşimi öldürdüm gelin beni alın" dedi. İsmail Özbek polis ekiplerince gözaltına alırken, kadının cansız bedeni Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. İsmail Özbek'in emniyetteki ifadesinde eşiyle arasında maddi anlaşmazlıklar bulunduğunu söylediği öğrenildi.
18.01.2022 Gündem
Göçmenlerin umut yolu 'Süngü Kaya'ya çıktı!
Göçmenlerin umut yolu 'Süngü Kaya'ya çıktı! Dünyanın farklı yerlerinden Türkiye’ye gelen ve yeni yaşam için yollara düşen göçmenlerin umut yolculuğu Ege’nin soğuk sularında son buluyor... Sahil Güvenlik ekiplerinin, donmak üzereyken Süngü Kaya Adası’ndan kurtardığı göçmenler, Avrupa hayalinden vazgeçmeyeceklerini söylüyor...
29.12.2021 Gündem
Beşiktaş'ta çanta mağazasında gasp girişimi!
Beşiktaş'ta çanta mağazasında gasp girişimi! İstanbul Beşiktaş’a çanta mağazasına sözde çiçek getirmiş gibi yaparak girdikten sonra, çalışan genç kadını yere yatırarak etkisiz hale getirip gasbetmeye çalışan 4 şüpheli yakalandı. Şüphelilerin vitrinde duran fiyatları 5 bin lira ile 38 bin 500 bin lira arasında değişen çantaları gasbetmeye çalıştıkları ortaya çıktı. Şüpheliler ifadelerinde "Düğünümüz vardı. Para lazımdı bu yüzden yaptık." dedi.
31.10.2021 Gündem
Beşiktaş'ta çanta mağazasında gasp girişimi kamerada
Beşiktaş'ta çanta mağazasında gasp girişimi kamerada Beşiktaş'ta çanta mağazasına sözde çiçek getirmiş gibi yaparak girdikten sonra, çalışan genç kadını yere yatırarak etkisiz hale getirip gasbetmeye çalışan 4 şüpheli yakalandı. Şüphelilerin vitrinde duran fiyatları 5 bin lira ile 38 bin 500 bin lira arasında değişen çantaları gasbetmeye çalıştıkları ortaya çıktı. Şüpheliler poliste verdikleri ifadelerinde "Düğünümüz vardı. Para lazımdı bu yüzden yaptık" dedi. Olayı anı ise mağazasının güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.
31.10.2021 Haberler
Öldürüp, cesedini sandıkla denize attıkları gayrimenkul zengininin mallarını ele geçirememişler
Öldürüp, cesedini sandıkla denize attıkları gayrimenkul zengininin mallarını ele geçirememişler Kocaeli'nin Darıca ilçesi sahilinde, el ve ayak bileklerinde plastik kelepçe olarak cesedi bulunan, işkence yapılarak öldürüldükten sonra sandığa konularak denize atıldığı belirlenen gayrimenkul zengini Yılmaz Sezer cinayetiyle ilgili tutuklananlar arasında bulunan dini nikahlı eşi G.Ö.’nün (54), planın içerisinde yer aldığı belirlendi. G.Ö.’nün, Yılmaz Sezer’den kendisini gezdirmesini istediği, bu sırada yatta bekleyen kişilerin Sezer’i alıkoydukları tespit edildi. Yat ile denize açıldıktan sonra Sezer’in zorla mal ve paralarını ele geçirmek için imza almak istedikleri, ancak Sezer’in hiçbir dayatmayı kabul etmediği ve imza atmadığı saptandı.
2.10.2021 Gündem
Gayrimenkul zenginini yatında öldürüp, cesedini sandığa koyarak denize
Gayrimenkul zenginini yatında öldürüp, cesedini sandığa koyarak denize Kocaeli'nin Darıca ilçesi sahilinde bulunan, el ve ayak bileklerinde plastik kelepçe olan, işkence yapılarak öldürüldükten sonra sandığa konularak denize atıldığı belirlenen cesedin gayrimenkul zengini olan Yılmaz Sezer'e ait olduğu belirlendi. Polis, sandığın yapıldığı kontrplağın seri numarasından ve Sezer’in kaybolan yatlarından yola çıkarak, dini nikahlı eşi G.Ö.’nün (54) de aralarında bulunduğu 11 kişiyi gözaltına aldı. G.Ö.’nün, eşi Sezer’i kandırıp, öldürüldüğü yata götürdüğü tespit edildi.
1.10.2021 Gündem
El ve ayakları bağlı, cesedin kime ait olduğu araştırılıyor!
El ve ayakları bağlı, cesedin kime ait olduğu araştırılıyor! Kocaeli’nde, 8 gün önce el ve ayak bilekleri plastik kelepçeyle bağlı olarak darp izleriyle bulunan cansız bedeninin kime ait olduğuna yönelik araştırma sürdürülüyor.
27.09.2021 Gündem
‘Palet’ler dönüşüyor
‘Palet’ler dönüşüyor Ağır yük taşımak için kullanılan tahta paletler evlerde kullanılabilecek yeni eşyalara dönüşüyor.
30.08.2021 Home
Seher'in öldürülmesinde yardımdan tutuklandı! 'Yuvayı birleştirmeye gittim'
Seher'in öldürülmesinde yardımdan tutuklandı! 'Yuvayı birleştirmeye gittim' Mersin’de bir süre nikahsız birlikte yaşadığı Seher Aslan Özkurt'u (34) gece boyunca dövüp, tabancayla vurarak öldüren, çocuklarının da ellerini plastik kelepçeyle bağlayan firari katil zanlısı Seyfetullah Söylemez'e (41) yardım eden Barış Şimşek (31) ile Cevdet Dinar (20) hakim karşısına çıktı. Saat 02.00'de eve gittiği belirlenen şüpheli Barış Şimşek'in, "Eve iyi niyetle, bir yuvanın birleşmesi için gittim" dedi.
10.08.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Plastik Kelepçe ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.