Beş ay önce gün batımını seyrederken uçurumdan düşmüştü! Sevgili hakkında karar: Tutuklandı
Beş ay önce gün batımını seyrederken uçurumdan düşmüştü! Sevgili hakkında karar: Tutuklandı Çanakkale Bozcaada'da erkek arkadaşıyla Polente Burnu'na giden Yeşim Demir, gün batımını izlediği sırada uçuruma düşerek hayatını kaybettiği soruşturma ile ilgili karar verildi. Yeşim Demir'in erkek arkadaşı Nizamettin Gürsu "Kasten adam öldürme" suçundan tutuklanarak ceza evine gönderildi. İşte detaylar...
19.12.2023 Gündem
Bir kişinin uçurumdan düşerek öldüğü Polente Burnu için yeni karar
Bir kişinin uçurumdan düşerek öldüğü Polente Burnu için yeni karar Çanakkale'nin Bozcaada ilçesinde 7 Temmuz tarihinde bir kişinin uçurumdan düşerek hayatını kaybettiği Polente Burnu, Kaymakamlık tarafından geçici süreyle kapatılmıştı. Polente Burnu 15 Temmuz tarihinden itibaren saat 19.00 ile 21.30 arasında kontrollü olarak tatilcilere gün batımını izlemeleri için açıldı.
24.07.2023 Gündem
Evlilik teklifinin ardından kahreden ölüm! Gün batımını izlerken uçurumdan düştü
Evlilik teklifinin ardından kahreden ölüm! Gün batımını izlerken uçurumdan düştü Sevgilisiyle tatil için Bozcaada'ya giden Yeşim Demir'in ölümü kahrederken. olayla ilgili detaylar da ortaya çıktı.
8.07.2023 Gündem
Evlenme teklifi için Polente Burnu'na akın ediyor!
Evlenme teklifi için Polente Burnu'na akın ediyor! Çanakkale’nin Kuzey Ege Denizi'ndeki turizm cenneti Bozcaada'da tatilciler, gün batımını izlemek için Polente Burnu'na akın ediyor. Evli çiftlerin aşklarını tazelediği bölge, sayısız evlilik teklifi ve nikaha da ev sahipliği yapıyor.
30.07.2019 Galeri