Polis Akademisi

Polis Akademisi

Son dakika polis akademisi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan polis akademisi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan polis akademisi haber sayfamızda...

Polis Akademisi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.481 polis akademisi haberi bulunmuştur.
2024 / 1. DÖNEM BEKÇİ ALIMI başvurusu ne zaman, nasıl yapılır? Bekçilik şartları nedir? 2024 / 1. Dönem Bekçi alımı hangi tarihte olacak?
2024 / 1. DÖNEM BEKÇİ ALIMI başvurusu ne zaman, nasıl yapılır? Bekçilik şartları nedir? 2024 / 1. Dönem Bekçi alımı hangi tarihte olacak? Polis Akademisi Başkanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen Çarşı ve Mahalle Bekçiliği alım süreci merak ediliyor. Bekçi olmak isteyen vatandaşlar, bekçi alımı ne zaman, bekçilik başvurusu ne zaman, şartları nedir sorularına cevap arıyor. İşte 2024 Yılının bekçilik alımında son güncel durum
15.03.2024 Bilgi Rehberi
31. DÖNEM POMEM BAŞVURU TARİHLERİ VE ŞARTLARI | 2024 polis alımı başvuruları ne zaman başlayacak? Polislik sınavı
31. DÖNEM POMEM BAŞVURU TARİHLERİ VE ŞARTLARI | 2024 polis alımı başvuruları ne zaman başlayacak? Polislik sınavı 2024 polis alımı başvuruları için gözler EGM'den gelecek açıklamaya çevrildi. Emniyet Genel Müdürlüğü'ne bağlı Polis Akademisi Başkanlığı'ndan yapılan duyurunun ardından, 31. Dönem POMEM başvuru şartları ve başvuru tarihlerine göre müracaatlar tamamlanabilecek. Peki, 2024 polis alımı başvuruları ne zaman başlayacak? POMEM başvuru şartları belli oldu mu? İşte detaylar...
14.03.2024 Bilgi Rehberi
31. DÖNEM POMEM BAŞVURU TARİHLERİ: 2024 polis alımı başvuruları ne zaman başlayacak? POMEM başvuru şartları
31. DÖNEM POMEM BAŞVURU TARİHLERİ: 2024 polis alımı başvuruları ne zaman başlayacak? POMEM başvuru şartları 2024 polis alımı başvuruları için gözler EGM'ye çevrildi. Emniyet Genel Müdürlüğü'ne bağlı Polis Akademisi Başkanlığı'ndan yapılacak açıklamayı bekleyen adaylar, 31. Dönem POMEM başvuru şartları ve başvuru tarihlerine göre müracaatlarını tamamlayabilecekler. Peki, 2024 polis alımı başvuruları ne zaman başlayacak? POMEM başvuru şartları belli oldu mu?
6.03.2024 Bilgi Rehberi
POLİSLİK SINAVLARI 2024: PMYO ve POMEM ertelenen eğitim sonu sınavları ne zaman? Polislik sınavları hangi gün yapılacak?
POLİSLİK SINAVLARI 2024: PMYO ve POMEM ertelenen eğitim sonu sınavları ne zaman? Polislik sınavları hangi gün yapılacak? Polis Meslek Yüksekokulu ve Polis Meslek Eğitim Merkezi eğitim sonu sınav tarihleri, öğrencilerin gündemindeydi. Ancak sınav tarihlerinin ertelendiği bilgisi verilmişti. Peki, PMYO ve POMEM eğitim sonu sınavları ne zaman, nerede olacak?
24.02.2024 Bilgi Rehberi
YENİ ÇARŞI VE MAHALLE BEKÇİLİĞİ ALIMI NE ZAMAN? 2024 / 1. Dönem Bekçilik başvuru tarihleri belli oldu mu, bekçi olmanın şartları neler?
YENİ ÇARŞI VE MAHALLE BEKÇİLİĞİ ALIMI NE ZAMAN? 2024 / 1. Dönem Bekçilik başvuru tarihleri belli oldu mu, bekçi olmanın şartları neler? Polis Akademisi ve Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen bekçi alımı ile ilgili sorular gündemde. Yeni yıla girdikten sonra merak konusu olan bekçi alımı ne zaman? 2024 / 1. Dönem bekçi alımı başvuru tarihleri belli oldu mu, bekçi olmanın şartları neler?
19.02.2024 Bilgi Rehberi
POLİSLİK SINAVLARI İPTAL Mİ, ERTELENDİ Mİ? PMYO ve POMEM sınavları ne zaman, nerede yapılacak?
POLİSLİK SINAVLARI İPTAL Mİ, ERTELENDİ Mİ? PMYO ve POMEM sınavları ne zaman, nerede yapılacak? Polis Akademisi Başkanlığı tarafından düzenlenen POMEM ve PMYO eğitim sonu sınavları öğrenciler tarafından beklenirken açıklama geldi. Polislik sınavları hakkında son dakika duyurusu yapıldı. Peki, PMYO ve POMEM sınavları ne zaman?
16.02.2024 Bilgi Rehberi
Türkiye’nin yüreği yandı
Türkiye’nin yüreği yandı Gaziantep’in Nurdağı ilçesinde düşen polis helikopterinde Pilot Emniyet Amiri Cemil Gülen ve Sözleşmeli Pilot Levent Öztürk şehit oldu. Helikopterdeki teknisyen ise yaralandı.
5.02.2024 Gündem
Şehit pilot Cemil Gülen'in acı haberi Ankara'daki ailesine ulaştı
Şehit pilot Cemil Gülen'in acı haberi Ankara'daki ailesine ulaştı Gaziantep'te düşen polis helikopterinde şehit olan Pilot Emniyet Amiri Cemil Gülen'in (33) Ankara'daki babaevinde yas var. Şehidin babası Mehmet Gülen, "Dün annesiyle gittik alışverişini yaptık, ayın 24'ünde de oğluma nişan yapacaktık. Ama ben yarın oğlumun düğününü yapacağım, cenazesini defnedeceğim" dedi.
4.02.2024 Haberler
Düşen helikopterde şehit olan pilotla ilgili kahreden detayı babası açıkladı!
Düşen helikopterde şehit olan pilotla ilgili kahreden detayı babası açıkladı! Gaziantep'te düşen polis helikopterinde şehit olan Pilot Emniyet Amiri Cemil Gülen'in (33) Ankara'daki babaevinde yas var. Şehidin babası Mehmet Gülen, "Dün annesiyle gittik alışverişini yaptık, ayın 24'ünde de oğluma nişan yapacaktık. Ama ben yarın oğlumun düğününü yapacağım, cenazesini defnedeceğim" dedi.
4.02.2024 Gündem
Pmyo ve Pomem Eğitim Sonu Sınavı 2024 ne zaman? Pmyo ve Pomem Eğitim Sonu Sınavı yerleri neresi?
Pmyo ve Pomem Eğitim Sonu Sınavı 2024 ne zaman? Pmyo ve Pomem Eğitim Sonu Sınavı yerleri neresi? Polis Akademisi Başkanlığı, Pmyo ve Pomem Eğitim Sonu Sınavı ile ilgili duyuru paylaştı. Adaylar ise Pmyo ve Pomem Eğitim Sonu Sınavı 2024 ne zaman, sınav yerleri neresi araştırmasına geçti. İşte Pmyo ve Pomem Eğitim Sonu Sınavı hakkında bilinmesi gerekenler
2.02.2024 Bilgi Rehberi
PAEM alımı ne zaman, başvurular başladı mı? 👮🏻‍♂️👮🏻‍♀️ 2024 / 8. Dönem İlk Derece Amirlik Eğitimi Alım başvuru tarihleri ve şartları açıklandı mı?
PAEM alımı ne zaman, başvurular başladı mı? 👮🏻‍♂️👮🏻‍♀️ 2024 / 8. Dönem İlk Derece Amirlik Eğitimi Alım başvuru tarihleri ve şartları açıklandı mı? Polis Akademisi Başkanlığı yeni bir duyuru yayımladı. Bugün 8. Dönem İlk Derece Amirlik Eğitimi Alım Duyurusu paylaşıldı. Adaylar ise PAEM alımı ne zaman sorusunu araştırmaya başladı. Peki 8. Dönem İlk Derece Amirlik Eğitimi Alım başvuru tarihleri ve şartları açıklandı mı?
27.01.2024 Bilgi Rehberi
PAEM 8. DÖNEM ilk derece Amirlik Eğitimi alım duyurusu! PAEM 8. dönem Amirlik eğitimi alımı ne zaman yapılacak?
PAEM 8. DÖNEM ilk derece Amirlik Eğitimi alım duyurusu! PAEM 8. dönem Amirlik eğitimi alımı ne zaman yapılacak? Polis Akademisi Başkanlığı (PAEM) tarafından yapılan duyuruda 8. dönem ilk derece amirlik eğitimi alımı duyurusu yayımlandı. Peki PAEM 8. dönem Amirlik Eğitimi alımı ne zaman yapılacak?
26.01.2024 Bilgi Rehberi
YENİ ÇARŞI VE MAHALLE BEKÇİLİĞİ başvuru tarihleri açıklandı mı, ne zaman başlıyor? 2024/1. Dönem bekçi başvurusu nasıl yapılır, şartları nedir?
YENİ ÇARŞI VE MAHALLE BEKÇİLİĞİ başvuru tarihleri açıklandı mı, ne zaman başlıyor? 2024/1. Dönem bekçi başvurusu nasıl yapılır, şartları nedir? Polis Akademisi ve Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen bekçi alımı ile ilgili araştırmalar gündeme geldi. Çarşı ve Mahalle Bekçisi olmak isteyenler, bekçi nasıl olunur sorusuna cevap ararken, 2024 Bekçi alımı ne zaman, başvuru tarihleri açıklandı mı soruları da ilgi görüyor. İşte konuya ilişkin son güncel durum
25.01.2024 Bilgi Rehberi
Son dakika: Erdoğan'dan İran Cumhurbaşkanı Reisi'ye terörle mücadele mesajı: İran'ın desteği önemli
Son dakika: Erdoğan'dan İran Cumhurbaşkanı Reisi'ye terörle mücadele mesajı: İran'ın desteği önemli Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ile görüşmesinin ardından iki ülke arasında 10 yeni anlaşmaya imza atıldı. Erdoğan, "Terörle mücadelede komşumuz İran’ın desteğinin artarak devam etmesinin ehemmiyetini bir kez daha vurguladık." ifadelerini kullandı.
24.01.2024 Gündem
Aylık 280 bin TL’ye polis aranıyor
Aylık 280 bin TL’ye polis aranıyor ABD'de yaşanan polis memuru kıtlığı için yeni bir çözüm önerisi geldi.
11.01.2024 Ekonomi
Yunus Polis Nasıl Olunur? Yunus Polis Olmanın Şartları - 2024
Yunus Polis Nasıl Olunur? Yunus Polis Olmanın Şartları - 2024 Genel güvenliği ve kamu düzenini sağlamak için görevli olan yunus polisler, meslek seçiminde henüz bulunmamış olan gençlerin dikkatini çekmektedir. Birçok kişi yunus polis olmak istemekte olup bunun için çalışmaktadır. Yunus polis olmak istiyorsanız şartları ve yapılması gerekenler hakkında detayları sizler için hazırladık.
9.01.2024 Kariyer
2024'deki Bekçi alımı ne zaman, ilk başvuru nasıl yapılır ❓❗ Çarşı ve Mahalle Bekçiliği başvuru tarihleri açıklandı mı, şartları nedir?
2024'deki Bekçi alımı ne zaman, ilk başvuru nasıl yapılır ❓❗ Çarşı ve Mahalle Bekçiliği başvuru tarihleri açıklandı mı, şartları nedir? Çarşı ve Mahalle Bekçiliği başvurularını takip edenler, bekçi alımı ne zaman öğrenmek istiyor. 2024 Bekçilik başvuru tarihleri açıklandı mı, şartlar nedir? Polis Akademisi ve Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından tamamlanan bekçi alımı ile ilgili yeni duyuru var mı? İşte son güncel durum
5.01.2024 Bilgi Rehberi
Erdoğan'dan seçim talimatı! Cumhur İttifakı'nda yol haritası netleşti
Erdoğan'dan seçim talimatı! Cumhur İttifakı'nda yol haritası netleşti Cumhurbaşkanı Erdoğan, büyükşehirler dışında kalan 51 ilin parti teşkilatlarıyla yaptığı görüşmede, “AK Parti ve MHP fark etmez. Çıkarılacak her aday ittifakın adayı, ona göre çalışın. İttifaka zarar vermeyin, seçimi kazanın” talimatını verdi.
30.12.2023 Gündem
BEKÇİ ALIMI ne zaman, başvurular başladı mı? 2024 Bekçilik başvuru tarihleri ne zaman, nasıl yapılır ve şartları nedir? Gözler Polis Akademisi Başkanlığı'nda...
BEKÇİ ALIMI ne zaman, başvurular başladı mı? 2024 Bekçilik başvuru tarihleri ne zaman, nasıl yapılır ve şartları nedir? Gözler Polis Akademisi Başkanlığı'nda... Polis Akademisi ve Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından alım süreci takip edilen bekçiler ile ilgili yeni bir duyuru var mı? Bekçi olmak isteyen vatandaşlar, Bekçilik başvurusu başladı mı, ne zaman? 2. Dönem Bekçi başvuru tarihleri ve şartları açıklandı mı? sorularını tek tek araştırıyor. İşte konuya ilişkin son güncel durum
28.12.2023 Bilgi Rehberi
POMEM 31. dönem başvuru ne zaman başlayacak? Polis Akademisi 31. Dönem POMEM polis alımı başvuru şartları ve tarihleri
POMEM 31. dönem başvuru ne zaman başlayacak? Polis Akademisi 31. Dönem POMEM polis alımı başvuru şartları ve tarihleri 31. Dönem POMEM başvurularının başlayıp başlamadığı araştırılıyor. Polis olma hayalini gerçekleştirmek isteyen adaylar "POMEM 31. dönem başvuru ne zaman başlayacak? POMEM polis alımı başvuru tarihleri ne zaman ve ne kadar polis alımı yapılacak?" sorularının cevabını merak ediyor. İşte, 2023 POMEM polis alımı başvuru şartları ve tarihleri…
14.12.2023 Bilgi Rehberi
Bakan Yerlikaya polislere seslendi: Hukuka bağlılıktan asla ayrılmayacaksınız
Bakan Yerlikaya polislere seslendi: Hukuka bağlılıktan asla ayrılmayacaksınız İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Polis Akademisi Erzurum Polis Meslek Eğitim Merkezi'nin mezuniyet törenine katıldı.
9.12.2023 Gündem
6 yıldır aranıyordu! FETÖ'nün 'Emniyet Mahrem İmamı' yakalandı
6 yıldır aranıyordu! FETÖ'nün 'Emniyet Mahrem İmamı' yakalandı FETÖ üyesi olmak suçundan 6 yıldır aranan Bünyamin Bulut, Ankara’da saklandığı adreste yakalandı.
7.12.2023 Gündem
31. Dönem POMEM başvurusu ne zaman? 2024 POMEM başvuru tarihi ve şartları nedir?
31. Dönem POMEM başvurusu ne zaman? 2024 POMEM başvuru tarihi ve şartları nedir? 31. Dönem POMEM alımlarına ilişkin Polis Akademisi Başkanlığı duyuruları takip ediliyor. Son olarak 30. Dönem başvuru süreci mayıs ayında tamamlanmış ve sınav aşamaları da sonlanmıştı. Polis olmak isteyenler 31. Dönem POMEM başvurularına odaklandı! 2024 POMEM başvuruları ne zaman?
23.11.2023 Bilgi Rehberi
POMEM başvuruları başladı mı, ne zaman başlayacak? Polis Akademisi 31. Dönem POMEM polis alımı başvuru şartları ve tarihleri ne?
POMEM başvuruları başladı mı, ne zaman başlayacak? Polis Akademisi 31. Dönem POMEM polis alımı başvuru şartları ve tarihleri ne? 31. Dönem POMEM başvurularının ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Polis olmak isteyen adaylar "POMEM polis alımı başvuru tarihleri ne zaman ve ne kadar polis alımı yapılacak?" sorularının cevabını araştırıyor. İşte, 2023 POMEM polis alımı başvuru şartları ve tarihleri…
22.11.2023 Bilgi Rehberi
2023 / 1. DÖNEM BEKÇİ SINAVI SONUÇLARI açıklandı! Çarşı ve Mahalle Bekçiliği 2023/1.Dönem sınav sonuçları sorgulama ekranı
2023 / 1. DÖNEM BEKÇİ SINAVI SONUÇLARI açıklandı! Çarşı ve Mahalle Bekçiliği 2023/1.Dönem sınav sonuçları sorgulama ekranı Çarşı ve Mahalle Bekçiliği sınav sonuçları açıklandı. Bekçilik sınavına katılım sağlayan adaylar, başarısını öğrenmek için sabırsızlanıyor. Polis Akademisi Başkanlığı tarafından bekçi sınav sonuçlarına erişim açıldı. Peki bekçi sınav sonuçları nereden öğrenilir? İşte sorgulama ekranı
24.10.2023 Bilgi Rehberi

Benzer Haber Etiketleri

Polis Akademisi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.