Polis Müdahalesi

Polis Müdahalesi

Son dakika polis müdahalesi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan polis müdahalesi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan polis müdahalesi haber sayfamızda...

Polis Müdahalesi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 5.657 polis müdahalesi haberi bulunmuştur.
Hatay'da 'Örümcek Adam' kostümüyle bayram namazı kılan kişiye polis müdahalesi
Hatay'da 'Örümcek Adam' kostümüyle bayram namazı kılan kişiye polis müdahalesi Hatay’ın İskenderun ilçesinde bayram namazı kılmak için cemaat arasına 'Örümcek Adam' kostümüyle giren ve polis ekipleri tarafından camiden çıkartılan Ayaz Koç, yaşadıklarını anlattı.
11.04.2024 Haberler
Van'da DEM Partililerin protestosuna polis müdahalesi
Van'da DEM Partililerin protestosuna polis müdahalesi DEM Parti'nin, Van Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Abdullah Zeydan'ın memnu haklarının Adalet Bakanlığı'nın seçime 2 gün kala yaptığı itiraz üzerine geri alındığının açıklanmasının ardından bir grup, parti binası önünde bir araya geldi. Sloganlar atıp yürüyüşe geçen grubu polis, basınçlı su sıkıp, gaz bombaları kullanarak dağıttı.
2.04.2024 Haberler
Son dakika: Van'da başkanlık AK Parti'ye geçti
Son dakika: Van'da başkanlık AK Parti'ye geçti Van İl Seçim Kurulu, DEM Parti Abdullah Zeydan’ın seçilme yeterliliğine sahip olmadığına hükmedip, mazbatayı en yüksek ikinci oyu alan AK Parti adayı Abdullah Arvas'a verdi. Kararın ardından Van'da olaylar çıktı.
2.04.2024 Gündem
Filistinlilere destek veren Yahudiler kim?
Filistinlilere destek veren Yahudiler kim? İsrail’in kural tanımaz saldırılarına karşı duran, ABD’yi sert ifadelerle eleştiren, İsrail işgali altında ezilen Filistin halkının yanında yer alan Siyonizm karşıtı Yahudiler son günlerde sıklıkla görülmeye başladı. Peki, ABD Kongre binasında da eylem yapan barış yanlısı Yahudiler kim? Neden İsrail’in politikalarına karşılar? 
23.10.2023 Dünya
Tunceli'de izinsiz basın açıklamasına polis müdahalesi!
Tunceli'de izinsiz basın açıklamasına polis müdahalesi! Tunceli’de, izinsiz basın açıklaması yapmak isteyen gruba polis müdahale etti. Olayda ilgili 8 kişi gözaltına alındı.
12.10.2023 Gündem
Sırbistan kaçak göçle mücadele için Macaristan sınırına ağır silahlı ekipler gönderdi
Sırbistan kaçak göçle mücadele için Macaristan sınırına ağır silahlı ekipler gönderdi Sırbistan polisi sınır boyunca 371 göçmeni gözaltına aldığını açıkladı.
14.09.2023 Dünya
Metin Lokumcu davasında, olay yerinde keşif talebine mahkemeden ret
Metin Lokumcu davasında, olay yerinde keşif talebine mahkemeden ret Artvin’in Hopa ilçesinde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başbakanlığı döneminde 2011'deki mitingi öncesi çıkan olaylarda polisin sıktığı biber gazıyla fenalaşarak hayatını kaybeden emekli öğretmen Metin Lokumcu (55) olayıyla ilgili 13 polisin yargılandığı davada; mahkeme heyeti, keşif talebini reddetti.
25.05.2023 Gündem
Taksim'e çıkmak isteyen gruplara gözaltı
Taksim'e çıkmak isteyen gruplara gözaltı  1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla Beşiktaş'ta toplanarak Taksim Meydanı'na yürümek isteyen iki gruba polis müdahale etti. İki gruptan 35 kişi gözaltına alındı.
1.05.2023 Gündem
İran’da protestocularla polis karşı karşıya geldi! En az 4 kişi hayatını kaybetti
İran’da protestocularla polis karşı karşıya geldi! En az 4 kişi hayatını kaybetti İran’ın Sistan ve Belucistan eyaletinde cuma namazı sonrası başlayan protestolara polis müdahalesi sonucu en az 4 kişi hayatını kaybederken, onlarca kişi yaralandı.
25.11.2022 Dünya
Beyoğlu'nda HDP yürüyüşüne polis müdahalesi: 121 gözaltı
Beyoğlu'nda HDP yürüyüşüne polis müdahalesi: 121 gözaltı Beyoğlu'nda, HDP milletvekillerinin de aralarında bulunduğu bir grup, terör örgütüne yönelik yürütülen askeri operasyona ilişkin basın açıklaması ve yürüyüş yapmak istedi. Polis, eylemin izinsiz olduğu uyarılarına rağmen yürümek isteyen gruptan 121 kişiyi gözaltına aldı.
6.11.2022 Gündem
İsrail’le yeni dönem: Karşılıklı büyükelçi atanacak
İsrail’le yeni dönem: Karşılıklı büyükelçi atanacak Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ikili ilişkilerin geliştirilmesi konusunda büyükelçi atamasının önemli olduğunu vurgulayarak, “Filistin, Kudüs ve Gazze‘nin haklarını savunmaya devam edeceğiz ve bu konuda mesajlarımızın doğrudan büyükelçi seviyesinde Tel Aviv’e iletilmesi de önemli” ifadelerini kullandı.
18.08.2022 Siyaset
Fransa’da ‘zor’ seçim!
Fransa’da ‘zor’ seçim! Fransa, parlamento seçimlerinin 2. turu için sandık başına gidiyor. Macron’un parlamentoda çoğunluğu elde etmesi beklenmiyor.
19.06.2022 Dünya
Dehşete düşüren görüntüler! Almanya’da polisin yumrukladığı kişi öldü
Dehşete düşüren görüntüler! Almanya’da polisin yumrukladığı kişi öldü Almanya’nın Mannheim kentinde polisin kontrol altına almaya çalışırken yumrukladığı kişi kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.
2.05.2022 Dünya
Çantasındaki bıçağı görünce yere yatırıp ellerini tuttu
Çantasındaki bıçağı görünce yere yatırıp ellerini tuttu Bolu'da bir erkek, tartıştığı kadını, çantasındaki bıçağı görünce yere yatırıp ellerini tuttu. Çağırılan polis ekipleri, kadın ile erkeği ifadelerini almak için polis merkezine götürdü.
29.04.2022 Haberler
‘Peki siz nereye yüzeceksiniz?’
‘Peki siz nereye yüzeceksiniz?’ CHP lideri Kılıçdaroğlu, 1915 Çanakkale Köprüsü'ne yönelik eleştirileri nedeniyle kendisine tepki gösteren Bahçeli'ye yanıt verdi: "Tek bir sorum olacak; sen barajı geçemeyince nereye yüzeceksin? Merakım o"
23.03.2022 Siyaset
Bakan Soylu, 'Türkiye'de bir ilk olacak' diyerek açıkladı
Bakan Soylu, 'Türkiye'de bir ilk olacak' diyerek açıkladı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, canlı yayında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Soylu, Yüksekova'da polis memurunun aracında bulunan 52 kilo patlayıcıyla ilgili olarak, "Şemdinli civarında arabayı bırakıyor ve malzemeyi içine koyuyorlar. Bu polis memurunu 2019 yılında adi suçtan dolayı ihraç etmişiz. Sonrasında mahkeme kararıyla geri dönüyor. Netice itibariyle hedef İstanbul. Biz zaten birçok aktarımlarla ilgili tedbirlerimiz var. Ancak yeni yeni yöntemler görüyoruz" ifadelerini kullandı.
21.03.2022 Gündem
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Adana'daki polis müdahalesi açıklaması: Orantısız güç asla kabul edilemez
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Adana'daki polis müdahalesi açıklaması: Orantısız güç asla kabul edilemez AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, partisinin MYK gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu. Adana'da yaşananlarla ilgili açıklama yapan Çelik, "Provokasyonları görüyoruz. Haftada neredeyse 1 gün sokakların sistematik şekilde karıştırılmaya çalışıldığını biliyoruz." dedi.
21.03.2022 Haberler
Adana'da 'kentsel dönüşüm' tepkisi: Zorla evimizden numune örnekleri alındı
Adana'da 'kentsel dönüşüm' tepkisi: Zorla evimizden numune örnekleri alındı Adana'nın Yüreğir ilçesine bağlı Kazım Karabekir Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm yapılacak bazı evlerin sahipleri ile müteahhitler anlaşamayınca polis müdahalesi ile evlere girilip, 'riskli yapı tespiti' için örnek alındığı iddia edildi. Şikayetçi olacaklarını belirten mahalle halkından Sultan Doğan "Zorla evimizden numune örnekleri aldılar. 30 senelik emeğimle bu evi tek başıma yaptım. Tırnaklarımda daha kireçler duruyor" dedi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü yetkilileri, yaptırılan 'riskli yapı tespiti'nin ilgili kanunlar çerçevesinde gerçekleştirildiğini bildirdi.
14.03.2022 Emlak
Küba'da 11-12 Temmuz protestolarına ceza yağdı
Küba'da 11-12 Temmuz protestolarına ceza yağdı Küba Komünist Partisi'nin yayın organı Granma, cezaların şiddet eyleminde bulunanlara uygulandığını söyledi.
16.02.2022 Dünya
Aşı karşıtları Paris’i kapattı!
Aşı karşıtları Paris’i kapattı! Aşı karşıtlarının Kanada’yı durma noktasına getiren “Özgürlük Konvoyu” eylemleri Paris’e sıçradı! Eylemler Avrupa’ya yayılabilir.
13.02.2022 Dünya
Son dakika haberi - Spor yazarları Galatasaray - Trabzonspor maçını değerlendirdi: Kazandım derken kaybetti
Son dakika haberi - Spor yazarları Galatasaray - Trabzonspor maçını değerlendirdi: Kazandım derken kaybetti Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu'nun 23. haftasında Galatasaray sahasında Trabzonspor ile karşı karşıya geldi. İlk yarısını 1-0 önde tamamlayan sarı kırmızılılar maçın son dakikaları 84 ve 90'da yediği gollere engel olamadı ve 2-1 yenildi. Spor yazarları karşılaşmayı değerlendirdi.
24.01.2022 Galatasaray
Galatasaray yönetiminden taraftara mesaj! 'Trabzonspor kazanmadı, biz kaybettik'
Galatasaray yönetiminden taraftara mesaj! 'Trabzonspor kazanmadı, biz kaybettik' Galatasaray Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Nihat Kırmızı, “İyi oynadığımız bir maçtı. Hak ettiğimiz galibiyeti kendi ellerimizle Trabzonspor’a vermiş olduk. Aslında Trabzonspor kazanmadı, biz kaybettik” dedi.
23.01.2022 Galatasaray
Son dakika haberi: Trabzonspor maçı sonrası protesto! Galatasaray taraftarı isyan etti, polis müdahalesi
Son dakika haberi: Trabzonspor maçı sonrası protesto! Galatasaray taraftarı isyan etti, polis müdahalesi Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında Galatasaray sahasında karşılaştığı Trabzonspor’a 2-1 mağlup oldu. Sarı-kırmızılılarda bu maçla birlikte ligdeki kötü gidişata devam etti. Ligde en son Antalyaspor’u yenen Aslan daha sonra oynadığı Giresunspor, Hatayspor, Kasımapaşa ve Trabzonspor’a yenildi. Galatasaray taraftarları maçın ardından büyük bir protesto gerçekleştirdi! İşte son dakika haberinin ayrıntıları...
23.01.2022 Galatasaray
Peki biz ne yapacağız?
Peki biz ne yapacağız? Burun buruna yaşıyoruz ama şiddete karşı ne yapacağımızı bilmiyoruz
2.12.2021 Gündem
İran’da kuraklık protestosuna polis müdahalesi
İran’da kuraklık protestosuna polis müdahalesi İran’ın İsfahan kentinde kuraklık nedeniyle eylem yapan göstericilere polis göz yaşartıcı gazla müdahale etti.
26.11.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Polis Müdahalesi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.