Murat Dalkılıç: İnsanlar beni dinlesin kaygım yoktu
Murat Dalkılıç: İnsanlar beni dinlesin kaygım yoktu Murat Dalkılıç, Türkiye’de pop şarkıcılarının işinin 'showbusiness' olduğunu belirtip, "Bunun için iyi şarkı söyleme yanında kendine iyi bakman, fit olman ve gündemi takip edip, müziğini yeni formlara sokman lazım” dedi.
19.05.2020 Cadde
Hande Yener çok kızdığı şeyi açıkladı!
Hande Yener çok kızdığı şeyi açıkladı! Uludağ'da düzenlenen Snow Weekend Festivali'nde sahne alan Hande Yener, sahnede hayranlarıyla sohbet ederken, bir kişinin kendisine abla demesine çok kızdı.
15.12.2019 Cadde
Ünlü popçu Sıla'nın konserinde güldüren diyalog
Ünlü popçu Sıla'nın konserinde güldüren diyalog Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, ünlü pop şarkıcısı Sıla “Heybeden Şarkılar” konseriyle yaklaşık 3 bin Ayvalıklı'ya unutamayacakları bir gece yaşattı. Ayvalık Belediyesi’ne ait Açık Hava Tiyatrosunda gerçekleşen konserde biletler 75 ile 130 lira arası satıldı. Sıla hayranlarının hınca hınç doldurduğu iki bölümden oluşan konserde, sanatçı Sıla Gençoğlu sahne performansıyla gönülleri fethetti. Yaklaşık 30 şarkısını seslendiren sanatçı Sıla, yaklaşık 2 saat sahnede en güzel şarkılarını Ayvalıklılar için seslendirdi. Ünlü popçuya şarkılarını seslendirirken, Açık Hava Tiyatrosunu dolduran binlerce hayranı eşlik etti. 2013 yılında Abant İzzet Baysal Üniversitesinde gerçekleşmesi planlanan bir konserinin kötü hava koşulları nedeniyle iptal edilmesinin ardında, bağlı bulunduğu organizasyon şirketinin rektörlüğün resmi araçlarına haciz koydurtması nedeniyle Sıla’nın oldukça üzgün olduğu gözlendi. Ünlü popçu Sıla, seyircilerin arasında bulunan, üzerinde kendisinin fotoğrafı ve ‘Seni Seviyorum Sıla’ yazılı tişörtlü küçük bir çocuğu sahneye davet ederek dakikalarca sevdi ve tişörtüne imzasını atmayı da ihmal etmedi.
11.09.2019 Yaşam
Şarkıcı Berkay silahlı saldırıya uğradı
Şarkıcı Berkay silahlı saldırıya uğradı Ünlü popçu Berkay Etiler'de silahlı saldırıya uğradı. Şarkıcının aracına 6 kurşun isabet etti.
11.09.2019 Magazin
Ünlü popçu da özür diledi!
Ünlü popçu da özür diledi! Ermenilerden özür diliyorum kampanyasında ilginç bir imza da göze çarptı. İşte imza atan ünlü popçu;
20.12.2008 Gündem
Popçu Gülşen'e sahne de polis baskını şoku!
Popçu Gülşen'e sahne de polis baskını şoku! İzmit'te yeni açılan bir gece kulübünde dün gece ilk kez sahneye çıkan pop sanaçısı Gülşen, henüz iki parçasını seslendirdikten sonra içeriye giren polis ekiplerini görüncü şok oldu...
22.11.2008 Cadde

Benzer Haber Etiketleri