Popo

Popo

Son dakika popo haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan popo gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan popo haber sayfamızda...

Popo

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 471 popo haberi bulunmuştur.
Türk kahvesinin içine 1 kaşık ekleyin! Selülit problemini ortadan kaldırıyor
Türk kahvesinin içine 1 kaşık ekleyin! Selülit problemini ortadan kaldırıyor Pek çok kişi selülit probleminin çözümü için farklı yöntemlere başvururken, bazı doğal alternatifler de dikkat çekiyor. Türk kahvesi selülitin ise en büyük düşmanı. Türk kahvesinin içine bir kaşık ekleyin yeter.
18.01.2024 Yaşam
Danla Bilic ve rapçi sevgilisi Çakal aşka geldi!
Danla Bilic ve rapçi sevgilisi Çakal aşka geldi! Son olarak Kubilay Aka ile aşk yaşayan Danla Bilic, oyuncuyla ayrılığının hemen ardından rapçi Emirhan Çakal ile birlikte olduklarını duyurmuştu. Ünlü fenomen, "Şimdiki hedefim Çakal'dı, onu da tutturdum" demişti. Bilic'in yeni aşkıyla romantik pozları gündem oldu.
16.10.2023 Cadde
Danla Bilic ve Çakal, Bebek'te görüntülendi! Ünlü rapçinin verdiği yanıt kafa karıştırdı
Danla Bilic ve Çakal, Bebek'te görüntülendi! Ünlü rapçinin verdiği yanıt kafa karıştırdı Son olarak oyuncu Kubilay Aka ile aşk yaşayan Bilic'in ünlü rapçi Çakal ile paylaşımı aşk yaşadıkları dedikodularını beraberinde getirmişti. Geçtiğimiz günlerde yaptığı paylaşımlar ile sosyal medyada büyük yankı uyandıran Danla Bilic ve rapçi Emirhan Çakal, önceki gece Bebek'te bir mekandan çıkarken görüntülendi.
9.10.2023 Cadde
Danla Bilic ve ünlü rapçi Çakal aşk yaşıyor! Dudak dudağa poz
Danla Bilic ve ünlü rapçi Çakal aşk yaşıyor! Dudak dudağa poz Sosyal medya fenomeni Danla Bilic dün akşam arkadaşlarıyla birlikte yeni yaşını kutladı. Son olarak oyuncu Kubilay Aka ile aşk yaşayan Bilic'in ünlü rapçi Çakal ile yeni bir aşka yelken açtığı ortaya çıktı. İkilinin dudak dudağa pozları olay oldu.
5.10.2023 Cadde
Danla Bilic ile Kubilay Aka barıştı mı? Ünlü oyuncudan açıklama!
Danla Bilic ile Kubilay Aka barıştı mı? Ünlü oyuncudan açıklama! Yakışıklı oyuncu Kubilay Aka ile ünlü fenomen Danla Bilic geçtiğimiz sene yeni bir aşka yelken açmış, ancak ikilinin ilişkisi uzun sürmemişti. Geçtiğimiz günlerde Bilic'in kendisine yaptığı bir göndermeye cevap veren Aka, eski aşkıyla barıştığı iddialarına yanıt verdi.
20.09.2023 Cadde
Gizem Özdilli, Shakira'ya rakip oldu!
Gizem Özdilli, Shakira'ya rakip oldu! Podyumların deneyimli ismi Gizem Özdilli, iş görüşmesi için Alaçatı'ya geldi. Dünyada trend olan dolgun ve çıkık popo modasına uyan Gizem Özdilli, kendisini yerli Shakira olarak ilan etti.
19.07.2023 Cadde
Kerem Bürsin: Danla Bilic'i tanımıyorum
Kerem Bürsin: Danla Bilic'i tanımıyorum Sosyal medya fenomeni Danla Bilic, geçtiğimiz günlerde Kubilay Aka ile yaşadığı kısa süreli ilişkisini bitirmişti. Bilic'in adı daha sonra ünlü oyuncu Kerem Bürsin ile anılmıştı. Önceki gün gazetecilere konuyla alakalı açıklamada bulunan Kerem Bürsin, iddialara son noktayı koydu.
30.01.2023 Cadde
780 operasyon, 15 milyon lira ve kavga! Gerçek Barbie ve Ken'in tuhaf hikayesi
780 operasyon, 15 milyon lira ve kavga! Gerçek Barbie ve Ken'in tuhaf hikayesi Oyuncak bebek dünyasının en ikonik çifti Barbie ve Ken aslında insan olarak da aramızda. Ancak yakaladıkları şöhretle birçok kişinin dikkatini çeken iki fenomen Valeria Lukyanova ile Justin Jedlica oyuncak dünyasındakinin aksine birbirlerinden hiç hoşlanmıyorlar. İkilinin birbirleri hakkında söyledikleri ise farklı bir tartışmanın başlangıcı olarak kabul ediliyor.
6.01.2023 Dünya
Danla Bilic: Ayrılığımın sebebi popo impilantımmış!
Danla Bilic: Ayrılığımın sebebi popo impilantımmış! Makyaj videoları ile büyük bir izleyici kitlesine ulaşan ve sonrasında sosyal medya fenomeni olan Danla Bilic, önceki gece Nişantaşı'nda bir mekanda gerçekleşen lansmana katıldı. Oyuncu Kubilay Aka ile ilişkisi kısa süren Bilic, merak konusu olan ayrılık nedenine dair basına yansıyan haberlere gönderme yaparken, "Herkes aşk hayatımı konuşuyor" diyerek sitemde bulundu.
1.12.2022 Cadde
Berfu Yenenler'den takipçilerinin yorumlarına karşılık eğlenceli paylaşım
Berfu Yenenler'den takipçilerinin yorumlarına karşılık eğlenceli paylaşım Eser Yenenler ve Berfu Yenenler, 2019'dan yılından beri mutlu evliliklerini sürdürüyor. Berfu Yenenler, sosyal medya hesabından yaptığı eğlenceli paylaşımlarla dikkat çekiyor. 'Sende Eser kadar popo yok' yorumlarından bıkan Yenenler, taytının içine dolgu koydu. Squat yaptığı anları da paylaşan fenomen, dolgu malzemesi yüzünden kapıdan zor geçti.
8.11.2022 Magazin
Berfu Yenenler'den takipçilerinin yorumlarına karşılık eğlenceli paylaşım
Berfu Yenenler'den takipçilerinin yorumlarına karşılık eğlenceli paylaşım Eser Yenenler ve Berfu Yenenler, 2019'dan yılından beri mutlu evliliklerini sürdürüyor. Berfu Yenenler, sosyal medya hesabından yaptığı eğlenceli paylaşımlarla dikkat çekiyor. 'Sende Eser kadar popo yok' yorumlarından bıkan Yenenler, taytının içine dolgu koydu. Squat yaptığı anları da paylaşan fenomen, dolgu malzemesi yüzünden kapıdan zor geçti.
9.11.2022 Cadde
Çocuklarda Normal Ateş Ve Yüksek Ateş Kaç Derecedir? Alından Ölçülen Ateş Kaç Olmalıdır?
Çocuklarda Normal Ateş Ve Yüksek Ateş Kaç Derecedir? Alından Ölçülen Ateş Kaç Olmalıdır? Çocukların ergenlik dönemine kadar yetişkinlerden farklı düzeyde metabolizma ve hastalıkları gösterme olguları bulunmaktadır. Bilinçli olan ve çocuk sahibi olan anne babalar da bu farklılıkları bilmektedir. Çocuklarda normal ateş ve yüksek ateşin kaç derece olduğu, alından ölçülen ateşin kaç derece olması gerektiği hakkında detayları derledik.
23.07.2022 Sağlık
Gözünü açtığında karşılaştığı manzaraya inanamadı! 'Hayatımın en büyük hatasıydı'
Gözünü açtığında karşılaştığı manzaraya inanamadı! 'Hayatımın en büyük hatasıydı' İki çocuk annesi genç kadının içindeki güzellik tutkusu öyle büyüktü ki son yılların en trend estetik ameliyatlarından birini yaptırmakta tereddüt etmedi. Ancak işler hiç de umduğu gibi gitmedi. Operasyon sonrası kalıcı kalp problemleriyle boğuşan 25 yaşındaki kadın "Hayatımın en büyük hatasıydı" dedi.
11.06.2022 Dünya
4 çocuğu istismar eden bakkala 28 yıl hapis
4 çocuğu istismar eden bakkala 28 yıl hapis Kocaeli’de 12 yaşından küçük 5 çocuğa karşı cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla yargılanan bakkal yeniden hakim karşısına çıktı. Mahkeme heyeti, ’Sarkıntılık suretiyle zincirleme şekilde on iki yaşından küçük çocuğun basit cinsel istismarı’ suçunu işlediği belirlenen sanığı indirim uygulanmaksızın 28 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırdı.
5.04.2022 Gündem
Fit bir görünüme sahip olmak için uygulanabilecek cerrahi seçenekler
Fit bir görünüme sahip olmak için uygulanabilecek cerrahi seçenekler Kilonuza dikkat etmenize ve düzenli spor yapmanıza rağmen hala arzu ettiğiniz vücut hatlarına ulaşamadıysanız belki de küçük bir cerrahi dokunuş sizi istediğiniz forma sokabilir. Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Dr Sarper Mete daha fit bir görünüme sahip olmak için uygulanabilecek cerrahi seçenekleri anlattı.
22.02.2022 Estetik
Vücut şekillendirmenin en popüler 6 yolu
Vücut şekillendirmenin en popüler 6 yolu Bilim ve teknolojide yaşanan gelişmeler tıbbın her alanına olduğu gibi estetik cerrahiye de yön veriyor. Daha güzel, daha estetik, daha göz alıcı ve daha dikkat çekici bir vücuda sahip olmak eskiye göre çok daha kolay. Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Dr Sarper Mete kadınların en çok tercih ettiği 6 vücut şekillendirme uygulamasını anlattı.
1.02.2022 Estetik
Yaptırdığı estetik ameliyatlar kabusu oldu!
Yaptırdığı estetik ameliyatlar kabusu oldu! İngiltere'de yaşayan Selda Gümüş, 6 yıl önce geldiği İzmir'de geçirdiği obezite ameliyatı sonrası, estetik operasyon için de 3 kez bıçak altına yattı. Gümüş, germe operasyonlarında vücudunda deformasyon meydana geldiğini ileri sürerek operasyonları yapan doktor hakkında suç duyurusunda bulundu. Gümüş, "Vücuduma korku filmi sahnesi için makyaj yapılmış gibi hissediyorum. Bu süreci yaşadığım için uykularım kaçıyor. Rüyalarımda doktor gözlerimi oyuyor ya da beni parçalayıp doğruyor" dedi.
17.12.2021 Gündem
Estetik operasyonların risk haritası
Estetik operasyonların risk haritası Dolgu, botoks gibi ameliyatsız işlemlerde nelere dikkat edilmeli? Birden fazla ameliyatın tek seferde yapıldığı kombine ameliyatlar ne tür riskler barındırıyor? Basit bir işlem gibi görülen estetik uygulamaların risk faktörlerini plastik cerrahi uzmanıyla konuştuk
28.11.2021 Pazar
Kim Kardashian bir dakikada 1 milyon dolar kazandı
Kim Kardashian bir dakikada 1 milyon dolar kazandı Dört çocuğunun babası, şarkıcı Kanye West ile boşanma aşamasında olan ABD'li reality show yıldızı Kim Kardashian, giyim markasının çıkardığı yeni koleksiyonunun internet üzerindeki satışlarından bir dakika içerisinde kazandığı para ile şaşırttı.
11.11.2021 Cadde
2022 yılı estetik dünyasında bizi neler bekliyor?
2022 yılı estetik dünyasında bizi neler bekliyor? 2021 yılında hiç olmadığı kadar yoğun bir estetik cerrahi talebine tanıklık ettik. Bunun başlıca sebebi korona döneminde evden çalışmanın yaygınlaşması ve tatil için ayrılan birikimlerin estetik operasyonlara kaydırılması oldu. Korona öncesi yoğun tempolu iş dönemlerinde kişilerin daha çok, ofis şartlarında kısa vakitlerde yapılan ve iyileşme dönemi ihtiyacı olmayan 'non-invazif' prosedürlere ilgisinin olduğunu söyleyen Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Dr Sarper Mete, 2022 yılında bizi güzellik sektöründe nelerin beklediği ile ilgili bilgi verdi.
11.11.2021 Estetik
Kim Kardashian annesinin sevgilisine 'zengin kadın avcısı' dedi
Kim Kardashian annesinin sevgilisine 'zengin kadın avcısı' dedi Rapçi eşi Kanye West ile boşanma aşamasında olan reality şov yıldızı Kim Kardashian, özel hayatıyla ilgili dikkat çekici konularda esprili yorumlar yaptı. Kardashian, annesi Kris Jenner'ın sevgilisi Corey Gamble ile de dalga geçerek, onu 'zengin kadın avcısı' olarak lanse etti
11.10.2021 Cadde
Çoçuklarda Normal Ateş Ve Yüksek Ateş Kaç Derecedir? Alından Ölçülen Ateş Kaç Olmalıdır?
Çoçuklarda Normal Ateş Ve Yüksek Ateş Kaç Derecedir? Alından Ölçülen Ateş Kaç Olmalıdır? Çocukların ergenlik dönemine kadar yetişkinlerden farklı düzeyde metabolizma ve hastalıkları gösterme olguları bulunmaktadır. Bilinçli olan ve çocuk sahibi olan anne babalar da bu farklılıkları bilmektedir. Çocuklarda normal ateş ve yüksek ateşin kaç derece olduğu, alından ölçülen ateşin kaç derece olması gerektiği hakkında detayları derledik.
8.09.2021 Genel Sağlık
Köpeklerin yaptığı 9 garip hareket
Köpeklerin yaptığı 9 garip hareket Evcil hayvanlarımız evimizin en sevilen bireyleri diyebiliriz. Hepsini karşılıksız sevip seviliyoruz. Lakin bazen anlaşmak zor oluyor. Bazı davranışlarına anlam verememekle birlikte garip buluyoruz. Peki sadık dostlarımız hangi garip davranışlarda bulunuyorlar ve bu davranışların sebebi ne? Köpeklerin yaptığı 9 garip harekete gelin hep birlikte Molatik olalım...
23.08.2021 Diğer
Kuyruk Sokumu Ağrısı İçin Nasıl Egzersizler Yapılmalıdır?
Kuyruk Sokumu Ağrısı İçin Nasıl Egzersizler Yapılmalıdır? Kuyruk sokumu insan vücudunda en çok ağrıyan bölgeler içerisinde yer almaktadır. Omurganın en alt bölümünde ve kalçanın hemen üstünde bulunan kuyruk sokumu, özellikle fazla hareketsizlikten dolayı sorun yaratabilmektedir. Peki, kuyruk sokumu ağrısı için nasıl egzersizler yapılmalıdır? İşte bu konu üzerine merak edilen bilgiler.
28.07.2021 Egzersizler
Basen Nasıl Ölçülür? Kalça Ve Basen Ölçüsü Nasıl Alınır?
Basen Nasıl Ölçülür? Kalça Ve Basen Ölçüsü Nasıl Alınır? Yazın gelmesi ile birlikte form tutma ve zayıflama çalışmalarında hazırlıklar artmaktadır. Özellikle hanımların bu konuda yüksek çabaları bulunurken, erkeklerinde azımsanmayacak kadar bir çabası bulunmaktadır. Hedeflenen forma girmek ve uygun giysiler alıp kullanabilmek amacıyla bir takım çalışmalar yapılmaktadır. Bu çalışmalar öncesinde, esnasında ve sonrasında da vücut ölçüleri alınmaktadır. Peki bu vücut ölçüleri arasında kalça ölçümü nasıl yapılmaktadır? Basen ölçülerinin belirlenmesi için neler yapılmalıdır? İşte, kalça ve basen ölçümleri hakkında detaylar.
10.06.2021 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Popo ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.