Popstar Alaturka

Popstar Alaturka

Son dakika Popstar alaturka haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Popstar alaturka gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Popstar alaturka haber sayfamızda...

Popstar Alaturka

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 226 popstar alaturka haberi bulunmuştur.
Popstar Mehtap Yılmaz gözyaşları içinde anlattı: Yüzde 80 felç kalma ihtimalim vardı, kabul ettim!
Popstar Mehtap Yılmaz gözyaşları içinde anlattı: Yüzde 80 felç kalma ihtimalim vardı, kabul ettim! 'Popstar Alaturka' yarışmasıyla şöhreti yakalayan Mehtap Yılmaz, beynine pıhtı atması sonucu kısmi felç geçirmişti. Acil olarak hastaneye kaldıran Yılmaz geçtiğimiz günlerde normal odaya alındı. Popstar Mehtap yaşadığı zorlu süreci gözyaşları içinde anlattı.
20.11.2023 Magazin
Popstar Mehtap Yılmaz gözyaşları içinde anlattı: Yüzde 80 felç kalma ihtimalim vardı, kabul ettim!
Popstar Mehtap Yılmaz gözyaşları içinde anlattı: Yüzde 80 felç kalma ihtimalim vardı, kabul ettim! 'Popstar Alaturka' yarışmasıyla şöhreti yakalayan Mehtap Yılmaz, beynine pıhtı atması sonucu kısmi felç geçirmişti. Acil olarak hastaneye kaldıran Yılmaz geçtiğimiz günlerde normal odaya alındı. Popstar Mehtap yaşadığı zorlu süreci gözyaşları içinde anlattı.
21.11.2023 Cadde
Kısmi felç geçirerek hastaneye kaldırılmıştı! Popstar Mehtap'tan haber var
Kısmi felç geçirerek hastaneye kaldırılmıştı! Popstar Mehtap'tan haber var 'Popstar Alaturka' yarışmasıyla şöhreti yakalayan Mehtap Yılmaz, beyine pıhtı atması sonucu kısmi felç geçirmişti. Acil olarak hastaneye kaldıran Yılmaz'dan haber geldi. Ünlü isim, sağlık durumuna ilişkin açıklama yaptı.
18.11.2023 Cadde
POPSTAR MEHTAP KİMDİR, KAÇ YAŞINDA? Popstar Mehtap Yılmaz'ın son sağlık durumu nedir? İşte Mehtap Yılmaz hakkında bilgiler...
POPSTAR MEHTAP KİMDİR, KAÇ YAŞINDA? Popstar Mehtap Yılmaz'ın son sağlık durumu nedir? İşte Mehtap Yılmaz hakkında bilgiler... Popstar Mehtap Yılmaz hastaneye kaldırıldı. Mehtap, Popstar Alaturka yarışmasının dikkat çeken isimleri arasında yer almıştı. Şarkıcı Mehtap'ın sosyal medya hesabından sağlık durumu hakkında açıklama yapıldı. Peki Popstar Mehtap kimdir, son durumu nedir?
15.11.2023 Bilgi Rehberi
Popstar Mehtap Yılmaz hastaneye kaldırıldı! Sağlık durumuyla ilgili ilk açıklama geldi
Popstar Mehtap Yılmaz hastaneye kaldırıldı! Sağlık durumuyla ilgili ilk açıklama geldi 'Popstar Alaturka' yarışmasıyla şöhreti yakalayan Mehtap Yılmaz, beyine pıhtı atması sonucu kısmi felç geçirdi. Hastanede tedavisi süren Yılmaz'ın sağlık durumu ile ilgili şarkıcının sosyal medya hesabından açıklama yapıldı.
15.11.2023 Magazin
Popstar Mehtap Yılmaz hastaneye kaldırıldı! Sağlık durumuyla ilgili ilk açıklama geldi
Popstar Mehtap Yılmaz hastaneye kaldırıldı! Sağlık durumuyla ilgili ilk açıklama geldi 'Popstar Alaturka' yarışmasıyla şöhreti yakalayan Mehtap Yılmaz, beyine pıhtı atması sonucu kısmi felç geçirdi. Hastanede tedavisi süren Yılmaz'ın sağlık durumu ile ilgili şarkıcının sosyal medya hesabından açıklama yapıldı.
16.11.2023 Cadde
Amsterdam'da Mehtap Yılmaz'a hırsızlık şoku!
Amsterdam'da Mehtap Yılmaz'a hırsızlık şoku! 'Popstar Alaturka' yarışmasıyla şöhreti yakalayan Mehtap Yılmaz'ın tatil için gittiği Amsterdam'da eşyaları çalındı. Hırsızların, otoparka bıraktığı arabasının camını kırdıklarını ve pasaport dahil tüm eşyalarını çaldıklarını söyleyen şarkıcı, ''Şu anda üstümdekilerle kaldım'' diyerek isyan etti.
2.05.2023 Magazin
Amsterdam'da Mehtap Yılmaz'a hırsızlık şoku!
Amsterdam'da Mehtap Yılmaz'a hırsızlık şoku! 'Popstar Alaturka' yarışmasıyla şöhreti yakalayan Mehtap Yılmaz'ın tatil için gittiği Amsterdam'da eşyaları çalındı. Hırsızların, otoparka bıraktığı arabasının camını kırdıklarını ve pasaport dahil tüm eşyalarını çaldıklarını söyleyen şarkıcı; ''Şu anda üstümdekilerle kaldım'' diyerek isyan etti.
2.05.2023 Cadde
Mehtap’tan Lerzan Mutlu ve Armağan Çağlayan'a sitem
Mehtap’tan Lerzan Mutlu ve Armağan Çağlayan'a sitem 'Popstar Alaturka' yarışmasıyla şöhreti yakalayan Mehtap Yılmaz, 2. Sayfa'ya konuk oldu. Dobra açıklamalarıyla dikkat çeken Yılmaz'ın hedefinde şarkıcı Lerzan Mutlu ve Armağan Çağlayan vardı. Mehtap Yılmaz, kendisiyle ilgili iddialarda bulunan bir kişiyi programına çıkartan Armağan Çağlayan ve Lerzan Mutlu için "Beni sırtımdan hançerlediler" dedi.
10.01.2023 Cadde
Mehtap Yılmaz gözyaşlarıyla isyan etti! 'Korktukları için şarkıyı söylememi yasakladılar'
Mehtap Yılmaz gözyaşlarıyla isyan etti! 'Korktukları için şarkıyı söylememi yasakladılar' 'Popstar Alaturka' yarışmasıyla şöhreti yakalayan Mehtap Yılmaz, geçtiğimiz günlerde Bergen'in 'Sen Affetsen Ben Affetmem' şarkısını okuyacağını duyurmuştu. Bugün tv8 ekranlarında yayınlanan '2. Sayfa' programına konuk olan şarkıcı, klibi yayınlamayacağını kendisine geçici bir yasak geldiğini gözyaşlarıyla anlattı.
3.03.2022 Cadde
Mine Koşan kaç yaşında kimdir? Mine Koşan şarkıları ve albümleri
Mine Koşan kaç yaşında kimdir? Mine Koşan şarkıları ve albümleri Mine Koşan kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Kariyerine küçük yaşlarda babasının teşviki ile başlayan Mine Koşan müzik kariyerinin yanı sıra oyunculukta yapmıştır. İşte Mine Koşan hayatı ve kariyeri hakkında merak edilenler...
17.02.2022 Cadde
Bülent Ersoy kimdir, kaç yaşında ve nereli?
Bülent Ersoy kimdir, kaç yaşında ve nereli? Bülent Ersoy zaman zaman magazin dünyasının gündemine oturuyor. Bu vesileyle de hakkındaki bilgiler merak konusu oluyor. İşte "Bülent Ersoy kimdir, kaç yaşında ve nereli?" sorusunun cevabı...
24.06.2021 Cadde
Türk askeri için albüm
Türk askeri için albüm Bir döneme damga vuran ‘Popstar Alaturka’ isimli ses yarışmasıyla tanınan ve özellikle cover çalışmalarıyla beğeni toplayan Bayhan, hazırlıkları devam eden albümünün hemen öncesinde ‘Alacakaranlık’ı, Locca Records etiketiyle yayımladı.
8.05.2021 Cadde
Ayşen Birgör: Hak ettiğimiz başarıyı aldık
Ayşen Birgör: Hak ettiğimiz başarıyı aldık 2007 yılında katılıp üçüncü olduğu 'Popstar Alaturka' yarışması için "Kariyerim açısından miladım" diyen Ayşen Birgör, Cengiz Kurtoğlu ile yaptığı düetle gündemde... Ünlü şarkıcı; 'Kalpsiz' düetinde müzikal kariyerine, hayatının dönüm noktasınden 'Yıldızlar Altında'ya, kriminolojiye olan ilgisinden pandemi günlerine kadar hakkında merak edilenleri anlattı.
31.03.2021 Cadde
Balıkesirspor Teknik Direktörü Yusuf Şimşek, camiadan destek istedi
Balıkesirspor Teknik Direktörü Yusuf Şimşek, camiadan destek istedi TFF 1. Lig ekiplerinden Aydeniz Et Balıkesirspor'un teknik direktörü Yusuf Şimşek, camiaya seslendi, sabır ve destek istedi.
9.03.2021 1.Lig
Nur Cennet'ten 'Yıkılsın Dünya'
Nur Cennet'ten 'Yıkılsın Dünya' 16 yaşından beri sahne alan şarkıcı Nur Cennet, Ünüvar Production etiketiyle yayınlanan yeni teklisi 'Yıkılsın Dünya' ile piyasaya iddialı bir giriş yaptı.
11.07.2018 Cadde
Bülent Ersoy'dan eski eşine: Cehenneme direk olsun
Bülent Ersoy'dan eski eşine: Cehenneme direk olsun Bülent Ersoy 1 sene evli kaldıktan sonra ayrıldığı eski eşi Armağan Uzun için sert sözler kullandı.
3.05.2018 Cadde
Bülent’e armağan!
Bülent’e armağan! Bülent Ersoy’un jüri üyesi olduğu Kanal D’deki ‘Popstar 2018’in bu akşam yayınlanacak bölümüne sürpriz bir isim konuk olacak.
25.04.2018 Cadde
7 Mart 2018 Magazin Haberleri
7 Mart 2018 Magazin Haberleri 7 Mart 2018 Magazin Haberleri
11.09.2019 Magazin
Popstar Alaturka ekrana dönüyor !
Popstar Alaturka ekrana dönüyor ! Bir döneme damga vuran yarışma programı Popstar Alaturka, ekranlara dönüyor. Popstar Alaturka 2018, 15 Şubat ilk eleme tarihi ile başlıyor. Popstar Alaturka yarışması Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşacak.
12.02.2018 Cadde
Popstar 'Alaturka'sız dönemez mi?
Popstar 'Alaturka'sız dönemez mi? Son dönemde hakkında bol bol 'Geliyor mu?'lar çıkan Popstar nihayet geri dönüyor. En azından konuşulanlar bu yönde. 15 Şubat'ta ilk eleme tarihinin başlayacağı belirtilen Popstar'ın yayın tarihinin 7 Mart olduğu konuşuluyor. Ve elbette sevinçleri hafif de olsa kursakta bırakan kısım da Popstar'ın dönüşünün 'Alaturka'lı olması...
12.03.2018 Ekran
Muazzez Ersoy 'O Ses Türkiye' eleştirisinde haklı mı?
Muazzez Ersoy 'O Ses Türkiye' eleştirisinde haklı mı? Muazzez Ersoy'in son dönemde başlayan nostalji trendi kapsamında hayatımıza dahil olduğunu düşünüyorum. Vintage dükkanlarının popüler olmasından sonra bir de baktık Muazzez Ersoy geri dönmüş... Pop müzik albümü yapmış, genç bir imaja bürünmüş. Bir dönem ondan hiç ses alamadık ama son dönemde verdiği röportajların sayısı da artmış durumda. Son olarak geçtiğimiz günlerde röportaj veren Muazzez Ersoy'a 'O Ses Türkiye' sorulmuş, o da bir hayli s
12.03.2018 Müzik
Bülent Ersoy kimdir?
Bülent Ersoy kimdir? Sanatçı Bülent Ersoy, geçen yıl Antalya-İstanbul seferini yapan uçakta emniyet kemeri takmaması nedeniyle hakkında açılan davada beraat etti. Peki Bülent Ersoy kimdir? Bülent Ersoy hakkında detaylı bilgiler.
19.04.2016 Gündem
Ebru Gündeş kimdir?
Ebru Gündeş kimdir? Bugün tutuklanan Reza Zarrab'ın (Rıza Sarraf) eşi Ebru Gündeş kimdir? Asıl soyismi ise Ebru Gündeş Sarraf olan Türk şarkıcı, sunucu ve oyuncu Ebru Gündeş Rıza Sarraf ile ne zaman evlendi? İşte tüm soruların cevabı detaylı bilgiler haberimizde.
22.03.2016 Gündem
Ebru Gündeş ameliyat oldu!
Ebru Gündeş ameliyat oldu! Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş geçtiğimiz günlerde ameliyatı oldu. Sevenleri Ebru Gündeş neden ameliyat olduğunu merak ediyor. Ebru Gündeş hastalığı ile ilgili tüm ayrıntılar netleşti. Peki Ebru Gündeş kimdir? İşte o ayrıntılar...
9.12.2015 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Popstar Alaturka ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.