Portekiz Milli Takımı

Portekiz Milli Takımı

Son dakika portekiz milli takımı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan portekiz milli takımı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan portekiz milli takımı haber sayfamızda...

Portekiz Milli Takımı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.977 portekiz milli takımı haberi bulunmuştur.
Adana Demirspor, Hatayspor'u 2 golle geçti!
Adana Demirspor, Hatayspor'u 2 golle geçti! Milli arada oynanan özel maçta Adana Demirspor, Hatayspor'u 2-1 mağlup etti.
27.03.2024 Adana Demirspor
Jose Mourinho'nun hedefi Portekiz Milli Takımı!
Jose Mourinho'nun hedefi Portekiz Milli Takımı! Portekizli teknik direktör Jose Mourinho, ülkesinin milli takımından aldığı teklifi dile getirdi.
27.03.2024 Dünyadan Futbol
Galatasaray'a Portekizli on numara! Maaş talebi dudak uçuklattı
Galatasaray'a Portekizli on numara! Maaş talebi dudak uçuklattı Galatasaray'da gelecek sezon transfer çalışmalarına hız veren kurmayların sezon sonunda boşa çıkacak Portekizli yıldızı gündemine aldığı iddia edildi. Sarı-kırmızılıların transfer etmek istediği yıldız futbolcunun maaş talebi dudak uçuklattı.
23.03.2024 Galatasaray
Beşiktaş'ta rota yeniden William Carvalho! 2 senelik sözleşme teklifi
Beşiktaş'ta rota yeniden William Carvalho! 2 senelik sözleşme teklifi Beşiktaş'ta kurmaylar gelecek sezon adına transfer çalışmalarını hızlandırdı. Siyah-beyazlıların, ara transfer döneminde de gündemine gelen William Carvalho'ya sunduğu sözleşme teklifi ortaya çıktı.
23.03.2024 Beşiktaş
Benfica'da kadro dışı bırakılmıştı! Orkun Kökçü'ye Türkiye'den talip çıktı
Benfica'da kadro dışı bırakılmıştı! Orkun Kökçü'ye Türkiye'den talip çıktı Hollanda basınına vediği demeç sonrası Benfica'da kadro dışı bırakılan Orkun Kökçü ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Yıldız futbolcu için Süper Lig devinin harekete geçtiği aktarıldı.
22.03.2024 Beşiktaş
Portekiz Milli Takımı'nda Bruno Fernandes'e özel izin!
Portekiz Milli Takımı'nda Bruno Fernandes'e özel izin! Portekiz Milli Takımı'nın kampında bulunan Bruno Fernandes'in özel izinle İsveç maçı sonrası kadrodan ayrıldığı öğrenildi.
22.03.2024 Dünyadan Futbol
Diogo Dalot'tan Fernando Santos mesajı! 'Beşiktaş taraftarının ne kadar ateşli olduklarını biliyorum'
Diogo Dalot'tan Fernando Santos mesajı! 'Beşiktaş taraftarının ne kadar ateşli olduklarını biliyorum' Manchester United'ın Portekizli savunmacısı Diogo Dalot, Beşiktaş ve Fernando Santos ile ilgili konuştu. Diogo Dalot'un Beşiktaş taraftarına dair kullandığı ifadeler dikkat çekti.
18.03.2024 Beşiktaş
Bakhtiyor Zaynutdinov: Türkiye'de yaşamayı seviyorum ama biraz sıkıldım
Bakhtiyor Zaynutdinov: Türkiye'de yaşamayı seviyorum ama biraz sıkıldım Beşiktaş'ın Kazak futbolcusu Bakhtiyor Zaynutdinov siyah-beyazlıların teknik direktörü Fernando Santos'un bilinmeyenlerini anlattı, İstanbul-Moskova karşılaştırması yaptı. Süper Lig'de top koşturmanın zor olduğu itirafında bulunarak Galatasaray'ın yıldızlarından bahsetti.
3.03.2024 Beşiktaş
Galatasaray'dan kadro dışı kararı! Sergio Oliveira'dan ilk açıklama geldi
Galatasaray'dan kadro dışı kararı! Sergio Oliveira'dan ilk açıklama geldi Galatasaray'ın Fatih Karagümrük ile oynadığı maçta taraftarların tepki gösterdiği Sergio Oliveira, Okan Buruk ile sorun yaşamasının ardından kadro dışı bırakıldı. Tecrübeli futbolcu bu karar sonrası sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.
3.03.2024 Galatasaray
Fernando Santos: Herkes derbiyi kazanmak istiyor!
Fernando Santos: Herkes derbiyi kazanmak istiyor! Beşiktaş’ın hocası Fernando Santos, Galatasaray maçında camianın galibiyet beklentisine yanıt vermek istediklerini söyledi, “Derbiyi herkes kazanmak istiyor. Özel bir plan yapmayacağız. Taraftarlar iyi defans yapan ve iyi hücum eden bir takım görecekler” dedi.
1.03.2024 Beşiktaş
Galatasaray'a Portekizli maestro! Transfer için Inter ve Lazio da peşinde, 'bosman' etkisi
Galatasaray'a Portekizli maestro! Transfer için Inter ve Lazio da peşinde, 'bosman' etkisi Sacha Boey ve Cedric Bakambu'nun ayrılığı sonrası maddi olarak dikkat çeken bir gelir elde eden Galatasaray'da kurmaylar transfer çalışmalarına hız verdi. Sarı-kırmızılıların, Portekizli on numara için harekete geçtiği öğrenildi.
4.02.2024 Galatasaray
Beşiktaş'a William Carvalho şoku! 'Ayrılacağını düşünmüyorum'
Beşiktaş'a William Carvalho şoku! 'Ayrılacağını düşünmüyorum' Beşiktaş'ın transfer gündeminde yer aldığı William Carvalho ile ilgili resmi açıklama geldi. William Carvalho'nun takımdan ayrılmasına izin çıkmadı.
3.02.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Fernando Santos'un en kritik sınavı! Tepki çekincesi
Beşiktaş'ta Fernando Santos'un en kritik sınavı! Tepki çekincesi Beşiktaş’ta Trabzonspor maçı öncesi herkes diken üstünde duruyor. Hem yönetim hem oyuncular hem de Santos risklerle dolu bir sınava çıkacak. Siyah-beyazlılar olası puan kaybı halinde yoğun bir tepkiden çekiniyor.
2.02.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'tan PSG çıkarması! 2 yıldız için görüşme
Beşiktaş'tan PSG çıkarması! 2 yıldız için görüşme Jonas Svensson'u kadrosuna kattıktan sonra transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ın Paris Saint Germain'den 2 yıldızın peşine düştüğü öğrenildi. Siyah-beyazlılarda İkinci Başkan Hüseyin Yücel'in Fransa'da 2 yıldız için PSG ile masaya oturduğu belirtildi.
27.01.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'a Portekizli stoper! Transfer için geri sayım
Beşiktaş'a Portekizli stoper! Transfer için geri sayım Savunma hattına bir takviye yapmayı planlayan Beşiktaş'ın İspanya'da oynayan Portekizli stoperi bitirme aşamasına geldiği öğrenildi. Siyah-beyazlıların transferde büyük oranda anlaşma sağladığı aktarıldı.
24.01.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'a transferde sportif direktör vetosu! Fernando Santos istemişti
Beşiktaş'a transferde sportif direktör vetosu! Fernando Santos istemişti Valentin Rosier ile yollarını ayıran Beşiktaş'ın transfer listesinde yer alan tecrübeli futbolcuyla ilgili sıcak bir gelişme yaşandı. 32 yaşındaki futbolcunun bedelsiz transferinin sportif direktör vetosuna takıldığı aktarıldı.
20.01.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Renato Sanches ısrarı! Fernando Santos etkisi
Beşiktaş'ta Renato Sanches ısrarı! Fernando Santos etkisi Jean Onana ile yollarını ayıran Beşiktaş'ın Renato Sanches için ısrarının sürdüğü öğrenildi. Siyah-beyazlılarda bu transferde Fernando Santos'un etkin rol oynayabileceği aktarıldı.
12.01.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Ricardo Quaresma sürprizi! Fernando Santos ile görüşecek
Beşiktaş'ta Ricardo Quaresma sürprizi! Fernando Santos ile görüşecek Beşiktaş'ta Fernando Santos ile sözleşme imzalanmasının ardından Portekiz basınından çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Siyah-beyazlıların yeni teknik direktörü Fernando Santos'un Ricardo Quaresma ile görüşeceği kaydedildi.
10.01.2024 Beşiktaş
Fenerbahçe'nin gözdesine Beşiktaş kancası! Sürpriz transfer hamlesi
Fenerbahçe'nin gözdesine Beşiktaş kancası! Sürpriz transfer hamlesi Ara transfer döneminde kadrosunu deneyimli oyuncularla güçlendirmeyi hedefleyen Beşiktaş’ın, Milan’da top koşturan Rade Krunic’le ilgilendiği ortaya çıktı.
9.01.2024 Beşiktaş
Panathinaikos maçı öncesi Olympiakos ayağa kalktı! 'Utanmazca şeyler yapıldı'
Panathinaikos maçı öncesi Olympiakos ayağa kalktı! 'Utanmazca şeyler yapıldı' Yunanistan Süper Ligi'nde Fatih Terim yönetimindeki Panathinaikos liderliğe yükselirken Olympiakos adeta ayağa kalktı. Tartışma yaratan hakem kararı ile AEK'ya mağlup olan Yunan ekibinden çok sert bir açıklama yayınlandı.
8.01.2024 Dünyadan Futbol
Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Santos'un İstanbul'a geliş saati belli oldu
Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Santos'un İstanbul'a geliş saati belli oldu Siyah-beyazlı kulübün anlaşma sağladığı Portekizli teknik adamın bu akşam 19.40'ta İstanbul'da olacağı açıklandı.
8.01.2024 Beşiktaş
ÖZEL | Sami Uğurlu'dan Aytaç Kara iddiası | 'Arda Güler'i geçemezler'
ÖZEL | Sami Uğurlu'dan Aytaç Kara iddiası | 'Arda Güler'i geçemezler' Süper Lig’de son haftalarda yükselen performansıyla dikkat çeken ve son olarak Beşiktaş'ı deplasmanda 3-1 mağlup eden Kasımpaşa'nın teknik direktörü Sami Uğurlu, Skorer'e özel açıklamalarda bulundu. Birçok konuya değinen Uğurlu, Aytaç Kara ve Muleka hakkında çarpıcı ifadeler kullanırken Süper Lig'in golcüleri Dzeko ve Icardi arasındaki tercihini de yaptı. İşte detaylar...
8.01.2024 Kasımpaşa
Beşiktaş'ta Fernando Santos'un ilk transferi Portekiz Milli Takımı'ndan!
Beşiktaş'ta Fernando Santos'un ilk transferi Portekiz Milli Takımı'ndan! Teknik Direktör görevine Fernando Santos'un da gelmesiyle çalışmalarını hızlandıran Beşiktaş'ın ilk transfer hedefi ortaya çıktı. Tecrübeli teknik adam, Portekiz'den eski öğrencisini istiyor. İşte detaylar...
8.01.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'ın yeni mühendisi Fernando Santos! İşte tüm bilinmeyenleri
Beşiktaş'ın yeni mühendisi Fernando Santos! İşte tüm bilinmeyenleri Beşiktaş’ın yeni teknik direktörü olan diplomalı mühendis Fernando Santos, savunmayı ve hücumu birlikte yapan bütün halinde takımlar yaratıyor. Geleneksel 6 ve 9 numaraları önemseyen taktik anlayışıyla, eldeki oyuncu havuzunu iyi kullanıyor.
8.01.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Fernando Santos dönemi! Resmen açıklandı
Beşiktaş'ta Fernando Santos dönemi! Resmen açıklandı Beşiktaş'ta teknik direktör arayışları son buldu. Siyah-beyazlılar, son olarak Portekiz Milli Takımı'nı çalıştıran Fernando Santos ile anlaşma sağlandığını açıkladı.
8.01.2024 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Portekiz Milli Takımı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.