Portre

Portre

Son dakika portre haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan portre gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan portre haber sayfamızda...

Portre

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.875 portre haberi bulunmuştur.
Fatih’in tılsımlı madalyonu satışta
Fatih’in tılsımlı madalyonu satışta Fatih Sultan Mehmet’in şehzadeliği dönemine tarihlenen bir madalyon üzerine işlenmiş portresi, İngiltere’deki Bonhams Müzayede Evi tarafından 1.5-2 milyon sterlinlik (yaklaşık 61 ila 82 milyon TL) tahmini satış bedeliyle açık artırmaya çıkıyor.
20.03.2024 Kültür Sanat
Fotoğraf çekimlerinde flaş devri kapanıyor yerine Star Işığı geliyor!
Fotoğraf çekimlerinde flaş devri kapanıyor yerine Star Işığı geliyor! vivo, #BayBayFlaş diyerek akıllı telefonlarında flaşı uğurluyor. vivo Star Işığı Portresi özelliği ile bundan böyle flaşın kötü etkilerini ortadan kaldıracak yepyeni bir teknoloji ile geliyor.
8.03.2024 Advertorial
DNA testi doğruladı: Yaşlı inşaat işçisi Japonya'nın en çok aranan suçlular listesindeydi!
DNA testi doğruladı: Yaşlı inşaat işçisi Japonya'nın en çok aranan suçlular listesindeydi! Ölümcül kanser hastalığı ile can çekişerek hastane yatağında hayatının sona ermesini bekliyordu. Son günlerinde yaşamı boyunca gizlediği sırrı açığa vurmaya hazırdı. O, Japonya'yı 1970'li yıllarda hakimiyeti altına alan korku iktidarının bir parçası olan ve 50 yıldır kayıplara karışan faildi.
28.02.2024 Dünya
Mimarlıkta Ütopya, Filarete ve Fatih Sultan Mehmet
Mimarlıkta Ütopya, Filarete ve Fatih Sultan Mehmet Kuşkusuz her öğretinin aktardığı gerçeğin bir kuramı vardır. Temelinde mantık, felsefe ya da toplumsal, etik ve estetik değerlerin barındığı kuramlar öğretilerin geçerliliğini betimler.
26.02.2024 Mimarlık
Feyhaman Duran’ın düş dünyasına davet
Feyhaman Duran’ın düş dünyasına davet 1914 kuşağının öncülerinden, Atatürk ile İnönü portreleriyle tanınan ressam Feyhaman Duran’ın birçok eserini yaptığı Süleymaniye’deki evi restore edilerek ziyarete açıldı.
7.02.2024 Kültür Sanat
Ölüm döşeğinde açıkladı: 50 yıldır en çok arananlar listesindeydim
Ölüm döşeğinde açıkladı: 50 yıldır en çok arananlar listesindeydim Ölümcül kanser hastalığı sebebiyle hastane yatağında ölümü bekliyordu. Yaşamının son günlerinde hayatı boyunca gizlediği sırrı açığa vurmaya hazırdı. O, Japonya'yı 1970'li yıllarda sarsan bir dizi bombalı eylemin 50 yıldır kayıplara karışan failiydi. 
28.02.2024 Dünya
Deprem fotoğrafları damga vurgu! Milliyet’e 5 ödül
Deprem fotoğrafları damga vurgu! Milliyet’e 5 ödül Yılın Basın Fotoğrafları ödülleri, sahiplerini buldu.
3.02.2024 Gündem
realme GT5 Pro İncelemesi
realme GT5 Pro İncelemesi Herkese merhaba. Bugün realme GT 5 Pro konuğum… Telefonun özelliklerine bakınca bu cihaz Türkiye’de satışa sunulmalı dedim. Neden mi? İşte o sorunun yanıtı için sizleri daha fazla bekletmek istemiyorum. Gelin birlikte inceleyelim…
25.01.2024 Milliyet Tv
realme GT5 Pro İncelemesi
realme GT5 Pro İncelemesi Herkese merhaba. Bugün realme GT 5 Pro konuğum… Telefonun özelliklerine bakınca bu cihaz Türkiye’de satışa sunulmalı dedim. Neden mi? İşte o sorunun yanıtı için sizleri daha fazla bekletmek istemiyorum. Gelin birlikte inceleyelim…
25.01.2024 Advertorial
Melek Celâl Sofu’yu sanatıyla hatırlamak
Melek Celâl Sofu’yu sanatıyla hatırlamak Sabancı Müzesi’nin yeni sergisi “Unutulmuş Bir Cumhuriyet Kadını: Bütün Yönleriyle Melek Celâl” sergisi, Cumhuriyet’in öncü kadın sanatçılarından Melek Celâl Sofu’nun izini sürüyor.
1.01.2024 Kültür Sanat
Kurşun Geçirmez Düşler: Gazzeli Çocuk Ressamlar Sergisi açıldı
Kurşun Geçirmez Düşler: Gazzeli Çocuk Ressamlar Sergisi açıldı Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından düzenlenen 'Kurşun Geçirmez Düşler: Gazzeli Çocuk Ressamlar Sergisi', Taksim Meydanı'nda açıldı.
29.12.2023 Gündem
Yılın son uzun gecesi sanatla geçsin
Yılın son uzun gecesi sanatla geçsin Arter’in düzenleyeceği “Uzun Cumartesi” ile sanatseverler gece yarısına kadar sanata doyacak.
22.12.2023 Kültür Sanat
Berna Türemen'den kadınların öyküsü
Berna Türemen'den kadınların öyküsü Yarım asrı aşan sanat yaşamından derlenen, başrolde kadınlar ve kedilerin olduğu 188 eseriyle İş Sanat Kibele Sanat Galerisi’ne konuk olan Berna Türemen, “Aslında Türkiye’de ne yaşadıysak eserlerimde de var,” diyor.
18.12.2023 Advertorial
Osmanlı taht kavgası ve Nasıralı İsa portresi
Osmanlı taht kavgası ve Nasıralı İsa portresi Bazen birbirinden çok ilgisiz ve uzak konular beklenmeyen farklı gelişmelere yol açabiliyor. Fatih Sultan Mehmet’in iki oğlu Şehzade Bayezid ve Şehzade Cem arasında yaşanan taht mücadelesi de sonucunda ortaya çıkan Hz.İsa portresi de beklenmeyen ve hiç umulmayan bir gelişme olmuştu.
17.12.2023 Kültür Sanat
Bravo Minchev! Herkes kaçışırken Halil Umut Meler'e siper oldu
Bravo Minchev! Herkes kaçışırken Halil Umut Meler'e siper oldu Ankaragücü-Rizespor maçının ardından hakem Halil Umut Meler çirkin saldırıya maruz kaldı. Milliyet Gazetesi yazarı Mustafa Anıklı, konuyu köşesine taşırken, olayı önlemek için yoğun çaba sarf eden Bulgar futbolcu ile ilgili övgü dolu ifadeler kullandı. İşte o yazı...
12.12.2023 Rizespor
Nişan bluzu müzayedede
Nişan bluzu müzayedede İngiltere Kralı Charles ile Prenses Diana, 1981’de evlenip, 1996’da boşanmıştı.
27.11.2023 Dünya
Aphrodite’in güzel kenti
Aphrodite’in güzel kenti Aphrodisias Antik Kenti, tıpkı adını aldığı Tanrıça Aphrodite gibi görenleri kendine hayran bırakır. Bugün daha çok M.S. 1. yüzyıldan 6. yüzyıla kadar Roma Dönemi’nden yapıların görüldüğü kent, heykeltıraşları ile de ünlü. Kentin yakınlarında yer alan Babadağ eteklerindeki ocaklardan çıkan kaliteli mermerler, Aphrodisiaslı heykeltıraşların elinde birer sanat eserine dönüşmüş ve bu muhteşem eserler, İmparatorluğun dört bir yanına gönderilmiş.
20.11.2023 Arkeoloji
Limyra’nın anıt mezarları
Limyra’nın anıt mezarları Antalya’nın Finike ilçesinde yer alan Limyra Antik Kenti, Likya kentleri arasında en fazla kaya mezarına ve en çok Likçe yazıta sahip olmasıyla öne çıkıyor.
19.11.2023 Arkeoloji
Ahmet Nur Çebi'den, 25 milyon Euro iddialarına cevap: Şaşkınlıkla takip etmekteyim
Ahmet Nur Çebi'den, 25 milyon Euro iddialarına cevap: Şaşkınlıkla takip etmekteyim Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, öreve gelecek yeni yönetimin acil 25 milyon Euro'ya ihtiyacı olduğu yönünde çıkan haberleri yalanladı.
17.11.2023 Beşiktaş
Vergisiz Telefonun Şampiyonları realme C55 ve C53!
Vergisiz Telefonun Şampiyonları realme C55 ve C53! Herkese merhaba. Bugün size Realme’den çok güzel haberler getirdim. Realme, üniversite öğrencileri için akıllı telefonlarıyla yeni bir dönem başlatıyor… "Yükseköğretim Öğrencilerine Teknolojik Cihaz ve İnternet Desteği Verilmesine İlişkin Karar," resmî gazetede yayınlandı biliyorsunuz. Bu fırsatla birlikte, realme C53 ve C55 serisi akıllı telefonlar, üniversite öğrencileri için mükemmel bir seçenek haline geliyor. Peki neden tercih etmeliyim diyorsanız biraz detaylı olarak anlatmak istiyorum.
17.11.2023 Teknoloji
Vergisiz telefonun şampiyonları realme C55 ve C53!
Vergisiz telefonun şampiyonları realme C55 ve C53! Herkese merhaba. Bugün size Realme’den çok güzel haberler getirdim. Realme, üniversite öğrencileri için akıllı telefonlarıyla yeni bir dönem başlatıyor… "Yükseköğretim Öğrencilerine Teknolojik Cihaz ve İnternet Desteği Verilmesine İlişkin Karar," resmî gazetede yayınlandı biliyorsunuz. Bu fırsatla birlikte, realme C53 ve C55 serisi akıllı telefonlar, üniversite öğrencileri için mükemmel bir seçenek haline geliyor. Peki neden tercih etmeliyim diyorsanız biraz detaylı olarak anlatmak istiyorum.
17.11.2023 Advertorial
İlçeyi heyecanlandıran keşif: İlk defa bulundu, tüylerim diken diken oldu
İlçeyi heyecanlandıran keşif: İlk defa bulundu, tüylerim diken diken oldu Anemurium Antik Kenti’nde 1500 yıl önce yaşanan büyük bir depremle yıkılarak toprak altına kaldığı değerlendirilen heykelin çıkarılması tüm ekip başta olmak üzere ilçedeki herkesi heyecanlandırdı.
11.11.2023 Gündem
41 yıl önce yapılan Atatürk portresi 3 bin askerle yenilendi
41 yıl önce yapılan Atatürk portresi 3 bin askerle yenilendi 41 yıl önce Keşiş Dağları’nda yapılan dev Atatürk portresi 3 bin askerle yenilendi.
30.10.2023 Gündem
Zeynep Tunuslu'dan Uzay Heparı'nın ölümü ile ilgili açıklama: Demet Akbağ keşke araba kullanmayı bilseydi
Zeynep Tunuslu'dan Uzay Heparı'nın ölümü ile ilgili açıklama: Demet Akbağ keşke araba kullanmayı bilseydi Bir dönem merhum müzisyen Uzay Heparı ile evli olan Zeynep Tunuslu, katıldığı programda eşinin hayatını kaybettiği kazayı anlattı. Tunuslu, Heparı'nın Etiler Koç köprüsü üzerinde Demet Akbağ'ın arızalanan aracına çarpması ile çok konuşulacak açıklamalar yaptı.
24.10.2023 Cadde
Tarihten sonra kazılara da damgasını vuruyor: Büyük İskenderler 2 bin yıl sonra uyandı
Tarihten sonra kazılara da damgasını vuruyor: Büyük İskenderler 2 bin yıl sonra uyandı Düzce Konuralp’te bulunan Prusias Ad Hypium Antik Kenti’nde devam eden kazılarda tiyatronun üst kısmında Makedonya Kralı Büyük İskender’e ait olduğu belirlenen portre başı bulundu.
23.10.2023 Arkeoloji

Benzer Haber Etiketleri

Portre ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.