Postane

Postane

Son dakika postane haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan postane gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan postane haber sayfamızda...

Postane

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 542 postane haberi bulunmuştur.
Vigdis Hjorth’ten ‘Postane Günlükleri’
Vigdis Hjorth’ten ‘Postane Günlükleri’ Norveç edebiyatının güçlü sesi Vigdis Hjorth’tan günümüz insanının yalnızlaşmasına ve yabancılaşmasına dair bir roman olan “Postane Günlükleri” Türkçede yayımlandı.
3.01.2024 Kültür Sanat
BUGÜN KARGOLAR çalışıyor mu 2023? 1 Ocak Bugün PTT, postane, kargolar açık mı, kapalı mı olacak?
BUGÜN KARGOLAR çalışıyor mu 2023? 1 Ocak Bugün PTT, postane, kargolar açık mı, kapalı mı olacak? Yeni yılın ilk günü kargoda işlemleri olanlar "1 Ocak kargolar çalışıyor mu 2023? 1 Ocak 2024 PTT, postane, kargolar açık mı yoksa kapalı mı olacak?" sorularının yanıtını arıyor. Yılın ilk gününde hangi kurumların çalışıp hangilerinin kapalı olacağı ise en çok merak edilen konular arasında yer alıyor. İşte detaylar…
1.01.2024 Bilgi Rehberi
Ivanka Trump çapraz sorguya alındı! 'Bizimle çalışmaktan memnunlardı'
Ivanka Trump çapraz sorguya alındı! 'Bizimle çalışmaktan memnunlardı' ABD eski Başkanı Donald Trump'ın kızı Ivanka Trump, babası ve aile şirketleri hakkındaki sivil dolandırıcılık davası kapsamında verdiği ifadede, suç iddialarının temelini oluşturan mali tablolarla ilgili bilgisinin olmadığını söyledi.
9.11.2023 Dünya
TUZLA BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN
TUZLA BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN TUZLA BELEDİYE BAŞKANLIĞINDANTUZLA POSTANE MAHALLESİ BERAT HALI SAHA YANINDAKİ MERKEZ 8214 PARSEL  “SPOR ALANI TESİSİ”  İNŞA EDİLMESİVE İŞLETİLMESİ İŞİ İHALE İLANI                  1-İHALE KONUSU: İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Postane Mahallesi, Berat Halı Saha yanındaki Spor Tesisi Alanında Merkez 8214 Parsel; 5393 Sayılı Belediye Kanununun 18...
3.10.2023 Resmi İlanlar
Mühürde gizli tarih: Osmanlı posta damgaları
Mühürde gizli tarih: Osmanlı posta damgaları Başlangıcı 1840 yılına dayanan Osmanlı Posta Teşkilâtı kuruluşundan itibaren zor şartlar altında haberleşmeyi sağlamış, özellikle seyyar cephe postanelerindeki çalışanları adeta ateşten gömlek giyerek büyük fedakârlıkla görev yapmışlardı. O günlerden günümüze kalanlar ise pullar, zarflar ve üzerlerindeki damgalar oldu.
24.09.2023 Gündem
İstanbul’un çifte deprem röntgeni! İşte en riskli ilçeler
İstanbul’un çifte deprem röntgeni! İşte en riskli ilçeler AFAD’a göre; Marmara depremi İstanbul’un tüm ilçeleri için risk oluşturuyor. Özellikle güney kıyıdaki  ilçelerin fay hatlarına yakınlığı ve kötü yapı stoğu risk puanlarını yükseltiyor... İBB’nin hazırladığı kitapçıkta ise daha iyimser bir tablo çiziliyor. 7.5’lik deprem senaryosunda en riskli ilçeler arasında gösterilen Zeytinburnu’nda 668, Avcılar’da 465 can kaybı bekleniyor...
10.08.2023 Gündem
İstanbul’un son lodosçuları
İstanbul’un son lodosçuları 19. Yüzyıl ve 20. Yüzyıl ortalarına kadar İstanbul’un çöplüğü denizdi. Şehrin toplanan çöpü mavnalarla Sarayburnu, Cankurtaran, Kumkapı, Yenikapı ve Yedikule hattı boyunca denize dökülürdü. Lodosçular ise fırtına sonrası kıyıya vuran bu çöpleri toplayıp eler ve deyim yerindeyse, geri dönüşüme sunarlardı.
6.08.2023 Gündem
Dünyanın en uzak postanesinde aylık 53 bin TL maaşla iş ilanı
Dünyanın en uzak postanesinde aylık 53 bin TL maaşla iş ilanı Nüfusu en fazla 32 kişiye çıkan ıssız adadaki postanede çalışacak iki kişiye altı aylık sözleşme önerilecek. Sıcaklığın en fazla 9 dereceye çıktığı adaya, 1300 kilometrelik deniz yolculuğuyla ulaşılabiliyor.
29.05.2023 Dünya
'Yerinde dönüşümle hazırlanıyoruz'
'Yerinde dönüşümle hazırlanıyoruz' Tuzla’nın deprem üretebilecek fay hattı üzerinde yer aldığına dikkat çeken Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, 35 bine yakın kişinin yaşadığı, 1876 riskli binanın bulunduğu ilçede yerinde kentsel dönüşüm yaptıklarını söyledi.
8.04.2023 Gündem
Gabonlu Dina’ya Karabük'te ne oldu? Çad Cumhuriyeti’nin avukatından flaş iddia
Gabonlu Dina’ya Karabük'te ne oldu? Çad Cumhuriyeti’nin avukatından flaş iddia Filyos çayında cansız bedeni bulunan Gabonlu üniversite öğrencisi Dina’nın ölümündeki sır çözülemedi. Gabon Cumhuriyeti’nin avukatı, ‘Dina yüzde 90 öldürüldü’ ifadesini kullandı.
8.04.2023 Gündem
Dina’nın annesi: Türklerin ten rengine bakmadığını biliyorum
Dina’nın annesi: Türklerin ten rengine bakmadığını biliyorum Karabük, Filyos Çayı'nda 12 gün önce cansız bedeni bulunan ve ölümündeki gizem hala çözülemeyen Üniversiteli Jeannah Danys Dinabongho Ibouanga’nın Gabon’da yaşayan annesi Jessica Sandra Makemba Panga, DHA’ya konuştu.
7.04.2023 Gündem
Gabonlu Dina’ya hayatı zehretmişler
Gabonlu Dina’ya hayatı zehretmişler Karabük'te Filyos Çayı’nda cesedi bulunan Gabonlu üniversite öğrencisi Jeannah Danys Dinabongho Ibouanga’nun, ölmeden önce annesine attığı çaresizlik dolu yeni mesajlar ortaya çıktı.
6.04.2023 Gündem
Prof. Dr. Şükrü Ersoy İstanbul'da bu bölgeleri işaret etti, uyardı: Sağlam bile olsa yıkılabilir
Prof. Dr. Şükrü Ersoy İstanbul'da bu bölgeleri işaret etti, uyardı: Sağlam bile olsa yıkılabilir AFAD tarafından yayınlanan 'kırmızı eylem' planıyla birlikte İstanbul'da meydana gelebilecek olası deprem öncesinde 'En riskli ilçeler' ve 'En riskli mahalleler' belli oldu. CNN Türk Deprem Danışmanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy, konuyla ilgili çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.
14.03.2023 Haberler
Prof. Dr. Şükrü Ersoy İstanbul'da bu bölgeleri işaret etti, uyardı: Sağlam bile olsa yıkılabilir
Prof. Dr. Şükrü Ersoy İstanbul'da bu bölgeleri işaret etti, uyardı: Sağlam bile olsa yıkılabilir AFAD tarafından yayınlanan 'kırmızı eylem' planıyla birlikte İstanbul'da meydana gelebilecek olası deprem öncesinde 'En riskli ilçeler' ve 'En riskli mahalleler' belli oldu. CNN Türk Deprem Danışmanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy, konuyla ilgili çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.
14.03.2023 Gündem
Riskli semtler için acil ‘Kırmızı Plan’
Riskli semtler için acil ‘Kırmızı Plan’ İstanbul’daki deprem riski taşıyan bölgelere yönelik AFAD’ın hazırladığı ‘Kırmızı Eylem’ planında, çeşitli ilçelerde 100’den fazla semtte acil dönüşüm yapılması gerektiği vurgulanıyor.
11.03.2023 Gündem
İngiltere'de öğretmenler ve hemşireler greve gidiyor
İngiltere'de öğretmenler ve hemşireler greve gidiyor İngiltere'de öğretmenlerin bağlı olduğu Ulusal Eğitim Sendikası (NEU) ve hemşirelerin bağlı olduğu Kraliyet Hemşire Koleji (RCN) sendikaları bir süredir devam eden grev dalgasına katılarak bu ayda dahil olmak üzere Şubat ve Mart'ta greve gideceklerini duyurdu.
16.01.2023 Dünya
Tuzla’da kaza yapan motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti
Tuzla’da kaza yapan motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti Tuzla’da motosiklet sürücüsü henüz sebebi belirlenemeyen bir nedenle motosikletinin sürüş hakimiyetini kaybederek yola devrildi. Motosikletin devrilmesi sonucu sürücü feci şekilde can verdi.
4.11.2022 Haberler
Tuzla’da kaza yapan motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti
Tuzla’da kaza yapan motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti Tuzla’da motosiklet sürücüsü henüz sebebi belirlenemeyen bir nedenle motosikletinin sürüş hakimiyetini kaybederek yola devrildi. Motosikletin devrilmesi sonucu sürücü feci şekilde can verdi.
4.11.2022 Gündem
Park halindeyken freni boşalan TIR 2 araca çarptı
Park halindeyken freni boşalan TIR 2 araca çarptı Kocaeli'nin Darıca ilçesinde, park halindeyken freni boşalan TIR, park halinde bulunan 2 araca çarptı. Kazada şans eseri yaralanan olmadı.
16.09.2022 Gündem
İngiltere'de demiryolu işçileri yeniden greve gidiyor
İngiltere'de demiryolu işçileri yeniden greve gidiyor İngiltere'de yükselen yaşam maliyetleri karşısında maaşlarının yetersiz olduğunu savunan demiryolu işçileri, Eylül ayında yeniden grev yapacaklarını duyurdu.
31.08.2022 Dünya
Roca In-Wash® Akıllı Klozet
Roca In-Wash® Akıllı Klozet Teknolojiden güç alan banyo çözümleriyle her tasarım ihtiyacına yanıt veren Roca, yenilikçi ürün yelpazesi ve hayatı kolaylaştıran uygulamalarıyla banyo deneyimini zenginleştiriyor...
1.08.2022 Mimarlık
İngiltere’de peş peşe grevler
İngiltere’de peş peşe grevler İngiltere’de Haziran ayında yıllık enflasyon yüzde 9,4’e yükselerek Şubat 1982’den bu yana en yüksek düzeye çıktı. Sendikalar, kamu sektörü çalışanlarına enflasyonun altında zam teklif edilmesine tepki gösteriyor, çalışanlar grev sürecine başvuruyor.
27.07.2022 Dünya
Yalova sahilinde tekmeli yumruklu kavga kamerada
Yalova sahilinde tekmeli yumruklu kavga kamerada Yalova sahilinde iki grup arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Yabancı uyruklu şahıslar arasında yaşandığı iddia edilen kavgada yumruk ve tekmeler havada uçuştu.
9.06.2022 Haberler
ABD'de bir kadına ölen ailesinden mektuplar gelmeye başladı
ABD'de bir kadına ölen ailesinden mektuplar gelmeye başladı New Yorklu bir kadına tarihi 1960'lara kadar giden bir dizi posta geliyor ve posta servisi bile neler olup bittiğine dair hiçbir fikirleri olmadığını itiraf ediyor.
18.05.2022 Dünya
Kuaförlüğü bırakıp çiftçi oldu! 'Metropol bir şehirde köy hayatı yaşıyorum'
Kuaförlüğü bırakıp çiftçi oldu! 'Metropol bir şehirde köy hayatı yaşıyorum' Tuzla’nın Postane Mahallesi’nde çiftçilik yapan 28 yaşındaki Meral Bilgin, azmi ve hayat hikâyesiyle herkesi kendisine hayran bırakıyor. 2 sene önce kadın kuaförlüğü yaparken ani bir kararla çiftçiliğe başlayan Bilgin, tohum üretiyor, saksıya tohum ekiyor, bitkileri suluyor ve elleriyle gübre poşetliyor. Tuzla Belediyesi’nin kadın girişimcileri destekleme programına katılarak hayatını değiştiren Bilgin, "İnsanların isteyip elde edemeyeceği bir yerdeyim. Metropol bir şehirde köy hayatı yaşıyorum" dedi.
15.05.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Postane ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.