Pratik

Pratik

Son dakika pratik haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan pratik gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan pratik haber sayfamızda...

Pratik

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 11.862 pratik haberi bulunmuştur.
18 Nisan 2024 Perşembe burç yorumu - Günlük burç yorumları
18 Nisan 2024 Perşembe burç yorumu - Günlük burç yorumları Destek bulabiliriz ! 18 Nisan 2024 Perşembe burç yorumu
17.04.2024 Astroloji
5G Teknoloji Kampüsü faaliyete başladı
5G Teknoloji Kampüsü faaliyete başladı İstanbul Teknik Üniversitesi, Turkcell ve Ericsson iş birliğiyle kurulan 5G Teknoloji Kampüsü, imzalanan protokolle faaliyete başladı. Özel sektör ve akademiyi bir araya getiren Ar-Ge iş birliği kapsamında İTÜ Ayazağa Yerleşkesinde kurulan sahada, 5G teknolojileri geliştirilecek ve nitelikli insan kaynağı yetiştirilmesine katkı sağlanacak. Kampüs içinde kullanılan otonom otobüs, Teknoloji Kampüsü’nün odaklanacağı ilk çalışmalar arasında yer alıyor.
15.04.2024 Teknoloji
Bu yöntemle istenmeyen tüyler sapsarı oluyor! Birkaç damla sürün, asla belli olmayacak
Bu yöntemle istenmeyen tüyler sapsarı oluyor! Birkaç damla sürün, asla belli olmayacak İstenmeyen tüyleri almak yerine sarartmayı tercih eden birçok kişi bulunuyor. Bu yöntem genellikle daha pratik, acısız ve mantıklı olabilir. İşte tüyleri sarartmak için muhteşem bir ipucu.
15.04.2024 Cilt Bakımı
3 yufkası olan akşama mutlaka denesin! Ağızda dağılan çıtır börek
3 yufkası olan akşama mutlaka denesin! Ağızda dağılan çıtır börek Akşam yemeğinin yanında servis etmek için hem lezzetli hem de pratik bir börek tarifi bulunuyor. Çıtır çıtır bir börek elde etmek için yapmanız gerekenler oldukça basit. İşte tarifi.
14.04.2024 Yemek
Tam kıvamında tane tane kiraz reçeli! Birkaç damlası bile yetiyor
Tam kıvamında tane tane kiraz reçeli! Birkaç damlası bile yetiyor Yaz aylarının en sevilen meyveleri arasında kiraz başı çekiyor. Sadece meyve olarak değil reçel olarak da kahvaltı sofralarında tercih ediliyor. Tam kıvamında tane tane kiraz reçelinin püf noktası…
13.04.2024 Yemek
Saray mutfağının gizli sırrı ortaya çıktı! Hünkar beğendi böyle yapılmalıymış
Saray mutfağının gizli sırrı ortaya çıktı! Hünkar beğendi böyle yapılmalıymış Osmanlı mutfağından günümüze kadar gelen hünkar beğendi yemeği sofralara yakışan geleneksel lezzetlerden bir tanesi. Geçmişten günümüze hala severek yenilen bu yemeğin yapımı karmaşık gibi gözükse de aslında oldukça basit. Ancak yaparken dikkat edilmesi gereken bazı püf noktalar bulunuyor.
11.04.2024 Yemek
Bu krepin içinde un yok! Mercimekli glütensiz krep tarifi
Bu krepin içinde un yok! Mercimekli glütensiz krep tarifi Günümüzde sağlıklı beslenme trendleri giderek yaygınlaşmakta ve insanlar daha bilinçli tercihler yapmaya özen göstermektedir. Özellikle glüten içeren gıdalardan uzak durmak isteyenler için alternatif tarifler oldukça önemlidir. İşte size, içinde un bulunmayan ve mercimek ile hazırlanan sağlıklı ve besleyici bir krep tarifi.
11.04.2024 Yemek
E-Ticaretin lideri MZN Danışmanlık 5. ofisini açtı!
E-Ticaretin lideri MZN Danışmanlık 5. ofisini açtı! E-ticaret ve dijital pazarlama alanında liderliğini kanıtlayan MZN Danışmanlık, Van Teknokent’te yeni ofisini açtı. 5. Ofislerinde devlet destekli Ar-Ge ve yazılım projelerini yürütecek olan MZN Danışmanlık Türkiye’ye milyonlarca dolar kazandıracak yeni bir girişime daha imza attı.
8.04.2024 Advertorial
Ayakkabı sıkıyorsa bu yöntemi deneyin! 1 numara büyütüyor
Ayakkabı sıkıyorsa bu yöntemi deneyin! 1 numara büyütüyor Bazı durumlarda ayakkabınızın ayağınızı sıkması gibi problemlerle karşılaşabilirsiniz. Özellikle internetten alışveriş yapanların daha çok karşılaştığı bir problem. Ancak merak etmeyin bu yöntem ayakkabılarınız bir numara büyüyecek.
6.04.2024 Püf Noktası
İftar sofralarına yakışacak tarif! Hem pratik hem lezzetli sütlü mısır çorbası tarifi
İftar sofralarına yakışacak tarif! Hem pratik hem lezzetli sütlü mısır çorbası tarifi Mercimek, ezogelin, yayla çorbasından sıkılanlar için çok güzel bir tarifimiz var. İftar soflarına şenlik karacak olan sütlü mısır çorbası hem lezzetli hem de pratik tariflerden. İşte sütlü mısır çorbası tarifi…
4.04.2024 Yemek
Fenerbahçeli yıldız için övgü dolu sözler: Ustalık yapışmış bırakmıyor!
Fenerbahçeli yıldız için övgü dolu sözler: Ustalık yapışmış bırakmıyor! Fenerbahçe, Süper Lig'in 31. haftasında konuk ettiği Adana Demirspor'u 4-2 mağlup ederek lider Galatasaray'ı yakından takibini sürdürdü. Spor yazarları 6 golün atıldığı, seyir açısından zevkli maçı yorumladı.
4.04.2024 Fenerbahçe
FAST LİMİTİ 2024 ne kadar oldu? 💸Fast limiti değişti mi, arttı mı? FAST nedir?
FAST LİMİTİ 2024 ne kadar oldu? 💸Fast limiti değişti mi, arttı mı? FAST nedir? FAST işlem tutarları hakkına TCMB'dan açıklama geldi. Hızlı ve pratik para transferinde kolaylık sağlayan FAST işleminin yaygınlaması nedeniyle limitlerinde değişiklik yaıpıldığı bildirildi. Peki, FAST limiti arttı mı, azaldı mı?
3.04.2024 Bilgi Rehberi
Lezzetli sucuğun sırrı! Kızartırken tavaya yarım bardak ekleyin
Lezzetli sucuğun sırrı! Kızartırken tavaya yarım bardak ekleyin Kahvaltı sofralarının vazgeçilmezi sucuğu daha lezzetli hale getiren tüyo. Bu yöntemle kızartılan sucuk daha lezzetli oluyor. Sucuğu kızartırken tavaya yarım bardak eklemek yeterli oluyor.
2.04.2024 Yemek
2 Nisan 2024 Salı burç yorumu - Günlük burç yorumları
2 Nisan 2024 Salı burç yorumu - Günlük burç yorumları Merkür geri gidiyor ! 2 Nisan 2024 Salı burç yorumu
1.04.2024 Astroloji
Dipdiri bir yüz için en etkilisi! 20 dakikada bebek gibi yapıyor, sırrı yumurta sarısı
Dipdiri bir yüz için en etkilisi! 20 dakikada bebek gibi yapıyor, sırrı yumurta sarısı Kırışıklıkları ortadan kaldırmak için evde hazırlayabileceğiniz pratik tarifler bulunuyor. Bu malzemeleri uygulayarak daha genç ve sıkı bir cilde sahip olabilirsiniz. İşte yüzü bebek gibi yapan etkili maske önerileri.
1.04.2024 Cilt Bakımı
Airfryer'da patates kızartması böyle yapılır! Sonuç çıtır çıtır, fast food'a taş çıkartıyor
Airfryer'da patates kızartması böyle yapılır! Sonuç çıtır çıtır, fast food'a taş çıkartıyor Airfryer makinelerinin gün geçtikçe kullanımı yaygınlaşıyor. Pek çok kişinin daha pratik bir şekilde yemek hazırlamasına yarayan airfryer patates kızartmasının çıtır çıtır olmasını sağlıyor. Bu şekilde hazırlayınca çok daha lezzetli oluyor.
1.04.2024 Yemek
Doğru nefes alıp vermek hastalıklardan yüzde 90 koruyor
Doğru nefes alıp vermek hastalıklardan yüzde 90 koruyor Yoga, binlerce yıldır insanoğlunun zihinsel ve fiziksel sağlığını iyileştirmek için kullandığı güçlü bir pratik. Bugün, modern yaşamın getirdiği stres, kaygı ve bedensel sorunlarla baş etmek için birçok insan yoga pratiğine yöneliyor. Peki neden yogaya başlanmalıyız? Yoga eğitmeni Çetin Çetintaş, tüm detaylarıyla anlattı.
31.03.2024 Genel Sağlık
Gazze'de ateşkes kararı uygulanacak mı?
Gazze'de ateşkes kararı uygulanacak mı? Uzmanlar, İsrail-Filistin krizinde ilk sınavını insani yardımları ulaştırma konusunda veren Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi’nin (BMGK), Ramazan’da ateşkes konusunda yapabileceklerini ve sonunda çekimser oyla ateşkesin önünü açan ABD’nin BMGK kararlarının “bağlayıcılığını” sorgulaması ile ABD-İsrail ilişkilerinin geleceğini Milliyet’e değerlendirdi. ABD’nin veto etmeme kararı, Biden ve Netanyahu arasındaki çatlağın daha da derinleştiğini göstermesi bakımında önemli görülüyor.
27.03.2024 Dünya
Akıllı telefonu şarj ederken bunu yapın! Pil süresi 2 kat fazla dayanıyor
Akıllı telefonu şarj ederken bunu yapın! Pil süresi 2 kat fazla dayanıyor Gün içerisinde en sık kullandığımız teknolojik aletlerden biri elbette ki telefondur. Birçok kişi akıllı telefonlarını yüzde 100 şarj olana kadar fişte bırakıyor. Ancak telefonun ne kadar şarj edilmesi gerektiğini bilmek pil sağlığı için oldukça önemli. İşte pil süresinin 2 kat daha dayanıklı olmasını sağlayan tüyo.
27.03.2024 Püf Noktası
Misafirlerinizi size hayran kalacak! Konuklarınızı etkileyecek 6 tüyo
Misafirlerinizi size hayran kalacak! Konuklarınızı etkileyecek 6 tüyo Tıpkı kıyafetleriniz gibi evinizin de kişiliğinizi, zevkinizi ve yaşam tarzınızı yansıttığını söylüyorlar. Misafirlerinize sunduğumuz yemekler ve evimizin görünüşüyle ​​misafirlerimizi etkilemek için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışırız. Evinizin mükemmel görünmesini sağlayacak son dokunuşları bulmaya çalışıyorsanız, bu basit temizlik ipuçlarını deneyin.
26.03.2024 Yaşam
Paylaşmayı bilenler bu Ramazan da lezzete doyacak… İşte iftarda herkesi mutlu edecek 5 pratik tarif!
Paylaşmayı bilenler bu Ramazan da lezzete doyacak… İşte iftarda herkesi mutlu edecek 5 pratik tarif! Ramazan ayının en güzel yanı iftarda aile ve dostlarla birlikte olmaktır ama bazen sofranın etrafındakiler, bazen de sofranın kurulduğu yer değişebilir. Her nerede ve kiminle olursak olalım lezzetli bir sofra kurmak aslında hiç de zor değil. Nasıl mı? İşte herkesin kendine göre bir mutluluk bulacağı 5 harika piliç tarifi!
25.03.2024 Advertorial
Almanya'da sürücü eksikliği nedeniyle tramvayları öğrenciler kullanacak
Almanya'da sürücü eksikliği nedeniyle tramvayları öğrenciler kullanacak Almanya'da toplu taşımada yaşanan çalışan eksikliği nedeniyle şirketler öğrencilere yöneliyor.
25.03.2024 Dünya
İkinci bahar üniversitesi! Tamamen ücretsiz
İkinci bahar üniversitesi! Tamamen ücretsiz Türkiye’de her yıl 18-24 Mart tarihleri arası “Yaşlılara Saygı Haftası” olarak kutlanıyor. Yaşlılara saygı denilince akla ilk olarak huzurevleri gibi kurumlar geliyor. Peki 60 yaş üzerine özel olarak açılmış ve tamamen ücretsiz olan “Tazelenme Üniversitesi”ni duydunuz mu?
24.03.2024 Eğitim
Ruh sağlığını 'zayıflatan' beslenme
Ruh sağlığını 'zayıflatan' beslenme Araştırmalar; işlenmiş gıdalar, fast food yiyecekler ve asitli içeceklerin ruh sağlığını da olumsuz etkilediğini gösteriyor. Ergenlik döneminde öğrenme güçlüğü ve öfke patlamalarında fast food’un payı var.
23.03.2024 Gündem
Bir silişte yeni gibi yapıyor! Mutfaktaki çelik eşyaları parlatan risksiz çözüm: Bebe yağı
Bir silişte yeni gibi yapıyor! Mutfaktaki çelik eşyaları parlatan risksiz çözüm: Bebe yağı Mutfak eşyalarını temzilemek diğer eşyalardan daha zahmetli olabilir. Mutfakta oluşan lekeler, yağ izleri ve çok daha fazlası ekstra zahmetlidir. Ancak sosyal medyada bir kullanıcı, kimsenin bilmediği bir tüyo paylaştı. İşte paslanmaz çeliği parlatmanın en pratik yolu.
22.03.2024 Püf Noktası

Benzer Haber Etiketleri

Pratik ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.