Prens Selman

Prens Selman

Son dakika Prens Selman haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Prens Selman gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Prens Selman haber sayfamızda...

Prens Selman

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 966 prens selman haberi bulunmuştur.
Putin 'yıldırım tur'la meydan okudu! Savaşı gölgede bırakan seyahat
Putin 'yıldırım tur'la meydan okudu! Savaşı gölgede bırakan seyahat Rusya liderinin savaş uçaklarıyla birlikte Orta Doğu'ya inmesiyle başlayan gezi, özellikle zamanlamasıyla dikkat çekici. Rus ajansları Putin'in Birleşik Arap Emirlikleri ve Suudi Arabistan saraylarında güldüğü çok sayıda fotoğrafı servis etti.
7.12.2023 Dünya
Putin ve Selman görüştü! Ajanslar bu fotoğraflarla servis etti
Putin ve Selman görüştü! Ajanslar bu fotoğraflarla servis etti Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Suudi Arabistan’a düzenlediği resmi ziyaret kapsamında Suudi Arabistan Veliaht Prensi Selman ile bir araya geldi.
6.12.2023 Dünya
Son dakika! Erdoğan, BM planını açıkladı: İsrail için alan markajı
Son dakika! Erdoğan, BM planını açıkladı: İsrail için alan markajı Suudi Arabistan ziyareti dönüşünde soruları yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail'in Gazze'deki katliamları sonrası atılacak adımlara ilişkin yeni mesajlar verdi. Erdoğan'ın gündeminde Anayasa Mahkemesi ile Yargıtay arasındaki gerilim de vardı.
12.11.2023 Gündem
Erdoğan Riyad'da Prens Selman ve Sisi ile görüştü! İsrail'e karşı birlik çağrısı...
Erdoğan Riyad'da Prens Selman ve Sisi ile görüştü! İsrail'e karşı birlik çağrısı... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) ve Arap Ligi Olağanüstü Ortak Zirvesi" için bulunduğu Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da, peş peşe kritik görüşmeler gerçekleştirdi.
11.11.2023 Gündem
Dünyanın izlediği zirvede Erdoğan'dan Gazze çağrısı
Dünyanın izlediği zirvede Erdoğan'dan Gazze çağrısı İslam İşbirliği Teşkilatı 8. Olağanüstü İslam Zirvesi'nde Cumhurbaşkanı Erdoğan katılımcılara hitap etti. Tarihte eşi benzeri görülmemiş bir barbarlıkla karşı karşıya olunduğunu vurgulayan Erdoğan, 'Batı'nın şımarık çocuğu gibi davranan İsrail devleti verdiği zararı tazmin etmek zorunda.' ifadelerini kullandı.
11.11.2023 Gündem
Erdoğan, Prens Selman ile görüştü
Erdoğan, Prens Selman ile görüştü Cumhurbaşkanı Erdoğan, G20 Liderler Zirvesi için bulunduğu Hindistan'ın başkenti Yeni Delhi'de Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman ile bir araya geldi.
10.09.2023 Gündem
Körfez ülkelerinin Türkiye'den çıkarı ne? İran ve ABD çıkmazında Ankara'nın rolü
Körfez ülkelerinin Türkiye'den çıkarı ne? İran ve ABD çıkmazında Ankara'nın rolü Türkiye ile Körfez ülkelerinin yakınlaşması ve ilişkilerini geliştirmesini mercek altına alan Al Arabiya, Arap ülkelerinin neden Türkiye ile yakın temas kurmak istediğini inceledi.
26.08.2023 Dünya
ABD basını 'yeni dünyanın işareti'ni Türkiye ile verdi!
ABD basını 'yeni dünyanın işareti'ni Türkiye ile verdi! Rus haber ajansı Erdoğan ve Putin görüşmesindeki başlıkları sıraladı, Kızıldeniz kıyısındaki buluşmayı haberleştiren CNBC ise 'orta güçler' Türkiye ve Suudi Arabistan'ın oynadığı rolün ortaya çıkardığı tabloyu yazdı.
2.08.2023 Dünya
Erdoğan'ın Suudi Arabistan ziyareti ve Veliaht Prens Selman ile görüşmesi sonrası ortak açıklama
Erdoğan'ın Suudi Arabistan ziyareti ve Veliaht Prens Selman ile görüşmesi sonrası ortak açıklama Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Suudi Arabistan ziyareti ve Veliaht Prens Muhammed Bin Selman ile görüşmesinde, ticaret ve yatırım alanlarında işbirliği ivmesinin artırılması, altyapı, inşaat, mühendislik, savunma ve enerji alanındaki işbirliklerinin ele alındığı, iki tarafın, Yemen, Sudan, İran, Mısır ve Filistin konularında görüş alışverişinde bulunduğu bildirildi.
19.07.2023 Gündem
Suudi Arabistan ile enerji ve savunma ağırlıklı 5 anlaşma imzalandı: Ticarette hedef 10 milyar dolar
Suudi Arabistan ile enerji ve savunma ağırlıklı 5 anlaşma imzalandı: Ticarette hedef 10 milyar dolar Erdoğan’ın Körfez turundaki ilk durağında 6,5 milyar dolar olan dış ticaret hacmini 10 milyar dolara çıkarmak için anlaşmalar imzalandı. Milli TİHA Bayraktar, imzalanan anlaşmayla artık Suudi Arabistan Hava ve Deniz Kuvvetleri envanterine girecek.
19.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Katar Emiri Al Sani’ye TOGG hediye etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan Katar Emiri Al Sani’ye TOGG hediye etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, temaslarda bulunmak üzere geldiği Katar’da Katar Emiri Şeyh Tamim bin Hamad Al Sani’ye TOGG hediye etti.
18.07.2023 Gündem
Erdoğan Arap medyasında manşet: 'Kardeş ülke'
Erdoğan Arap medyasında manşet: 'Kardeş ülke' Körfez turunun ilk durağı Suudi Arabistan'da birçok anlaşma imzalandı, Veliaht Prens Selman Togg sürdü. Arap medyası ziyareti ilk sayfadan sunarken, CNN Arabic Togg için özel haber yaptı.
18.07.2023 Dünya
Cidde'de kritik zirve! Erdoğan ile Prens Selman bir araya geldi
Cidde'de kritik zirve! Erdoğan ile Prens Selman bir araya geldi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, temaslarda bulunmak üzere geldiği Suudi Arabistan’da Veliaht Prens Muhammed bin Selman ile görüştü.
18.07.2023 Haberler
Suudi Arabistan'da Togg sürprizi! Prens Selman koltuğa geçti
Suudi Arabistan'da Togg sürprizi! Prens Selman koltuğa geçti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, temaslarda bulunmak üzere geldiği Suudi Arabistan’da Veliaht Prens Muhammed bin Selman ile görüştü. Görüşme sonrası Veliaht Prens Muhammed bin Selman kendisine hediye edilen TOGG ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı oteline bıraktı.
18.07.2023 Haberler
Gözler özel sektöre çevrildi! İşte yeni zam tahmini
Gözler özel sektöre çevrildi! İşte yeni zam tahmini En düşük memur maaşı 22 bin liraya çıkarılırken asgari ücret 11 bin 402 liraya yükseldi. Peki tüm bu veriler ışığında özel sektöre yüzde kaç zam olur? Ekonomist Muhammet Bayram tahminini açıkladı.
18.07.2023 Ekonomi
‘Esad ile görüşmeye kapalı değiliz’
‘Esad ile görüşmeye kapalı değiliz’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suudi Arabistan, Katar ve BAE’yi kapsayan Körfez ülkeleri turuna dün başladı. Körfez ülkeleriyle önemli mesafeler katedildiğini belirten Erdoğan Suriye lideri Esad ile de görüşmeye kapalı olmadığını vurguladı.
18.07.2023 Gündem
Tahıl koridoruna Rusya’dan fren...
Tahıl koridoruna Rusya’dan fren... Rusya, Türkiye’nin de katkılarıyla hayata geçirilen Tahıl Koridoru Anlaşması’ndan çekildiğini açıkladı. Kremlin Sözcüsü, gerekli koşullar sağlanması halinde anlaşmaya dönebileceklerini söyledi.
18.07.2023 Dünya
Suudi Arabistan'da Togg sürprizi!  Prens Selman koltuğa geçti
Suudi Arabistan'da Togg sürprizi! Prens Selman koltuğa geçti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, temaslarda bulunmak üzere geldiği Suudi Arabistan’da Veliaht Prens Muhammed bin Selman ile görüştü. Görüşme sonrası Veliaht Prens Muhammed bin Selman kendisine hediye edilen TOGG ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı oteline bıraktı.
18.07.2023 Gündem
Türkiye ile Suudi Arabistan arasında 5 yeni anlaşma imzalandı
Türkiye ile Suudi Arabistan arasında 5 yeni anlaşma imzalandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suudi Arabistan’daki temaslarını sürdürüyor. Erdoğan'ın Cidde'de gerçekleştirdiği temaslara istinaden Türkiye ile Suudi Arabistan arasında 5 yeni anlaşma imzalandı.
18.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Suudi Arabistan'da! 5 yeni anlaşmaya imza atıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan Suudi Arabistan'da! 5 yeni anlaşmaya imza atıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, temaslarda bulunmak üzere geldiği Suudi Arabistan’da Veliaht Prens Muhammed bin Selman ile görüştü.
18.07.2023 Gündem
Katar'da taraftarların kaldığı bölgede yangın! Dumanlar gökyüzünü kapladı
Katar'da taraftarların kaldığı bölgede yangın! Dumanlar gökyüzünü kapladı Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası'na gelen taraftarların kaldığı Lusail şehrinde büyük bir binada yangın çıktı.
26.11.2022 Dünya
Lewandowski'den Dünya Kupası'nda bir ilk! Polonya, Suudi Arabistan'ı rahat geçti
Lewandowski'den Dünya Kupası'nda bir ilk! Polonya, Suudi Arabistan'ı rahat geçti 2022 Dünya Kupası'nda C grubunun ikinci maçında Polonya, Suudi Arabistan ile karşı karşıya geldi. Heyecan dolu karşılaşmayı Polonya 2-0 kazandı. Kritik maçın kader adamı Polonyalı yıldız Robert Lewandowski oldu.
27.11.2022 Dünya Kupası
Suudi Arabistanlı oyunculara 300 bin dolarlık lüks hediye! Prens Selman'dan büyük jest
Suudi Arabistanlı oyunculara 300 bin dolarlık lüks hediye! Prens Selman'dan büyük jest Katar'ın ev sahipliği yaptığı 2022 Dünya Kupası'nın C Grubu'nda dünya yıldızı Lionel Messi'li Arjantin'i yenerek tarihe geçen Suudi Arabistan Milli Takımı oyuncularına Prens Selman 300 bin dolar bedelinde lüks bir araç hediye vereceği öğrenildi.
26.11.2022 Dünya Kupası
ABD, Kaşıkçı cinayeti davasında Veliaht Prens Selman'a dokunulmazlık verilmesini istedi
ABD, Kaşıkçı cinayeti davasında Veliaht Prens Selman'a dokunulmazlık verilmesini istedi Mahkemeye görüş bildiren Washington yönetimi, Veliaht Prens'in halihazırda Suudi Arabistan başbakan unvanı taşımasını gerekçe olarak gösterdi.
18.11.2022 Dünya
Neom'dan ilk görüntüler yayınlandı! Suudiler başladı
Neom'dan ilk görüntüler yayınlandı! Suudiler başladı Mısır Piramitleri kadar simgesel ve zaman üstü olması istenen 500 milyar dolarlık mega projenin havadan çekilen görüntüleri, dünyada ses getirdi.
22.10.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Prens Selman ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.