Priyanka Chopra

Priyanka Chopra

Son dakika Priyanka Chopra haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Priyanka Chopra gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Priyanka Chopra haber sayfamızda...

Priyanka Chopra

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 100 priyanka chopra haberi bulunmuştur.
20 milyonluk malikanelerinden küf yüzünden taşınmak zorunda kaldılar!
20 milyonluk malikanelerinden küf yüzünden taşınmak zorunda kaldılar! Bir döneme damga vuran Jones Brothers grubundan Nick Jones ile oyuncu ve eski güzellik kraliçesi Priyanka Chopra, 2019'da satın aldıkları lüks malikanelerinde yaşadıkları sorunlarla gündeme geldi. Geçtiğimiz sene küf ve su sızıntısı nedeniyle evin inşaatçılarına dava açan ikilinin, malikanelerinden taşınmak zorunda kaldığı ortaya çıktı.
3.02.2024 Cadde
Boşanma aşamasında olan ünlü oyuncudan dikkat çeken hamle: Eltisini takipten çıktı!
Boşanma aşamasında olan ünlü oyuncudan dikkat çeken hamle: Eltisini takipten çıktı! 'Game of Thrones'un Sansa Stark'ı Sophie Turner (27) ile Jonas Brothers grubunun vokalisti Joe Jonas (34), dört yıllık evliliklerini bitirme kararı ile magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. İngiliz oyuncu, son olarak boşanma aşamasında olduğu eşini takip etmesine rağmen eltisini takipten çıkmasıyla adından söz ettirdi.
14.10.2023 Cadde
Türk oyuncu ünlü isimlerle aynı açılışta
Türk oyuncu ünlü isimlerle aynı açılışta Ünlü oyuncu Alina Boz, İtalya’nın başkenti Roma’da lüks otel açılışına katıldı.
14.06.2023 Cadde
Priyanka Chopra'dan yıllar sonra gelen itiraf! 'İnsanlıktan çıkarıcı bir andı'
Priyanka Chopra'dan yıllar sonra gelen itiraf! 'İnsanlıktan çıkarıcı bir andı' Hem Bollywood'un hem de Hollywood'un en ünlü yıldızlarından biri olan eski güzellik kraliçesi Priyanka Chopra yaptığı bir itirafla gündeme geldi. Hint asıllı oyuncu kariyerinin ilk yıllarında yaşadığı travmatik anı, "İnsanlıktan çıkarıcı bir andı" diyerek anlattı.
27.05.2023 Cadde
Ünlü oyuncunun kızına giydirdiği bot çok konuşuldu! 'Tarzı benimkinden daha iyi'
Ünlü oyuncunun kızına giydirdiği bot çok konuşuldu! 'Tarzı benimkinden daha iyi' Bir döneme damga vuran Jones Brothers grubundan Nick Jones ile mutlu bir evlilik sürdüren oyuncu Priyanka Chopra, Malti Marie adını verdiği kızına giydirdiği botla gündeme geldi. Jonas'ın, eşinin Anneler Günü'nü kutlamak için paylaştığı bir fotoğrafta görünen, dünyaca ünlü bir markaya ait botun fiyatı ortaya çıkarken; sosyal medya kullanıcıları da Malti'nin tarzına yorum yağdırdı.
15.05.2023 Cadde
Priyanka Chopra: Estetik sonrası üç filmden kovuldum!
Priyanka Chopra: Estetik sonrası üç filmden kovuldum! 2000 yılında düzenlenen Miss World yarışmasında 'Dünyanın En Güzel Kadını' unvanını kazanan Priyanka Chopra, modellikle başlayan kariyerine sinema oyuncusu olarak devam ediyor. Hint asıllı İngiliz aktris, yıllar önce geçirdği burun ameliyatında yapılan yanlışlar sonrası yaşadığı kabus dolu günleri anlattı.
4.05.2023 Cadde
'Kariyerim boyunca ilk kez eşit işe eşit ücret aldım!'
'Kariyerim boyunca ilk kez eşit işe eşit ücret aldım!' Bir döneme damga vuran Jones Brothers grubundan Nick Jones ile mutlu bir evlilik sürdüren oyuncu Priyanka Chopra, geçtiğimiz gün katıldığı bir festivalde 22 yıllık kariyerinde ilk kez erkek başrol arkadaşıyla eşit ücret aldığını söyleyerek; dikkat çeken bir açıklamada bulundu.
12.03.2023 Cadde
‘Üstümü örtmeyi hak görmüyorum’
‘Üstümü örtmeyi hak görmüyorum’ Günlerdir uyuyamadığını söyleyen Pelin Akil, “Üstümde örtü olduğunda, bunu kendime hak görmüyorum. Üşüyerek uyumaya çalışan onca depremzedeyi düşünüyorum” dedi.
23.02.2023 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Kız çocuklarına destek Priyanka Chopra, Vogue’a kapak oldu...
21.01.2023 Cadde
Z kuşağının süperstarı: Billie Eilish
Z kuşağının süperstarı: Billie Eilish Müzik kariyerinde rekorlar kıran, tarzı ve fikirleriyle milenyum gençliğine yön veren 20 yaşındaki Billie Eilish, dünyanın en etkili 100 kadını arasında yer aldı.
11.12.2022 Dünya
Cidde’nin güzelleri
Cidde’nin güzelleri Dünyaca ünlü isimler Cidde’de düzenlenen Kızıldeniz Uluslararası Film Festivali’nin kırmızı halısında boy gösterdi.
6.12.2022 Cadde
Priyanka Chopra'nın baba acısı! 'Seni her gün özlüyoruz'
Priyanka Chopra'nın baba acısı! 'Seni her gün özlüyoruz' Dünyaca ünlü Hint oyuncu Priyanka Chopra'nın babası Ashok Chopra, 2013 yılında kanser nedeniyle yaşamını yitirmişti. Yaşadığı tarifsiz acı sonrası uzun süre depresyonla mücadele eden Chopra, babasının doğum gününde duygulandıran bir paylaşıma imza attı.
24.08.2022 Cadde
Molatik Fiskos: Jennifer Lopez, Kylie Jenner ve diğerleri...
Molatik Fiskos: Jennifer Lopez, Kylie Jenner ve diğerleri... Hepiniz yepyeni bir fiskos köşesine daha hoş geldiniz Molatik Fiskos okuyucuları. Bakalım son günlerde kimler kimlerle nerelerde neler yapmış... Hazırsanız Fiskos zamanı!
29.07.2022 Ünlüler
‘Değişim beklemez’
‘Değişim beklemez’ Girl Up Türkiye’nin kurucularından olan 19 yaşındaki Selin Özünaldım dünyada global etki yaratan hareketlerin kurucularının katıldığı Global Leadership Summit Konferansı’ndaki tek Türk konuşmacı oldu...
15.07.2022 Gündem
Nefes  kesti
Nefes kesti Serenay Sarıkaya, Türkiye Marka Elçisi olduğu Bulgari’nin Paris’te gerçekleşen High Jewelry Gala Yemeği’ne katıldı...
9.06.2022 Cadde
‘Baba olduğumda her şey değişti’
‘Baba olduğumda her şey değişti’ Şarkıcı Nick Jonas, baba olduktan sonra hayatındaki her şeyin değiştiğini belirterek, ABD’de yaşanan silahlı saldırılara değindi.
3.06.2022 Cadde
Nick Jonas-Priyanka Chopra çifti bebeklerinin fotoğrafını ilk kez paylaştı
Nick Jonas-Priyanka Chopra çifti bebeklerinin fotoğrafını ilk kez paylaştı Üç yıldır evli olan Bollywood oyuncusu Priyanka Chopra ve şarkıcı Nick Jonas çifti, taşıyıcı anne yoluyla dünyaya getirdikleri bebeklerinin fotoğrafını ilk kez sosyal medya hesaplarından takipçilerinin beğenisine sundu.
10.05.2022 Cadde
Detaylar ortaya çıktı!
Detaylar ortaya çıktı! Bu yılın başlarında taşıyıcı anne yoluyla anne-baba olduklarını açıklayan ve bebekleriyle ilgili başka detay vermeyen Priyanka Chopra ile Nick Jonas’ın doğum sertifikası yayınlandı.
25.04.2022 Cadde
Terlik aşkına!
Terlik aşkına! Priyanka Chopra, önceki gün Los Angeles’ta görüntülendi.
7.03.2022 Cadde
Akrabalık iddialarına noktayı koydu
Akrabalık iddialarına noktayı koydu Priyanka Chopra, bir süredir gündemde yer alan ‘Deepak Chopra’nın kızı’ iddialarını kesin bir dille yalanladı.
25.02.2022 Cadde
Priyanka Chopra-Nick Jonas çiftinin bebek sevinci
Priyanka Chopra-Nick Jonas çiftinin bebek sevinci Bir süre önce ayrılacakları yönündeki söylentilerle gündemde olan Priyanka Chopra-Nick Jonas çifti, kızlarını kucaklarına aldı. Mutluluklarını dile getiren ikili, bebeklerinin taşıyıcı anne yöntemiyle dünyaya geldiğini de açıklamayı ihmal etmedi.
23.01.2022 Cadde
Şıklığın kalbi Londra'da attı
Şıklığın kalbi Londra'da attı 2021 İngiliz Moda Ödülleri, görkemli bir törenle sahiplerini buldu. Londra’daki gecede şıklık yarışı yaşandı.
1.12.2021 Cadde
2021 İngiliz Moda Ödülleri: Kazananlar ve kırmızı halının şıkları
2021 İngiliz Moda Ödülleri: Kazananlar ve kırmızı halının şıkları 2021 İngiliz Moda Ödülleri (British Fashion Awards), dün gece Billy Porter'ın ev sahipliğinde Royal Albert Hall'da sahiplerini buldu. Geceye İngiliz moda endüstrisinin yanı sıra dünyaca ünlü modeller ve tasarımcılar ile Dua Lipa, Demi Moore, Kris Jenner, Priyanka Chopra gibi ünlü isimler katıldı. Elbette modanın en büyük gecelerinden birisi olan İngiliz Moda Ödülleri'nde adaylar ödül için yarışırken ünlü isimler de kırmızı halıda şıklık yarışındaydı. İşte gecenin kazananları ve kırmızı halıdan en dikkat çekici görünümler!
30.11.2021 Stil
Molatik Fiskos: Meghan Markle, Bella Hadid ve diğerleri...
Molatik Fiskos: Meghan Markle, Bella Hadid ve diğerleri... Fiskos dolu bir haftaya daha hoş geldiniz sevgili Molatik Fiskos okuyucuları. Bu hafta da ünlülerimiz yine yerinde duramadı, 'o tören senin bu tören benim' şeklinde koşturmaya devam etti. Peki ünlülerimizin cephesinde neler yaşanıyor? Hazırsanız, Fiskos'a başlıyoruz!
20.09.2021 Ünlüler
The Matrix: Resurrections filminin ilk fragmanı yayınlandı! İşte o tanıtım videosu...
The Matrix: Resurrections filminin ilk fragmanı yayınlandı! İşte o tanıtım videosu... Ünlü bilim kurgu serisi The Matrix'in dördüncü filmi "The Matrix: Resurrections"ın fragmanı paylaşıldı.
9.09.2021 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Priyanka Chopra ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.