Problem

Problem

Son dakika problem haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan problem gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan problem haber sayfamızda...

Problem

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 20.229 problem haberi bulunmuştur.
Fenerbahçe'nin Olympiakos'a elenmesinin ardından ilginç sözler: İsmail Kartal Süper Lig'i istiyor!
Fenerbahçe'nin Olympiakos'a elenmesinin ardından ilginç sözler: İsmail Kartal Süper Lig'i istiyor! UEFA Konferans Ligi'nde Fenerbahçe, Olympiakos'a penaltılarda elenerek organizasyona veda etti. Spor yazarları zorlu müsabakayı değerlendirdi.
19.04.2024 Fenerbahçe
Heimlich manevrası yaparak öğrenciyi kurtaran öğretmen: İkimiz de rahat nefes aldık
Heimlich manevrası yaparak öğrenciyi kurtaran öğretmen: İkimiz de rahat nefes aldık Isparta’da boğazına şeker kaçan ilkokul öğrencisi Heimlich manevrası ile kurtaran öğretmen Özlem Kara, "Heimlich manevrası yaptım ve cismin çıktığını gördük ikimizde rahat bir nefes aldık. Hayat kurtarmak çok mutluluk verici” dedi.
18.04.2024 Haberler
Savaşta 50 bin asker öldü! 'Kıyma makinesi stratejisi' katliama yol açtı
Savaşta 50 bin asker öldü! 'Kıyma makinesi stratejisi' katliama yol açtı Ukrayna savaşında ölen Rusların sayısı 50 bini aştı. BBC, savaşın ikinci yılında ölenlerin sayısında ilk yıla göre yaklaşık yüzde 25 arttığını tespit etti.
18.04.2024 Dünya
'Türkler çoktan başardı' Yunanistan iki büyük savaşı örnek verip itiraf etti
'Türkler çoktan başardı' Yunanistan iki büyük savaşı örnek verip itiraf etti Yunanistan Savunma Bakanı Nikos Dendias, Türkiye'nin gerisinde kaldıkları iki konuya değindi. Dendias bu iki konuyu iki büyük savaştan örnek vererek adeta bir itirafta bulundu.
17.04.2024 Dünya
Yolcu otobüsünde taciz iddiası
Yolcu otobüsünde taciz iddiası Bayram tatilinde Adana'ya ailesinin yanına gitmek üzere bindiği otobüste yabancı uyruklu bir muavin tarafından tacize uğradığını iddia eden 26 yaşındaki Kardelen Bark polise şikayetçi oldu. Uğradığı tacizi sosyal medyasında da duyuran Bark, "Her yerde taciz edilmek sözlü ya da fiziksel hiç önemli değil, hiçbir kadının bunu yaşamasını istemiyorum. Ses çıkarmak zorundaydım, belki benim yaşadığımı yaşayıp da sesini çıkarmayan bir çok insan var, belki küçük yaştakiler, belki büyük yaştakiler. Bunun artık son bulmasını istiyorum." dedi. Gözaltına alınan şüphelinin sınır dışı edildiği öğrenilirken otobüs firması yetkilileri ise yabancı uyruklu muavin çalıştırmadıklarını öne sürdü.
17.04.2024 Haberler
Genç kız; 'Hiçbir kadının bunu yaşamasını istemiyorum' dedi ve otobüsteki tacizi görüntüledi
Genç kız; 'Hiçbir kadının bunu yaşamasını istemiyorum' dedi ve otobüsteki tacizi görüntüledi Bayram tatilinde Adana'ya ailesinin yanına gitmek üzere bindiği otobüste yabancı uyruklu bir muavin tarafından tacize uğradığını iddia eden 26 yaşındaki Kardelen Bark polise şikayetçi oldu. Uğradığı tacizi sosyal medyasında da duyuran Bark, "Hiçbir kadının bunu yaşamasını istemiyorum. Ses çıkarmak zorundaydım' diyerek taciz anlarını görüntüledi.
17.04.2024 Gündem
ÖZEL | Ali Palabıyık: Yabancı VAR hakemi kaçınılmazdı! Yabancı hakemi de göreceğiz
ÖZEL | Ali Palabıyık: Yabancı VAR hakemi kaçınılmazdı! Yabancı hakemi de göreceğiz FIFA kokartlı eski hakem Ali Palabıyık, Skorer’den Nergis Aşkın’a özel açıklamalarda bulundu. Ali Palabıyık son dönemde yeni alınan yabancı VAR kararını değerlendirdi.
17.04.2024 Futbol
Spor yazarları Galatasaray'ın farklı galibiyetini değerlendirdi: Rüyamda görsem düşünmezdim
Spor yazarları Galatasaray'ın farklı galibiyetini değerlendirdi: Rüyamda görsem düşünmezdim Galatasaray, Süper Lig'in 32. haftasında Corendon Alanyaspor'u deplasmanda 4-0 mağlup etti. Spor yazarları sarı-kırmızılıların farklı galibiyetini değerlendirdi.
16.04.2024 Galatasaray
Okan Buruk'tan Alanyaspor maçı sonrası Süper Kupa ve Fenerbahöçe sözleri!
Okan Buruk'tan Alanyaspor maçı sonrası Süper Kupa ve Fenerbahöçe sözleri! Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Alanyaspor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.
16.04.2024 Galatasaray
Senad Ok'tan Fenerbahçeli yıldıza eleştiri: Kendini değiştirmesi lazım! Böyle giderse yollar ayrılır
Senad Ok'tan Fenerbahçeli yıldıza eleştiri: Kendini değiştirmesi lazım! Böyle giderse yollar ayrılır Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında Fatih Karagümrük engelini 2-1'lik skorla aştı. Milliyet Gazetesi muhabiri Senad Ok, galibiyet sonrası sarı-lacivertli takımdaki gelişmeleri aktardı.
15.04.2024 Fenerbahçe
Dikkat çeken uyarı! Depremde ölenlerin sayısından 100 kat daha fazla
Dikkat çeken uyarı! Depremde ölenlerin sayısından 100 kat daha fazla Çukurova Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mesut Başıbüyük, meteorolojik afetlerin kapıda olduğuna değinip, “Meteorolojik afetlerde hayatlarını kaybeden insanların sayısı, depremde hayatını kaybedenlerin sayısına göre 100 kat daha fazla” diyerek uyarıda bulundu.
15.04.2024 Gündem
Fenerbahçe sonrası Karagümrük'te Tolunay Kafkas isyan etti: Pes yani!
Fenerbahçe sonrası Karagümrük'te Tolunay Kafkas isyan etti: Pes yani! Süper Lig'de Fenerbahçe, Karagümrük'ü 2-1 mağlup etti. Mücadele sonrasında Karagümrük Teknik Direktörü Tolunay Kafkas ve kaleci Sirigu hakem kararlarına tepki gösterdi
14.04.2024 Karagümrükspor
Survivor All Star'da ilk eleme adayı belli oldu! Yunus Emre'ye benzeri görülmemiş ceza
Survivor All Star'da ilk eleme adayı belli oldu! Yunus Emre'ye benzeri görülmemiş ceza Survivor'da son düelloda adaya veda eden yarışmacı Hakan Hatipoğlu olmuştu. İlk dokunulmazlık oyunu nefes kesen bir mücadeleye sahne oldu. Oyun alanında sinirler gerildi, Yunus Emre ile Ogeday Girişken yumruk yumruğa kavga etti. Yarışmacıların ve yapım ekibinin müdahale etmesiyle ikili çok zor zapt edilerek, oyun alanından uzaklaştırıldı.Konseyde Acun Ilıcalı, Yunus Emre'nin cezasını açıkladı. İlk eleme adayı belli oldu. İşte detaylar...
14.04.2024 Cadde
Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu: Yurtlarda daha kaç tane ünlünün çocuğu var acaba?
Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu: Yurtlarda daha kaç tane ünlünün çocuğu var acaba? Usta oyuncu Metin Akpınar'ın 36 yıl önce yaşadığı ilişkiden ikiz kızları olduğu ortaya çıkmıştı. Duygu Nebioğlu, DNA testi ve mahkeme kararı ile 82 yaşındaki sanatçının öz kızı olduğunu resmiyete kavuşturmuştu. Nebioğlu, son olarak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gündeme geldi.
14.04.2024 Cadde
Her gün bu cilt maskesini uygulayın! Deri altındaki lekeleri silgi gibi siliyor
Her gün bu cilt maskesini uygulayın! Deri altındaki lekeleri silgi gibi siliyor Cilt tipi birçok duruma göre kişiden kişiye değişebilir. Ancak ortak problem ciltte oluşan leke, akne ve sivilce sorunudur. Bu formüller sayesinde cildiniz cam gibi parlayabilir. İşte detaylar.
12.04.2024 Cilt Bakımı
Fenerbahçe'de Cengiz Ünder kararının perde arkası!
Fenerbahçe'de Cengiz Ünder kararının perde arkası! Olympiakos ile karşı karşıya gelecek Fenerbahçe'de Cengiz Ünder maç kadrosuna dahil edilmedi. Milli futbolcu hakkında alınan kararın perde arkası belli oldu.
11.04.2024 Konferans Ligi
Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu, öz annesini hedef aldı! 'Zorla çıkacak ortaya'
Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu, öz annesini hedef aldı! 'Zorla çıkacak ortaya' Usta oyuncu Metin Akpınar'ın 36 yıl önce yaşadığı ilişkiden ikiz kızları olduğu ortaya çıkmıştı. Duygu Nebioğlu, DNA testi ve mahkeme kararı ile 82 yaşındaki sanatçının öz kızı olduğunu resmiyete kavuşturmuştu. Nebioğlu, son olarak sosyal medya hesabından yaptığı, öz annesine yönelik bir paylaşımla dikkat çekti.
11.04.2024 Magazin
Bademcik ameliyatı sonrası engelli kaldı! 39 milyon liralık rekor tazminat talebi
Bademcik ameliyatı sonrası engelli kaldı! 39 milyon liralık rekor tazminat talebi Bademcik ameliyatı sonrası kanama nedeniyle hastanın engelli kaldığı iddiasıyla ailesinin, ameliyatı yapan doktor ve ameliyatın gerçekleştirildiği özel hastaneye açtığı davada, mahkemenin görevlendirdiği bilirkişinin avukat masrafları hariç, yasal faizleriyle beraber 39 milyon TL’lik tazminat miktarı belirlemesi, tıp dünyasında tartışmalara neden oldu.
11.04.2024 Gündem
Nuri Alço'nun son durumu! 'Temel olarak üç problemi var'
Nuri Alço'nun son durumu! 'Temel olarak üç problemi var' Yeşilçam'ın usta isimlerinden Nuri Alço, 6 Nisan'da Eskişehir’deki evinde rahatsızlanıp, ambulansla hastaneye kaldırılmıştı. Eskişehir Şehir Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Sungur, 72 yaşındaki oyuncunun sağlık durumu hakkında açıklama yaptı.
9.04.2024 Cadde
Nuri Alço'nun durumuna ilişkin açıklama: Hayati tehlikesi görünmüyor
Nuri Alço'nun durumuna ilişkin açıklama: Hayati tehlikesi görünmüyor Eskişehir Şehir Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Sungur, Türk sinemasının ünlü oyuncularından Nuri Alço'nun tedavisinin yoğun bakımda sürdüğünü belirterek, "Şu aşamada hayati tehlikesi görünmüyor. Bugün ziyaret ettiğimde gülüyor, konuşuyor, morali çok iyiydi" dedi.
9.04.2024 Magazin
Antik kentin gizemli dünyasına yolculuk
Antik kentin gizemli dünyasına yolculuk “Pat Pat Patara” ile antik dünyanın gizemli atmosferine davetlisiniz! İş Sanat’ın büyük ilgi gören müzikli çocuk oyunu “Pat Pat Patara” çocuklar ve aileleri için eğlenceli bir deneyim sunuyor.
7.04.2024 Kültür Sanat
Hamilelikte saçlar dökülebiliyor
Hamilelikte saçlar dökülebiliyor Kadınlarda saç güzellik, sağlık ve genel özgüvenle ilişkilendirilir. Saç şekli ve görünümü, kişinin kendine olan güvenini artırabilir veya azaltabilir. Dolayısıyla, saçın dökülmesi veya incelmesi bir kadın için önemli bir endişe kaynağı olabilir.
6.04.2024 Pazar
Ayakkabı sıkıyorsa bu yöntemi deneyin! 1 numara büyütüyor
Ayakkabı sıkıyorsa bu yöntemi deneyin! 1 numara büyütüyor Bazı durumlarda ayakkabınızın ayağınızı sıkması gibi problemlerle karşılaşabilirsiniz. Özellikle internetten alışveriş yapanların daha çok karşılaştığı bir problem. Ancak merak etmeyin bu yöntem ayakkabılarınız bir numara büyüyecek.
6.04.2024 Püf Noktası
ÖZEL | Beşiktaş'ta Santos'un üstü çizildi! Serdar Sarıdağ, Sergen Yalçın bombasını patlattı
ÖZEL | Beşiktaş'ta Santos'un üstü çizildi! Serdar Sarıdağ, Sergen Yalçın bombasını patlattı Süper Lig'de Başakşehir ile 1-1 berabere kalan Beşiktaş'ta oklar Teknik Direktör Santos'a çevrildi. Beşiktaş yazarı Serdar Sarıdağ son gelişmeleri canlı yayında Skorer'e aktardı.
5.04.2024 Beşiktaş
ÖZEL | Fenerbahçe'yi bekleyen büyük tehlike! Süper Kupa finaline çıkmazsa ağır yaptırımlar gelebilir
ÖZEL | Fenerbahçe'yi bekleyen büyük tehlike! Süper Kupa finaline çıkmazsa ağır yaptırımlar gelebilir Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray ile oynanacak Süper Kupa finalinin ertelennenesi ve yabancı hakem atanmaması durumunda maça çıkılmaması veya Süper Kupa finaline U19 takımıyla çıkılabileceğini duyurdu. Süper Kupa finaline çıkmaması durumunda Fenerbahçe'yi ağır yaptırımlar bekliyor.
3.04.2024 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Problem ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.