Profesyonel

Profesyonel

Son dakika profesyonel haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan profesyonel gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan profesyonel haber sayfamızda...

Profesyonel

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 43.413 profesyonel haberi bulunmuştur.
'Ülkemiz vazgeçilmez ve etkin bir faktördür'
'Ülkemiz vazgeçilmez ve etkin bir faktördür' Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, "Ülkemiz, bölgemizde meydana gelen krizlerin önlenmesi ve yatıştırılmasında gerek ilgili ülkeler gerekse uluslararası platformlarda vazgeçilmez ve etkin bir aktördür." ifadelerini kullandı.
16.04.2024 Gündem
Kadın girişimcilerle hızlı büyüyecek
Kadın girişimcilerle hızlı büyüyecek Modüler genç odası üretimlerini Lajivert ve Ritmik markalarıyla tüketiciye ulaştıran Soyserin Grup, verdiği bayiliklerde kadın girişimcilere pozitif ayrımcılık yapıyor. Soyserin Grup, bu yıl 60 kadın girişimciye bayilik vermeyi hedefliyor.
16.04.2024 Kobi
“Önüme engeller konulunca yüksekten atlamayı öğrendim”
“Önüme engeller konulunca yüksekten atlamayı öğrendim” İki efsane oyuncu Çolpan İlhan ve Sadri Alışık’ın oğlu, şair Attila İlhan ve yazar Cengiz İlhan’ın yeğeni Kerem Alışık’ı henüz oyuncu ve sunucu olmadığı günlerden tanırım. Profesyonel bir futbolcu olduğu yılların hızlı gençlerindendi, sonra Sibel Turnagöl ile evlendi, baba oldu. Uzak durduğu oyunculuğa ise “Gözleri Türkçe konuşan adam” dediği babası Sadri Alışık’ı kaybettikten sonra başladı. 80’lerin çapkını yıllar sonra sadece anne ve babası gibi oyuncu değil, şair olarak da çıktı karşımıza…
13.04.2024 Pazar
Gabi Guimaraes'ten VakıfBank'a duygusal veda!
Gabi Guimaraes'ten VakıfBank'a duygusal veda! VakıfBank kaptanı Gabi Guimaraes yayınladığı duygusal mesaj ile kulübüne veda etti.
13.04.2024 Voleybol
Fenerbahçe'de Jayden Oosterwolde ameliyat oldu
Fenerbahçe'de Jayden Oosterwolde ameliyat oldu Fenerbahçe'nin Olympiakos ile oynadığı maçta sakatlanan ve sonu kapatan Jayden Oosterwolde, yurt dışında ameliyat oldu. İşte detaylar...
13.04.2024 Fenerbahçe
AFAD Başkanı teleferik kazasındaki son durumu CNN TÜRK'e açıkladı
AFAD Başkanı teleferik kazasındaki son durumu CNN TÜRK'e açıkladı Antalya'daki teleferik kazasıyla ilgili CNN TÜRK'ten Emrah Çakmak'a açıklamalarda bulunan AFAD Başkanı Okay Memiş bölgedeki çalışmalara ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.
13.04.2024 Haberler
AFAD Başkanı teleferik kazasındaki son durumu CNN TÜRK'e açıkladı
AFAD Başkanı teleferik kazasındaki son durumu CNN TÜRK'e açıkladı Antalya'daki teleferik kazasıyla ilgili CNN TÜRK'ten Emrah Çakmak'a açıklamalarda bulunan AFAD Başkanı Okay Memiş bölgedeki çalışmalara ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.
13.04.2024 Gündem
Fenerbahçe'de sarı kart alarmı! Yıldızlar sınırda
Fenerbahçe'de sarı kart alarmı! Yıldızlar sınırda Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’in 32. haftasında deplasmanda oynayacağı Fatih Karagümrük ile ligde 16. kez karşı kaşıya gelecek. Mücadele öncesi sarı-lacivertlilerde 7 oyuncu kart sınırında bulunuyor.
13.04.2024 Fenerbahçe
Zara'dan Serenay Sarıkaya'ya abla tavsiyesi!
Zara'dan Serenay Sarıkaya'ya abla tavsiyesi! Zara, Ramazan Bayramı'nın ikinci gününde Kıbrıs'ta sahne aldı. Konser öncesi gazetecilerle bir araya gelen ünlü isim, Serenay Sarıkaya’nın bir mekandan sahneye çıkmayı kabul etmesi karşılığında açık çek teklifi aldığı iddialarını yorumladı.
13.04.2024 Cadde
Teleferikte dehşeti yaşadılar
Teleferikte dehşeti yaşadılar Antalya’da teleferik hattında kopan direğin çarptığı kabinin tabanı parçalandı. Korkunç kazada 1 kişi öldü, 7 kişi yaralandı. Teleferik hattının durması sonucu havada asılı kalan 184 kişi ise saatlerce kurtarılmayı bekledi.
13.04.2024 Gündem
İşte Galatasaray'ın Süper Kupa'yı kaldıracağı maç! Kutlamalar için geri sayım
İşte Galatasaray'ın Süper Kupa'yı kaldıracağı maç! Kutlamalar için geri sayım Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu dün resmi açıklamayı yaptı, Fenerbahçe'nin sahadan çekilmesi sonrası Süper Kupa’da Galatasaray’ı 3-0 hükmen galip ilan etti. Sarı-kırmızılılar, 21 Nisan’daki Pendik maçında kutlama yapmaya hazırlanıyor.
12.04.2024 Galatasaray
Harçlıklarıyla oyuncak değil, ev aldı! Babasının yaptığı plana uyunca 30 milyon kazandı
Harçlıklarıyla oyuncak değil, ev aldı! Babasının yaptığı plana uyunca 30 milyon kazandı Ailesiyle birlikte yaşayan 8 yaşındaki kız, biriktirdiği harçlıklarla kendine ömürlük bir yatırım yaptı. Babasının çizdiği plana uyarak küçük yaşına kıyasla aldığı büyük karar sayesinde 960 bin dolarlık (30 milyon lira) koca bir evin kapısını araladı.
12.04.2024 Yaşam
SON DAKİKA | PFDK, Süper Kupa kararlarını açıkladı! İşte Fenerbahçe'nin cezası
SON DAKİKA | PFDK, Süper Kupa kararlarını açıkladı! İşte Fenerbahçe'nin cezası Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Süper Kupa kararlarını resmen açıkladı. İşte Fenerbahçe ve Galatasaray'a verilen cezalar...
11.04.2024 Fenerbahçe
ÖZEL | Şenes Erzik: TFF’nin karar verdiği tarih, geç kalan bir tarihtir
ÖZEL | Şenes Erzik: TFF’nin karar verdiği tarih, geç kalan bir tarihtir TFF Onursal Başkanı, UEFA ve FIFA onursal üyesi Şenes Erzik, Milliyet'in duayen yazarlarından Attila Gökçe'ye konuştu. Erzik, TFF'nin aldığı seçim tarihi için "TFF’nin karar verdiği tarih, geç kalan bir tarihtir." ifadelerini kullandı.
10.04.2024 Süper Lig
ÖZEL | Kerem Aktürkoğlu, Süper Kupa sonrası ilk kez konuştu! 'Sizlik bir şey yok'
ÖZEL | Kerem Aktürkoğlu, Süper Kupa sonrası ilk kez konuştu! 'Sizlik bir şey yok' Galatasaraylı Kerem Aktürkoğlu, Fenerbahçe U19 Kaptanı Emirhan ile yaşadığı diyaloğu anlattı, topu taca atacakları yönünde bir konuşmasının bulunmadığını söyledi. Kerem, "Kardeşimize, 'hoş geldin' diyerek, 'Sizlik bir şey yok. Üzülmenize ve kafanıza takmanıza gerek yok' dedim" ifadelerini kullandı.
10.04.2024 Galatasaray
Robin van Persie teknik direktörlüğe hazırlanıyor! İşte adresi
Robin van Persie teknik direktörlüğe hazırlanıyor! İşte adresi Fenerbahçe'nin eski futbolcularından Robin van Persie'nin Eredivise ekibinde teknik direktör olmaya hazırlandığı ortaya çıktı.
9.04.2024 Dünyadan Futbol
Bayern Münih'e Sacha Boey müjdesi! Resmen açıklandı
Bayern Münih'e Sacha Boey müjdesi! Resmen açıklandı 2021 yılında Galatasaray'a transfer olan Sacha Boey, kış transfer döneminde bonservis rekoru kırarak Alman devi Bayern Münih'e transfer olmuştu. Bu sezon şampiyonluk hedefinden epey uzak kalan Bavyera ekibi, 23 yaşındaki yıldız oyuncuyla ilgili gelişmeyi resmi internet sitesi üzerinden duyurdu.
9.04.2024 Almanya Bundesliga
SON DAKİKA: Süper Kupa'nın PFDK sevkleri açıklandı!
SON DAKİKA: Süper Kupa'nın PFDK sevkleri açıklandı! PFDK, Süper Kupa'nın sevklerini açıkladı. Fenerbahçe ve Ahmet Ketenci disipline sevk edildi.
9.04.2024 Galatasaray
Formülünü tarih kitabında bulunca şirket kurdu! '6 yaşında reçete yazmaya başladım'
Formülünü tarih kitabında bulunca şirket kurdu! '6 yaşında reçete yazmaya başladım' Henüz 6 yaşındayken evde kendi sabunlarını ve kremlerlerini yapıyor, kendi kendine reçeteler yazıyordu. Kozmetik ürünlere olan merakı tarihte uzun bir yolculuk yapmasına sebep oldu. Antik güzellik uygulamalarının izini süren Mısra Berna Özdemir, tek ürünle pek çok cilt problemini çözebilen formülü buldu. Şimdilerde ise 23 yaşında ve şirket sahibi.
9.04.2024 Yaşam
1. Lig'den 4 kulüp PFDK'ya sevk edildi!
1. Lig'den 4 kulüp PFDK'ya sevk edildi! TFF, Trendyol 1. Lig'den 4 kulübün Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edildiğini açıkladı.
8.04.2024 1.Lig
Bu program işte eşitlik sağlıyor
Bu program işte eşitlik sağlıyor İş dünyasında kadınların tüm seviyelerde eşit temsiliyeti ve eşit değerdeki işe eşit ücretin sağlanması için şirketleri desteklemeyi amaçlayan UN Global Compact Hedef Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Programı’nın (Target Gender Equality Accelerator) başvuruları açıldı. Dokuz ay sürecek olan programın başvuruları 31 Mayıs tarihine kadar sürecek.
8.04.2024 Ekonomi
Adana Demirspor'dan 18 Temmuz tarihine tepki!
Adana Demirspor'dan 18 Temmuz tarihine tepki! Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor, 18 Temmuz'da gerçekleştirilecek TFF genel kurulunda seçim kararı alınmasına tepki gösterdi.
7.04.2024 Adana Demirspor
Beşiktaş Kulübü'nden genel kurul tarihine tepki!
Beşiktaş Kulübü'nden genel kurul tarihine tepki! Beşiktaş Kulübü, TFF Başkanı Büyükekşi'nin Seçimli Genel Kurul tarihini 18 Temmuz olarak açıklamasına tepki gösterdi.
7.04.2024 Beşiktaş
Eyüpspor Asbaşkanı Fatih Kulaksız'dan Arda Turan cevabı: Galatasaray'la olan bağını biliyoruz!
Eyüpspor Asbaşkanı Fatih Kulaksız'dan Arda Turan cevabı: Galatasaray'la olan bağını biliyoruz! Eyüpspor Başkanı Fatih Kulaksız, Süper Lig'e yükselmelerinin ardından açıklamalarda bulundu.
7.04.2024 1.Lig
Almanya'da tarih yazan adam: Xabi Alonso!
Almanya'da tarih yazan adam: Xabi Alonso! Dünyaca ünlü ilaç imalatçısı Bayer, yeni ürünü ile bu kez futbolu iyileştirdi. Xabi Alonso aşısı, patojen Bayern’e karşı direnç oluştururken; şimdi sıra dozun artırılarak Avrupa’ya enjekte edilmesine geldi.
7.04.2024 Almanya Bundesliga

Benzer Haber Etiketleri

Profesyonel ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.