Projeler

Projeler

Son dakika projeler haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan projeler gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan projeler haber sayfamızda...

Projeler

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 23.290 projeler haberi bulunmuştur.
'Türk ordusunun etkinliği ve caydırıcılığı daha da artacaktır'
'Türk ordusunun etkinliği ve caydırıcılığı daha da artacaktır' Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, 'İnsanlı Hava Platformları İmza Töreni'nde konuşarak, "Türkiye, artık kendi savaş uçağını, eğitim ve jet uçaklarını, helikopterlerini üretebilen dünyanın sayılı ülkelerinden biri oldu. Söz konusu ürünlerin seri üretiminin başlaması ve envantere girmesiyle semaların yılmaz koruyucusu olan Hava Kuvvetlerimiz, Türkiye'nin hak ve menfaatlerini daha güçlü şekilde koruyacak, Türk ordusunun etkinliği ve caydırıcılığı daha da artacaktır" şeklinde konuştu.
18.04.2024 Gündem
Başkentray’da rekor! 'Ankara’ya 601 milyar 510 milyon lira yatırım yaptık'
Başkentray’da rekor! 'Ankara’ya 601 milyar 510 milyon lira yatırım yaptık' Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Başkentray’ın bayram tatilinde yaklaşık yarım milyon kişiye hizmet verdiğini belirterek, “Ankara ulaşımının omurgası olarak nitelendirilen Başkentray bayram tatilinde 498 bin 523 yolcuya hizmet verdi. 15 Nisan günü 93 bin 954 yolcu sayısına ulaşarak rekor kırdı. En son 10 Kasım 2022 tarihinde 88 bin 964 olan günlük yolcu taşıma rakamına ulaşılmıştı” dedi.
18.04.2024 Ekonomi
ALKÜ ile POYD arasında protokol imzalandı! 'Öğrencilerine iş ve staj imkânı sağlanacak'
ALKÜ ile POYD arasında protokol imzalandı! 'Öğrencilerine iş ve staj imkânı sağlanacak' Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi ile Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği arasında; üniversitenin turizm alanında eğitim gören öğrenci ve mezunlarına staj ve istihdam olanağı sağlamak, öğrencilerin sektöre adaptasyonunu hızlandırmak ve verimini artırmak amacıyla protokol imzalandı.
17.04.2024 Eğitim
Plastik kirliliğine dikkat çeken “Sen De Fark Et” belgeselinin lansmanı gerçekleşti
Plastik kirliliğine dikkat çeken “Sen De Fark Et” belgeselinin lansmanı gerçekleşti Yapımcılığını ve yönetmenliğini Engin Altan Düzyatan’ın üstlendiği, dünyada plastik ve mikroplastik kirliliğinin yol açtığı sorunları konu eden “Sen De Fark Et” belgeselinin Türkiye lansmanı gerçekleşti.
17.04.2024 Vitrin
Amerika’da genç Türk yapımcıya ödül
Amerika’da genç Türk yapımcıya ödül 1979’dan beri bünyesinde Emmy ödüllerini de bulunduran Television Academy Foundation tarafından düzenlenen College Television Awards’da Kaan Berkant, yapımcılığı üstlendiği Slobopoly ile en iyi komedi ödülüne layık görüldü.
17.04.2024 Stil
Hazine Bakanlığı'ndan Dünya Bankası ülke işbirliğine ilişkin açıklama
Hazine Bakanlığı'ndan Dünya Bankası ülke işbirliğine ilişkin açıklama Hazine ve Maliye Bakanlığı, Dünya Bankası ülke işbirliğine ilişkin açıklama yaptı.
16.04.2024 Ekonomi
Kız çocukları için güvenli adımlar
Kız çocukları için güvenli adımlar Kız çocukların eşit imkanlarla hayata katılmasını destekleyen Skechers Türkiye, kız çocukların sokakta yürürken kendini güvende hissetmesi için “Güvenli Adımlar” projesini hayata geçirdi. Suna’nın Kızları ve Şehir Dedektifi iş birliği ile hayata geçirilen projenin ana hedefi kız çocukların sokakta yürürken adımlarını güvenle atabilmesi için ihtiyaçlarını ortaya çıkarmak.
15.04.2024 Ekonomi
BAE’den 30 milyar dolarlık yeşil enerji yatırımı yolda
BAE’den 30 milyar dolarlık yeşil enerji yatırımı yolda Birleşik Arap Emirlikleri (BAE), Türkiye’nin 2053 yılı için belirlediği “net sıfır emisyon” hedefi çerçevesinde, Türkiye’de yeşil enerji konusunda 30 milyar dolarlık yatırım yapacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geçen yılın temmuz ayında bu ülkeye gerçekleştirdiği ziyarette imzaladığı anlaşmaya ilişkin Kanun Teklifi, TBMM Dışişleri Komisyonu gündeminde yer alıyor.
14.04.2024 Ekonomi
Altay'da Mustafa Denizli'ye toparlama görevi
Altay'da Mustafa Denizli'ye toparlama görevi İzmir ekibinin efsane ismi, önümüzdeki hafta İzmir'de camianın ileri gelenleriyle bir araya gelecek.
11.04.2024 1.Lig
Güneşe yeni yatırım
Güneşe yeni yatırım Akfen Yenilenebilir Enerji, yerli ve yenilenebilir kaynaklardan enerji sağlayan 700 MW’lık kurulu gücünü, Denizli ve Çanakkale’de 3 yeni hibrit güneş enerjisi santrali (GES) projesi ile 20 MW artıracağını duyurdu.
10.04.2024 Ekonomi
Tuvana Türkay'dan samimi açıklamalar! ‘Dönüm noktam yok’
Tuvana Türkay'dan samimi açıklamalar! ‘Dönüm noktam yok’ Oyunculuk tutkusuyla hayatın içine dokunan Tuvana Türkay... Minimalist Zarafet” konsepti ile güzel oyuncu, Gardırop Magazine Nisan sayısına kapak oldu. “Kariyerimde, içinde yer aldığım tüm işlerimi de aynı gayretle yaptığıma inanıyorum” diyen Tuvana Türkay, “Dönüm noktam yok” ifadelerini kullandı.
10.04.2024 Cadde
Çeşme Belediye Başkanı Denizli: Babamın kızı olarak anılmak  beni rahatsız ediyor ama babam gurur kaynağım
Çeşme Belediye Başkanı Denizli: Babamın kızı olarak anılmak beni rahatsız ediyor ama babam gurur kaynağım İzmir'in Çeşme ilçesinin ilk kadın belediye başkanı ve teknik direktör Mustafa Denizli’nin kızı Lâl Denizli, "Babamın kızı olarak anılmak öncelikle siyaseten beni rahatsız ediyor ama babam gurur kaynağı çünkü Türkiye'ye çok güzel bir isim bıraktı. Babam futbol konusunda gerçekten öncü isimlerden biri olmayı başardı. Kendi alanında bu kadar gurur verici işler başarmış bir babanın kızı olarak ben de kendi alanımda aynı gururu aileme yaşatmak için çabalıyorum" dedi.
9.04.2024 Gündem
12 AVM’li şirket halka açılıyor
12 AVM’li şirket halka açılıyor Portföyünde 12 alışveriş merkezi (AVM) bulunan Rönesans Gayrimenkul Yatırım halka açılıyor.
9.04.2024 Ekonomi
Casper Nirvana Z100 İncelemesi
Casper Nirvana Z100 İncelemesi Herkese merhaba. Bugün özel bir konukla geldim; Türkiye’nin önde gelen teknoloji üreticilerinden Casper’ın yeni dizüstü bilgisayarı Casper Nirvana Z100 konuğum…
8.04.2024 Milliyet Tv
Casper Nirvana Z100 İncelemesi
Casper Nirvana Z100 İncelemesi Herkese merhaba. Bugün özel bir konukla geldim; Türkiye’nin önde gelen teknoloji üreticilerinden Casper’ın yeni dizüstü bilgisayarı Casper Nirvana Z100 konuğum…
8.04.2024 Advertorial
E-Ticaretin lideri MZN Danışmanlık 5. ofisini açtı!
E-Ticaretin lideri MZN Danışmanlık 5. ofisini açtı! E-ticaret ve dijital pazarlama alanında liderliğini kanıtlayan MZN Danışmanlık, Van Teknokent’te yeni ofisini açtı. 5. Ofislerinde devlet destekli Ar-Ge ve yazılım projelerini yürütecek olan MZN Danışmanlık Türkiye’ye milyonlarca dolar kazandıracak yeni bir girişime daha imza attı.
8.04.2024 Advertorial
Bakan Uraloğlu duyurdu: 2024 yılında 4 metro hattı açıldı
Bakan Uraloğlu duyurdu: 2024 yılında 4 metro hattı açıldı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, bakanlık olarak İstanbul’u baştan başa metro ağları ile ördüklerini belirterek, en önemli metro hatlarından olan ve 8 Nisan 2023 tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından hizmete açılan Başakşehir-Çam ve Sakura Şehir Hastanesi-Kayaşehir Metro Hattını açıldığı günden bu yana 1 yıllık süre içerisinde toplam 5 milyon 200 bin yolcu taşındığını söyledi.
8.04.2024 Ekonomi
Bu program işte eşitlik sağlıyor
Bu program işte eşitlik sağlıyor İş dünyasında kadınların tüm seviyelerde eşit temsiliyeti ve eşit değerdeki işe eşit ücretin sağlanması için şirketleri desteklemeyi amaçlayan UN Global Compact Hedef Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Programı’nın (Target Gender Equality Accelerator) başvuruları açıldı. Dokuz ay sürecek olan programın başvuruları 31 Mayıs tarihine kadar sürecek.
8.04.2024 Ekonomi
Pelin Ermiş: Her zaman doğallıktan yanayım!
Pelin Ermiş: Her zaman doğallıktan yanayım! Kanal D'nin efsane dizisi 'Aşk-ı Memnu'nun Cemile'si Pelin Ermiş, geçtiğimiz gün Metropol İstanbul'da objektiflere takıldı. Dasdas Sahne'de yer aldığı 'Bir İhtimal Daha Var' tiyatro oyunu için erken saatlerde provaya katılan Ermiş, tarzıyla dikkat çekti.
7.04.2024 Cadde
Sanat dünyasına bahar geldi
Sanat dünyasına bahar geldi Bahar sanat dünyasına sergilerle geldi… Nisan ayı özel ve karma sergiler ile sanat fuarlarına sahne olacak.
7.04.2024 Kültür Sanat
Antik kentin gizemli dünyasına yolculuk
Antik kentin gizemli dünyasına yolculuk “Pat Pat Patara” ile antik dünyanın gizemli atmosferine davetlisiniz! İş Sanat’ın büyük ilgi gören müzikli çocuk oyunu “Pat Pat Patara” çocuklar ve aileleri için eğlenceli bir deneyim sunuyor.
7.04.2024 Kültür Sanat
Mehmet Günsür: Yeni jenerasyon pabucumuzu dama atar!
Mehmet Günsür: Yeni jenerasyon pabucumuzu dama atar! 'Beyaz Gelincik', 'Bıçak Sırtı', 'Fi', 'Unutursam Fısılda' ve Atiye' gibi projelerde yer alan Mehmet Günsür, 'Muhteşem Yüzyıl'ın Şehzate Mustafa'sı olarak hafızalara kazındı. 20. Akbank Kısa Film Festivali seçici jürisinde yer alan oyuncu, 'yakışıklılık' konusunda dikkat çeken bir açıklamada bulundu.
6.04.2024 Cadde
Kripto parada tehlikeye  karşı 'teyakkuz'a geçti
Kripto parada tehlikeye karşı 'teyakkuz'a geçti "Kripto paralarla ilgili kara para aklama, terörizmin finansmanı ve diğer risklere karşı real-time tespit ve raporlama çözümleri sunuyoruz. Riskli işlemleri gerçekleştiği an tespit edebiliyoruz ve müşterilerimiz için aksiyona dönüştürebiliyoruz."
5.04.2024 Milliyet Executive
Döngüsel ekonomi ve güneş enerjisine bol bol destek
Döngüsel ekonomi ve güneş enerjisine bol bol destek Sanayide Temiz ve Döngüsel Ekonomi kapsamında 4 milyon TL, KOBİ'lerinin Güneş Enerjisi Yatırımlarının Desteklenmesi kapsamında ise 14 milyon TL devlet desteği var. Gelin, 1 yıl geri ödemesiz desteklemeler için gerekli şartlara yakından bakalım...
5.04.2024 Milliyet Executive
Gayrimenkul yatırımına yeni model: GYF
Gayrimenkul yatırımına yeni model: GYF Gayrimenkul yatırım fonları (GYF), piyasada dikkat çeken yatırım unsurları olarak görülüyor. SPK ihraç belgesi onay izni alan GYF'lerin sayısı 157'ye yükselirken pazar büyüklüğü ise 70 milyar liraya yaklaştı.
5.04.2024 Milliyet Executive

Benzer Haber Etiketleri

Projeler ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.