Avrupa'nın en iyi destinasyonları
Avrupa'nın en iyi destinasyonları Seyahat portalı Lonely Planet 2018 yılında Avrupa'nın öne çıkan destinasyonlarını listeledi. Kosova'dan İskoçya'ya çok farklı coğrafyaların yer aldığı liste alternatif tatil arayanlara hitap ediyor.
3.08.2018 Tatil
Fransa'nın lavanta kokulu bahçeleri: Provence
Fransa'nın lavanta kokulu bahçeleri: Provence Fransa'nın Akdeniz kıyılarında yer alan Provence bölgesi, tıpkı Côte d'Azur gibi turistlerin ilgi odağı bir rota. Tarihi yapılarının yanı sıra dünyaca ünlü lavanta bahçeleriyle bu bölge her yıl binlerce turisti ve fotoğrafçıyı ağırlıyor.
14.06.2019 Tatil
Bu yaz gidebileceğiniz en havalı rotalar
Bu yaz gidebileceğiniz en havalı rotalar Paris, Londra, İbiza, Roma veya Santorini bu yaz binlerce turisti ağırlayacak. Belki de bunlardan biri sizsiniz. Ancak bazı rotalar sizi daha farklı hissetmenizi sağlayabilir. İşte bu yaz gidebileceğiniz en havalı rotalar...
14.06.2019 Tatil
Avrupa'da turistsiz rotalar
Avrupa'da turistsiz rotalar Gezmek, yeni yerler görmek birçok insan için büyük bir tutku. Hal böyle olunca özellikle trend yerleri görmek istiyorsanız büyük kalabalıklara denk gelmek işten bile değil. Turist akınına uğramamış, nispeten sakin ama bir o kadar da hayranlık uyandıran coğrafyalara ilgi duyuyorsanız bu yazı tam size göre...
7.06.2018 Tatil
Baharda görülmesi gereken yerler
Baharda görülmesi gereken yerler Kuzey yarımküre baharı karşılamayı hazırlanırken tatil planları da yapılmaya başlandı. Doğanın uyanışı anlamına gelen baharı karşılamaya çalışan kuzey yarımkürede bu mevsimin hakkını en iyi şekilde veren yerleri derledik. İşte baharda mutlaka görülmesi gereken yerler.
19.03.2018 Tatil
Lavanta kokulu köy turist akınına uğradı!
Lavanta kokulu köy turist akınına uğradı! Isparta'nın Keçiborlu ilçesine bağlı Kuyucak Köyü son yıllarda turistlerin gözde rotaları arasına girmeye başladı. Bunun nedeni köylülerin köyde kurduğu lavanta bahçeleri. Fransa'nın Provence bölgesiyle karşılaştırılan Kuyucak, fotoğrafçılar için de harika kadrajlar sunuyor.
31.08.2017 Tatil
Kır Evinde Yaşamak İster misiniz?
Kır Evinde Yaşamak İster misiniz? Rüya gibi bir kır evinde yaşamak isterseniz işte küçük tüyolar...
24.01.2014 Konut

Benzer Haber Etiketleri