Pusula

Pusula

Son dakika pusula haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan pusula gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan pusula haber sayfamızda...

Pusula

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.307 pusula haberi bulunmuştur.
Akşener işaret mi verdi?
Akşener işaret mi verdi? İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, kurultayda aday olmayacağını duyurmasının ardından dün partisinin Ordu’da seçimin yenilenmesine yönelik başvurusu için Yüksek Seçim Kurulu’na (YSK) geldi.
10.04.2024 Gündem
İYİ Parti'den Ordu talebi: Seçim yenilensin
İYİ Parti'den Ordu talebi: Seçim yenilensin Ordu'da seçimi 2'nci sırada tamamlayan İYİ Parti adayı Enver Yılmaz, Genel Başkan Meral Akşener ve partililerle birlikte, Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) başvurarak, seçimin yenilenmesini talep etti.
9.04.2024 Haberler
İYİ Parti'den Ordu talebi: Seçim yenilensin
İYİ Parti'den Ordu talebi: Seçim yenilensin Ordu'da seçimi 2'nci sırada tamamlayan İYİ Parti adayı Enver Yılmaz, Genel Başkan Meral Akşener ve partililerle birlikte, Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) başvurarak, seçimin yenilenmesini talep etti.
9.04.2024 Gündem
Seçimin iptal ediliği Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesine kayyum ataması
Seçimin iptal ediliği Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesine kayyum ataması Yüksek Seçim Kurulu (YSK), Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinde seçimlerin yenilenmesine karar verdi. Karar sonrası Kayseri Vali Yardımcısı Ömer Tekeş, Pınarbaşı Belediye Başkanlığı'na kayyum olarak atandı.
8.04.2024 Gündem
Mathias Énard geliyor
Mathias Énard geliyor “Pusula” adlı romanıyla 2015’te Goncourt Ödülü’ne layık görülen Mathias Énard, Türkiye’ye geliyor.
6.04.2024 Kültür Sanat
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şimdi sandıklara, oylara sahip çıkma vakti
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şimdi sandıklara, oylara sahip çıkma vakti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mahalli İdareler Yerel Seçimleri için oy kullanma işlemlerinin sona ermesinin ardından sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.
31.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan oyunu kullandı! 'Yeni bir dönemin başlangıcı'
Cumhurbaşkanı Erdoğan oyunu kullandı! 'Yeni bir dönemin başlangıcı' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Üsküdar Saffet Çelebi Ortaokulu'da oyunu kullandı. Erdoğan, "Bu seçim yeni bir dönemin başlangıcı." dedi.
31.03.2024 Gündem
1245 nolu sandık başına gelen Candan Erçetin sürprizi ile karşılaştı!
1245 nolu sandık başına gelen Candan Erçetin sürprizi ile karşılaştı! İstanbul'da saat 08.00 itibarıyla seçmenler sandık başına gitti. Ünlü sanatçı Candan Erçetin, yerel seçimlerde Sandık Kurulu Üyesi oldu.
31.03.2024 Gündem
Oy pusulaları İstanbul'da yoğunluğa neden oldu
Oy pusulaları İstanbul'da yoğunluğa neden oldu Yerel seçimler çerçevesinde seçmenler İstanbul'da saat 08.00 itibariyle sandık başına gitmeye başladı. 4 oy pusulası olması nedeniyle seçmenlerin uzun süre bekledikleri ve bunun da yoğunluğa neden olduğu görüldü.
31.03.2024 Gündem
Oy pusulasının 4 tane olması İstanbul'da yoğunluğa neden oldu
Oy pusulasının 4 tane olması İstanbul'da yoğunluğa neden oldu Yerel seçimler çerçevesinde seçmenler İstanbul'da saat 08.00 itibariyle sandık başına gitmeye başladı. 4 oy pusulası olması nedeniyle seçmenlerin oy kullanacakları sınıfların kapılarında uzun süre bekledikleri ve bunun da yoğunluğa neden olduğu görüldü.
31.03.2024 Haberler
1 milyon 32 bin 610 genç ilk kez oy verecek
1 milyon 32 bin 610 genç ilk kez oy verecek 18 yaşını dolduran 1 milyon 32 bin 610 gencin ilk kez oy kullanma hakkı elde ettiği seçimde, 30’ü büyükşehir olmak üzere 81 il, 973 ilçe, 390 beldenin yeni belediye başkanı belirlenecek.
31.03.2024 Gündem
Oy kullanmaya saatler kala pusulalar güvenlik önlemleri altında okullara getirildi
Oy kullanmaya saatler kala pusulalar güvenlik önlemleri altında okullara getirildi İstanbul'da, Mahalli İdareler Genel Seçimleri için oy kullanmaya saatler kala oy pusulaları güvenlik önlemleri altında okullara getirildi.
31.03.2024 Gündem
Kıvanç Tatlıtuğ aşkını ölümsüzleştirdi! Eşi için yaptırdığı dövme gündem oldu
Kıvanç Tatlıtuğ aşkını ölümsüzleştirdi! Eşi için yaptırdığı dövme gündem oldu Kanal D ekranlarında yayınlanan Aşk-ı Memnu dizisinde canlandırdığı 'Behlül' karakteriyle gönüllere taht kuran oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, eşi Başak Dizer ve oğlu Efe Kurt ile ilgili ayrıntıları vücuduna dövme olarak yaptırıyor. Ünlü isim anlamlı dövmelerine bir yenisini daha ekledi. Görenler şaşırdı.
31.03.2024 Cadde
Türkiye seçimleri Milliyet.com.tr'den takip edecek! Anlık sonuçlar özel seçim sayfasında...
Türkiye seçimleri Milliyet.com.tr'den takip edecek! Anlık sonuçlar özel seçim sayfasında... Türkiye bugün yerel yönetimlerde görev yapacak isimleri seçmek için sandığa gidiyor. Seçimlerde 81 il, 973 ilçe ve 390 beldede binlerce aday yarışacak. Yayın yasaklarının kalkmasının ardından en hızlı ve en ayrıntılı seçim sonuçları Milliyet.com.tr 'de olacak...
31.03.2024 Gündem
Seçim sonuçları 2024: İsim isim, şehir şehir tüm adaylar...
Seçim sonuçları 2024: İsim isim, şehir şehir tüm adaylar... Türkiye 31 Mart 2024 Pazar günü 5 yıl boyunca yerel yönetimlerde görev yapacak isimleri seçmek için sandığa gidiyor.  Seçimlerde 81 il, 973 ilçe ve 390 beldede binlerce aday yarışacak. Peki oy kullanacağımız bölgede adaylarımızı tanıyor muyuz? 81 il 973 ilçe ve 390 beldede tüm adayları seçim sonuçları ekranımızda topladık. İşte isim isim bölge bölge tüm belediye başkan adayları... Milliyet’in seçim sonuçları 2024 sayfası secim.milliyet.com.tr/ de...
27.03.2024 Bilgi Rehberi
Ekrem İmamoğlu: Sandıktan çıkacak sonuç hepimizin başının üstüne
Ekrem İmamoğlu: Sandıktan çıkacak sonuç hepimizin başının üstüne İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Silivri halk buluşmasında konuştu. Bakanların İstanbul'da seçim çalışması yapmasını eleştiren İmamoğlu, "Toplanmışlar, Ankara'dan İstanbul'a gelmişler. Bütün bakanlar burada. Sanki Türkiye'nin dış ilişkilerle ilgili hiçbir sorunu yok. Dışişleri Bakanı, İçişleri Bakanı burada, yetmez Sağlık Bakanı burada. Daha da yetmez, Adalet Bakanı burada. Yahu hepiniz toplandınız, geldiniz. Hepiniz gelin, önemli değil. Ama adayınıza yazık, bu kadar küçük düşürmeyin" dedi.
23.03.2024 Gündem
4 oy, 4 renk pusula, tek zarf
4 oy, 4 renk pusula, tek zarf Yüksek Seçim Kurulu’nda (YSK) 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri’nin oy pusulaları tanıtıldı.
22.03.2024 Gündem
İşte 31 Mart seçimleri oy pusulası! 4 renk var... İstanbul detayı
İşte 31 Mart seçimleri oy pusulası! 4 renk var... İstanbul detayı Türkiye 5 yıl boyunca görev yapacak belediye başkanları ve muhtarları seçmek için 31 Mart günü sandık başına gidecek.
21.03.2024 Haberler
İşte 31 Mart seçimleri oy pusulası! 4 renk var... İstanbul detayı
İşte 31 Mart seçimleri oy pusulası! 4 renk var... İstanbul detayı Türkiye 5 yıl boyunca görev yapacak belediye başkanları ve muhtarları seçmek için 31 Mart günü sandık başına gidecek.
21.03.2024 Gündem
İşte 31 Mart yerel seçimlerinde yarışacak adaylar! 30'u büyükşehir 81 il, 973 ilçe...
İşte 31 Mart yerel seçimlerinde yarışacak adaylar! 30'u büyükşehir 81 il, 973 ilçe... Türkiye 31 Mart 2024 Pazar günü 5 yıl boyunca yerel yönetimlerde görev yapacak isimleri seçmek için sandığa gidiyor. Seçimlerde 81 il, 973 ilçe ve 390 beldede binlerce aday yarışacak. Peki oy kullanacağımız bölgede adaylarımızı tanıyor muyuz? 81 il 973 ilçe ve 390 beldede tüm adayları seçim sonuçları ekranımızda topladık. İşte isim isim bölge bölge tüm belediye başkan adayları... Yayın yasaklarının kalkmasının ardından en hızlı ve en ayrıntılı seçim sonuçları Milliyet.com.tr 'de olacak...
21.03.2024 Gündem
Ev sahibi ve kiracıları ilgilendiriyor: 3 ayda mahkemeden tahliye kararı!
Ev sahibi ve kiracıları ilgilendiriyor: 3 ayda mahkemeden tahliye kararı! Ev sahibi kiracı uyuşmazlıklarına ilişkin yeni dava detayları kamuoyunda gündeme gelmeye devam ediyor. 10 yılı aşkın süredir kiracı olarak oturan bir kişiyi mülk sahibi evden çıkarmak isteyince konu yargıya taşındı. Evden çıkmak istemeyip kirasını ‘yüzde 25 artırımlı’ ödemek isteyen kiracı için mahkemeden dikkat çeken bir karar çıktı. İşte detaylar...
21.03.2024 Ekonomi
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten CNN Türk'te önemli açıklamalar
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten CNN Türk'te önemli açıklamalar AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik CNN Türk’e açıklamalarda bulunuyor.
12.03.2024 Haberler
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten CNN Türk'te önemli açıklamalar: Sahanın ne söylediğini biliyoruz
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten CNN Türk'te önemli açıklamalar: Sahanın ne söylediğini biliyoruz AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik CNN Türk’te önemli açıklamalarda bulundu. Çelik, "Aday arkadaşlarımızın performansını tek tek çok iyi buluyoruz. Bu açıdan baktığımızda yükselen bir trend olduğunu da görüyoruz" dedi.
12.03.2024 Gündem
AK Partili Ali İhsan Yavuz bölge bölge yarışı kimin önde götürdüğünü açıkladı
AK Partili Ali İhsan Yavuz bölge bölge yarışı kimin önde götürdüğünü açıkladı AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, A Haber'de gündeme dair açıklamalarda bulundu. Yavuz, bölge bölge yarışı kimin önde götürdüğünü açıkladı.
9.03.2024 Gündem
Pusulan vicdanın olsun
Pusulan vicdanın olsun “Titus Kompleks” haklı iddiasıyla sezonun öne çıkan yapımlarından. İntikam ateşinin körüklediği şiddet dozunu sorgulayan oyun farklı rejisiyle ve oyuncularının gücüyle övgü topluyor.
25.02.2024 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Pusula ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.