Rafa Benitez

Rafa Benitez

Son dakika rafa benitez haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan rafa benitez gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan rafa benitez haber sayfamızda...

Rafa Benitez

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 116 rafa benitez haberi bulunmuştur.
Juan Mata: Galatasaray'ı ve Türk futbolunu temsil ettim
Juan Mata: Galatasaray'ı ve Türk futbolunu temsil ettim UEFA'nın danışma kuruluna seçilen Galatasaray'ın İspanyol yıldızı Juan Mata, "Orada Galatasaray'ı ve Türk futbolunu temsil ettim" dedi.
28.04.2023 Galatasaray
UEFA'dan Akil Adamlar Konseyi! Galatasaraylı bir isim de yer alacak
UEFA'dan Akil Adamlar Konseyi! Galatasaraylı bir isim de yer alacak UEFA, futbolu geliştirmek için yeni bir projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor. Oluşturulacak olan Akil Adamlar Komisyonu'nda Galatasaraylı bir isim de yer alacak. İşte ekibin üyeleri ve yapacakları işler...
7.04.2023 Galatasaray
Rafa Benitez'den İstanbul itirafı: Tarihteki en iyi Avrupa Kupası finali
Rafa Benitez'den İstanbul itirafı: Tarihteki en iyi Avrupa Kupası finali Kariyerinde Inter, Real Madrid, Chelsea ve Liverpool gibi Avrupa devlerini çalıştıran tecrübeli teknik direktör Rafa Benitez, Carlo Ancelotti ile yaşadığı rekabet hakkında çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.
20.02.2023 Şampiyonlar Ligi
Vitor Pereira, Corinthians kariyerine yenilgiyle başladı
Vitor Pereira, Corinthians kariyerine yenilgiyle başladı Fenerbahçe ile yollarını ayırdıktan sonra kariyerine Breszilya'da devam eden Vitor Pereira, Corinthians ile çıktığı ilk maçta Sao Paulo'ya 1-0 mağlup oldu.
6.03.2022 Dünyadan Futbol
Son dakika haberi - Fenerbahçe'den ayrılan Vitor Pereira, Everton'ın başına geçiyor!
Son dakika haberi - Fenerbahçe'den ayrılan Vitor Pereira, Everton'ın başına geçiyor! Son dakika haberi... Aralık ayında 2-2'lik Beşiktaş derbisi sonrası Süper Lig devi Fenerbahçe ile yollarını ayıran Portekizli teknik direktör Vitor Pereira, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Everton’un yeni teknik direktörü oluyor. Tecrübeli teknik adamla yapılan son görüşmenin oldukça olumlu geçtiği ve resmi açıklamanın kısa süre içinde yapılacağı belirtildi.
Son dakika haberleri: Premier Lig'de büyük tartışma! Newcastle United'ın satışı sonrası...
Son dakika haberleri: Premier Lig'de büyük tartışma! Newcastle United'ın satışı sonrası... Newcastle United’ın Araplar tarafından 300 milyon sterline satın alınması, taraftarı ve tabii ki futbolcu menajerlerinin dışında kimsenin yüzünü güldürmüyor. İngiliz medyası ise Rus, Arap ve Amerikan sermayesinin kıymetlilerinin Premier Lig içinde cirit atmasından şikayetçi...
Ryan Babel'den transfer itirafı: 'Çok pişmanım'
Ryan Babel'den transfer itirafı: 'Çok pişmanım' Galatasaray'ın Hollandalı futbolcusu Ryan Babel, kariyeriyle ilgili bazı itiraflarda bulundu.
13.10.2021 Galatasaray
Son dakika haberi - Rafael Benitez'den şok karar! Cenk Tosun ve 5 yıldız...
Son dakika haberi - Rafael Benitez'den şok karar! Cenk Tosun ve 5 yıldız... Premier Lig ekibi Everton'da teknik direktörlük görevine getirilen Rafael Benitez gelir gelmez neşteri vurdu. İngiliz basınının iddiasına göre İspanyol teknik adam yeni sezon öncesi 6 futbolcunun üstünü çizdi. İşte o yıldızlar...
Son dakika haberi - Fenerbahçe'de sürpriz teknik direktör kararı! Başkan Ali Koç ters köşe yaptı
Son dakika haberi - Fenerbahçe'de sürpriz teknik direktör kararı! Başkan Ali Koç ters köşe yaptı Tek gündemi hoca arayışı olan Fenerbahçe hem zamanla yarışıyor hem de bir yandan da, zorlaşan şartların üstesinden gelmeye çalışıyor. Sarı-lacivertlilerde yabancı antrenör konusu kulüpte ve camiada stres yaratıyor. Sarı-lacivertli camiada Rafael Benitez ismi yüksek sesle dile getirilirken asıl hedefteki hocanın başka olduğu ortaya çıktı.
7.06.2021 Fenerbahçe
Son dakika - Ünlü teknik direktörden Fenerbahçe'ye şok yanıt! Arka arkaya iki kez reddetti
Son dakika - Ünlü teknik direktörden Fenerbahçe'ye şok yanıt! Arka arkaya iki kez reddetti Emre Belözoğlu ile vedalaşarak yabancı bir teknik direktör arayışına başlayan Fenerbahçe, henüz somut bir adım atamadı. Yeni sezon hazırlıkları için artık zamanla yarışan sarı-lacivertlilerin, ilk Portekiz çıkarması sonuçsuz kaldı
5.06.2021 Fenerbahçe
Son dakika - Brezilya kampında Neymar'a saldırı!
Son dakika - Brezilya kampında Neymar'a saldırı! Brezilya Milli Takımı kampında bulunan Neymar, otele gelen takım otobüsünden indiği sırada hayranlarının saldırısına uğradı.
5.06.2021 Futbol
Son dakika - Fenerbahçe için Rafa Benitez iddiası! İstanbul'a gelecek
Son dakika - Fenerbahçe için Rafa Benitez iddiası! İstanbul'a gelecek Fenerbahçe'de son olarak Emre Belözoğlu'nun kulübe vedası sonrası gözler teknik direktör koltuğuna çevrildi. Fenerbahçe'nin İspanyol teknik adam Rafa Benitez'le görüştüğü iddiası ortaya atıldı.
4.06.2021 Fenerbahçe
Anfield'in Kupa Avcısı: Rafa Benitez
Anfield'in Kupa Avcısı: Rafa Benitez Rafa Benitez Liverpool'un başında çok başarılı bir dönem geçirdi. İspanyol teknik adam Liverpool'la Şampiyonlar Ligi, FA Cup ve UEFA Süper Kupası şampiyonlukları yaşadı. Benitez'in Liverpool hikayesine birlikte göz atalım.
2.03.2021 Futbol
Geçmişe yolculuk | Luis Garcia ve Xabi Alonso Liverpool'a imza attı...
Geçmişe yolculuk | Luis Garcia ve Xabi Alonso Liverpool'a imza attı... Ağustos 2004'te Liverpool'un İspanyol orta saha oyuncuları Luis Garcia ve Xabi Alonso Liverpool'a imza attı. İkiliyi, yönetici Rafa Benitez Anfield'da dünya kamuoyuna böyle tanıtılmıştı.
26.08.2020 Futbol
Benitez, Talisca'nın hocası oluyor!
Benitez, Talisca'nın hocası oluyor! Şampiyonluğu ezeli rakibi Shangai SIPG'e kaptıran Talisca'nın takımı Guangzhou Evergrande, teknik direktör değişikliğine gitme kararı aldı. Guangzhou temsilcisinin gündemindeki isim ise Newcastle Teknik Direktörü Rafael Benitez...
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Leblebi gibi hoca yiyen Real Madrid'te de yeniçericilik anlayışı mı var?
Leblebi gibi hoca yiyen Real Madrid'te de yeniçericilik anlayışı mı var? Real Madrid, İspanya Milli Takımı'nın hocası Julen Lopetegui'yi Dünya Kupası'nın başlamasına 2 gün kala takımın başına getirince ortalık kızışmış ve Lopetegui, Milli Takım'dan kovulmuştu. Uğruna Milli Takım'ını bıraktığı Real Madrid'te çok kötü sonuçlar alan Lopetegui yakın zamanda kovuldu. O kovulur kovulmaz da Real Madrid bomba gibi oynamaya başladı. Peki gerçekten Lopetegui mi takımı kötü oynatıyordu yoksa futbolcular mı onun kuyusunu kazdılar?
13.11.2018 Spor
Mike Ashley ve Rafa Benitez'e protesto!
Mike Ashley ve Rafa Benitez'e protesto! İşler iyi gitmeyen Newcastle United'da kulübün sahibi Mike Ashley ile takımın menajeri Rafa Benitez geçtiğimiz gün bir İtalyan restoranında yemek yedi. Yemek çıkışı beklenmedik ir tepkiyle karşılaştılar. Bir grup taraftar restoran çıkışı ikiliyi yakaladı ve "Where's the money gone?" yani "Paralar nereye gitti?" tezahüratıyla Ashley ve Benitez'i protesto etti.
4.10.2018 Futbol
Skrtel için karar haftası
Skrtel için karar haftası Fenerbahçe'nin Slovak savunma oyuncusu Martin Skrtel için karar haftası...
30.06.2020 Fenerbahçe
Oğuzhan Özyakup imzayı attı iddiası
Oğuzhan Özyakup imzayı attı iddiası Son 16 haftada sadece 1-0 kazanılan Alanyaspor maçında 90 dakika forma giyen Oğuzhan'ın Newcastle'la 3+2 yıllık ön protokol imzaladığı iddia edildi.
30.06.2020 Beşiktaş
Futbolun şampiyonu
Futbolun şampiyonu Manchester City’yi bitime 4 hafta kala şampiyonluğa taşıyan Pep Guardiola, 2008’den beri 7. kez zirveye çıktı. Tecrübeli antrenör, Bundesliga, La Liga ve Premier Lig üçlemesiyle futbol tarihine adını yazdırdı.
Ali Koç futbolun başına Pitarch ve Kenyon'u getirecek
Ali Koç futbolun başına Pitarch ve Kenyon'u getirecek Başkan adayı Ali Koç, seçilmesi halinde futbol branşını teslim edeceği kişileri belirledi.
30.06.2020 Fenerbahçe
Benitez'in gözü Türk yıldızda
Benitez'in gözü Türk yıldızda Newcastle United'ın Teknik Direktörü Rafa Benitez, Beşiktaş'ın yıldız futbolcusuyla ilgileniyor.
30.06.2020 Beşiktaş
Rafa Benitez Beşiktaş'ı unutamadı...
Rafa Benitez Beşiktaş'ı unutamadı... Newcastle United Menajeri Rafael Benitez, Liverpool ile Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş'ı 8-0 mağlup ettikleri maça değindi.
30.06.2020 Beşiktaş
Bilic'in yerine Ancelotti
Bilic'in yerine Ancelotti Bayern Münih ile yolları ayrılan Carlo Ancelotti'nin yoluna Premier Lig'de devam etme ihtimali bulunuyor.
İngiliz basını, Babel'i Newcastle'a transfer etti!
İngiliz basını, Babel'i Newcastle'a transfer etti! İngiliz basını, Beşiktaş'ın sol kanat oyuncusu Babel'in Newcastle United'a transfer olduğunu duyurunca Hollandalı yıldız açıklama yapmak zorunda kaldı.
30.06.2020 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Rafa Benitez ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.