Rafting

Rafting

Son dakika rafting haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan rafting gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan rafting haber sayfamızda...

Rafting

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 649 rafting haberi bulunmuştur.
Oğuzhan Koç'tan 'estetik' yorumu: Hanımlar güzel buluyorsa bize laf düşmez!
Oğuzhan Koç'tan 'estetik' yorumu: Hanımlar güzel buluyorsa bize laf düşmez! 'Çok Güzel Hareketler Bunlar' ile şöhreti yakalayan ünlü şarkıcı ve oyuncu Oğuzhan Koç, önceki gün Levent'te yer alan bir mekan çıkışı kameralara yansıdı. Ayaküstü muhabirlerle konuşan Koç, son dönemde gündemi meşgul eden 'estetik' konusuyla ilgili yorum yaptı.
3.02.2024 Cadde
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Oğuzhan Koç: Kendi sağlığım için düzenli spor yapıyorum
Oğuzhan Koç: Kendi sağlığım için düzenli spor yapıyorum Oğuzhan Koç, önceki gün Bursa Orhaneli’de sahne aldı. Konser öncesi bir araya geldiği basın mensupları, ünlü şarkıcıya medyaya yansıyan plaj fotoğraflarındaki karın kaslarını sordu.
11.09.2023 Cadde
Dijital dönüşüm ile büyüyecek
Dijital dönüşüm ile büyüyecek Bir süre önce THY ile iş birliğine imza atan turizm şirketi Jolly’nin yakın dönemli planlarını Jolly Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar ve CEO & Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mert Vardar açıkladı.
26.07.2023 Ekonomi
20 bin yıllık buzulları görmek için geldiler! Burası Hakkari
20 bin yıllık buzulları görmek için geldiler! Burası Hakkari Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde terörden temizlenen Cilo Dağları ve Sat Buzul Gölleri'nde düzenlenen '5. Cilo Fest'e vatandaşlar akın etti. Doğaseverler 3 bin 400 rakımlı ve 20 bin yıllık Sat Buzul Gölleri'ne çıkarak heyecan yaşadı. Buzullardan inen vatandaşlar ise dağın eteklerinde saatlerce halay çekerek günün keyfini çıkardı.
2.07.2023 Haberler
20 bin yıllık buzulları görmek için geldiler! Burası Hakkari
20 bin yıllık buzulları görmek için geldiler! Burası Hakkari Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde terörden temizlenen Cilo Dağları ve Sat Buzul Gölleri'nde düzenlenen '5. Cilo Fest'e vatandaşlar akın etti. Doğaseverler 3 bin 400 rakımlı ve 20 bin yıllık Sat Buzul Gölleri'ne çıkarak heyecan yaşadı. Buzullardan inen vatandaşlar ise dağın eteklerinde saatlerce halay çekerek günün keyfini çıkardı.
2.07.2023 Gündem
Cilo Dağları'ndaki festivale, 2 günde 20 bin kişi katıldı
Cilo Dağları'ndaki festivale, 2 günde 20 bin kişi katıldı Hakkari'de 4 bin 135 rakıma sahip Cilo Dağları ve Sat Buzul Gölleri Milli Parkı'ndaki festivale, 2 günde 20 bin kişi katıldı.
2.07.2023 Haberler
Cilo Dağları'ndaki festivale, 2 günde 20 bin kişi katıldı
Cilo Dağları'ndaki festivale, 2 günde 20 bin kişi katıldı Hakkari'de 4 bin 135 rakıma sahip Cilo Dağları ve Sat Buzul Gölleri Milli Parkı'ndaki festivale, 2 günde 20 bin kişi katıldı.
2.07.2023 Gündem
Suya gömülen ilçede yılanlar da kurtarıldı
Suya gömülen ilçede yılanlar da kurtarıldı Artvin'de Yusufeli Barajı'nın sularına gömülmeye başlayan Yusufeli’nde binaların arasında mahsur kalan hayvanların kurtarılmasına destek vermek için Türkiye’nin dört bir yanından gelen hayvanseverler bölgeye gitti. Gönüllüler, ulaşılması güç noktalara botlarla erişerek aralarında yeni doğum yapmış kedi ve köpeklerin yanı sıra yılan gibi birçok hayvanı kurtardı.
7.04.2023 Gündem
Bu görüntüler Artvin'den! Çocukken koştukları caddede bu kez küret çektiler
Bu görüntüler Artvin'den! Çocukken koştukları caddede bu kez küret çektiler Artvin’de su altında kalan ilçede Barhal çayındaki kano parkuru da sulara gömüldü. Kano sporcuları, ilçe merkezinden geçen Barhal çayında değil de bu kez koşup ve oynadıkları caddelerde kürek çekerek Türkiye Şampiyonasına hazırlandılar.
3.04.2023 Gündem
Çocukken dolaşıp gezdikleri, koşup oynadıkları cadde ve sokaklarda bu kez kürek çektiler
Çocukken dolaşıp gezdikleri, koşup oynadıkları cadde ve sokaklarda bu kez kürek çektiler Artvin’in Yusufeli ilçesinde baraj inşaatı nedeniyle büyük bölümü su altında kalan ilçede Barhal çayındaki kano parkuru da sulara gömüldü. Kano sporcuları, ilçe merkezinden geçen Barhal çayında değil de bu kez koşup ve oynadıkları caddelerde kürek çekerek Türkiye Şampiyonasına hazırlandılar.
3.04.2023 Gündem
Kamyonet kasasını ‘otel odası’na çevirdi
Kamyonet kasasını ‘otel odası’na çevirdi Rize’de restoran ve rafting parkuru işleten Muhammet Yaylacı, satmaya gönlü razı gelmeyip, üzerine çatı da monte ettiği 1992 model kamyonetinin kasasını 4 kişinin konaklayabileceği odaya dönüştürdü. Adrenalin tutkunu misafirlerini, kamyonet odada ağırlayan Yaylacı, “Fotoğraf çekmeye gelenler, bir akşam kalmak için can atıyor” dedi.
19.03.2023 Haberler
Villa kirala ve mahremiyet dolu bir tatil geçir
Villa kirala ve mahremiyet dolu bir tatil geçir Bütün yılın yorgunluğundan kurtulmak için dinlenme ve huzur dolu tatil herkesin hayalidir. Yeni tatil anlayışları arasında yer alan kiralık villalar her yaştan tatilcilere göre farklı alternatifler sunuyor.
28.12.2022 Advertorial
Adıyaman’da kürek maratonu heyecanı yaşandı
Adıyaman’da kürek maratonu heyecanı yaşandı Atatürk Barajı ve Fırat Nehrinin birleştiği Kızilin Bölgesinde Türkiye’nin ilk uzun mesafeli kürek maratonunda yarışmacılar kıyasıya yarıştı.
19.11.2022 Su Sporları
Cumhuriyet aşkı kalplere sığmadı
Cumhuriyet aşkı kalplere sığmadı Cumhuriyet’in 99. yıl dönümü Türkiye’nin dört bir yanında havada Türk yıldızları, balon gösterileri; denizlerde yelkenliler, kanolar; karada zirvelerde Türk bayrağının dalgalandırıldığı etkinliklerle ve gece fener alaylarıyla kutlandı.
30.10.2022 Gündem
Rize'de Türkiye Kano Şampiyonası heyecanı sona erdi
Rize'de Türkiye Kano Şampiyonası heyecanı sona erdi Rize’nin Ardeşen ilçesinde Türkiye Kano Federasyonu tarafından düzenlenen şampiyonada derece alan sporcular ve kulüpler yapılan törenle kupalarını aldı.
6.10.2022 Su Sporları
Bir kimlik bir bavul yeter
Bir kimlik bir bavul yeter Sadece bavulunuz ve kimliğinizle hiç pasaport, vize derdiyle uğraşmadan, uzaklara da gitmeden farklı kültürler ve yeni şehirler keşfetmeye ne dersiniz?
18.09.2022 Pazar
Otomobil çay yatağına yuvarlandı, sürücüyü raftingciler kurtardı
Otomobil çay yatağına yuvarlandı, sürücüyü raftingciler kurtardı Düzce’nin Cumayeri ilçesinde Melen Çayı yatağına devrilen otomobilden çıkan sürücü Ahmet Çakmak'ı, rafting yapan sporcular kurtardı. Bota alınan Çakmak, sağlık ekibine teslim edildi.
31.08.2022 Gündem
Artvin’de yılanın balık avı görüntülendi
Artvin’de yılanın balık avı görüntülendi Artvin’de dere suyundan balık avlayan yılan görüntülendi. Avladığı balığı metrelerce ağzıyla taşıyan yılan, daha sonra avını yemek için gözden kayboldu.
28.07.2022 Yaşam
Bakan Kasapoğlu, Çorum'da gençlerle basketbol oynadı
Bakan Kasapoğlu, Çorum'da gençlerle basketbol oynadı Yozgat'ta ilk kez düzenlenen Uluslararası Rafting Türkiye Grand Prix'sinin açılışına katılan Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Ankara’ya dönerken Çorum’a sürpriz bir ziyarette bulundu. Bakan Kasapoğlu, Millet Bahçesi’nde gençlerle basketbol oynadı.
18.07.2022 Basketbol
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay ile Bakan Kasapoğlu'nun Yozgat'ta rafting heyecanı
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay ile Bakan Kasapoğlu'nun Yozgat'ta rafting heyecanı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay ile Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, Yozgat’ta ilk kez düzenlenen Uluslararası Rafting Türkiye Grand Prix’sinin açılışına katıldı.
18.07.2022 Diğer
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ve Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Yozgat'ta rafting yaptı
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ve Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Yozgat'ta rafting yaptı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ile Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Yozgat'ta ilk kez düzenlenen Uluslararası Rafting Türkiye Grand Prix'inin açılışında, parkurda rafting yaptı.
17.07.2022 Su Sporları
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay ve Bakan Kirişci Yozgat’ta rafting yaptı
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay ve Bakan Kirişci Yozgat’ta rafting yaptı Yozgat’ın Çekerek ilçesinde düzenlenen Uluslararası Rafting Türkiye Grand Prix'si açılışında Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ile Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, yapay rafting parkurunda rafting yaptı.
16.07.2022 Gündem
Fuat Oktay: Afetlerde tatilde gezenler varken biz yatırımları hayata geçiriyoruz
Fuat Oktay: Afetlerde tatilde gezenler varken biz yatırımları hayata geçiriyoruz Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "Bir tarafta temel atmama törenleri yapanlar, afetlerde tatilde gezenler varken biz; her alanda milletin ihtiyacına cevap verecek yatırımları hayata geçiriyoruz. Bir tarafta 6’lı masa zevatı teröre kol kanat gererken, Cumhur İttifakı olarak biz; terörü kaynağında kurutmak için amansız bir mücadele veriyoruz" dedi.
16.07.2022 Siyaset
Balonlar demokrasi için havalandı
Balonlar demokrasi için havalandı Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesinde, 15 Temmuz darbe girişiminin 6’ncı yıldönümünde sıcak hava balonları, Türk bayrakları ve şehit Ömer Halisdemir posteriyle havalandı.
16.07.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Rafting ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.