Rahip

Rahip

Son dakika rahip haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan rahip gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan rahip haber sayfamızda...

Rahip

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.795 rahip haberi bulunmuştur.
Neden 34 yıldır televizyon izlemiyor? Papa tek tek anlattı: 'İsviçreli muhafız sağ olsun'
Neden 34 yıldır televizyon izlemiyor? Papa tek tek anlattı: 'İsviçreli muhafız sağ olsun' 2013 yılında göreve başlayan Papa Fransis, zaman zaman yaptığı açıklamalar ve katıldığı etkinliklerle gündeme geliyor. Katolik dünyasının ruhani lideri, birçok kişiye göre de kendinden önceki papalardan farklı bir profil çiziyor. Tam 34 yıldır televizyon izlemiyor oluşu da en dikkat çeken özellikleri arasında. Gerçeği ise yıllar sonra kendisi anlattı.
18.04.2024 Yaşam
'Gelin' 12 damat 63 yaşında! Polis müdahalesine skandal savunma: Reenkarnasyon geçirdi, 300 yıldır yaşıyor
'Gelin' 12 damat 63 yaşında! Polis müdahalesine skandal savunma: Reenkarnasyon geçirdi, 300 yıldır yaşıyor Rahip olduğu öne sürülen şahıs kendisini 6 yaşında eş olarak seçtiği çocukla düğün yaptı. Dünyada infial yaratan olaya polis müdahale edince skandalın perde arkası da ortaya çıktı.
4.04.2024 Dünya
Fenerbahçe'nin olağanüstü genel kurulu öncesi Aziz Yıldırım tepkisi: İşi yokuşa sürüyor!
Fenerbahçe'nin olağanüstü genel kurulu öncesi Aziz Yıldırım tepkisi: İşi yokuşa sürüyor! Fenerbahçe'de 2 Nisan tarihinde yapılacak olağanüstü genel kurul öncesi camianın önde gelen isimleri ligden çekilmeye yönelik önemli ifadeler kullandı. Milliyet'in usta kalemlerinden Ercan Güven, sarı-lacivertlilerin genel kurulunda alınabilecek kararları değerlendirirken Aziz Yıldırım'ın bu süreçte Ali Koç'a yeteri kadar destek vermediğini kaleme aldı.
29.03.2024 Fenerbahçe
Belçika’da her yıl binden fazla ‘şeytan çıkarma ayini’ yapılıyor: 'Hiçbir şey Hollywood filmlerindeki gibi değil'
Belçika’da her yıl binden fazla ‘şeytan çıkarma ayini’ yapılıyor: 'Hiçbir şey Hollywood filmlerindeki gibi değil' Belçika’da 'şeytan çıkarma' ayinlerine yönelik ilginin giderek arttığı belirtiliyor. Ülkenin en önemli “şeytan çıkarma noktası” haline gelen Averbode Manastırı’nda, yılda binden fazla ayin gerçekleştiriliyor.
18.03.2024 Dünya
Ünlülerden hayatını kaybeden Kayhan Yıldızoğlu'na taziye mesajları!
Ünlülerden hayatını kaybeden Kayhan Yıldızoğlu'na taziye mesajları! Yeşilçam'ın emektar isimlerinden Kayhan Yıldızoğlu (90) dün İstanbul'da hayatını kaybetti. Ünlü oyuncunun Feriköy'de defnedileceği öğrenildi. Usta tiyatrocunun kızı Sibel Aybar, ölüm nedenini açıklarken; ünlü isimlerde Yıldızoğlu'na peş peşe taziye mesajı geldi.
10.03.2024 Cadde
Usta oyuncu Kayhan Yıldızoğlu hayatını kaybetti
Usta oyuncu Kayhan Yıldızoğlu hayatını kaybetti Türk sineması ve dizilerin usta oyuncusu Kayhan Yıldızoğlu 90 yaşında İstanbul'da hayatını kaybetti. Acı haber sonrası kızı Sibel Aybar açıklamalarda bulundu.
9.03.2024 Cadde
Kutsal Kase'yi gazeteye sardı! Temizlikçinin yaptığı plan tıkır tıkır işlemiş
Kutsal Kase'yi gazeteye sardı! Temizlikçinin yaptığı plan tıkır tıkır işlemiş Hz. İsa'nın son akşam yemeğinde elinde tuttuğuna inanılan 'Kutsal Kase' en kıymet verilen emanetlerden biri. Öyle ki bu kutsal emanet yeri geldi gazeteye sarıldı, yeri geldi pencere pervazına saklandı. Naziler ve İngiliz ajanlarına bile meydan okudu. Peki uğruna verilmedik savaş kalmayan kasenin kurtarıcısı nasıl bir temizlikçi olmuştu?
29.02.2024 Yaşam
Bakan Bolat: 32 milyon istihdamımız var
Bakan Bolat: 32 milyon istihdamımız var Ticaret Bakanı Ömer Bolat, "Recep Tayyip Erdoğan ve arkadaşlarının devraldığı Türkiye'nin 2002 yılı sonundaki milli geliri sadece 238 milyar dolardı. Yarın Allah'ın izniyle bir trilyon doların üzerinde bir milli gelir rakamı göreceğiz" dedi.
29.02.2024 Ekonomi
Şeytan çıkarma ayininde kurban edildi! Mezarlıkta çarmıha gerildi ve dövülerek öldürüldü
Şeytan çıkarma ayininde kurban edildi! Mezarlıkta çarmıha gerildi ve dövülerek öldürüldü 'İçinde yaşayan varlıklar' olduğundan korkuyordu. Daha sonra katili olacak rahipler şeytan çıkarma ayinine ihtiyacı olduğunu, böylece iyileşeceğini söylüyordu. Zavallı kadını bir mezarlığa götürdüler. Mezarlık tüyler ürperten işkenceye sahne oldu. Hastaneye yetiştirilmeye çalışıldığında çoktan hayatını kaybetmişti.
14.02.2024 Dünya
Santa Maria Kilisesi, koruma talebinde bulundu
Santa Maria Kilisesi, koruma talebinde bulundu Sarıyer'deki Santa Maria Kilisesi'nde bir kişinin ölümüyle sonuçlanan terör saldırısı nedeniyle kilisenin ve Rahip Anton Bulai'nin avukatı Afşin Hatipoğlu, polis koruması tahsis edilmesi için talepte bulundu.
9.02.2024 Gündem
Adalet ve vicdan cehaletin pençesine düşerse
Adalet ve vicdan cehaletin pençesine düşerse Arthur Miller’ın “Cadı Kazanı” kapalı gişe oynamaya devam ediyor. Miller, McCarthcilik eleştirisi yaptığı oyunda adalet ve vicdan kavramlarını tartışmaya açıyor.
4.02.2024 Kültür Sanat
Sarıyer'deki kilise saldırısında yeni detay! Polonya plakalı otomobil bulundu
Sarıyer'deki kilise saldırısında yeni detay! Polonya plakalı otomobil bulundu İstanbul, Sarıyer'de Santa Maria İtalyan Kilisesi’nde bir kişinin ölümüyle sonuçlanan silahlı saldırıya ilişkin yürütülen soruşturmada eylemin sır perdesi aralanıyor. Saldırıda yeni detaylar ortaya çıktı.
30.01.2024 Gündem
Kilise saldırısında ayindeki rahip konuştu! 'Kapı o gün kapanmıyordu, 15-20 ateş duydum'
Kilise saldırısında ayindeki rahip konuştu! 'Kapı o gün kapanmıyordu, 15-20 ateş duydum' Pazar ayini sırasında silahlı saldırı gerçekleşen Santa Maria Kilisesi Rahibi Anton Bulai, yaşadıklarını anlattı. Bulai, “Bizim kapı çok rahat bir şekilde kapanıyor. O gün kapanmıyordu. Bu arada 15-20 ateş duydum" dedi.
30.01.2024 Gündem
Sarıyer'de Santa Maria Kilisesi'nde silahlı saldırı! Bakan Yerlikaya: 2 katil zanlısı yakalandı
Sarıyer'de Santa Maria Kilisesi'nde silahlı saldırı! Bakan Yerlikaya: 2 katil zanlısı yakalandı Sarıyer'de bulunan Santa Maria Kilisesi'ne pazar ayini sırasında silahlı saldırı gerçekleştirildi. Saldırıda 1 kişi hayatını kaybederken yaşanan olayla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Bakan Yerlikaya gün içinde 30 adrese baskın yapıldığını belirtti ve yakalanan 2 katil zanlısının yabancı uyruklu olduklarını açıkladı.
29.01.2024 Gündem
22 dakika idam masasında çırpındı! Görgü tanıklarından şok itiraf: 'Nazilerin yaptığı gibi'
22 dakika idam masasında çırpındı! Görgü tanıklarından şok itiraf: 'Nazilerin yaptığı gibi' ABD'nin Alabama eyaletinde idam mahkumu Kenneth Smith, dünyada daha önce denenmemiş, 'insanlık dışı' olarak görülen azot gazıyla infaz edildi. 2 yıl önce zehirli iğneyle idam edilmeye çalışılan ancak infazı gerçekleşemeyen mahkûmun son dakikalarında yaşadığı dehşet verici anları ise görgü tanıkları şu sözlerle anlattı: 'Nazilerin Yahudilere yaptıkları gibi'
27.01.2024 Dünya
İYİ Parti'nin İstanbul ve Ankara adayları belli oldu
İYİ Parti'nin İstanbul ve Ankara adayları belli oldu İYİ Parti lideri Meral Akşener, partisinin İBB başkan adayının Buğra Kavuncu olarak açıkladı. Akşener, Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının Cengiz Topel Yıldırım olduğunu açıkladı.
24.01.2024 Haberler
İYİ Parti'nin İstanbul ve Ankara adayları belli oldu
İYİ Parti'nin İstanbul ve Ankara adayları belli oldu İYİ Parti lideri Meral Akşener, partisinin İBB başkan adayının Buğra Kavuncu olarak açıkladı. Akşener, Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının Cengiz Topel Yıldırım olduğunu açıkladı.
24.01.2024 Gündem
Nikah masasında eski sevgili var! Gelinin yüz ifadesine dikkat: Filmlerde olur sanıyordum
Nikah masasında eski sevgili var! Gelinin yüz ifadesine dikkat: Filmlerde olur sanıyordum Gelinle evlenmek için dakikaları sayan damadın düğünde öğrendiği gerçek sonrası yüzü değişti, morali bozuldu. Olayın detayları ise dünya medyasında ses getirdi.
15.01.2024 Dünya
77 kişiyi öldürdü, devlete dava açtı! Lüks hücrede isyan akılalmaz detaylar
77 kişiyi öldürdü, devlete dava açtı! Lüks hücrede isyan akılalmaz detaylar Norveç'te 2011 yılında 77 kişiyi öldüren neo-Nazi Anders Breivik, cezaevindeki tecrit koşullarının "insan haklarına aykırı" olduğu iddiasıyla Norveç devletine dava açtı.
9.01.2024 Dünya
Tek bir gol için
Tek bir gol için Taika Waititi’nin yazıp yönettiği ve başrolünde Michael Fassbender’in yer aldığı “Next Goal Wins/Atan Kazanır” gerçek bir hikâyeden yola çıkıyor ve umuda tutunan küçük hedeflerin büyüklüğünü anlatıyor.
5.01.2024 Kültür Sanat
Çikolatayı paylaşmalı
Çikolatayı paylaşmalı Timothée Chalamet’nin Altın Küre’de En İyi Erkek Oyuncu (müzikal ya da komedi kategorisinde) adaylığı alması merakımızı artırmıştı “Wonka” için. Roald Dahl’un ünlü karakteri Willy Wonka’ya Gene Wilder ve Johnny Depp’ten sonra hayat vermek kolay değildi zira.
15.12.2023 Kültür Sanat
14 km'lik Türkiye'nin en uzun kumsalı! 200 tür bitki yetişiyor
14 km'lik Türkiye'nin en uzun kumsalı! 200 tür bitki yetişiyor Türkiye'nin en uzun sahili olan 14 kilometrelik kumsalda 200 tür bitki yetişirken Biyolog Dr. Samim Kayıkçı dikkat çeken yorumlarda bulundu.
15.11.2023 Gündem
Türkiye'nin en uzun sahili! 14 kilometrelik kumsalda 'zenginlik' kaynağı yatıyor
Türkiye'nin en uzun sahili! 14 kilometrelik kumsalda 'zenginlik' kaynağı yatıyor Türkiye'nin en uzun sahili olan Hatay'ın Samandağ ilçesinde 14 kilometrelik kumsalda 200 tür bitki yetişiyor.
15.11.2023 Gündem
Akşener: Netanyahu bir savaş suçlusudur
Akşener: Netanyahu bir savaş suçlusudur İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İsrail'in Filistin'e karşı saldırılarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.
25.10.2023 Gündem
Doğu Roma’nın soylu kadınları
Doğu Roma’nın soylu kadınları Hayatları hakkında bilgi sahibi olduğumuz Bizans kadınları hep soylu kadınlardır. Bizans imparatoriçelerinden Helena, Theodora ve Zoe’yi kısaca tanıyalım…
22.10.2023 Arkeoloji

Benzer Haber Etiketleri

Rahip ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.