Rajtoral

Rajtoral

Son dakika rajtoral haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan rajtoral gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan rajtoral haber sayfamızda...

Rajtoral

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 84 rajtoral haberi bulunmuştur.
"Şampiyonluğu hak ettiler"
"Şampiyonluğu hak ettiler" Gaziantepspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Beşiktaş maçının ardından açıklamalarda bulundu.
30.06.2020 Beşiktaş
Rajtoral forması emekliye ayrıldı
Rajtoral forması emekliye ayrıldı Gaziantepspor’un intihar eden futbolcusu Frantisek Rajtoral ile ilgili eski kulübü flaş bir karar aldı.
1.07.2020 Futbol
Viktoria Plzen laneti!
Viktoria Plzen laneti! Gaziantepsporlu Rajtoral’ın intiharının ardından lanet iddiası ortaya atıldı. Rajtoral’la birlikte Viktoria Plzen’de top koşturan bir oyuncu birkaç gün önce intihar etti, diğeri de ölüm döşeğinde
24.05.2017 Gündem
Gaziantepspor 5'te 5 peşinde
Gaziantepspor 5'te 5 peşinde Gaziantepspor'un defans oyuncusu Barış Yardımcı, Spor Toto Süper Lig'de kalan 5 maçlarını da kazanmak zorunda olduklarını söyledi.
1.07.2020 Futbol
"Rajtoral'ın intiharında kumar da etken olmuş olabilir"
"Rajtoral'ın intiharında kumar da etken olmuş olabilir" İntihar eden ve Gaziantepspor'u yasa boğan Çek oyuncu Rajtoral'ın uzun yıllar beraber oynadığı arkadaşı Strihavka, "İntiharın nedeni tükenmişlik sendromu değildi. Rajtoral’de bipolar bozukluk vardı, ayrıca kumar da intiharında etken olmuş olabilir” dedi.
1.07.2020 Futbol
Ali Koç havalarda
Ali Koç havalarda Fenerbahçe’nin, Çaykur Rizespor galibiyeti futbolcular kadar Ali Koç’u da sevindirdi.
30.06.2020 Fenerbahçe
Fenerbahçe-Çaykur Rizespor: 2-1
Fenerbahçe-Çaykur Rizespor: 2-1 Şampiyonlar Ligi'ne katılmayı hedefleyen Fenerbahçe, Süper Lig'in 29. haftasında kendi sahasında ligde kalma mücadelesi veren Çaykur Rizespor'u Moussa Sow'un golleriyle devirdi, ikincilik yarışına tutundu.
30.06.2020 Fenerbahçe
Gaziantepspor - Kardemir Karabükspor: 0-0
Gaziantepspor - Kardemir Karabükspor: 0-0 Spor Toto Süper Lig Turgay Şeren Sezonu'nun 29. hafta ilk maçında Gaziantepspor sahasında Kardemir Karabükspor ile 0-0 berabere kaldı.
1.07.2020 Futbol
Jan Starka: Rajtoral, intihar etmeden üç gün önce gülüyordu
Jan Starka: Rajtoral, intihar etmeden üç gün önce gülüyordu İntihar ederek hayatına son veren Frantisek Rajtoral ile ilgili konuşan arkadaşı, intihardan üç gün önce Çek futbolcuyla görüştüğünü açıkladı.
1.07.2020 Futbol
Souza: Alex'in yaptıklarının üçte birini yapsam mutlu olurum
Souza: Alex'in yaptıklarının üçte birini yapsam mutlu olurum Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Josef de Souza ülkesinde verdiği röportajda Türkiye'de Brezilya'daki gibi asayiş problemlerinin bulunmadığına dikkati çekti. Anayasa değişikliğine yönelik yapılan halk oylaması sonucuna ilişkin de çeşitli değerlendirmelerde bulunan Josef, referandumun ülkede rutin hayatı çok fazla etkilemediğini söyledi.
30.06.2020 Fenerbahçe
Hamzaoğlu gelecek sezonun planını açıkladı
Hamzaoğlu gelecek sezonun planını açıkladı Osmanlıspor'un teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, ligde kalan bölümde galibiyetleri sürdürmek istediklerini belirtti.
1.07.2020 Futbol
Gaziantepspor, Rajtoral için oynayacak...
Gaziantepspor, Rajtoral için oynayacak... Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Gaziantepspor, yarın Kardemir Karabükspor'u konuk edecek.
1.07.2020 Futbol
Rajtoral için saygı duruşu
Rajtoral için saygı duruşu Gaziantepspor’un hayatını kaybeden Çek futbolcusu Frantisek Rajtoral için maç öncesinde 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.
1.07.2020 Türkiye Kupası
Medipol Başakşehir - Fenerbahçe: 2-2 / İşte maçın özeti
Medipol Başakşehir - Fenerbahçe: 2-2 / İşte maçın özeti Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Fenerbahçe deplasmanda Medipol Başakşehir ile 2-2 berabere kaldı. İşte dakika dakika maçın özeti...
1.07.2020 Türkiye Kupası
Rajtoral için cenaze töreni düzenlendi
Rajtoral için cenaze töreni düzenlendi Önceki gün intihar ederek yaşamına son veren Gaziantepsporlu Rajtoral için Gaziantep Arena'da cenaze töreni düzenlendi. Törene teknik direktör Bülent Uygun, başkan İbrahim Kızıl ve takım arkadaşları katıldı.
25.04.2017 Futbol
Rajtoral için cenaze töreni düzenlendi
Rajtoral için cenaze töreni düzenlendi Hayatını kaybeden Rajtoral için Gaziantep Arena'da tören düzenlendi.
25.04.2017 Futbol
Rajtoral için Gaziantep Arena'da tören
Rajtoral için Gaziantep Arena'da tören Önceki gün evinde ölü bulunan Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor'un Çek futbolcusu Frantisek Rajtoral için anma töreni düzenlendi.
1.07.2020 Futbol
TFF: Rajtoral'ın vefatı nedeniyle 1 dakikalık saygı duruşu yapılacak
TFF: Rajtoral'ın vefatı nedeniyle 1 dakikalık saygı duruşu yapılacak TFF, Gaziantepspor'un Çek futbolcusu Frantisek Rajtoral'ın vefatı nedeni ile 25 Nisan - 1 Mayıs tarihleri arasında oynanacak Ziraat Türkiye Kupası ve tüm lig müsabakalarından önce 1 dakikalık saygı duruşu yapılacağını duyurdu.
1.07.2020 Futbol
Rajtoral'e son görevde elçilik krizi! Kabul edilmedi...
Rajtoral'e son görevde elçilik krizi! Kabul edilmedi... Derin acı yaşayan Başkan İbrahim Kızıl, cenazeyi kulüpte düzenlenecek törenden sonra ambulans uçakla ülkesine göndermek için girişimlerde bulundu. Ancak Çekya Büyükelçiliği, hiçbir şeye izin vermedi. Çözüm bulunamazsa tören gıyabında yapılacak.
1.07.2020 Futbol
Rajtoral'ın sevgilisinden duygusal mesaj! 'Herkes bunu bilirdi, seni...'
Rajtoral'ın sevgilisinden duygusal mesaj! 'Herkes bunu bilirdi, seni...' Yaşamına son veren Gaziantepsporlu futbolcu Rajtoral’ın eski sevgilisi acısını “Büyük bir kalbin vardı, seni asla unutmayacağım” sözleriyle paylaştı. Genç futbolcuyu ‘tükenmişlik sendromu’nun ölüme sürüklemiş olabileceği belirtildi
1.07.2020 Futbol
Rajtoral’a son veda
Rajtoral’a son veda Gaziantepspor’da Rajtoral’dan gelen şok haber herkesi üzüntüye boğdu. Çek yıldızın ardından hem evinde bıraktığı veda notu hem de son dönemdeki hastalığı araştırılıyor.
1.07.2020 Futbol
Bülent Uygun: "Çok değerli bir futbolcumuzu kaybettik"
Bülent Uygun: "Çok değerli bir futbolcumuzu kaybettik" Gaziantespor oyuncusu František Rajtoral'ın üzücü ölümüyle ilgili olarak konuşan Bülent Uygun, "Türk sporunun ve ailesinin başı sağ olsun. Konyaspor maçını kazandıktan sonra, sabaha karşı Gaziantep'te olduk. Sabah kahvaltıda yardımcılarıma Rajtoral, "Her şey çok güzel, hoca inanıyor, biz de inanıyoruz, ligde kalacağız" demiş. Öğleden sonra arkadaşlarıyla yemek yemiş, idmana gelmeyince durumu fark ettik. Malesef bu olayı öğrendik. Rajtoral'da kronik yorgunluk sendromu varmış. Bu futbolda da düşüşüne neden olmuş. Takım olarak tükenmiş durumdayız. Genç kardeşimizin aramızdan ayrılışı bizi derinden üzdü" ifadelerini kullandı.
24.04.2017 Futbol
Bülent Uygun ilk kez konuştu! Rajtoral...
Bülent Uygun ilk kez konuştu! Rajtoral... Gaziantepspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu.
1.07.2020 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Rajtoral ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.