Rakamları

Rakamları

Son dakika rakamları haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan rakamları gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan rakamları haber sayfamızda...

Rakamları

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 11.318 rakamları haberi bulunmuştur.
Dış ticaret rakamları açıklandı
Dış ticaret rakamları açıklandı Şubat ayında genel ticaret sistemine göre ihracat %13,6 arttı, ithalat %9,2 azaldı.
29.03.2024 Ekonomi
Dolar bugün kaç liradan işlem görüyor?
Dolar bugün kaç liradan işlem görüyor? Dolar/TL haftanın son işlem gününe 32.32’nin üzerinde başladı.
29.03.2024 Uzmanpara
Altın fiyatlarında tüm zamanların rekoru
Altın fiyatlarında tüm zamanların rekoru Altın fiyatları bu hafta itibarıyla sert yükseliş göstermeye devam ediyor. Dün ons altın ve gram altın tüm zamanların en yüksek seviyesini test etti. Peki bugün piyasada son durum ne? İşte detaylar...
29.03.2024 Uzmanpara
ABD'nin büyüme rakamları açıklandı
ABD'nin büyüme rakamları açıklandı ABD ekonomisi 2023 yılının son çeyreğinde beklentilerin üzerinde büyüdü.
28.03.2024 Ekonomi
MART AYI ENFLASYON VERİSİ ne zaman, hangi gün açıklanacak? TÜİK 2024 enflasyon oranı/rakamları belli oldu mu?
MART AYI ENFLASYON VERİSİ ne zaman, hangi gün açıklanacak? TÜİK 2024 enflasyon oranı/rakamları belli oldu mu? Mart ayı enflasyon oranları için Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) verilerinin beklenmesiyle birlikte, ülke genelinde dikkatler enflasyonun seyrine odaklanmış durumda. Şubat ayında enflasyon yıllık bazda yüzde 55,18, aylık bazda ise yüzde 3,15 olarak gerçekleşmişti. Enflasyon rakamlarının açıklanmasıyla birlikte ekonomi ve finans piyasalarında önemli hareketlenmeler yaşanması bekleniyor. TÜİK enflasyon oranı ne zaman açıklanacak?
28.03.2024 Bilgi Rehberi
Acun Ilıcalı'dan Arda Güler itirafı! Mesut Özil ve Survivor cevabı
Acun Ilıcalı'dan Arda Güler itirafı! Mesut Özil ve Survivor cevabı İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, Arda Güler ile ilgili konuştu. Acun Ilıcalı, Slovenya'dan bir takım satın almak istediğini dile getirdi. Türk iş insanı, Mesut Özil ile ilgili Survivor iddialarını cevapladı.
27.03.2024 Dünyadan Futbol
İngiliz Z kuşağı çobanlığa sardı
İngiliz Z kuşağı çobanlığa sardı İngiltere’de Z kuşağı, çobanlık ve balıkçılığa yöneldi.
27.03.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz Bingöl Solhan'da vatandaşlara hitap etti
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz Bingöl Solhan'da vatandaşlara hitap etti Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Bingöl Solhan'da temaslarda bulundu. Yılmaz "Yılsonuna kadar 200 bin konutu teslim edeceğiz" dedi.
26.03.2024 Gündem
Cevdet Yılmaz Bitlis’te STK temsilcileri ile iftar yaptı
Cevdet Yılmaz Bitlis’te STK temsilcileri ile iftar yaptı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz partisinin seçim çalışmalarına destek vermek üzere bulunduğu Bitlis’te, Sivil Toplum Kuruluşu (STK) temsilcileri ve kanaat önderleri ile iftarda bir araya geldi.
25.03.2024 Gündem
2023 yılı işsizlik rakamları belli oldu
2023 yılı işsizlik rakamları belli oldu İşsizlik oranı 2023'te yüzde 9,4 seviyesinde gerçekleşti
25.03.2024 Ekonomi
2023 yılı işsizlik rakamları açıklandı
2023 yılı işsizlik rakamları açıklandı 2023 yılında işsizlik oranı %9,4 seviyesinde gerçekleşti.
25.03.2024 Uzmanpara
‘Tek hane planı hazır’
‘Tek hane planı hazır’ Orta Vadeli Plan’ın önünde olduklarını belirten Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, “2026’da enflasyon tek haneye inecek, bunun planını yapmış durumdayız” dedi.
24.03.2024 Ekonomi
Cevdet Yılmaz'dan spekülasyonlarla ilgili net mesaj! 'Vatandaşımız rahat olsun'
Cevdet Yılmaz'dan spekülasyonlarla ilgili net mesaj! 'Vatandaşımız rahat olsun' Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz CNN Türk ekranlarında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Enflasyonla ilgili net mesaj veren Cevdet Yılmaz OVP hedeflerinin önünde olduklarını belirtti.
23.03.2024 Ekonomi
Antalyasporlu Adam Buksa'dan Fenerbahçe ve Galatasaray itirafı! 'Gitme ihtimalim var'
Antalyasporlu Adam Buksa'dan Fenerbahçe ve Galatasaray itirafı! 'Gitme ihtimalim var' Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'un Polonyalı santrforu Adam Buksa suskunluğunu bozdu. Tecrübeli forvet, Fenerbahçe ve Galatasaray'la ilgili çarpıcı ifadeler kullandı.
22.03.2024 Antalyaspor
Cevdet Yılmaz: Geçen yıl Türkiye ekonomisi yüzde 4.5 büyüme kaydetti
Cevdet Yılmaz: Geçen yıl Türkiye ekonomisi yüzde 4.5 büyüme kaydetti Kocaeli'de iş insanları ile bir araya gelen Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Dövize erişimde problemimiz yok, döviz ihtiyacımız da azalmış durumda. Temellerimiz bu anlamda sağlam. Buna rağmen son dönemde oluşturulmaya çalışılan spekülatif hava var. Bunu kimsenin prim vermemesi gerekiyor. Rakamlar ortada, döviz ihtiyacımız azaldı, dövize erişimimiz arttı ve cari işlemlerde iyi gidiyoruz" dedi.
22.03.2024 Gündem
İthalat ve ihracat rakamları açıklandı
İthalat ve ihracat rakamları açıklandı Ticaret Bakanlığı Şubat ayı ithalat ve ihracat rakamlarını açıkladı. Dış ticaret açığı 29,2 milyar dolar azalışla, 93 milyar dolara geriledi.
22.03.2024 Ekonomi
İhtiyaçtan satılık! Bir aydır yüzde 15 indirim yapmaya başladılar
İhtiyaçtan satılık! Bir aydır yüzde 15 indirim yapmaya başladılar Konut fiyat artışı iki yılın ardından en düşük seviyede gerçekleşti. Buna rağmen satış fiyatları oldukça yüksek. Ancak durgun piyasada mülkünü satmak isteyenler bir aydır fiyatlarda yüzde 15 indirim yapmaya başladı.
22.03.2024 Ekonomi
Ticaret Bakanı Ömer Bolat: Milli gelirimiz ilk defa 1 trilyon dolar bandını aşmış bulunmaktadır
Ticaret Bakanı Ömer Bolat: Milli gelirimiz ilk defa 1 trilyon dolar bandını aşmış bulunmaktadır Ticaret Bakanı Ömer Bolat, jeopolitik sıkıntılar, ekonomik sıkıntılar ve sağlık krizlerini anlatarak, "2002'de 238 milyar dolarla devralınan milli gelirimiz 1 trilyon 118 milyar dolara ulaşarak Türkiye ilk defa tarihinde 1 trilyon dolar bandını aşmış bulunmaktadır. 2002'de 3 bin 608 dolar olan kişi başına milli gelirimizin, 2023'te 13 bin 110 dolara yükselmesi bu artan ekonomik büyüklüğün vatandaşlarımıza onların refah düzeylerinde ve satın alma işlerinde yaptığı katkıyı göstermektedir" dedi.
21.03.2024 Gündem
Bakan Bayraktar: Türkiye'nin daha fazla cari açık vermemesi çok önemli
Bakan Bayraktar: Türkiye'nin daha fazla cari açık vermemesi çok önemli Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Türkiye ekonomisinin enerji alanında dış ülkelere yılda ortalama 100 milyar dolar ödeme yaptığını belirterek, "Onun için Türkiye'nin mutlaka bu enerjideki dışa bağımlılık yükünden kurtulması lazım. İnşallah önümüzdeki 30 yılda bunu tamamen ortadan kaldırdığımızda Türkiye çok daha emin adımlarla, çok daha güçlü bir ekonomi olarak yoluna devam edecek. Önümüzdeki 30 yılda enerjide ve tabii kaynaklar alanında mutlak suretle dışa bağımlılığını bitirme hedefiyle yola çıkıyoruz" dedi.
21.03.2024 Gündem
Gözler Merkez Bankası’nın kritik faiz kararında! Kredi kartlarında değişiklik olacak mı?
Gözler Merkez Bankası’nın kritik faiz kararında! Kredi kartlarında değişiklik olacak mı? Yurt içi piyasalarda gözler kritik faiz kararında. Bugün Merkez Bankası merakla beklenen faiz kararını açıklayacak. Peki karar borsa, altın ve döviz piyasasını nasıl etkiler? Özellikle son haftalarda kredi kartları ve kredilerle ilgili yeni adımlar dikkat çekmişti. Faiz kararı sonrası kredi kartlarına ilişkin bir düzenleme gelir mi? İşte detaylar...
21.03.2024 Ekonomi
Fed faiz kararı sonrası altın ve dolar için yeni tahmin
Fed faiz kararı sonrası altın ve dolar için yeni tahmin ABD Merkez Bankası (Fed) piyasaların merakla beklediği faiz kararını açıkladı. Peki karar sonrasında altın, dolara ilişkin beklentiler neler? Ekonomist Belgin Maviş, milliyet.com.tr’ye piyasalara ilişkin beklentilerini açıkladı. İşte detaylar...
20.03.2024 Ekonomi
Bakan Ersoy 2024 hedefini açıkladı: 60 milyon ziyaretçi ve 60 milyar dolar gelir
Bakan Ersoy 2024 hedefini açıkladı: 60 milyon ziyaretçi ve 60 milyar dolar gelir Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, 2024 yılında 60 milyon ziyaretçi ve 60 milyar dolar gelir elde etmeyi hedeflediklerini belirtedek, "Dünya turizm sektörü Kovid-19 süreci ile karşılaştı, peşinden ülkemizde asrın felaketleri depremler yaşandı. Savaşlar başladı ve devam ediyor. Bu coğrafyanın kendine has özellikleri de var, bir de global engellerle de karşılaştık. Geçmişte de bu tür krizlerle karşılaşıyorduk. Günümüzde de karşılaşacağız, gelecekte de karşılaşacağız. Önemli olan sektörümüzü bunlara bağışıklı hale getirmek" ifadelerini kullandı.
20.03.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ankara'nın bu 'Yavaş'lıktan kurtulması gerekiyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ankara'nın bu 'Yavaş'lıktan kurtulması gerekiyor Mamak'ta konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ankara bu kadar ihmale, bu kadar yatırımsızlığa tahammül edemez. Ankara’nın 'Yavaş'lıktan kurtulması, bir an önce hızlanması gerekiyor." dedi.
19.03.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ankara'nın bu 'Yavaş'lıktan kurtulması gerekiyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ankara'nın bu 'Yavaş'lıktan kurtulması gerekiyor Mamak'ta konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ankara bu kadar ihmale, bu kadar yatırımsızlığa tahammül edemez. Ankara’nın 'Yavaş'lıktan kurtulması, bir an önce hızlanması gerekiyor." dedi.
19.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan enflasyon mesajı! Tek hane için tarih verdi
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan enflasyon mesajı! Tek hane için tarih verdi Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Amasya'daki programının ardından Ankara'da, Ankara Sanayi Odası 60'ıncı Kuruluş Yılı Ödülleri programı kapsamında düzenlenen iftara katıldı. Programa Yılmaz'ın yanı sıra Ankara Valisi Vasip Şahin, Ankara Barosu Başkanı Mustafa Köroğlu ve AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayı Turgut Altınok da katıldı.
18.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Rakamları ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.