Rakipler

Rakipler

Son dakika rakipler haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan rakipler gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan rakipler haber sayfamızda...

Rakipler

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 4.870 rakipler haberi bulunmuştur.
VEDA SONRASI KAVGA! SURVİVOR KİM ELENDİ? Survivor All Star 2024'te bu hafta hangi yarışmacı adaya veda etti? Merve, Aleyna, Berna ve Damla: Elenen isim hangisi oldu?
VEDA SONRASI KAVGA! SURVİVOR KİM ELENDİ? Survivor All Star 2024'te bu hafta hangi yarışmacı adaya veda etti? Merve, Aleyna, Berna ve Damla: Elenen isim hangisi oldu? Survivor All Star 2024 yarışmasında eleme heyecanı yaşandı. Hafta boyunca belirlenen 4 eleme adayı düelloda müthiş bir mücadele içerisine girdiler. Adadan gitmek istemeyen yarışmacılardan hangisinin kazandığı ise merak konusu. Kritik bir eleme düellosu olan bu gecede rakipler birbirinden güçlü adaylardan oluşuyor. Kadın elemesinin gerçekleştiği bu hafta adaya kim veda etti? Heyecanla ekrana kilitlenen izleyenler ise "Survivor kim elendi? Survivor All Star 2024'te bu hafta hangi yarışmacı adaya veda etti? Merve, Aleyna, Berna ve Damla: Elenen isim hangisi oldu?" sorularının yanıtını arıyor. İşte bu hafta adaya veda eden isim ve eleme düellosunun özeti...
24.04.2024 Bilgi Rehberi
Mehmet Özdilek'ten Mauro Icardi vurgusu! 'Çok değerli ve kıymetli'
Mehmet Özdilek'ten Mauro Icardi vurgusu! 'Çok değerli ve kıymetli' Galatasaray'ın Pendikspor'u 4-1 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından spor yorumcuları değerlendirmelerde bulundu. Mehmet Özdilek'in Mauro Icardi'yle ilgili sözleri dikkat çekti.
22.04.2024 Galatasaray
İlhan Palut, Shelvey'nin sakatlığını açıkladı: Küçük bir sakarlık
İlhan Palut, Shelvey'nin sakatlığını açıkladı: Küçük bir sakarlık Başakşehir'e 2-0 mağlup olan Rizespor'da Teknik Direktör İlhan Palut açıklamalarda bulundu.
21.04.2024 Rizespor
Çağdaş Atan, Başakşehir'in Avrupa hedefini açıkladı: Hayallerimiz büyüdü
Çağdaş Atan, Başakşehir'in Avrupa hedefini açıkladı: Hayallerimiz büyüdü Süper Lig’in 33’üncü haftasında, Çaykur Rizespor’u 2-0 mağlup eden Başakşehir'de Teknik Direktör Çağdaş Atan, maçın ardından açıklamalatrda bulundu.
21.04.2024 Basaksehir
Fenerbahçe'nin Sivasspor maçı kamp kadrosu belli oldu! 4 eksik birden
Fenerbahçe'nin Sivasspor maçı kamp kadrosu belli oldu! 4 eksik birden Süper Lig'in 33. hafta maçında Fenerbahçe deplasmanda Sivasspor'la karşılaşacak. Sarı-Lacivertli ekipte 4 futbolcu maçın kadrosuna alınmadı.
21.04.2024 Fenerbahçe
Mecnun Otyakmaz'dan TFF başkanlığı için flaş adaylık açıklaması
Mecnun Otyakmaz'dan TFF başkanlığı için flaş adaylık açıklaması EMS Yapı Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, TFF başkanlığına aday olmadığını açıkladı.
21.04.2024 Sivasspor
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'tan teknik direktör açıklaması: Tekrar görüşme niyetinde değilim
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'tan teknik direktör açıklaması: Tekrar görüşme niyetinde değilim Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat, gazetecilerin sorularını yanıtladı ve teknik direktör arayışları hakkında açıklamalarda bulundu.
21.04.2024 Beşiktaş
Formula 1 Çin Grand Prix'sinde zafer Max Verstappen'in!
Formula 1 Çin Grand Prix'sinde zafer Max Verstappen'in! Formula 1'de Çin Grand Prix'sini Red Bull'un Hollandalı pilotu Max Verstappen kazandı.
21.04.2024 Motor Sporları
Nemanja Bjelica sürprizi! Yeni takımı ve görevi resmen açıklandı
Nemanja Bjelica sürprizi! Yeni takımı ve görevi resmen açıklandı Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Bahçeşehir Koleji, 2024-2025 sezonu için sportif direktörlük görevine bir dönem Fenerbahçe forması giyen Nemanja Bjelica'nın getirildiğini açıkladı.
21.04.2024 Basketbol
Arda Güler'den ayrılığa yeşil ışık! Ezeli rakipler transfer görüşmelerine başlıyor
Arda Güler'den ayrılığa yeşil ışık! Ezeli rakipler transfer görüşmelerine başlıyor Real Madrid'den bu yaz ayrılması beklenen Arda Güler, Florentino Perez ile görüşme gerçekleştirdi ve kiralık olarak ayrılmayı kabul etti. Ezeli rakipler Arda Güler'i transfer etmek için yarış halinde...
21.04.2024 İspanya La Liga
Dursun Özbek resmen açıkladı: Galatasaray son aşamaya geldi!
Dursun Özbek resmen açıkladı: Galatasaray son aşamaya geldi! Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Galatasaray Spor Kulübü Divan Kurulu Nisan Ayı Olağan Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu.
17.04.2024 Galatasaray
Panathinaikos, Olympiakos’u devirdi! Ergin Ataman: Hakemlerden özür dilerim
Panathinaikos, Olympiakos’u devirdi! Ergin Ataman: Hakemlerden özür dilerim Yunanistan Basketbol Ligi’nde derbi heyecanı yaşandı. Ergin Ataman'ın çalıştırdğı Panathinaikos, Olympiakos’u mağlup ederken, başarılı antrenörden maç sonu dikkat çeken bir çıkış geldi. İşte detaylar...
16.04.2024 Basketbol
Bilal Meşe: Nereden nereye! Dostluklar fotoğraflarda kaldı
Bilal Meşe: Nereden nereye! Dostluklar fotoğraflarda kaldı Milliyet Gazetesi yazarı Bilal Meşe Türk futbolunda son dönemde yaşanan gerilimleri köşesine taşıdı. Meşe yazısında ezeli rakipler arasında geçmişte yaşanan dostluk görüntülerinden örnekler sundu. İşte 'Dostluklar fotoğraflarda kaldı' başlıklı yazı...
11.04.2024 Galatasaray
Selçuk İnan: Bu şehrin Süper Lig'e ihtiyacı var!
Selçuk İnan: Bu şehrin Süper Lig'e ihtiyacı var! Gaziantep FK Teknik Direktörü Selçuk İnan basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
8.04.2024 Gaziantep FK
40 yıl sonra görevini devretti: Oturarak muhtarlık olmaz
40 yıl sonra görevini devretti: Oturarak muhtarlık olmaz Bağcılar Güneşli Mahallesi’nde 40 yıldır muhtarlık yapan 85 yaşındaki Atik Yağmur, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin ardından görevini yeni muhtar seçilen Engin Kılıç’a devretti.
8.04.2024 Gündem
En dijital bavul ticareti
En dijital bavul ticareti Bavullardaki boş yerlere kargo yerleştiren yerli startup Pabbler 20 bin yolcuyu kurye yaptı. Kurucusu Ceren Süngü 1.2 milyon yolcuya ulaşarak yıllık 100 milyon dolar ciro hedefi olduğunu söylüyor.
5.04.2024 Milliyet Executive
Garsonluk yaptığı lokantada kurdu, 2.3 trilyon $'a koştu
Garsonluk yaptığı lokantada kurdu, 2.3 trilyon $'a koştu Amerikalı çip devi Nvidia'nın piyasa değeri 2.3 trilyon doları aşarken CEO Jensen Huang'ın serveti 82 milyar dolara tırmandı. Hayatı bir dönem ıslahevinde geçen Tayvan doğumlu Jensen Huang Nvidia'yı bir ara garsonluk yaptığı restoranda yemek yerken kurmuş!
5.04.2024 Milliyet Executive
Hakan Kutlu: Sonuna kadar savaşacağız!
Hakan Kutlu: Sonuna kadar savaşacağız! Erzurumspor FK Teknik Direktörü Hakan Kutlu, Giresunspor'u 2-1 mağlup ettikleri maçtan sonra konuştu.
4.04.2024 1.Lig
EURO 2024 GRUP MAÇLARI ne zaman? Avrupa Şampiyonası Türkiye'nin rakipleri kimler?
EURO 2024 GRUP MAÇLARI ne zaman? Avrupa Şampiyonası Türkiye'nin rakipleri kimler? 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası takvimi belli oldu. A Milli Takımımızın da yer aldığı EURO 2024'te rakipler netleşti. Şampiyonada Türkiye F grubunda mücadele edecek. Peki, EURO 2024 grup maçları ne zaman başlıyor? Türkiye'nin rakipleri kimler, ilk maç ne zaman?
28.03.2024 Bilgi Rehberi
Mert Günok: Eksiklerimizi gidermemiz gerekiyor!
Mert Günok: Eksiklerimizi gidermemiz gerekiyor! A Milli Futbol Takımı kalecisi Mert Günok, Macaristan maçının ardından konuştu.
22.03.2024 Milli Takım
Ümit Şengül: 39-40 puan almayı hedefliyoruz!
Ümit Şengül: 39-40 puan almayı hedefliyoruz! TFF 2. Lig ekiplerinden Bursaspor'un teknik direktörü Ümit Şengül, yeşil-beyazlıların sezon sonu hedefi hakkında konuştu.
21.03.2024 2.Lig
Fenerbahçe ligden çekilirse UEFA ülke puanı silinecek mi? İşte tüm soruların yanıtları
Fenerbahçe ligden çekilirse UEFA ülke puanı silinecek mi? İşte tüm soruların yanıtları Fenerbahçe'nin 2 Nisan tarihinde yapılması planlanan olağanüstü kongresinde sarı-lacivertli kulübün ligden çekilmesi oylanacak. Fenerbahçe'nin ligden çekilmesi halinde neler yaşanacağı ise merak ediliyor. İşte tüm soruların yanıtları...
20.03.2024 Fenerbahçe
Manchester United'da Altay Bayındır şoku!
Manchester United'da Altay Bayındır şoku! Manchester United'da Altay Bayındır'ın sakatlığı sebebiyle bir süre sahalardan uzak kalacak. İngiliz ekibinden açıklama geldi.
15.03.2024 Futbol
Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek ve yarı final kura çekimi yapıldı! Dev eşleşmeler
Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek ve yarı final kura çekimi yapıldı! Dev eşleşmeler UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek ve yarı final eşleşmeleri belli oldu. Eski Trabzonsporlu futbolcu John Obi Mikel kura çekimini gerçekleştirdi. Kupanın favorileri arasında gösterilen iki dev takım çeyrek finalde kozlarını paylaşacak.
15.03.2024 Şampiyonlar Ligi
Arda Güler, Marca'nın kapağı oldu! Ronaldo ile başlayan liste
Arda Güler, Marca'nın kapağı oldu! Ronaldo ile başlayan liste Real Madrid forması giyen Arda Güler, İspanya'da gündemden düşmüyor. İlk golünü atan Arda yine manşet oldu.
15.03.2024 İspanya La Liga

Benzer Haber Etiketleri

Rakipler ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.