Ralph Lauren

Ralph Lauren

Son dakika Ralph Lauren haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Ralph Lauren gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Ralph Lauren haber sayfamızda...

Ralph Lauren

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 389 ralph lauren haberi bulunmuştur.
Şirket hisseleri çakılan Trump en zengin 500 listesinden düştü
Şirket hisseleri çakılan Trump en zengin 500 listesinden düştü Eski başkan mal varlığının Bloomberg Milyarderler Endeksi'ne girmesi için gereken 5,8 milyar doların altına düşmesi nedeniyle liste dışında kaldı.
10.04.2024 Dünya
Dünya markalarından ‘iş birliğine’ devam mesajı
Dünya markalarından ‘iş birliğine’ devam mesajı Türkiye Giyim Sanayicileri Derneği’nin (TGSD) ev sahipliğinde Türkiye’den yıllık toplam 10 milyar dolarlık hazır giyim alımı yapan uluslararası markaların alım ofisi temsilcileri ile bir ay içinde düzenlenen ikinci toplantıda Türkiye’nin siparişleri karşılamasında ve yeni iş birliklerine imza atılmasının önünde engel bulunmadığı vurgulandı.
29.03.2023 Ekonomi
Kraliçe Süreyya’dan Malala’nın kulağına
Kraliçe Süreyya’dan Malala’nın kulağına Eğitimi savunması nedeniyle Taliban’ın vurduğu Pakistanlı Malala, Oscar töreninde kadın hakları savunucusu Afgan Kraliçe Süreyya’nın küpeleriyle yüzüğünü takarak saygı duruşunda bulundu.
15.03.2023 Dünya
Beyaz Saray’da düğün
Beyaz Saray’da düğün  ABD Başkanı Joe Biden’ın oğlu Hunter Biden’ın kızı Naomi Biden, nişanlısı Peter Neal ile önceki gün Beyaz Saray’da evlendi.
21.11.2022 Dünya
Jennifer Lopez hakkında ilginç iddia! 'Başak burçlarıyla çalışmıyor'
Jennifer Lopez hakkında ilginç iddia! 'Başak burçlarıyla çalışmıyor' Uzun yıllar sonra tekrar bir araya gelerek geçtiğimiz ay sonunda dünyaevine giren Jennifer Lopez ile Ben Affleck, sessiz sedasız nikahlarından geçtiğimiz hafta sonu büyük bir düğün yaparak birbirlerine bir kez daha 'evet' dediler. Düğünde giydiği üç farklı gelinlikle ve kullandığı takılarla adından söz ettiren Lopez hakkında, Heather Morris tarafından ilginç bir iddia ortaya atıldı. Başak burcu dansçılarla çalışmadığı söylenen ünlü isim, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. İşte detaylar...
29.08.2022 Cadde
Jennifer Lopez'den düğünde eşi Ben Affleck'e serenat
Jennifer Lopez'den düğünde eşi Ben Affleck'e serenat 'Bennifer' olarak adlandırılan Jennifer Lopez ile Ben Affleck'in geçtiğimiz hafta sonu Georgia'daki milyonluk malikanelerinde gerçekleşen düğünüyle ilgili her gün çok konuşulacak yeni bir ayrıntı ortaya çıkıyor. Lopez'in, düğün gecesi verdiği mini konserde, Ben Affleck'in gözlerinin içine bakarak seslendirdiği şarkı ile ünlü oyuncuya aşkını dile getirdiği konuşuluyor.
28.08.2022 Cadde
Jennifer Lopez'in düğününde kullandığı takıların fiyatı dudak uçuklattı!
Jennifer Lopez'in düğününde kullandığı takıların fiyatı dudak uçuklattı! Uzun yıllar sonra tekrar bir araya gelerek geçtiğimiz ay sonunda dünyaevine giren Jennifer Lopez ile Ben Affleck, sessiz sedasız nikahlarından geçtiğimiz hafta sonu büyük bir düğün yaparak birbirlerine bir kez daha 'evet' dediler. Düğünde giydiği üç farklı gelinliği geçtiğimiz günlerde paylaşan Lopez'in, her bir gelinliği için özel olarak seçtiği takılarının fiyatı da ortaya çıktı. İşte detaylar...
26.08.2022 Cadde
8.9 milyon dolarlık malikânede düğün
8.9 milyon dolarlık malikânede düğün ABD’li pop star Jennifer Lopez ile aktör Ben Affleck 2004’te evlenecekleri sırada ayrılmış, ardından başkalarıyla evlenerek çoluk çocuğa karışmıştı.
22.08.2022 Dünya
Jennifer Lopez ve Ben Affleck'in düğününün ilk gününde talihsiz kaza!
Jennifer Lopez ve Ben Affleck'in düğününün ilk gününde talihsiz kaza! Uzun yıllar sonra tekrar bir araya gelerek geçtiğimiz ay sonunda dünyaevine giren Jennifer Lopez ile Ben Affleck'in, sessiz sedasız nikahlarından sonra bu hafta sonu büyük bir düğün yapacakları ortaya çıkmıştı. Ancak Affleck'in malikanesinde başlayan düğün hazırlıkları, talihsiz bir olayla gölgelendi. Düğün yerine gelen ambulans telaşa neden olurken, neler yaşandığıyla ilgili detaylar ortaya çıktı. Öte yandan Affleck'in eski eşi Jennifer Garner'ın da düğüne davet edildiği iddia edildi. İşte detaylar...
20.08.2022 Cadde
Jennifer Lopez ve Ben Affleck, üç gün sürecek bir düğün yapacak!
Jennifer Lopez ve Ben Affleck, üç gün sürecek bir düğün yapacak! Uzun yıllar sonra tekrar bir araya gelerek geçtiğimiz ay sonunda dünyaevine giren Jennifer Lopez ile Ben Affleck'in, sessiz sedasız nikahlarından sonra bu hafta sonu büyük bir düğün yapacakları ortaya çıktı. Ünlü çiftin prova yemeği, düğün ve piknikten oluşacak üç günlük bir program hazırladığı öğrenilirken; kutlamayla ilgili başka detaylar da ortaya çıktı.
17.08.2022 Cadde
Cedi Osman ile dünyaevine giren Ebru Şahin'den nikah sonrası ilk hamle
Cedi Osman ile dünyaevine giren Ebru Şahin'den nikah sonrası ilk hamle Yaklaşık iki yıllık birlikteliklerini evlilikle taçlandıran oyuncu Ebru Şahin ile NBA’deki gururumuz Cedi Osman, Makedonya’ da kıyılan nikahın ardından Alaçatı Fly-In Beach’ta gerçekleştirilen rüya gibi düğünle dünya evine girdi. Şahin'in, Instagram'da soyadını güncellemesi dikkat çekti.
11.07.2022 Cadde
Ebru Şahin ile Cedi Osman, Çeşme'de yeniden 'Evet dedi! Gelin arabası Amerika'dan geldi
Ebru Şahin ile Cedi Osman, Çeşme'de yeniden 'Evet dedi! Gelin arabası Amerika'dan geldi Oyuncu Ebru Şahin (28) ile basketbolcu Cedi Osman (27), geçtiğimiz hafta Makedonya’da kıyılan nikâhın ardından önceki gün Çeşme'de düğün eğlencesi düzenledi. Temsili nikâhı TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı kıydı. Davette bir milyon dolar değerindeki gelin arabası ilgi odağı oldu. İşte muhteşem düğünle ilgili detaylar...
9.07.2022 Cadde
Cedi Osman ve Ebru Şahin dünyaevine girdi! Rüya gibi düğün
Cedi Osman ve Ebru Şahin dünyaevine girdi! Rüya gibi düğün Güzelliği ve oyunculuk performansıyla hem dünyanın hem Türkiye’nin en çok konuşulan isimlerinden Ebru Şahin ve NBA’deki gururumuz Cedi Osman Makedonya’ da kıyılan nikahın ardından Alaçatı Fly-In Beach’ta gerçekleştirilen rüya gibi düğünle dünya evine girdi.
7.07.2022 Cadde
Putin işgal için onları bahane etmişti... Kendi adamı Nazi çıktı!
Putin işgal için onları bahane etmişti... Kendi adamı Nazi çıktı! Rusya'nın Ukrayna'yı işgalinin 42'nci gününde, tüm dünyanın gözü savaşa dair gelişmelerde. Son olarak, İngiliz gazetesinin New York'ta Birleşmiş Milletler'e gönderilen eski bir Rus diplomat ile ilgili ortaya çıkardığı bilgiler şok etkisi yarattı.
6.04.2022 Dünya
Moda devinden aile boyu umut mesajı
Moda devinden aile boyu umut mesajı Ralph Lauren, 2019'dan bu yana düzenlediği ilk canlı defilesinde pandemi ve savaşa rağmen umut mesajı verdiğini söyledi. Lauren'in üç çocuğu da babalarına destek oldu.
25.03.2022 Dünya
Lady Gaga moda şov
Lady Gaga moda şov Lady Gaga son günlerde katıldığı sinema etkinliklerinde giydiği kıyafetlerle adeta defile yaptı.
20.03.2022 Dünya
Yılın düğünleri!
Yılın düğünleri! 2020’de dünyayı saran pandemi nedeniyle ertelendikçe ertelenen düğünler, 2021’de yapıldı. Hollywood dünyasının ünlü isimleri de sevdiği insanlarla mutluluğa “Evet” dedi. İşte 2021’de dünyaevine giren yıldızlar...
29.12.2021 Cadde
Manken: Baskı altında aç yaşadım
Manken: Baskı altında aç yaşadım Avustralyalı manken Bridget Malcolm (29) katıldığı bir televizyon programında, 2015 - 2016 yıllarında çalıştığı ünlü iç giyim markası Victoria’s Secret’ın kadınları sömürdüğü ve aşırı zayıf olmaları için baskı yaptığı iddiasında bulundu.
14.09.2021 Dünya
Hayat durdu ama onlar durmadı... Instagram'ı podyuma dönüştürdüler!
Hayat durdu ama onlar durmadı... Instagram'ı podyuma dönüştürdüler! Işıltılı hayatları, lüks tatilleri, gösterişli kıyafetleri ve herkesi imrendiren güzellikleriyle modeller belki de pek çoklarının hayalini kurduğu yaşantıyı sürüyor. Ancak koronavirüs pandemisi dünyanın dört bir yanını ele geçirirken moda haftaları ve çekimler de iptal edildi. Hal böyle olunca imrendiren hayatlar rafa kalktı ve modeller da herkes gibi eve kaldı. Ama bazıları vardı ki krizi avantaja çevirmeyi başardı. BBC'den Susan Hornik bu isimlerle görüştü.
14.09.2021 Dünya
Onlar erdi muradına
Onlar erdi muradına Lily Collins bir süredir aşk yaşadığı senarist ve yönetmen Charlie McDowell ile evlendi.
9.09.2021 Cadde
Friends Netflix'e geldi mi? Friends konusu nedir, oyuncuları kimler, dizi ne zaman çekildi?
Friends Netflix'e geldi mi? Friends konusu nedir, oyuncuları kimler, dizi ne zaman çekildi? Bir döneme dünya çapında damga vuran dizi Friends için büyük heyecan başladı. Geçtiğimiz tarihlerde Netflix'te yayınlanacağı duyurulan Friends'in izleyicisi Friends Netflix'e geldi mi? araştırması yaparken, diziyii daha önce izlemeyenler ise Friends konusu nedir, oyuncuları kimler, dizi ne zaman çekildi? sorularına cevap aramaya başladı. Peki Friends Netflix'e geldi mi, ne zaman yayınlanacak?
1.04.2021 Cadde
Friends dizisi ne zaman, hangi platformda, nerede yayınlanacak? Friends kaç sezon, oyuncuları kimler, konusu nedir?
Friends dizisi ne zaman, hangi platformda, nerede yayınlanacak? Friends kaç sezon, oyuncuları kimler, konusu nedir? Amerikan yapımı sitcom türünde bir dizi olan Friends'in yayın tarihi açıklandı. 1994 - 2004 yılları arasında yayınlanan Friends dizisinin uzun soluklu olması adeta başarısını da ortaya koyuyor. Başarılı oyuncu kadrosu ve eğlendiren konusu ile dünya çapında büyük izleyici kitlesine sahip olan Friends dizisi ne zaman, hangi platformda, nerede yayınlanacak? Friends kaç sezon, oyuncuları kimler, konusu nedir? İşte bir döneme damga vurmuş olan Friends dizisi hakkında merak edilenler...
12.03.2021 Cadde
Zirve şıkır şıkır
Zirve şıkır şıkır ABD’de başkanlığın el değiştirdiği 20 Ocak’taki törenlerde Beyaz Saray’a veda eden Melania Trump en çok 70 bin dolarlık çantasıyla dikkati çekti. Beyaz Saray’ın yeni first leydisi Jill Biden ise 6 bin dolar değerindeki manto ve elbisesinin mavi rengiyle Amerikan halkına umut mesajı yolladı.
22.01.2021 Dünya
Moda dünyasına damga vuran modacılar
Moda dünyasına damga vuran modacılar Renkler, çizgiler, desenler, kumaşlar... Moda dünyasının baş döndüren rüzgârıyla tarihi bir yolculuk hazırladık. İşte geçmişten günümüze moda dünyasına iz bırakmış o isimler...
4.01.2021 Stil
Rus top model dünya moda devine savaş açtı!
Rus top model dünya moda devine savaş açtı! Rus top model Khozissova, fotoğraflarının kendisinden izinsiz kullanıldığı gerekçesiyle ünlü moda evini mahkemeye verdi. Moda dünyası şimdilerde yalnızca bu çekişmeyi konuşuyor.
20.11.2020 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Ralph Lauren ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.