Ramazan'da baş ağrısı için ne yapılmalı?
Ramazan'da baş ağrısı için ne yapılmalı? Sahurda tüketildiğinde baş ağrısını önleyecek yiyecekler var mı? Sahur yapmak şart mı? Uzman Diyetisyen Başak Öney, PembeNar TV'de Serpil Dokurel'in sorularını yanıtladı.
21.05.2019 Diyet
Sahurda yendiğinde tok tutan ve susuzluğu önleyen yiyecekler
Sahurda yendiğinde tok tutan ve susuzluğu önleyen yiyecekler Uzun süren oruç saatlerinde tokluk süresini arttırmak için sahurda neler tüketilmeli? Oruç tutarken susuzluk hissi nasıl azaltılır? Ramazan'da yaşanan baş ağrısının beslenme ile ilişkisi var mı? Uzman Diyetisyen Başak Öney, PembeNar Tv'de Serpil Dokurel'in sorularını yanıtladı.
21.05.2019 Diyet
Baş ağrısından korunmanın yolu sahur!
Baş ağrısından korunmanın yolu sahur! Ramazan’da baş ağrıları niçin artar? Ramazan ayında orucu bozmadan ve ilaç kullanmadan baş ağrılarını hafifletmek için nelere dikkat etmeliyiz?
30.05.2017 Genel Sağlık
Migrenliler için ağrısız oruç tutmanın yolları
Migrenliler için ağrısız oruç tutmanın yolları Nöroloji Uzmanı Uzm. Dr. Sevda Dağcıoğlu, oruç tutacak kronik migren hastaları için çok önemli uyarılarda bulundu. İşte migrenliler için ağrısız oruç tutmanın 8 yolu...
17.02.2022 Ramazan'da Sağlık
Sahursuz oruç baş ağrısı yapıyor
Sahursuz oruç baş ağrısı yapıyor Sahur yapmak, hem aç kalınan süreyi azaltıyor hem de metabolizmayı dengeliyor. Uzman Diyetisyen Sibel Mumcu sahursuz orucun baş ağrısı yaptığını söyledi.
17.02.2022 Ramazan'da Sağlık
Oruç tutmak isteyen migrenlilere öneriler
Oruç tutmak isteyen migrenlilere öneriler Açlık migren atağını başlatan en önemli faktörlerdendir. Uykusuzluk da etkiler. Ramazanda her ikisi olur, düzen bozulur. Bazı önlemlerle migrenlilerin çoğunluğu oruç tutabilir.
3.06.2016 Genel Sağlık
İlaçsız baş ağrısı nasıl geçer?
İlaçsız baş ağrısı nasıl geçer? Oruç tutarken baş ağrısı veya migren sorunu çekerseniz bu önerilerle baş ağrısından kurtulabilirsiniz.
17.02.2022 Ramazan Haberleri
İlaçsız baş ağrısı nasıl geçer?
İlaçsız baş ağrısı nasıl geçer? Baş ağrısından bu öneriler ile doğal yolla kurtulabilirsiniz.
2.09.2015 Alternatif Tıp