Ramo

Ramo

Son dakika Ramo haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Ramo gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Ramo haber sayfamızda...

Ramo

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 171 ramo haberi bulunmuştur.
'Kavuğum olsa ne olur, olmasa ne olur!'
'Kavuğum olsa ne olur, olmasa ne olur!' Ünlü oyuncular Renan Bilek, Ayşe Erbulak ve Ecmel İs, önceki gün Nişantaşı'ndaydı. Son olarak 'Sadık Ahmet' filminde rol alan Bilek, tiyatronun ustalık nişanı olarak kabul edilen kavuğun Şevket Çoruh'a verilmesi hakkında dikkat çeken bir açıklamada bulundu.
11.02.2024 Cadde
Yeşilçam'da Seferoğulları'nın Suphi'si Cevdet Arıkan hayatını kaybetti
Yeşilçam'da Seferoğulları'nın Suphi'si Cevdet Arıkan hayatını kaybetti 120’nin üzerinde filmde rol alan ve Tosun Paşa’da ‘Suphi’ karakterine can veren oyuncu Cevdet Arıkan, 76 yaşında hayatını kaybetti. Acı haberi oyuncunun oğlu Cem Arıkan, Instagram hesabından duyurdu.
20.12.2023 Cadde
İlker Aksum: Bebek haberi yanlış anlaşıldı!
İlker Aksum: Bebek haberi yanlış anlaşıldı! 'Nefes: Yer Eksi İki' filmiyle gündemde olan İlker Aksum, altı ay önce nikâh masaına oturduğu Dilay Ekmekçioğlu ile Akmerkez'de görüntülendi. 52 yaşındaki oyuncu, "Evladımız olacak. Eşim iki aylık hamile" sözleri hakkında dikkat çeken bir açıklamaya imza attı.
13.12.2023 Cadde
Ne Gemiler Yaktım dizisinin Rutkay'ı BERK HAKMAN kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte rol aldığı dizi ve filmler
Ne Gemiler Yaktım dizisinin Rutkay'ı BERK HAKMAN kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte rol aldığı dizi ve filmler Berk Hakman'ın hayatı yeni diziyle gündeme geldi. 4 Aralık Pazartesi Show Tv’de ekranlara gelecek olan Ne Gemiler Yaktım dizisinde oyuncu Berk Hakman rol alacak. Büyük bir hayran kitlesine sahip olan Hakman, oyunculuğuyla da büyük bir beğeni topluyor. Peki, Berk Hakman kimdir, kaç yaşında ve nereli? Berk Hakman hangi dizi ve filmlerde rol aldı?
4.12.2023 Bilgi Rehberi
Ne Gemiler Yaktım dizisinin Fidan'ı DEVRİM ÖZKAN kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte rol aldığı dizi ve filmler
Ne Gemiler Yaktım dizisinin Fidan'ı DEVRİM ÖZKAN kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte rol aldığı dizi ve filmler Devrim Özkan'ın hayatı yeni başlayacak olan diziyle gündeme geldi. Show Tv’de yen, başlayan Ne Gemiler Yaktım dizisinde oyuncu Devrim Özkan rol alacak. Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Özkan, oyunculuğuyla da büyük bir beğeni topluyor. Peki, Devrim Özkan kimdir, kaç yaşında ve nereli? Devrim Özkan sevgilisi kim, hangi dizi ve filmlerde rol aldı?
4.12.2023 Bilgi Rehberi
İlker Aksum baba oluyor! 'Eşim iki aylık hamile'
İlker Aksum baba oluyor! 'Eşim iki aylık hamile' 'Yabancı Damat', 'Çarli', '20 Dakika', 'Hedefim Sensin', '7. Koğuştaki Mucize' ve 'Ramo' gibi birçok projede yer alan İlker Aksum, ikinci evliliğini geçtiğimiz haziran ayında Dilay Ekmekçioğlu ile nikâh masasına oturmuştu. 52 yaşındaki oyuncu, eşinin iki aylık hamile olduğunu açıkladı.
12.12.2023 Cadde
'Oğlum biraz rahatsız, hiç keyfi yok!'
'Oğlum biraz rahatsız, hiç keyfi yok!' 'Kurtlar Vadisi: Pusu' dizisindeki 'Pusat' karakteriyle yıldızı parlayan, daha sonra 'Söz' ve 'Ramo' gibi yapımlarda rol alan Görkem Sevindik, önceki gün iki yaşındaki oğlu ile beraber Bebek’te görüntülendi.
12.10.2023 Cadde
Oyuncu Rüzgar Aksoy ile Yasemin Sancaklı evlendi!
Oyuncu Rüzgar Aksoy ile Yasemin Sancaklı evlendi! Oyuncu Rüzgar Aksoy, uzun zamandır aşk yaşadığı dans sanatçısı Yasemin Sancaklı ile nikâh masasına oturdu. Polonezköy'de gerçekleşen kır düğününe çok sayıda ünlü isim katıldı. Törenden kareler sosyal medyada paylaşıldı.
5.09.2023 Cadde
'Kurtlar Vadisi' oyuncusu Görkem Sevindik, kantinde satış yaparken görüntülendi
'Kurtlar Vadisi' oyuncusu Görkem Sevindik, kantinde satış yaparken görüntülendi Oyuncu Görkem Sevindik, Kocaeli Şehir Hastanesi kantininde satış yaparken görüntülendi. O anları kayda alan vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemedi. Sevindik'in kantindeki görüntüleri sosyal medyada çok sayıda beğeni ve yorum aldı.
8.08.2023 Haberler
'Kurtlar Vadisi' oyuncusu Görkem Sevindik, kantinde satış yaparken görüntülendi
'Kurtlar Vadisi' oyuncusu Görkem Sevindik, kantinde satış yaparken görüntülendi Oyuncu Görkem Sevindik, Kocaeli Şehir Hastanesi kantininde satış yaparken görüntülendi. O anları kayda alan vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemedi. Sevindik'in kantindeki görüntüleri sosyal medyada çok sayıda beğeni ve yorum aldı.
9.08.2023 Cadde
Atakan Çelik'ten minik kızıyla yeni poz
Atakan Çelik'ten minik kızıyla yeni poz 2017'de hayatını birleştiren Atakan Çelik ile Zeynep Mızrak Çelik, geçtiğimiz günlerde anne-baba olmanın heyecanını yaşamıştı. Atakan Çelik, minik kızıyla yeni karesini sosyal medya hesabından paylaştı.
11.07.2023 Cadde
Devrim Özkan'dan photoshop iddialarına videolu yanıt
Devrim Özkan'dan photoshop iddialarına videolu yanıt Devrim Özkan, rol aldığı dizinin final yapmasının ardından Bodrum'a gitmişti. Bodrum'dan sonra Miami'ye giden oyuncu, tatil karelerini takipçileriyle de paylaştı. Özkan'ın daha zayıf görünmek uğruna bir fotoğrafına photoshop uyguladığı iddia edildi.
2.07.2023 Cadde
Görkem Sevindik kaza yaptı! Ünlü oyuncunun sağlık durumu
Görkem Sevindik kaza yaptı! Ünlü oyuncunun sağlık durumu 'Kurtlar Vadisi: Pusu' dizisindeki 'Pusat' karakteriyle yıldızı parlayan, daha sonra 'Söz' ve 'Ramo' gibi yapımlarda rol alan Görkem Sevindik, önceki gün Bebek'te ölümden döndü. Motosiklet kazası sonrası arkadaşı ile hastaneye giden oyuncu, sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Sevindik'in, iki yaşındaki oğlu Marsel ile ilgili sözleri duygulandırdı.
23.06.2023 Magazin
Atakan Çelik baba oldu
Atakan Çelik baba oldu Atakan Çelik-Zeynep Mızrak Çelik çiftinin kızları dünyaya geldi. İkili, bebeklerine 'Nefes' adını verdi.
23.06.2023 Cadde
Görkem Sevindik kaza yaptı! Ünlü oyuncunun sağlık durumu
Görkem Sevindik kaza yaptı! Ünlü oyuncunun sağlık durumu 'Kurtlar Vadisi: Pusu' dizisindeki 'Pusat' karakteriyle yıldızı parlayan, daha sonra 'Söz' ve 'Ramo' gibi yapımlarda rol alan Görkem Sevindik, önceki gün Bebek'te ölümden döndü. Motosiklet kazası sonrası arkadaşı ile hastaneye giden oyuncu, sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Sevindik'in, iki yaşındaki oğlu Marsel ile ilgili sözleri duygulandırdı.
23.06.2023 Cadde
İlker Aksum'un nikâhından yeni kareler!
İlker Aksum'un nikâhından yeni kareler! Oyuncu İlker Aksum, yaklaşık iki yıldır birliktelik yaşadığı sevgilisi Dilay Ekmekçioğlu ile geçtiğimiz günlerde sessiz sedasız nikâh masasına oturmuştu. Aksum, mutlu gününden kareleri sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.
22.06.2023 Cadde
İlker Aksum ile Dilay Ekmekçioğlu evlendi!
İlker Aksum ile Dilay Ekmekçioğlu evlendi! Oyuncu İlker Aksum, yaklaşık iki yıldır birliktelik yaşadığı sevgilisi Dilay Ekmekçioğlu ile dünyaevine girdi. Çiftin Harbiye Orduevi'nde gerçekleşen nikah törenine aile dostları ve yakın arkadaşları katıldı.
18.06.2023 Cadde
Lionel Messi, Cristiano Ronaldo'yu geride bıraktı! Tarihe geçti
Lionel Messi, Cristiano Ronaldo'yu geride bıraktı! Tarihe geçti Fransa Lig 1'in 30. hafta maçında PSG, Nice ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Heyecan dolu maçta Lionel Messi, Cristiano Ronaldo'yu geçerek kırdığı rekorla tarihe adını altın harflerle yazdırmaya devam etti.
9.04.2023 Fransa Ligue 1
'Evlilik düşünmüyorum, aynı evde yaşamak bile korkunç geliyor!'
'Evlilik düşünmüyorum, aynı evde yaşamak bile korkunç geliyor!' Son olarak '41 Kere Maşallah' adlı yapımda yer alan oyuncu Ekin Türkmen, geçtiğimiz gün Bebek'te kameralara yansıdı. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan ünlü isim, Okan Can Yantır ile ilişkisinden ve evlilikten konu açılınca, evlenmeyi düşünmediği söyleyerek, bunun sebebini açıkladı.
28.01.2023 Cadde
Devrim Özkan'ın babası trafik kazası geçirdi
Devrim Özkan'ın babası trafik kazası geçirdi Son zamanların en popüler genç yıldızları arasına adını yazdırmayı başaran Devrim Özkan'ın babası trafik kazası geçirdi. Babasının sağlık durumu hakkında bilgi veren Özkan, toparlayabilmeleri için bolca duaya ihtiyacı olduklarını dile getirdi. Oyuncu, ayrıca babasının elini tuttuğu anları sosyal medya hesabından paylaştı.
12.01.2023 Cadde
DEVRİM ÖZKAN kimdir, aslen nereli? Devrim Özkan hangi film ve dizilerde rol aldı?
DEVRİM ÖZKAN kimdir, aslen nereli? Devrim Özkan hangi film ve dizilerde rol aldı? Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisiyle büyük ses getiren Devrim Özkan, Güldür Güldür'ün yılbaşı özel bölümüne konuk oluyor. Özkan, bir skeçte de rol alıp izleyenleri güldürecek. Peki, Devrim Özkan kimdir, kaç yaşında ve nereli?
31.12.2022 Bilgi Rehberi
ÖZGÜR CAN ÇOBAN kimdir, kaç yaşında? Şarkıcı Özgür Can Çoban aslen nereli, albümleri ve şarkıları...
ÖZGÜR CAN ÇOBAN kimdir, kaç yaşında? Şarkıcı Özgür Can Çoban aslen nereli, albümleri ve şarkıları... Kanal D ekranında yayımlanan Şarkılar Bizi Söyler konukları arasında Özgür Can Çoban yer alıyor. Sanatçının hayatı ve kariyeri hakkında bilgiler araştırma konusu olmaya devam ediyor. Peki Özgür Can Çoban kimdir?
3.12.2022 Bilgi Rehberi
DEVRİM ÖZKAN kimdir, kaç yaşında, nereli? Devrim Özkan hangi dizilerde rol aldı?
DEVRİM ÖZKAN kimdir, kaç yaşında, nereli? Devrim Özkan hangi dizilerde rol aldı? Son dönemin parlayan yıldızı Devrim Özkan kimdir? İngiltere The Sun gazetesinin haberinde Mauro Icardi ile Devrim Özkan'ın birlikte olduğu yazıldı. Bu iddia üzerine Türk oyuncu Devrim Özkan ile ilgili bilgiler de araştırılmaya başlandı. Peki, Devrim Özkan kimdir, kaç yaşında?
11.11.2022 Bilgi Rehberi
Ekin Türkmen-Okan Can Yantır aşkı tam gaz devam!
Ekin Türkmen-Okan Can Yantır aşkı tam gaz devam! Daha önce 'Ekmek Teknesi', 'Acı Hayat', 'Küçük Kadınlar', 'Adanalı', 'Anadolu Kartalları' ve 'Organize İşler: Sazan Sarmalı' gibi projelerde rol alan oyuncu Ekin Türkmen'in iş insanı Okan Can Yantır'la yeni bir aşka yelken açtığı ortaya çıkmıştı. Geçtiğimiz haftalarda Emirgan'da birlikte görüntülenen ve aşklarını ilan eden ünlü çift, bu kez Tarabya'da objektiflere yansıdı. Flaşların patlamasıyla şoke olan ikiliden Yantır, mekan çalışanlarının muhabirleri engelleme talebine olumsuz yanıt verdi. İşte detaylar...
29.09.2022 Cadde
Eylem hazırlığındaki 5 DAEŞ’li yakalandı
Eylem hazırlığındaki 5 DAEŞ’li yakalandı DAEŞ’in sözde yargı, istihbarat, eğitim, sosyal medya sorumluları ile örgüt imamı eylem hazırlığındayken yakalandı.
8.09.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ramo ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.