Rasulayn

Rasulayn

Son dakika rasulayn haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan rasulayn gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan rasulayn haber sayfamızda...

Rasulayn

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 568 rasulayn haberi bulunmuştur.
Sorhin Çele MİT'ten kaçamadı! Örgütün 'hedef şaşırtma' yöntemi tutmadı
Sorhin Çele MİT'ten kaçamadı! Örgütün 'hedef şaşırtma' yöntemi tutmadı Terör örgütlerine yönelik operasyonlar başarılı bir şekilde devam ederken bir son dakika gelişmesi daha yaşandı. PKK/YPG-YPJ sözde sorumlusu Sorhin Çele'nin etkisiz hale getirildiği operasyonun detayları belli oldu.
5.04.2024 Haberler
Sorhin Çele MİT'ten kaçamadı! Örgütün 'hedef şaşırtma' yöntemi tutmadı
Sorhin Çele MİT'ten kaçamadı! Örgütün 'hedef şaşırtma' yöntemi tutmadı Terör örgütlerine yönelik operasyonlar başarılı bir şekilde devam ederken bir son dakika gelişmesi daha yaşandı. PKK/YPG-YPJ sözde sorumlusu Sorhin Çele'nin etkisiz hale getirildiği operasyonun detayları belli oldu.
5.04.2024 Gündem
Bakan Soylu: Cumhuriyetin 100’üncü yılında bir tek terörist kalmayacak
Bakan Soylu: Cumhuriyetin 100’üncü yılında bir tek terörist kalmayacak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Yüzün altında dağlarda terörist kaldı. 29 Ekim 2023, yani Cumhuriyetin 100'üncü yılında Türkiye Yüzyılı’na adım attığımız o günde, bu ülkenin dağlarında bir tek terörist kalmayacak. Bu ülkede çektirdikleri yeter" dedi.
3.02.2023 Gündem
Suriye'nin kuzeyinde 16 bin 913 terörist etkisiz hale getirildi
Suriye'nin kuzeyinde 16 bin 913 terörist etkisiz hale getirildi Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK), Suriye'nin kuzeyinde 2016'dan bu yana düzenlediği Fırat Kalkanı, Zeytin Dalı ve Barış Pınarı harekatlarında 16 bin 913 terörist etkisiz hale getirildi.
28.11.2022 Gündem
Javelinler Türkiye'nin burnunun dibinde!
Javelinler Türkiye'nin burnunun dibinde! Sınıra yalnızca 4,5 kilometre mesafede teröristlere tanksavar füzeleriyle eğitim veren ABD ordusunun fotoğraflarını, AFP haber ajansı dünyaya servis etti.
8.09.2022 Dünya
MİT’ten yine nokta atışı!
MİT’ten yine nokta atışı! MİT, Suriye Kamışlı’da gerçekleştirdiği operasyonla terör örgütü PKK/YPG’nin sözde Amude-Derbesiye eyaleti sorumlusu “Rezan Cavit” kod adlı Yusif Mehmud Rebani’yle birlikte üst düzey bir örgüt sorumlusunu etkisiz hale getirdi...
13.08.2022 Gündem
MİT'ten nokta operasyon! PKK/YPG'nin sözde eyalet sorumlusu etkisiz hale getirildi
MİT'ten nokta operasyon! PKK/YPG'nin sözde eyalet sorumlusu etkisiz hale getirildi MİT tarafından terör örgütüne yönelik kilit bir operasyon daha yapıldı. Suriye'nin Kamışlı bölgesinde düzenlenen operasyonda PKK/YPG'nin üst düzey bir isminin etkiz hale getirildiği bildirildi.
12.08.2022 Gündem
MSB’den ‘Babalar Günü’ne özel klip
MSB’den ‘Babalar Günü’ne özel klip Milli savunma Bakanlığı (MSB) tarafından, ‘Babalar Günü’ dolayısıyla özel bir video klip hazırlandı.
19.06.2022 Haberler
Teröristlerle poz verdiler! ABD askerleri Türkiye sınırının dibinde
Teröristlerle poz verdiler! ABD askerleri Türkiye sınırının dibinde Ankara'nın operasyon sinyali vermesiyle Suriye'nin kuzeyinde askeri hareketlilik arttı. Rusların hava savunma sistemi yerleştirdiği Kamışlı'da, bu kez ABD askerleri ortaya çıktı.
12.06.2022 Dünya
Barış Pınarı Harekatı bölgesinde teröristlerin saldırısında DSİ operatörü şehit oldu
Barış Pınarı Harekatı bölgesinde teröristlerin saldırısında DSİ operatörü şehit oldu Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinin karşısında bulunan Suriyenin Resulayn kentinde PKK/YPG'li teröristlerin havanlı saldırısında DSİ'ye ait iş makinasının operatörü Cihan Gökkaya (37) şehit oldu.
31.12.2021 Gündem
Suriye’nin kuzeyinde karşılıklı hamleler
Suriye’nin kuzeyinde karşılıklı hamleler Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve Özgür Suriye Ordusu’nun (ÖSO), Suriye’nin kuzeyinde terör örgütü DSG/YPG’ye yönelik olası bir operasyon için “hazırlık” olarak nitelendirilen askeri sevkiyatları sürerken, rejim ordusu ile destekçisi Rusya’nın olası harekat noktalarına yönelik askeri faaliyetleri de arttı.
30.10.2021 Gündem
Bakan Soylu, Başdanışmanı Harun Akın'ın oğlunun nikahına katıldı
Bakan Soylu, Başdanışmanı Harun Akın'ın oğlunun nikahına katıldı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Başdanışmanı Harun Akının oğlu Enis Yiğit Akının Bursada düzenlenen nikah törenine katıldı. Törenden önce Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin, yetim ve öksüz çocuklar için düzenlediği 'Çocukların Düşü Bursa'nın Gülüşü Projesi' etkinliklerinde konuşan Soylu, "İdlib'de 3,8 milyon insan var, Fırat Kalkanı bölgesinde 1,2 milyon insan var, Afrin'de 600 bin insan var, Tel Abyad, Rasulayn'da 300 bin insan var. Orada yetimler var, yetim evleri var. Biz o kadar onurlu ve büyük bir milletiz ki, bize bırakılan emanetlere hiçbir zaman sırtımızı dönmedik" dedi.
2.10.2021 Haberler
Bakan Soylu, Başdanışmanı Harun Akın'ın oğlunun nikahına katıldı
Bakan Soylu, Başdanışmanı Harun Akın'ın oğlunun nikahına katıldı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Başdanışmanı Harun Akının oğlu Enis Yiğit Akının Bursada düzenlenen nikah törenine katıldı. Törenden önce Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin, yetim ve öksüz çocuklar için düzenlediği 'Çocukların Düşü Bursa'nın Gülüşü Projesi' etkinliklerinde konuşan Soylu, "İdlib'de 3,8 milyon insan var, Fırat Kalkanı bölgesinde 1,2 milyon insan var, Afrin'de 600 bin insan var, Tel Abyad, Rasulayn'da 300 bin insan var. Orada yetimler var, yetim evleri var. Biz o kadar onurlu ve büyük bir milletiz ki, bize bırakılan emanetlere hiçbir zaman sırtımızı dönmedik" dedi.
2.10.2021 Gündem
Son dakika! Suriye'den gelen PKK'lı terörist Adana'da yakalandı
Son dakika! Suriye'den gelen PKK'lı terörist Adana'da yakalandı Barış Pınarı Harekatı'yla terör örgütü YPG/PKK'dan temizlenen Suriye'nin Rasulayn ilçesinde Türk askerlerinden kaçarak Türkiye'de geldiği belirlenen örgüt mensubu Adana'da yakalandı.
26.08.2021 Gündem
Dışişleri Bakanlığı'ndan BM'ye hassasiyet çağrısı
Dışişleri Bakanlığı'ndan BM'ye hassasiyet çağrısı Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Büyükelçi Tanju Bilgiç, dün Birleşmiş Milletler (BM) Şam Mukim Koordinatörü ve İnsani Koordinatörü, BM Suriye Krizi Bölgesel İnsani Koordinatörü ve UNICEF'in Ortadoğu ve Kuzey Afrika Bölge Direktörü tarafından ortak açıklamadaki maddi hatalara, eksik ve yanıltıcı bilgilere ilişkin olarak hassasiyet gösterilmesi çağrısında bulundu.
16.07.2021 Gündem
Suriye'nin Rasulayn ilçesinde bombalı saldırı: 1 ölü
Suriye'nin Rasulayn ilçesinde bombalı saldırı: 1 ölü Suriye'nin kuzeydoğusundaki Haseke iline bağlı Rasulayn ilçesinde bir araca yerleştirilen bombanın patlatılması sonucu bir sivil hayatını kaybetti.
23.03.2021 Dünya
Rasulayn'da patlama! Çok sayıda ölü ve yaralı var
Rasulayn'da patlama! Çok sayıda ölü ve yaralı var Barış Pınarı Harekatı ile terör örgütü YPG/PKK'dan temizlenen Suriye'nin Rasulayn ilçesinde meydana gelen patlamada, 2'si çocuk 4 sivil hayatını kaybetti, 9 sivil yaralandı.
22.03.2021 Dünya
Resulayn'da pazar yerinde patlama: 2 ölü, 7 yaralı
Resulayn'da pazar yerinde patlama: 2 ölü, 7 yaralı Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinin karışışında bulunan Suriye'nin Resulayn ilçesinde, terör örgütü PKK/YPG'li teröristlerce, tavuk pazarında bir araca yerleştirilen bombanın patlatılması sonucu 2 sivil hayatını kaybetti, 7 sivil yaralandı.
25.02.2021 Dünya
Barış Pınarı Harekatı Bölgesine terör saldırısı: 2 ölü, 2 yaralı
Barış Pınarı Harekatı Bölgesine terör saldırısı: 2 ölü, 2 yaralı Suriye’nin kuzeyinde muhaliflerin kontrolündeki Tel Abyad ilçesinde motosiklete yerleştirilen bomba düzeneğinin patlatılması sonucu 2 sivil öldü, 2 sivil yaralandı.
26.01.2021 Dünya
Barış Pınar Harekatı bölgesinde PTT şubesi açıldı
Barış Pınar Harekatı bölgesinde PTT şubesi açıldı Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinin karşısındaki Suriye topraklarında yer alan Tel Abyad'da PTT şubesi açıldı.
19.01.2021 Haberler
Barış Pınarı Harekatı bölgesinde PTT şubesi açıldı
Barış Pınarı Harekatı bölgesinde PTT şubesi açıldı Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinin karşısındaki Suriye topraklarında yer alan Tel Abyad'da PTT şubesi açıldı.
19.01.2021 Gündem
Rasulayn'da pazarda bombalı saldırı! 2 çocuk öldü, 4 sivil yaralandı
Rasulayn'da pazarda bombalı saldırı! 2 çocuk öldü, 4 sivil yaralandı Suriye'nin kuzeyindeki Rasulayn ilçesinde bulunan sebze pazarında bomba yüklü araçla düzenlenen terör saldırısında ilk belirlemelere göre 2 çocuk hayatını kaybetti, 4 sivil yaralandı.
2.01.2021 Dünya
Son dakika! Patlayıcı yüklü traktörle eylem hazırlığında yakalanan teröristin ifadeleri hücre çökertti
Son dakika! Patlayıcı yüklü traktörle eylem hazırlığında yakalanan teröristin ifadeleri hücre çökertti Gelen bir son dakika haberine göre; Suriye'nin Cerablus kentinde 150 kilogram C-4 patlayıcı yüklü traktörle eylem için keşif yaparken yakalanan teröristin ifadeleri doğrultusunda, terör örgütü PKK'nın aynı kentteki eylem hücresi çökertildi.
23.12.2020 Gündem
‘4 milyon yabancıyı ölümden kurtardık’
‘4 milyon yabancıyı ölümden kurtardık’ İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, dünyayı bir kefesi Batı diğer kefesi Doğu olmak üzere iki kefeli teraziye benzetti, gönlünün her zaman bu terazinin dengede durmasını istediğini söyledi.
19.12.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan şehit ailelerine başsağlığı diledi
Cumhurbaşkanı Erdoğan şehit ailelerine başsağlığı diledi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suriye'nin Rasulayn ilçesinde teröristlerin düzenlediği saldırıda şehit olan Jandarma Yüzbaşı Yasin Kurt ve Jandarma Uzman Çavuş Oğuzhan Anar'ın ailelerine başsağlığı mesajı gönderdi. 
11.12.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Rasulayn ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.