Razer

Razer

Son dakika razer haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan razer gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan razer haber sayfamızda...

Razer

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 119 razer haberi bulunmuştur.
Elon Musk, iflas eden SVB’yi kurtarmak istiyor
Elon Musk, iflas eden SVB’yi kurtarmak istiyor ABD’de teknoloji yatırımcılarının çoğuna hizmet veren Silicon Valley Bank (SVB) adlı bankanın iflas ederek kapanmasıyla birçok start-up şirketi personellerine maaş ödeyemez hale geldi.
13.03.2023 Dünya
Gerçekten gerekli miydi? Razer’dan oyunculara özel parmak kılıfı tanıtıldı
Gerçekten gerekli miydi? Razer’dan oyunculara özel parmak kılıfı tanıtıldı Mobil oyun oynayan kişilerin sayısı her geçen gün artırıyor. Mobil oyunlara gelen talep artarken, aksesuarlarında da önemli bir çeşitlenme bulunuyor. Özellikle telefonu konsollara dönüştüren cihazları görüyoruz ancak Razer’den ilginç bir hamle geldi. Gerçekten de gerekli miydi sorusunu sorduran bu ürün oyuncuları odağına alan bir parmak kılıfı.
15.09.2021 Teknoloji
Yeni Razer Opus X tanıtıldı! İşte özellikleri ve fiyatı
Yeni Razer Opus X tanıtıldı! İşte özellikleri ve fiyatı Razer özellikle oyuncular için özel olarak ekipmanlar geliştiriyor. Üst segmente seslenen aksesuarlarına ek olarak Yeni Razer Opus X, günlük kullanıcıları hedefe alıyor.
12.06.2021 Teknoloji
Razer Anzu ile akıllı gözlük pazarında boy gösteriyor
Razer Anzu ile akıllı gözlük pazarında boy gösteriyor Akıllı gözlük piyasasına yeni bir cihaz ile giriş yapan Razer, Google'ın ve Amazon'un akıllı gözlüklerine tasarım noktasında gönderme yapıyor. İşte oyuncu ekipmanlarının gülen yüzü Razer'dan yeni akıllı gözlük modeli:
5.03.2021 Teknoloji
Dünyanın en akıllı maskesi! Özellikleri şaşırtıyor
Dünyanın en akıllı maskesi! Özellikleri şaşırtıyor Akıllı oyun şirketi Razer, "Dünyanın en akıllı maskesi" olarak tasarladığı, mikrofonlu ve ışıklı yüz maskesini ABD'deki Tüketici Elektroniği Fuarı'nda (CES 2021) tanıttı.
13.01.2021 Teknoloji
ANDROID cihazlar için Razer Kishi Universal kontrol cihazı raflara geliyor
ANDROID cihazlar için Razer Kishi Universal kontrol cihazı raflara geliyor Oyuncular için dünyanın önde gelen yaşam tarzı markası Razer, yaptığı bir duyuru ile bu ocak ayında iki adet Best of CES ödülünü alan yeni bir mobil aksesuar Android için Razer Kishi evrensel oyun kontrolörünün satışa çıktığını açıkladı. Cihazın iPhone versiyonu da bu yaz sonuna hazırlanıyor.
10.06.2020 Teknoloji
Razer yeni kulaklığı Opus'u tanıttı!
Razer yeni kulaklığı Opus'u tanıttı! Oyuncular için önde gelen küresel yaşam tarzı markası olan Razer bugün Razer Opus kablosuz kulaklıklarının piyasaya sürüldüğünü duyurdu. Çarpıcı THX sertifikalı ses ve gelişmiş hibrit Aktif Gürültü Önleme özelliğine sahip Razer Opus, günlük yaşamın arka plan gürültüsünün ses deneyimine müdahale etmesine izin vermeden saf ve net olarak tam da dinleyenin istediği gibi bir ses sunar.
22.05.2020 Teknoloji
Razer Blade Pro 17 tanıtıldı
Razer Blade Pro 17 tanıtıldı Razer’ın en çok satan 17” dizüstü bilgisayarı, 300Hz'e kadar yüksek yenileme hızı, güçlü NVIDIA SUPER grafik kartı ve 8 çekirdekli Intel Core i7 işlemci ile güncellendi.
22.05.2020 Teknoloji
Razer Kraken Ultimate 7.1 kulaklık incelemesi
Razer Kraken Ultimate 7.1 kulaklık incelemesi Oyun oynarken en önemli masaüstü donanımlardan biri olan kulaklıkların denenmesi gereken seçeneklerinden biri olan Razer Kraken Ultimate'yi inceledik. Teknik özellikleri, fiyatı ve performansı bu incelemede...
30.04.2020 Teknoloji
Razer Blade Stealth 13 tanıtıldı
Razer Blade Stealth 13 tanıtıldı Razer bugün, Ultrabook oyunlarını bir sonraki seviyeye taşıyan yepyeni Razer Blade Stealth 13'ü ortaya çıkardı. Blade Stealth 13, yeni NVIDIA GeForce GTX 1650 Ti GPU ve Intel Core i7-1065G7 işlemcinin 25W daha hızlı bir sürümü ile desteklenen 13,3 inç 120Hz ekrana sahip ilk Ultrabook'tur. Blade Stealth 13 aynı zamanda daha hızlı, daha verimli bir klavye ve daha verimli LPDDR4X bellek barındırıyor.
22.04.2020 Teknoloji
Sades'ten profesyonellere Sades Spellond Pro
Sades'ten profesyonellere Sades Spellond Pro Sades’in profesyonellere yönelik oyuncu kulaklığı Spellond Pro’yu sizler için inceledik.
19.02.2019 Teknoloji
Razer'dan Sevgililer Günü'ne özel yeni Quartz
Razer'dan Sevgililer Günü'ne özel yeni Quartz Razer, yaptığı bir duyuru ile Razer Quartz Pembe tadıyla farklı bir atmosfer sağlayan yeni üst düzey performans ürünlerini tanıttı.
8.02.2019 Teknoloji
Razer Raiju Mobile inceleme
Razer Raiju Mobile inceleme Razer, akıllı telefon oyun endüstrisine ilk olarak Razer Phone ile girdiğinden beri, mobil oyunlar için çıtayı sessizce yükseltiyor.
8.02.2019 Teknoloji
Razer Hammerhead USB-C kulaklık inceleme: Sağlam bas ve detaylı tizler
Razer Hammerhead USB-C kulaklık inceleme: Sağlam bas ve detaylı tizler Razer’ın Aktif Gürültü Engelleme (ANC) teknolojisi için gereken gücü akıllı telefonunuzdaki USB-C portu üzerinden alan kulaklık modeli Hammerhead USB-C’yi sizler için inceledik. Sağlam baslara sahip Razer Hammerhead USB-C satın alınmaya değer mi gelin görelim…
21.01.2019 Teknoloji
Razer Ifrit inceleme: Alışılmışın dışında oyuncu kulaklığı
Razer Ifrit inceleme: Alışılmışın dışında oyuncu kulaklığı Razer Ifrit, hem yayıncılar hem de oyuncular için tasarlanmış hafif bir kulaklık. Peki istediklerinizi veriyor mu ve aklınızdakileri bu kulaklıkla gerçekleştirebilecek misiniz?
16.01.2019 Teknoloji
Razer Hypersense ile oyun oynarken tüm cihazlar birbirleriyle iletişimde olacak
Razer Hypersense ile oyun oynarken tüm cihazlar birbirleriyle iletişimde olacak Razer, Razer Hypersense adında, oyun oynarken kullancığınız tüm cihazların birbirleri ile iletişimde olduğu ekosistemi tanıttı.
8.01.2019 Teknoloji
Razer'dan 4ms tepkime süresine sahip oyuncu monitörü: Razer Raptor
Razer'dan 4ms tepkime süresine sahip oyuncu monitörü: Razer Raptor Razer, 4 ms tepkime süresine sahip oyuncu monitörü Razer Raptor'ı CES 2019'da tanıttı. Hareket bulanıklığını azaltırsanız bu süre 1 ms’e kadar geriliyor.
7.01.2019 Teknoloji
Nvidia GeForce RTX, dizüstü bilgisayarları yeni Turing GPU mimarisiyle güçlendiriyor
Nvidia GeForce RTX, dizüstü bilgisayarları yeni Turing GPU mimarisiyle güçlendiriyor Nvidia, dünyanın en iyi dizüstü bilgisayarı üreticilerinin 40’tan fazla modelinin içerisine yeni Turing mimarisine sahip GPU'lar getirerek, şimdiye kadarki en hızlı, en ince ve en hafif sistemleri, 29 Ocak’tan sonra tüm dünyada kullanıcılarla buluşturuyor. 100'den fazla değişik yapılandırmaya sahip yeni dizüstü bilgisayar modelleri, bu ay sonunda piyasaya sunulacak.
7.01.2019 Teknoloji
Razer Nari inceleme: Oyunları kulağınızda hissedin
Razer Nari inceleme: Oyunları kulağınızda hissedin Razer adı artık oyunlarla eş anlamlı hale geldi. Ses konusunda gerçekten güçlü ve oyun deneyiminize farklı boyut katacak ürünleri var. Firmanın kablosuz oyuncu kulaklığı Razer Nari de bunlardan biri. Peki Razer Nari satın almaya değer mi? Hadi öğrenelim.
3.01.2019 Teknoloji
iPhone XR inceleme: Hem renkli hem de pili uzun süre gidiyor
iPhone XR inceleme: Hem renkli hem de pili uzun süre gidiyor 2018 yılında piyasaya sürülen üç yeni iPhone'dan iPhone XR, en etkileyici olanı. Teknik özellikleri nedeniyle değil - iPhone XS ondan  pek çok alanda biraz ileride - size 'tasarruf' ettirmesi açısından! Çok sayıda renk, iyi pil ömrü ve daha düşük fiyat? Yeni bir iPhone istiyorsanız, önce iPhone XR'a bakmalısınız.
3.01.2019 Teknoloji
Razer'dan Xbox One için tasarlanmış kablosuz klavye-fare seti: Razer Turret
Razer'dan Xbox One için tasarlanmış kablosuz klavye-fare seti: Razer Turret Razer, Xbox One için tasarlanmış kablosuz klavye/fare kombosu Razer Turret ile konsolda oyun oynamanın yeni bir yolunu tanıttı.
20.12.2018 Teknoloji
Huawei Mate 20 Pro inceleme: İstediğinizden daha fazla sunuyor
Huawei Mate 20 Pro inceleme: İstediğinizden daha fazla sunuyor Huawei Mate 20 Pro, firmanın en son amiral gemisi telefonu. Ekran içi parmak izi tarayıcısı ve dört kameraya sahip. Kablosuz olarak şarj edebilmesinin dışında kamera alanında sınırları zorluyor. Biz de Huawei Mate 20 Pro’yu sizler için detaylı bir şekilde inceledik.
10.12.2018 Teknoloji
Razer'dan hem oyun hem de iş için klavye: Blackwidow Lite
Razer'dan hem oyun hem de iş için klavye: Blackwidow Lite Razer, hem oyun hem de iş için tasarlanmış yeni mekanik klavyesi Razer Blackwidow Lite'ı tanıttı. Razer BlackWidow Lite, mümkün olan en iyi sessiz yazma deneyimini sağlıyor.
16.11.2018 Teknoloji
Razer Sila tanıtıldı
Razer Sila tanıtıldı Oyuncular artık kesintisiz, ultra hızlı, gecikmesiz ve gelişmiş çoklu kanal yönetimli bir ev ağına sahip olacaklar.
3.10.2018 Oyun
Razer Raiju Tournament Edition inceleme: Dualshock 4’ü artık emekli edebilirsiniz
Razer Raiju Tournament Edition inceleme: Dualshock 4’ü artık emekli edebilirsiniz Razer’ın PS4 için hazırladığı Raiju lisanslı kontrol cihazı Raiju Tournament Edition’ı sizler için inceledik. Kablolu ve kablosuz bağlantı seçenekleri sunan Raiju Tournament, Dualshock 4 karşısında hangi avantajları sunuyor gelin hep birlikte görelim.
1.10.2018 Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Razer ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.