Rebocho

Rebocho

Son dakika Rebocho haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Rebocho gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Rebocho haber sayfamızda...

Rebocho

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 166 rebocho haberi bulunmuştur.
Pedro Rebocho, Suudi Arabistan'a transfer oldu
Pedro Rebocho, Suudi Arabistan'a transfer oldu Suudi Arabistan ekiplerinden Khaleej, Portekizli sol bek Pedro Rebocho'yu kadrosuna dahil etti.
27.06.2023 Dünyadan Futbol
Son dakika - Rebocho’dan Beşiktaş itirafı!
Son dakika - Rebocho’dan Beşiktaş itirafı! Kartal’da geçtiğimiz sezon kiralık olarak top koşturan Portekizli sol bek Pedro Rebocho, siyah-beyazlı takımdan ayrılık süreciyle ilgili ilginç açıklamalarda bulundu.
28.03.2021 Beşiktaş
Son Dakika | Beşiktaş'a büyük şok! Caner Erkin'den icra takibi...
Son Dakika | Beşiktaş'a büyük şok! Caner Erkin'den icra takibi... Geçtiğimiz sezon sonunda Beşiktaş'la olan sözleşmesi sona eren Caner Erkin, eski takımı Fenerbahçe'ye dönmüştü. Erkin, Beşiktaş'a 1 milyon 268 bin 798 TL bedelli senet alacağı talepli icra takibi başlattı.
23.01.2021 Beşiktaş
Son Dakika | Beşiktaş'ta transfer yasağı şoku!
Son Dakika | Beşiktaş'ta transfer yasağı şoku! Beşiktaş'ta son dakika şoku yaşanıyor... Kulüp FIFA'daki dosyaları sebebiyle transfer yasağı tehlikesi altında.
23.10.2020 Beşiktaş
Transferin kralı Fenerbahçe
Transferin kralı Fenerbahçe Lig öncesinde harcama limitleriyle sıkıntıya düşeceği belirtilen kulüpleri hiçbir şey etkilemedi, 5 Ekim’de sona eren transferde yine birçok takımda büyük sirkülasyon oluştu. 18 futbolcu alan Kadıköy ekibi, 17 isimle ilişiğini keserek en hareketli takım olarak dikkat çekti.
7.10.2020 Süper Lig
Süper Lig kulüpleri 1. transfer dönemini hareketli geçirdi
Süper Lig kulüpleri 1. transfer dönemini hareketli geçirdi Türkiye'de 2020-2021 futbol sezonu 1. transfer ve tescil dönemi sona erdi.
6.10.2020 Süper Lig
Emre Kocadağ: Limit konusunda göründüğü kadar rahat değiliz
Emre Kocadağ: Limit konusunda göründüğü kadar rahat değiliz Yeni sezon için kadroyu en az 8-10 oyuncuyla takviye etmeyi planlayan Beşiktaş, yol haritasını netleştirmek için harcama limitlerinin açıklanmasını bekliyordu.
4.08.2020 Beşiktaş
Beşiktaş'ın en istikrarlısı Domagoj Vida
Beşiktaş'ın en istikrarlısı Domagoj Vida Süper Lig'i 3. sırada bitiren siyah-beyazlı ekipte Vida, 31 maçta 2 bin 683 dakika ile en fazla süre alan oyuncu oldu.
29.07.2020 Beşiktaş
Beşiktaş'tan flaş Elneny isteği! Arsenal'in kapısını çaldı...
Beşiktaş'tan flaş Elneny isteği! Arsenal'in kapısını çaldı... Mısırlı oyuncu Mohamed Elneny'i bir sezon daha kadroda tutmak isteyen Beşiktaş yönetimi, Arsenal’in kapısını çaldı
28.07.2020 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Burak Yılmaz sevinci! Para kasada kaldı...
Beşiktaş'ta Burak Yılmaz sevinci! Para kasada kaldı... Beşiktaş’ta Burak Yılmaz’ın ayrılığı sonrasında ekonomik bir rahatlama yaşandı. Tecrübeli forvetin alacaklarının yüzde 40’ını bırakmasıyla 45 milyon TL’ye yakın bir tasarruf sağlandı
25.07.2020 Beşiktaş
Beşiktaş'ta transfer zirvesi! Sergen Yalçın ve Başkan Çebi...
Beşiktaş'ta transfer zirvesi! Sergen Yalçın ve Başkan Çebi... Fenerbahçe derbisinden sonra, “Bize 8-10 yeni oyuncu lazım” diyen Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, geniş ve kaliteli bir kadro oluşturmak istiyor. Siyah-beyazlı hoca özellikle takımdan giden ve ayrılacak oyuncuların boşluğunun doldurulması gerektiğini düşünüyor. Önümüzdeki günlerde Başkan Çebi ve teknik direktör Yalçın bir araya gelecek.
21.07.2020 Beşiktaş
Transfer haberleri | Beşiktaş'ta transfer operasyonu! Anlaşma tamam...
Transfer haberleri | Beşiktaş'ta transfer operasyonu! Anlaşma tamam... Beşiktaş'ta transfer haberleri... Karius ve Rebocho’nun ardından Victor Ruiz’le de yolları ayrılan Beşiktaş yeni sezona yeni savunma hattıyla başlamanın hesaplarını yapıyor. Ayrılacak isimler belirlenirken yerine gelecek isimlerle de anlaşma sağlandı.
18.07.2020 Beşiktaş
Dört büyükler son 5 sezonda 158 yabancı futbolcu transfer etti!
Dört büyükler son 5 sezonda 158 yabancı futbolcu transfer etti! Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor, 14 yabancı futbolcu almanın serbest olduğu son 5 sezonda 158 isimle sözleşme imzaladı. Beşiktaş, bu süreçte 37 futbolcuyla en az yabancı oyuncu alan takım oldu. Son 5 sezonda en fazla yabancı oyuncuyu 42 kişiyle Trabzonspor transfer etti.
10.07.2020 Süper Lig
Beşiktaş transfer haberleri | Beşiktaş'ta Gökhan Gönül gelişmesi! Tek şartı...
Beşiktaş transfer haberleri | Beşiktaş'ta Gökhan Gönül gelişmesi! Tek şartı... Beşiktaş Yönetimi, Karius ve Rebocho ile vedalaşırken Caner Erkin’le yola devam etmeme kararı aldı. Gökhan Gönül'ün takımda kalıp kalmayacağı merak edilirken sürpriz bir gelişme yaşandı.
4.07.2020 Beşiktaş
Beşiktaş Douglas'ı gözden çıkardı!
Beşiktaş Douglas'ı gözden çıkardı! Beşiktaş, Loris Karius ve Pedro Rebocho’nun ardından Douglas’la da yollarını ayırmaya hazırlanıyor. Siyah-beyazlı yönetimin, Douglas’la ayrılık görüşmelerini sürdürdüğü öğrenildi.
3.07.2020 Beşiktaş
Rebocho'dan olay sözler: 6 ay boyunca para alamadım!
Rebocho'dan olay sözler: 6 ay boyunca para alamadım! Beşiktaş'ın yollarını ayırdığı Portekizli sol bek, O Jogo'ya çarpıcı açıklamalarda bulundu.
1.07.2020 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Kevin-Prince Boateng ile yollar ayrılıyor!
Beşiktaş'ta Kevin-Prince Boateng ile yollar ayrılıyor! Beşitaş'ta Loris Karius ve Pedro Rebocho'nun ardından bir ayrılık daha yaşanacak. Siyah-beyazlı takım, ara transfer döneminde Fiorentina'dan kiralanan Kevin-Prince Boateng ile yollarını ayırma kararı aldı.
30.06.2020 Beşiktaş
Beşiktaş'ta operasyon sürecek! Gökhan ve Caner planı...
Beşiktaş'ta operasyon sürecek! Gökhan ve Caner planı... Karius’un ardından Rebocho ile vedalaşan Beşiktaş yeni adımlar atmaya hazırlanıyor. Siyah-beyazlılar; 4 isimle daha en kısa sürede karşılıklı anlaşarak yolları ayırmayı planlıyor. Öte yandan Beşiktaş'ın Caner Erkin ve Gökhan Gönül ile ilgili yol haritası belli oldu.
30.06.2020 Beşiktaş
İstanbul'daki son günlerini alışverişe ayırdı
İstanbul'daki son günlerini alışverişe ayırdı Beşiktaş’ın sezon başında Fransa temsilcisi Guingamp’dan kiraladığı Portekizli defans oyuncusu Pedro Rebocho, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi’de objektiflere yansıdı.
19.06.2020 Cadde
Beşiktaş transfer haberleri | Beşiktaş'ta 3 ayrılık daha..
Beşiktaş transfer haberleri | Beşiktaş'ta 3 ayrılık daha.. Süper Lig devlerinden Beşiktaş'ta ayrılık rüzgarı devam ediyor.
30.06.2020 Beşiktaş
Beşiktaş'tan ayrılan Pedro Rebocho, takımla böyle vedalaştı
Beşiktaş'tan ayrılan Pedro Rebocho, takımla böyle vedalaştı Beşiktaş, Pedro Rebocho’ya teşekkür ederek yolların karşılık olarak ayrıldığı resmen açıkladı. Rebocho da takımla böyle vedalaşarak ayrıldı.
30.06.2020 Beşiktaş
Son dakika haberler - Beşiktaş, Pedro Rebocho’yla yollarını resmen ayırdı
Son dakika haberler - Beşiktaş, Pedro Rebocho’yla yollarını resmen ayırdı Beşiktaş, Pedro Rebocho’ya teşekkür ederek yolların karşılık olarak ayrıldığı resmen açıkladı.
30.06.2020 Beşiktaş
Beşiktaş'ta yolcular belli oldu! İşte o futbolcular...
Beşiktaş'ta yolcular belli oldu! İşte o futbolcular... Siyah-beyazlılarda kiralık oynayan Rebocho, Diaby ve Elneny gidecek. Ljajic, Vida, Douglas ve Lens için gelecek teklifler değerlendirilecek. Önümüzdeki sezon ekonomik isimlerle yola devam edilecek. Gökhan ve Caner'in durumu ise henüz netleşmedi.
30.06.2020 Beşiktaş
Sergen Yalçın'dan Rıdvan Yılmaz ve Roco’ya forma
Sergen Yalçın'dan Rıdvan Yılmaz ve Roco’ya forma Kevin N’Koudou ve Victor Ruiz’in Antalyaspor maçını kaçırma ihtimali üzerinde duran Sergen Yalçın, Rıdvan Yılmaz ve Roco’ya forma şansı vermeyi düşünüyor
30.06.2020 Beşiktaş
Pedro Rebocho, Nantes'a doğru...
Pedro Rebocho, Nantes'a doğru... Beşiktaş'ın Guingamp'tan kiralık olarak kadrosuna kattığı Pedro Rebocho, yeni sezonda Fransa Ligue 1 ekiplerinden Nantes'ın formasını giyebilir.
30.06.2020 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Rebocho ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.