Red Bull Music Festival İstanbul

Red Bull Music Festival İstanbul

Son dakika red bull music festival istanbul haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan red bull music festival istanbul gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan red bull music festival istanbul haber sayfamızda...

Red Bull Music Festival İstanbul

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 41 red bull music festival istanbul haberi bulunmuştur.
The Kites Paris Red Bull Müzik Stüdyosu'nda
The Kites Paris Red Bull Müzik Stüdyosu'nda Yeni nesil sanatçıları Red Bull Warm Up ile tam donanımlı stüdyolarda kayıt alma hakkı kazanan The Kites, birkaç ay önce Red Bull Müzik Stüdyoları, Paris’te stüdyoya girdi. Burada iki yeni şarkı kaydeden Tan Deliorman ve Ozan Erverdi tarafından kurulan The Kites'ın kayıt süreci ve Paris yolculuklarının yer aldığı mini belgeseli RedBull.com adresinde yayınlandı.
8.05.2020 Kültür Sanat
STAND-ART | Kabus Kerim
STAND-ART | Kabus Kerim 90lı yıllara damgasını vuran Cartel grubu dağıldıktan sonra yoluna devam eden Kabus Kerim bu hafta Stamd-Art'a konuk oluyor. Red Bull Music Festival İstanbul kapsamında Kan Kardeşler gevesinde Erci-E ve Cwza gibi isimlerle aynı gecede sahne alan Kabus Kerim, Türkçe Rap için bir milat olan Cartel'den günümüz müzikal anlayışına dair İhsan Dindar'ın sorularını yanıtladı.
21.10.2019 Sanat
Red Bull’da 10 bin müziksever buluştu
Red Bull’da 10 bin müziksever buluştu Bu yıl 1-15 Ekim tarihleri arasında 5 farklı konsept gece ile 6 ayrı mekânda düzenlenen Red Bull Music Festival İstanbul, yaklaşık 10 bin müzikseveri ağırlayarak kelimenin tam anlamıyla şehri müzikle ele geçirdi.
19.10.2019 Gündem
Bu hafta ne var ne yok?
Bu hafta ne var ne yok? SAHNEHaluk Bilginer’in çevirisini yaptığı ve oynadığı “Kral Lear” pazartesi akşamı saat 20...
12.10.2019 Cumartesi
Red Bull Music Festival İstanbul heyecanı 15 Ekim’e kadar devam edecek
Red Bull Music Festival İstanbul heyecanı 15 Ekim’e kadar devam edecek Red Bull Music Festival İstanbul 15 Ekim’e kadar müzikseverleri; 5 konsept gece ile 6 ayrı mekanda ağırlıyor. 1 Ekim’de başlayan ve Ceza, Kabus Kerim, Erci E., Kamufle, Khontkar, Ata Kak, Demdike Stare, Stellar om Source, Ammar 808 gibi birçok sanatçıyı ağırlayan festivalde gelecek günler de birbirinden heyecanlı olacak.
8.10.2019 Kültür Sanat
Kan Kardeşler Gecesi rap dünyasından üç nesli Babylon’da bir araya getirecek
Kan Kardeşler Gecesi rap dünyasından üç nesli Babylon’da bir araya getirecek Dünyanın pek çok şehriyle birlikte İstanbul’da da geçen yıl ilk kez düzenlenen ve müzikseverlere özgün müzikal deneyimler sunan Red Bull Music Festival İstanbul’un ikincisi 1-15 Ekim 2019 tarihleri arasında müzikseverlerle buluşuyor. Festival kapsamında 5 Ekim Cumartesi akşamı Babylon’da düzenlenecek “Kan Kardeşler Gecesi”nde; İstanbul-Berlin arasında birnevi ‘hip hop köprüsü’ kurulacak.
3.10.2019 Kültür Sanat
Red Bull Music’de iddialı isimler
Red Bull Music’de iddialı isimler 1-15 Ekim tarihleri arasında bu yıl ikinci kez düzenlenecek olan Red Bull Music Festival İstanbul’un 5 konsept gecesinde yer alacak sanatçılar açıklandı. Festivalde, Ata Kak’tan Ceza’ya, Linn da Quebreda’dan Laurel Halo’ya birçok sanatçı yer alıyor.
9.08.2019 Cadde
Red Bull Music Festival bu yıl 15 gün
Red Bull Music Festival bu yıl 15 gün Dünyanın pek çok şehriyle birlikte İstanbul’da da geçen yıl ilk kez düzenlenen ve müzikseverlere özgün müzikal deneyimler sunan Red Bull Music Festival Istanbul’un ikincisi, 1-15 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Red Bull’un müzikteki yenilikçi misyonunu üstlenecek olan festival, beş ayrı konsept ile altı farklı mekâna ve 15 güne yayılacak.
16.07.2019 Gündem
Red Bull Music Festival İstanbul için geri sayım başladı
Red Bull Music Festival İstanbul için geri sayım başladı Geçen yıl ilki gerçekleştirilen ve büyük ilgi gören Red Bull Music Festival İstanbul, bu yıl da 1-15 Ekim tarihleri arasında müzikseverlerle buluşacak. Biletler, bugün itibariyle Biletix’te avantajlı fiyatlarla satışa sunuldu.
12.07.2019 Cadde
Festivalde doğaçlama performans
Festivalde doğaçlama performans Dört farklı konsept, film gösterimleri ve iki sergi ile 60 sanatçının sahneye çıktığı Red Bull Music Festival İstanbul, önceki gün doğaçlama müzik gecesi Round Robin ile kapılarını açtı.
29.09.2018 Cadde
‘Süpermen’in dönüşü muhteşem oldu
‘Süpermen’in dönüşü muhteşem oldu İstanbul şu sıralar programı oldukça dolu bir festivale ev sahipliği yapıyor. 30 Eylül’e kadar sürecek Redbull Music Festival kapsamında önceki gün Yeşilçam afişlerinin yeniden yorumlandığı bir sergi ziyarete açıldı.
26.09.2018 Gündem
Şehrin ruhuna göre şekillenen festival
Şehrin ruhuna göre şekillenen festival Redbull Music Festival, düzenlendiği şehre göre kürate edilen etkinliklerden. Festivalin İstanbul ayağı yarın 19.30’da Avusturya Konsolosluğu Bahçesi’nde başlıyor.
24.09.2018 Gündem
Doğu bana çok daha çekici geliyor
Doğu bana çok daha çekici geliyor Murat Ertel, Baba Zula ile Türkiye'nin yanı sıra yurt dışında da dinlenen ve pek çok yerde önemli konserlere imza atmış bir isim. Bu yıl ilki düzenlenecek olan Red Bull Music Festival İstanbul'un 26 Eylül'deki açılışını Round Robin projesiyle yapacak olan Murat Ertel ile hem bu özel proje hem de Baba Zula hakkında konuştuk.
20.09.2018 Yaşam
Doğu-Batı çekişmesi sahneye taşınıyor
Doğu-Batı çekişmesi sahneye taşınıyor Red Bull Music Festival İstanbul’un ‘East vs West’ konsepti, hip hop kültüründeki Doğu-Batı yakası çekişmesini İstanbul Boğazı’nın ortasında başlatarak Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’ne taşıyor.
10.09.2018 Gündem
İstanbul’da sonbaharın ilk festivali
İstanbul’da sonbaharın ilk festivali New York, Los Angeles, Paris, Berlin ve Sao Paulo’nun ardından bu yıl ilk kez İstanbul’da yapılacak olan Redbull Music Festival dört gece, beş gün boyunca hem kulağa hem göze hitap edecek.
3.08.2018 Gündem
Müzik festivali için geri sayım başladı
Müzik festivali için geri sayım başladı Red Bull Music Festival İstanbul, 26-30 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek. New York, Los Angeles, Paris, Berlin ve Sao Paulo’nun aralarında bulunduğu dünyanın farklı şehirlerinde yapılan etkinlikte, toplam 60 sanatçı sahne alacak.
25.07.2018 Cadde
Red Bull Music Festival İstanbul geliyor
Red Bull Music Festival İstanbul geliyor New York, Los Angeles, Paris, Johannesburg, Berlin, Viyana, Sao Paulo gibi 14 şehirle birlikte İstanbul’da da düzenlenecek olan Red Bull Music Festival 26-30 Eylül 2018 tarihleri arasında 5 günde 4 farklı konsept, film gösterimleri, söyleşiler ve 2 sergi ile toplam 60 sanatçıyı ağırlayacak.
7.06.2018 Kültür Sanat
Zuhal Müzik'ten disiplinler arası buluşma
Zuhal Müzik'ten disiplinler arası buluşma Farklı sanat disiplinlerinin kesişim noktasında duran festival FAZ.1, 23-24 Kasım tarihlerinde İstanbul ile ilk defa buluşacak. Müzik, tasarım, görsel sanatlar, edebiyat, dijital yayıncılık gibi alanlarda 200’e yakın ismi yoğun bir etkinlik programıyla ağırlayacak FAZ.1, Zuhal Konsept Mağazası’nı merkeze alarak Akasya’ya ve farklı mağazalara yayılacak.
20.11.2019 Kültür Sanat
Dünyayı dolaşan festival İstanbul’da
Dünyayı dolaşan festival İstanbul’da Red Bull Music Festival’in Londra’dan sonraki durağı İstanbul. 1-15 Ekim tarihleri arasında bu yıl ikincisi düzenlenecek festivalin renkli programı, şehrin ruhunu yansıtıyor.
21.09.2019 Cumartesi
Red Bull Müzik Festivali ekimde
Red Bull Müzik Festivali ekimde Aralarında New York, Los Angeles, Paris, Johannesburg, Berlin, Viyana ve Sao Paulo’nun da yer aldığı 14 şehrin ardından geçen yıl ilk defa İstanbul’a uğrayan Red Bull Music Festival’nin ikincisi, bu yıl 3-13 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek.
28.04.2019 Gündem
2019’a dönüş
2019’a dönüş İstanbul’da 90’lı yıllarda çok popüler olan fütürist gece kulübü 2019, bir geceliğine Volkswagen Arena’da hayat bulacak. Gecenin sürprizlerini ve kulübün efsaneleşme hikâyesini 2019’un kurucularından Mehmet Cavcı ile konuştuk
14.04.2019 Gündem
Sonar İstanbul 10 bin müzikseveri ağırladı
Sonar İstanbul 10 bin müzikseveri ağırladı Zorlu PSM'de gerçekleştirilen Sónar İstanbul, üçüncü yılında %100 Music katkılarıyla elektronik müzik dünyasının birbirinden değerli DJ ve prodüktörlerine ev sahipliği yaptı. 10.000’i aşkın sanat ve teknoloji severin katıldığı Sónar Istanbul; Modeselektor (Live), Laurent Garnier, Henrik Schwarz (Live), Matador, Kobosil, Tijana T, Ben Frost (360 °Live), Deena Abdelwahed – Khonnar (Live), Bicep (DJ Set), George Fitzgerald (Live), DVS1, The Field ve Gazelle Twin gibi birbirinden değerli isimleri ağırladı. Sónar ile uluslararası iş birliğini İstanbul’da da devam ettiren Red Bull Music ise programını üstlendiği SónarLab sahnesinde; FJAAK (Live), DJ Seinfeld, DJ Lag, DJ Stingray, Octo Octa, Volvox ve HAAi gibi genç ve kıdemli sanatçıları konuk etti. Digilogue’un desteği ve Lalin Akalan’ın küratörlüğünde gerçekleşen görsel-işitsel şovlar ve Sónar Istanbul +D programı kapsamında yer alan ustalık dersleri, atölyeler, paneller, sanatçı konuşmaları ve interaktif enstalasyonlar, sanat ve teknoloji meraklılarına festival boyunca farklı deneyimler yaşattı.
11.09.2019 Nevidyo
Red Bull Music Festival, eylül ayında İstanbul'da
Red Bull Music Festival, eylül ayında İstanbul'da Red Bull Music Festivali, 26-30 Eylül tarihleri arasında müzikseverlere eşsiz bir müzik deneyimi yaşatacak.
25.07.2018 Cadde
Red Bull Music Festival eylülde İstanbul’da
Red Bull Music Festival eylülde İstanbul’da Red Bull Music, 26-30 Eylül tarihleri arasında İstanbul’a yeni bir festival kazandıracak.
19.06.2018 Gündem
"Kulağıma doğru geliyorsa doğrudur"
"Kulağıma doğru geliyorsa doğrudur" İngiltere'de başarılı işlere imza atan DJ Erol Alkan, bu yıl ikincisi düzenlenen Sonar İstanbul'daydı. Red Bull Music'in kürasyonunu üstlendiği SonarLab sahnesinde performans sergileyen Erol Alkan ile müziği üzerine bir röportaj gerçekleştirdik.
9.04.2018 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Red Bull Music Festival İstanbul ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.