Reklam Filmi

Reklam Filmi

Son dakika reklam filmi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan reklam filmi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan reklam filmi haber sayfamızda...

Reklam Filmi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.414 reklam filmi haberi bulunmuştur.
Fenomen 'Ares' cinayetinde yeni gelişme!
Fenomen 'Ares' cinayetinde yeni gelişme! Antalya'da 'Ares' lakabıyla bilinen sosyal medya fenomeni Şeyhmus Özdemir'i (18) öldürdüğü suçlamasıyla tutuklu yargılanan Veysi Erdal (51) ile oğlu Kadir Ozan Erdal (29) hakkında verilen 18'er yıl hapis cezası, Yargıtay tarafından bozuldu.
16.04.2024 Gündem
‘Oylarınızı istiyorum kardeşim’
‘Oylarınızı istiyorum kardeşim’ İYİ Parti lideri Meral Akşener, yerel seçim çalışmalarını dün Eskişehir’de sürdürdü. Seçim otobüsüyle kentte tur atan Akşener, daha sonra Odunpazarı ilçesinde esnafı ziyaret etti.
28.03.2024 Gündem
Hepsiburada, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü, hayallerini gerçekleştiren girişimci kadın hikayesiyle kutluyor
Hepsiburada, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü, hayallerini gerçekleştiren girişimci kadın hikayesiyle kutluyor Hepsiburada, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü”nü özel bir filmle kutluyor.
7.03.2024 Advertorial
CHP’de 31 Mart için seferberlik ilanı!
CHP’de 31 Mart için seferberlik ilanı! CHP MYK ve PM dün seçim kampanyası ve iletişim stratejilerini masaya yatırdı. Buna göre partide 31 Mart için adeta seferberlik başlatıldı. İl başkanlarına ve vekillere de saha görevi verildi.
27.02.2024 Gündem
Özçivit’ten yeni anlaşma
Özçivit’ten yeni anlaşma Burak Özçivit, Türkiye’nin ilk dijital bankası Hayat Finans’ın marka yüzü oldu.
17.02.2024 Cadde
Gupse Özay'a Barış Arduç sorusu! 'Kasları var ki gösteriyor'
Gupse Özay'a Barış Arduç sorusu! 'Kasları var ki gösteriyor' Önceki gün bir bebek bezi markasının reklam filmi için kamera karşısına geçen Gupse Özay, gazetecilerle bir araya geldi. Barış Arduç’un dizilerde kaslarını gösterdiği sahneler hakkında konuşan ünlü isim, eşini kıskanmadığını söyleyerek dikkat çeken bir açıklamada bulundu.
2.02.2024 Cadde
‘Mükemmel anne’ olma baskısı var’
‘Mükemmel anne’ olma baskısı var’ Gupse Özay, sosyal medyanın anneler üzerinde ‘mükemmel anne’ olma baskısı yarattığını söyledi.
2.02.2024 Cadde
Sedef Avcı'dan Kıvanç Kasabalı cevabı!
Sedef Avcı'dan Kıvanç Kasabalı cevabı! Meslektaşı Kıvanç Kasabalı ile 2005 yılında nikâh masasına oturan Sedef Avcı, 2013'te oğlu Can'ın doğumuyla anne olma mutluluğu yaşadı. 42 yaşındaki oyuncu, Türkiye’nin pek çok noktasını gezerek TRT için belgesel çeken eşiyle ilgili soruyu yanıtladı.
25.01.2024 Cadde
Defne Samyeli'nden yapay zeka dolandırıcılığı uyarısı! 'Yüzlerce kez sorgulayın'
Defne Samyeli'nden yapay zeka dolandırıcılığı uyarısı! 'Yüzlerce kez sorgulayın' Şarkıcı Defne Samyeli, görüntüsü ve sesi kullanılarak yapay zekâ ile üretilen reklam filmine karşı uyarıda bulundu. Samyeli, "Yüzümü ve YouTube kanalımdaki yayınlarımı kullanarak vatandaşları dolandıranlar hakkında yasal süreci başlatacağım" açıklamasını yaptı.
23.01.2024 Cadde
'Zenginlik' sözleri dikkat çekmişti! Hülya Avşar'dan dudak uçuklatan anlaşma
'Zenginlik' sözleri dikkat çekmişti! Hülya Avşar'dan dudak uçuklatan anlaşma Güzelliği ve fit hali ile yıllara maydan okuyan Hülya Avşar, son röportajında "Çok fazla zenginliğin insana zarar verdiğini düşünüyorum" demişti. Ünlü şarkıcı, reklam yüzü olduğu markayla yaptığı milyonluk anlaşmayla gündeme geldi.
20.01.2024 Cadde
Bir dönemin en güzel kadınlarından biriydi! Artık makyaj bile yapmıyor
Bir dönemin en güzel kadınlarından biriydi! Artık makyaj bile yapmıyor Yayınladığı dönem tüm dünyanın büyük ilgi gösterdiği 'Baywatch' dizisinin yıldızı Pamela Anderson, gençlik yıllarında dünyanın en güzel kadınlarından biri olarak anılıyordu. Geçtiğimiz aylarda makyaj yapmayı bıraktığını açıklayan ünlü isim, bir reklam kampanyası için çekim yaptı. Anderson, kamera karşısına geçerken bile makyaj yapmama kuralını bozmadı.
30.12.2023 Cadde
Mahkeme kararını verdi! Ezgi Mola'yı taciz eden sanığa hapis cezası
Mahkeme kararını verdi! Ezgi Mola'yı taciz eden sanığa hapis cezası Kemal K., bir reklam afişinde birlikte fotoğraflarının bulunduğu Ezgi Mola'yı ısrarla takip ederek tehditte bulunduğu ve sosyal medya hesabından mesajlar yollayarak cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla tutuksuz yargılanıyordu. Sanık, 'Cinsel taciz', 'Kişinin huzur ve sükununu bozmak' ve 'Tehdit' suçlarından hapis cezasına çarptırıldı.
9.11.2023 Cadde
100. yıl coşkusu dünyaya taşındı
100. yıl coşkusu dünyaya taşındı Sabancı Holding ve İş Bankası dünyanın önde gelen şehirlerinin Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılı coşkusunu yaşamasını sağladı.
30.10.2023 Ekonomi
Trendyol yeni sporcular yetiştirilmesine katkı sağlıyor!
Trendyol yeni sporcular yetiştirilmesine katkı sağlıyor! Türkiye’nin lider, dünyanın önde gelen e-ticaret platformlarından Trendyol, Türkiye’de voleybolun gelişmesine katkı sunmak için çalışmalarına devam ediyor. Voleybol Milli Takımlar ana sponsoru olan Trendyol, TVF Fabrika Voleybol Okulları’na da vermiş olduğu destekler ile genç sporcular yetiştirilmesini sağlıyor.
26.10.2023 Voleybol
Kerem Bürsin'den Hafsanur Sancaktutan açıklaması!
Kerem Bürsin'den Hafsanur Sancaktutan açıklaması! Hafsanur Sancaktutan ile Kerem Bürsin, Kanal D dizisi 'Ya Çok Seversen'de başrolü paylaşıyordu. Hande Erçel ile ilişkisi sessiz sedasız biten, her yeni projeye başladığında özel hayatıyla ilgili haberler çıkan yakışıklı oyuncu, eski rol arkadaşıyla da adının aşk dedikodularına karışması hakkında konuştu.
21.10.2023 Cadde
Dünyanın en iyileri realme’de
Dünyanın en iyileri realme’de Dünyanın en hızlı büyüyen akıllı telefon markası realme, 11 Pro Serisi’ni dünyanın en iyileri Mete Gazoz ve Melissa Vargas’ın yer aldığı reklam filmi ile lansmanını gerçekleştirdi. realme, bu anlaşma ile kendi alanlarında fazla iyi olan genç sporcularla marka yaklaşımını destekleyecek.
17.10.2023 Advertorial
Michael Jackson’ın ikonik deri ceketi açık artırmaya çıkıyor
Michael Jackson’ın ikonik deri ceketi açık artırmaya çıkıyor Michael Jackson’ın bir reklam filminde giydiği ikonik ceketi, kasım ayında Londra’da açık artırmaya çıkarılacak.
11.10.2023 Cadde
Katla, rulo yap çantaya at!
Katla, rulo yap çantaya at! Türkiye’nin erkek giyimde öncü markalarından D’S Damat ütüleme derdine son veren ve katlanmasına rağmen kırışmayan yeni takım elbisesini görücüye çıkartıyor.
6.10.2023 Ekonomi
Kanser tedavisi gören Tanyeli: Yıldız Tilbe bana maddi manevi çok destek oldu
Kanser tedavisi gören Tanyeli: Yıldız Tilbe bana maddi manevi çok destek oldu Bir zamanların en ünlü oryantali olan Tanyeli, geçtiğimiz aylarda kötü bir haberle gündeme gelmişti. Pankreas kanseriyle mücadele eden Tanyeli, önceki gün bir AVM'de görüntülendi. Ayaküstü gazetecilerle konuşan ünlü isim, Yıldız Tilbe'in desteğinden bahsederek şarkıcıya teşekkür etti.
29.09.2023 Cadde
Reklam için yaşlandılar
Reklam için yaşlandılar Melis Sezen ile Onur Tuna, Turkcell’in yeni reklam filmi için kamera karşısına geçti.
27.09.2023 Cadde
TCDD'den Marmaray'da 'LGBT kamu spotu' görüntülerine suç duyurusu
TCDD'den Marmaray'da 'LGBT kamu spotu' görüntülerine suç duyurusu Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları tarafından sosyal medyada Marmaray'da çekilen ve 'LGBT kamu spotu' olarak paylaşılan görüntülere ilişkin suç duyurusunda bulunuldu.
25.09.2023 Gündem
Serhan Çetinsaya açıkladı: Sergio Ramos'la 1+1 yıllık anlaşmıştık
Serhan Çetinsaya açıkladı: Sergio Ramos'la 1+1 yıllık anlaşmıştık Beşiktaş'ta yönetim kurulundaki görevinden istifa eden Serhan Çetinsaya, 6 kulüple görüşen İspanyol savunmacıyla her konuda anlaştıklarını açıkladı. Çetinsaya ayrıca Sevilla'ya imza atan Ramos'la yaptıkları anlaşmanın detaylarını da aktardı.
11.09.2023 Beşiktaş
Kültür ve Turizm Bakanlığı: Türkiye yabancı filmlerin platosu oluyor
Kültür ve Turizm Bakanlığı: Türkiye yabancı filmlerin platosu oluyor Kültür ve Turizm Bakanlığı, 'Sinema Kanunu' ile hayata geçirilen 'Yabancı Film Yapım Desteği'nin yanı sıra; tanıtım faaliyetleri, mekan, ışık ve iş gücü alanındaki avantajların Türkiye'yi yabancı yapımlı filmlerin platosu haline getirdiğini açıkladı.
2.09.2023 Ekonomi
Gözde Mukavelat'ın korku dolu anları! Evine kurşun isabet etti
Gözde Mukavelat'ın korku dolu anları! Evine kurşun isabet etti Oyuncu Gözde Mukavelat, evinin salonunda otururken yaşadığı talihsizliği sosyal medya hesabında takipçileri ile paylaştı. Duvarına kurşun isabet eden oyuncu, vakit kaybetmeden polisi aradı. Mukavelat, yaşadıklarını Instagram sayfasında takipçileri ile paylaştı:
25.08.2023 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Reklam Filmi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.