Ameliyatsız yüz germe ameliyatının avantajları nelerdir?
Ameliyatsız yüz germe ameliyatının avantajları nelerdir? Estetik ameliyatlar arasında en çok tercih edilen işlemlerden biri de ameliyatsız yüz germe. Peki ameliyatsız yüz germe ameliyatının avantajları nelerdir? Merve Dinçkol sordu, Estetik Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op.Dr. Coşkun Levent Taşcı cevapladı.
9.05.2018 Güzellik
Yüz germe işlemi nasıl yapılır?
Yüz germe işlemi nasıl yapılır? İstenmeyen kırışıklık ve sarkmaların giderilmesi için yapılan yüz germe ameliyatı kadın ve erkekler arasında oldukça tercih edilen estetik ameliyatlarından biri. Peki yüz gerdirme ameliyatı nasıl yapılır? Merve Dinçkol sordu, Estetik Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op.Dr. Coşkun Levent Taşcı cevapladı.
9.05.2018 Güzellik
Jinakomasti hastası erkekler meme küçültmeye koşuyor!
Jinakomasti hastası erkekler meme küçültmeye koşuyor! Yaz aylarında denize girememekten hatta tişörtle bile toplum içine çıkamamaktan yakınan erkekler kadınlar gibi estetik cerrahilere akın etti. Tıp literatüründe “Jinekomasti” olarak adlandırılan, yaşam ve beslenme şeklinin genetik yapıyı bozmasıyla meydana geldiği düşünülen büyük meme sorunu erkeklere uzmanların kapısını çaldırttı.
11.09.2019 Yaşam
Kendi bağırsağından doğum kanalı yapıldı
Kendi bağırsağından doğum kanalı yapıldı Hatay’da doğuştan doğum kanalı ve rahmi olmayan hastaya kalın bağırsaktan doğum kanalı yapıldı.
20.02.2014 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri