Rekor Ceza

Rekor Ceza

Son dakika rekor ceza haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan rekor ceza gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan rekor ceza haber sayfamızda...

Rekor Ceza

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.202 rekor ceza haberi bulunmuştur.
TBMM'de mesai yeniden başlıyor
TBMM'de mesai yeniden başlıyor Türkiye Büyük Millet Meclisi, yerel seçim nedeniyle ara verdiği mesaisine bugün yeniden başlıyor. Meclis gündeminde önemli yasal düzenlemeler var. Enerji verimliliğini artıracak kanun teklifi ile turist rehberlerine yönelik düzenlemenin Genel Kurul'da ele alınması bekleniyor.
16.04.2024 Gündem
Donald Trump'a rekor ceza! 83 milyon dolar ödeyecek
Donald Trump'a rekor ceza! 83 milyon dolar ödeyecek Eski ABD Başkanı New York mahkemesinin kararını temyize götüreceğini söyledi
27.01.2024 Dünya
Türk yönetici haklı çıktı! Google'a rekor ceza
Türk yönetici haklı çıktı! Google'a rekor ceza Google'da alamadığı terfi üzerine açtığı davayı kazanan Türk yönetici şirket içerisindeki bir rezaleti dünyaya ilan etti
23.10.2023 Dünya
Gaziantep merkezli fuhuş operasyonu!
Gaziantep merkezli fuhuş operasyonu! Gaziantep ve Mersin'de eş zamanlı yapılan fuhuş operasyonunda gözaltına alınan 15 şüpheli şahıstan 4'ü tutuklandı.
14.06.2023 Gündem
Babasını öldürüp annesini rehin alıp, 9 kişiyi yaralamıştı! Sanığa rekor ceza
Babasını öldürüp annesini rehin alıp, 9 kişiyi yaralamıştı! Sanığa rekor ceza Kocaeli'nin İzmit ilçesinde babasını öldüren, annesini rehin alan, 4 jandarma personelinin de aralarında bulunduğu 9 kişiyi yaralayan sanığın cezası belli oldu. Sanık, müebbet hapis ve 9 kişiye karşı işlediği suçtan dolayı da toplam 95 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırıldı.
25.05.2023 Gündem
Fenerbahçe'de Miha Zajc için kritik hafta! Beşiktaş'ın da transfer listesinde
Fenerbahçe'de Miha Zajc için kritik hafta! Beşiktaş'ın da transfer listesinde Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe'de sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Miha Zajc konusunda henüz karar verilmedi. Sarı-lacivertlilerde Sloven oyuncu için kararın önümüzdeki hafta verileceği kaydedildi.
14.04.2023 Fenerbahçe
Orkun Kökçü, Mourinho'nun taktiğini boşa çıkardı
Orkun Kökçü, Mourinho'nun taktiğini boşa çıkardı Feyenoord, Jose Mourinho'nun taktiğini Orkun Kökçü ile boşa çıkararak Roma'yı mağlup etti. Hollanda ekibinin kaptanı UEFA Avrupa Ligi'nde haftanın futbolcusu adayları arasında gösterildi.
14.04.2023 UEFA Avrupa Ligi
Bayern Münih'te Sane'ye yumruk atan Mane'ye rekor ceza
Bayern Münih'te Sane'ye yumruk atan Mane'ye rekor ceza Şampiyonlar Ligi'ndeki Manchester City-Bayern Münih maçı sonrası takım arkadaşı Leroy Sane'ye yumruk attığı ileri sürülen yıldız forvetin cezası belirlendi.
14.04.2023 Almanya Bundesliga
FIFA'dan Leeds United'a 27,9 milyon euroluk ceza
FIFA'dan Leeds United'a 27,9 milyon euroluk ceza FIFA, Leeds United'a Jean-Kevin Augustin'in sözleşmesini haksız feshettiği gerekçesi 27,9 milyon euro ceza kesti.
Rekabet Kurumu'ndan Facebook'a rekor ceza!
Rekabet Kurumu'ndan Facebook'a rekor ceza! Rekabet Kurulu, Meta Platforms (Facebook), Meta Platforms Ireland (Facebook Ireland Limited) ve WhatsApp LLC'e 346.717.193 TL idari para cezası verdi.
26.10.2022 Ekonomi
900 sakayı Suriye'ye kaçırmak isteyen şüpheliye rekor ceza
900 sakayı Suriye'ye kaçırmak isteyen şüpheliye rekor ceza Türkiye'nin de taraf olduğu uluslararası 'Yabani Hayvan ve Bitki Türlerinin Uluslararası Ticaret Konvansiyonu' (CITES) ile koruma altında bulunan 900 sakayı Suriye'ye kaçırmak isteyen kişi yakalandı. Kuşlar tekrar doğaya salınırken, şüpheliye 1 milyon 173 bin 734 TL para cezası uygulandı.
23.10.2022 Haberler
900 sakayı Suriye'ye kaçırmak isteyen şüpheliye rekor ceza
900 sakayı Suriye'ye kaçırmak isteyen şüpheliye rekor ceza Türkiye'nin de taraf olduğu uluslararası 'Yabani Hayvan ve Bitki Türlerinin Uluslararası Ticaret Konvansiyonu' (CITES) ile koruma altında bulunan 900 sakayı Suriye'ye kaçırmak isteyen kişi yakalandı. Kuşlar tekrar doğaya salınırken, şüpheliye 1 milyon 173 bin 734 TL para cezası uygulandı.
23.10.2022 Gündem
Uçakta olay çıkaran yolcu, kabin memurunun parmağını ısırdı
Uçakta olay çıkaran yolcu, kabin memurunun parmağını ısırdı Türk Hava Yolları'nın (THY) İstanbul-Jakarta seferini yapan uçağında olay çıkaran bir yolcu, kendisini uyaran kabin memurunun önce parmağını ısırdı.
12.10.2022 Gündem
Instagram’a rekor ceza
Instagram’a rekor ceza Sosyal medya devi Instagram büyük ceza yedi. Popüler sosyal medya platformuna çocukların veri gizliliğini ihlal ettiği gerekçesiyle 405 milyon euro’luk ceza kesildi.
8.09.2022 Ekonomi
Dere yatağında kirliliğe neden olan zanlıya rekor ceza
Dere yatağında kirliliğe neden olan zanlıya rekor ceza Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nca Balıkesir'in Susurluk ilçesindeki dere yatağında oluşan kırmızı renkte kirlilik nedeniyle vidanjörlerle temizlik başlatıldığı, kirliliğe neden olduğu belirlenen İ.D.'ye 548 bin 48 TL ceza uygulanarak hakkında suç duyurusunda bulunulduğu belirtildi.
31.08.2022 Gündem
Fatih’te yaşlı adamı bitkisel hayata sokan kaza kamerada
Fatih’te yaşlı adamı bitkisel hayata sokan kaza kamerada Fatih Karagümrük’te bir ay önce elektrikli scooter kullanan iki genç, 80 yaşındaki Halil Vural’a çarptı. Kazanın ardından yoğun bakıma kaldırılan yaşlı adamın bitkisel hayata girdiği öğrenildi.
31.08.2022 Gündem
Alkollü scooter kullanana rekor ceza
Alkollü scooter kullanana rekor ceza Norveç’te alkollü bir şekilde elektrikli scooter kullanan kişi, 8 bin dolardan fazla ceza aldı.
26.08.2022 Gündem
Havlayan kadın dehşeti! Polis aracında kelepçeden kurtuldu, silah alıp ateş açtı
Havlayan kadın dehşeti! Polis aracında kelepçeden kurtuldu, silah alıp ateş açtı Ev sahibinin arka bahçede sürünürken ve köpek gibi havlarken gördüğü kiracı, kendisini gözaltına alan polislere dehşeti yaşattı.
22.08.2022 Dünya
Komşu çocuklarına iğrenç tuzak! Cinsel istismar davasında 2 sevgiliye ibretlik ceza
Komşu çocuklarına iğrenç tuzak! Cinsel istismar davasında 2 sevgiliye ibretlik ceza Ankara’da Dilek Ece Aydemir'in erkek arkadaşı Mustafa Saydam'ın, 12 ve 13 yaşlarındaki 2 kız çocuğuna cinsel istismarda bulunmasıyla ilgili dava sonuçlandı. Saydam, 'cinsel istismar' ve 'kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından, Aydemir de iki suça iştirakten ceza aldı.
11.07.2022 Gündem
Hırsızın böylesi! Çaldığı kolyenin ağırlığını beğenmedi
Hırsızın böylesi! Çaldığı kolyenin ağırlığını beğenmedi Batman’da bir kuyumcuda hırsızlık yapan kadın, saniyeler içerisinde çaldığı altın kolyenin ağırlığını beğenmeyince kaşla göz arasında daha ağırıyla değiştirip 80 bin lira değerinde altın çaldı. O anlar güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.
14.04.2022 Gündem
Ehliyetsiz sürücü Ezgi’yi hayattan koparmıştı! İfadesi ortaya çıktı
Ehliyetsiz sürücü Ezgi’yi hayattan koparmıştı! İfadesi ortaya çıktı Gaziantep'te, skuter ile yolun karşısına geçmeye çalışan lise son sınıf öğrencisi iki arkadaşa çarpıp Ezgi Alya Yiğit’in (17) ölümüne, Şimal Toprak'ın (17) da yaralanmasına neden olan otomobilin ehliyetsiz sürücüsü Osman S. (17) ifadesinde suçsuz olduğunu savundu.
14.04.2022 Gündem
Uçakta olay çıkaran kadına rekor ceza! Koli bandıyla bağladılar...
Uçakta olay çıkaran kadına rekor ceza! Koli bandıyla bağladılar... Uçuşun ortasında sinir krizi geçirerek olay çıkaran, mürettebata saldırarak yolcuların güvenliğini de riske atan kadın, uçuş ekibi tarafından koli bandıyla koltuğa bağlandı. Kadına rekor miktarda para cezası geldi.
14.04.2022 Dünya
Manavgat yangınlarının failine rekor ceza!
Manavgat yangınlarının failine rekor ceza! Antalya'nın Manavgat ilçesindeki Sorgun ormanında 3 noktayı ateşe veren, 4'üncü noktayı da yakmaya çalıştığı sırada yakalanıp 'kasten orman yakmak' suçundan tutuklanan Semih Kuloğlu'na 15 yıl hapis, 25 bin lira adli para cezası verildi. Mahkeme heyeti, sanığın cezasında indirim uygulamadı.
18.02.2022 Haberler
Manavgat yangınlarının failine rekor ceza!
Manavgat yangınlarının failine rekor ceza! Antalya'nın Manavgat ilçesindeki Sorgun ormanında 3 noktayı ateşe veren, 4'üncü noktayı da yakmaya çalıştığı sırada yakalanıp 'kasten orman yakmak' suçundan tutuklanan Semih Kuloğlu'na 15 yıl hapis, 25 bin lira adli para cezası verildi. Mahkeme heyeti, sanığın cezasında indirim uygulamadı.
18.02.2022 Gündem
Çocukların müstehcen fotoğraf ve videosunu çeken sanığa rekor ceza
Çocukların müstehcen fotoğraf ve videosunu çeken sanığa rekor ceza Aydın'da sosyal medya üzerinde, farklı illerde yaşayan küçük yaştaki kız çocuklarını taciz edip, müstehcen fotoğraf ve videolarını çekerek bazılarını tehdit edip paylaştığı iddiasıyla yargılanan Serkan Aydın 11 yıl süren dava sonunda rekor ceza aldı. Mahkeme, Aydın'ı 110 yıl hapis ve 668 bin lira da para cezasına çarptırdı.
20.01.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Rekor Ceza ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.