Remzi Boncuk

Remzi Boncuk

Son dakika remzi boncuk haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan remzi boncuk gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan remzi boncuk haber sayfamızda...

Remzi Boncuk

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 27 remzi boncuk haberi bulunmuştur.
Hedef 1 milyar dolar
Hedef 1 milyar dolar Ege İhracatçı Birlikleri, 2023’te 1 milyar dolarlık dışsatımı hedefleyen Balıkesirli ihracatçılarla bir araya geldi. Koordinatör Jak Eskinazi hedeflere ulaşma yolunda desteklerini esirgemeyeceklerini söyledi
25.10.2018 Ege
‘Şampiyonlar liginde oynayacak sektörüz’
‘Şampiyonlar liginde oynayacak sektörüz’ EMİB Başkanı Mevlüt Kaya, EMİB yönetim kurulu üyeleriyle birlikte düzenlediği basın toplantısında, 4 yıllık başkanlığı döneminde yürütülen projelerle ilgili bilgi verdi.
17.04.2018 Ege
Balıkesirsporlu futbolcular antrenmana çıkmadı
Balıkesirsporlu futbolcular antrenmana çıkmadı Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Balıkesirspor Baltok'un oyuncuları, kulüpten alacaklarının ödenmemesi gerekçesiyle antrenmana çıkmadı.
1.07.2020 1.Lig
Balıkesir’in gözü Süper Lig’de
Balıkesir’in gözü Süper Lig’de Balıkesirspor Baltok’un yeni Teknik Direktörü Giray Bulak, dün imza attı.
16.01.2018 Ege
Balıkesirspor'da Giray Bulak dönemi
Balıkesirspor'da Giray Bulak dönemi TFF.1.Lig takımlarından Balıkesirspor Baltok’ta Can Cangök’ten boşalan Teknik Direktörlük görevine Giray Bulak getirildi.
1.07.2020 1.Lig
Balıkesirspor 3 puan istiyor
Balıkesirspor 3 puan istiyor Balıkesirspor Baltok, bugün Play Off yarışındaki rakiplerinden Gazişehir Gaziantep’i konuk edecek. Atatürk Stadı’ndaki mücadele saat 18.00’de başlayacak.
15.12.2017 Ege
Balıkesirspor’dan Vefa yemeği
Balıkesirspor’dan Vefa yemeği Balıkesirspor Baltok’ta Başkan Remzi Boncuk ve yönetim kurulu üyeleri, kırmızı beyazlı ekipte 1970 ve 1980’li yıllarda top koşturan futbolculara jest yaptı.
13.12.2017 Ege
‘Sırat köprüsündeyiz’
‘Sırat köprüsündeyiz’ Balıkesirspor Başkanı Remzi Boncuk, ekonomik sıkıntılar nedeniyle sırat köprüsünden geçtiklerini, 25 milyon liralık borcu ödemeye çalıştıklarını söyledi
9.12.2017 Ege
Bal-Kes güven veriyor
Bal-Kes güven veriyor SEZON açılışında Süper Lig temsilcisi Bursaspor’u evinde 2-1 yenip moral bulan TFF 1. Lig ekibi Balıkesirspor, taraftarlara güven veriyor.
6.08.2017 Ege
Bal Kes’e 7 milyonluk sponsor
Bal Kes’e 7 milyonluk sponsor Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iştirakleri olan Baltok, Fırıntaş ve Balpark ile 1. Lig’de mücadele eden Balıkesirspor arasında sponsorluk anlaşması imzalandı.
4.08.2017 Ege
Balıkesirspor'un adı 'Balıkesirspor Baltok' oldu
Balıkesirspor'un adı 'Balıkesirspor Baltok' oldu TFF 1. Lig ekiplerinden Balıkesirspor, Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Balıkesir Toplu Konut A.Ş (Baltok), Balıkesir Otopark İşletmeleri Tic. Ltd. Şti. (Balpark) ve FIRINTAŞ ile sponsorluk sözleşmesi imzaladı, kulübün adı da Balıkesirspor Baltok olarak değişti.
1.07.2020 1.Lig
Balıkesirspor'a müjde! Yasak kaldırıldı...
Balıkesirspor'a müjde! Yasak kaldırıldı... TFF 1. Lig ekiplerinden Balıkesirspor'a verilen transfer yasağının geçici olarak kaldırıldığı bildirildi.
1.07.2020 1.Lig
Balıkesirspor’a  tam destek verilecek
Balıkesirspor’a tam destek verilecek Balıkesirspor, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’u ziyaret etti.
14.07.2017 Ege
Balıkesirspor’da görev dağılımı yapıldı
Balıkesirspor’da görev dağılımı yapıldı Balıkesirspor’un yeni seçilen Remzi Boncuk’un başkanlığındaki yeni yönetim kurulu, ilk toplantısında görev dağılımını gerçekleştirdi.
13.07.2017 Ege
Bal Kes’te Boncuk hızlı start verdi
Bal Kes’te Boncuk hızlı start verdi Balıkesirspor’un kongresinde tek aday olarak seçimlere giren ve Başkan seçilen işadamı Remzi Boncuk, Teknik Direktör Can Cangök ile devam edeceklerini açıkladı...
12.07.2017 Ege
Balıkesirspor'da Can Cangök dönemi
Balıkesirspor'da Can Cangök dönemi Balıkesirspor, teknik direktör Can Cangök ile bir yılı opsiyonlu 2 senelik sözleşme imzaladı.
1.07.2020 1.Lig
Balıkesirspor'da Remzi Boncuk Başkan oldu
Balıkesirspor'da Remzi Boncuk Başkan oldu Balıkesirspor Kulübü Olağanüstü Kongresi'nde, Remzi Boncuk, başkanlığa seçildi.
1.07.2020 Futbol
Kasada para bırakıyoruz
Kasada para bırakıyoruz Yarınki kongrede görevi Remzi Boncuk’a devretmeye hazırlanan Çiftçi, yöneticilerin cezaları ceplerinden ödediğini açıkladı
8.07.2017 Ege
Başkan Çiftçi: 'Kasada para bırakıyoruz'
Başkan Çiftçi: 'Kasada para bırakıyoruz' Türkiye 1. Lig ekiplerinden Balıkesirspor'da 10 Temmuz'da yapılacak olağanüstü genel kurulda görevi Remzi Boncuk'a devretmeye hazırlanan Başkan Feyyaz Çiftçi, "Kasada para bırakıyoruz. Nasıl bir kulüp devraldığımızı düşününce bu vaziyette bir kulüp teslim etmek bizim için onur kaynağıdır" dedi.
1.07.2020 1.Lig
Balıkesirspor’da kongre ertelendi
Balıkesirspor’da kongre ertelendi Balıkesirspor’un olağanüstü kongresi, yeterli çoğunluk sağlanamadığı için 10 Temmuz’a ertelendi.
5.07.2017 Ege
Balıkesirspor'da Fikret Yılmaz'ın ismi gündemde
Balıkesirspor'da Fikret Yılmaz'ın ismi gündemde Balıkesirspor'da Feyyaz Çiftçi başkanlığındaki yeni yönetim, teknik direktör arayışına hız verirken, kırmızı-beyazlı ekibi iki kez şampiyon yapan İsmail Ertekin'den sonra bu kez Fikret Yılmaz'ın ismi gündeme geldi.
1.07.2020 1.Lig
İstanbul yine karanlıkta kalacak! İşte elektrik kesintisi yapılacak ilçeler
İstanbul yine karanlıkta kalacak! İşte elektrik kesintisi yapılacak ilçeler İstanbul'un Anadolu ve Avrupa yakasında bazı ilçelerde Cuma ve Cumartesi günü elektrik kesintisi yaşanacak. İşte kesinti yapılacak olan ilçeler
5.01.2017 Ekonomi
İstanbul yine karanlıkta kalacak! İşte elektrik kesintisi yapılacak ilçeler
İstanbul yine karanlıkta kalacak! İşte elektrik kesintisi yapılacak ilçeler İstanbul'un Anadolu ve Avrupa yakasında bazı ilçelerde Cuma ve Cumartesi günü elektrik kesintisi yaşanacak. İşte kesinti yapılacak olan ilçeler
5.01.2017 Ekonomi
Bu düğün konuşulur
Bu düğün konuşulur Devlet Bakanı Babacanın baldızı Didem Yurterle Ramsey Giyimin patronu Remzi Gürün oğlu Ömer Gür, 8 Ocakta dünya evine giriyor. Gelinliği 7 kişilik ekip hazırladı
4.01.2005 Gündem
Gus Deluxe partisi ikinci kez İstanbulda
Gus Deluxe partisi ikinci kez İstanbulda Bugün İstanbulluları Gus dergisinin partisi Gus Deluxe Vol 2 eğlendirecek
6.08.2004 Cumartesi

Benzer Haber Etiketleri

Remzi Boncuk ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.