Filmlerdeki en dikkat çekici 10 dans sahnesi
Filmlerdeki en dikkat çekici 10 dans sahnesi Hala daha evlerimizdeyiz. Fakat 'dans', her birimizin hayatı için çok önemli. Biz de filmlerdeki en dikkat çeken 10 dans sahnesini derledik.
29.04.2020 Sanat
Parazit, Oscar gecesine damga vurdu
Parazit, Oscar gecesine damga vurdu 92. Akademi Ödülleri sahipleri açıklandı.. Oscar heykelleri, Los Angeles'taki Dolby Tiyatrosu'nda gerçekleşen törenle sahiplerini buldu. Gecenin yıldızı, En İyi Film, En İyi Yönetmen ve En İyi Uluslararası Film ödülünü kazanan Güney Kore yapımı Parazit oldu. Böylece Oscar tarihinde ilk defa İngilizce olmayan bir film, En İyi Film Oscar'ını kucaklamış oldu. Diğer bir ilk de En İyi Film ve En İyi Yabancı Film ödüllerinin aynı yapıma gitmesi oldu. Gecenin bir diğer sürpriziyse törende sahne alan Eminem oldu.
10.02.2020 Kültür Sanat
'İlk kez seyirci önünde canlı söyledim'
'İlk kez seyirci önünde canlı söyledim' Bu hafta vizyona giren “Judy” filminde Judy Garland’ı canlandıran Zellweger “İlk kez canlı olarak şarkı söyledim ve ne kadar özel bir deneyim olduğunu anladım” diyor.
4.01.2020 Cumartesi
Yaşlılığında, gençlik halinden daha güzel görünen 10 kadın oyuncu
Yaşlılığında, gençlik halinden daha güzel görünen 10 kadın oyuncu Görünüşünüz her zaman kabul gören güzellik standartlarında olmayabilir. Hatta size açıkça "Çirkinsin!"  bile diyebilirler ama güzellik görece bir kavramdır. Bugün, buna benzer sözler duymuş olmalarına ve hatta kendilerinden nefret etmelerine rağmen dünya starı haline gelen aktrisler var...
12.03.2018 Sanat

Benzer Haber Etiketleri