Resim Yarışması

Resim Yarışması

Son dakika Resim Yarışması haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Resim Yarışması gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Resim Yarışması haber sayfamızda...

Resim Yarışması

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 892 resim yarışması haberi bulunmuştur.
Çocuklar yarışıyor
Çocuklar yarışıyor Memorial Sağlık Grubu, Uluslararası Resim Yarışması’nı bu yıl 19’uncu kez düzenliyor.
27.03.2024 Vitrin
“Geleceğimi Resmediyorum: 2050 Yılında Dünyamız”
“Geleceğimi Resmediyorum: 2050 Yılında Dünyamız” 43 yıldır düzenlenen Uluslararası Pınar Çocuk Resim Yarışması, bu yıl “Geleceğimi Resmediyorum: 2050 Yılında Dünyamız” temasıyla başladı.
11.03.2024 Vitrin
‘Uzay’ı yazıp resmedecekler
‘Uzay’ı yazıp resmedecekler Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) ile Türkiye Uzay Ajansı (TUA) iş birliğiyle ortaokullar arasında “Sıradaki Astronot Ben Olmalıyım, O İş Bende” konulu kompozisyon yarışması ile ilkokullar arasında “Türkiye’nin İlk Uzay Yolculuğu” temalı resim yarışması düzenleniyor.
9.02.2024 Eğitim
Çocuklar Cumhuriyet’i çizdi
Çocuklar Cumhuriyet’i çizdi Cumhuriyet’in 100. yılı nedeniyle bu yıl “Benim için Cumhuriyet” başlığında düzenlenen 42. Pınar Çocuk Resim Yarışması’nın kazanan isimleri ödüllerine kavuştu.
29.11.2023 Kültür Sanat
Minikler, Cumhuriyet’i anlattı
Minikler, Cumhuriyet’i anlattı Cumhuriyet’in 100. yılı dolayısıyla bu yıl “Benim için Cumhuriyet” temasıyla düzenlenen 42. Pınar Çocuk Resim Yarışması’nın ödül töreni, Yaşar Üniversitesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.
18.11.2023 Ege
Minik Ressamlar hem Cumhuriyet’i hem de umudu resmetti
Minik Ressamlar hem Cumhuriyet’i hem de umudu resmetti 42 yıldır düzenlenen Pınar Çocuk Resim Yarışması’nda sonuçlar açıklandı.
26.09.2023 Çocuk
Çocukların gözünden ‘Cumhuriyet’
Çocukların gözünden ‘Cumhuriyet’  42.Uluslararası Pınar Çocuk Resim Yarışması, çocukları Cumhuriyet’i resmetmeye çağırıyor.
17.06.2023 Kültür Sanat
Cumhuriyet’i resmedecekler
Cumhuriyet’i resmedecekler Türkiye Cumhuriyeti’nin 100’üncü yılında Pınar, 1981 yılından bu yana aralıksız olarak düzenlediği Uluslararası Pınar Çocuk Resim Yarışması’nı 42’nci kez, “Benim için Cumhuriyet” temasıyla başlattı.
7.05.2023 Ege
Hayatın en güzel renkleri
Hayatın en güzel renkleri Türk resminin sevilen ressamları minik yetenekler için resimle ilk tanışıklıklarını anlattı ve geleceğin ressamlarına tavsiyelerde bulundu: “Çizmekten vazgeçmeyin!”
23.04.2023 Kültür Sanat
Kültürel miraslar
Kültürel miraslar Diyarbakır’ın kültürel mirasını taçlandırmak üzere, hayata geçirilen Sur Kültür Yolu Festivali başladı.
11.10.2022 Cadde
Diyarbakır Sur Kültür Yolu Festivali başladı
Diyarbakır Sur Kültür Yolu Festivali başladı Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından, Türkiye’nin uluslararası marka değerine katkıda bulunmak amacıyla düzenlenen Türkiye Kültür Yolu Festivalleri kapsamında bu yıl ilk kez gerçekleştirilen Sur Kültür Yolu Festivali bugün Diyarbakır’da başladı. 16 Ekim’e kadar devam edecek olan ve 2000’den fazla sanatçının katılımıyla 600'ün üzerinde etkinliğe ev sahipliği yapacak Sur Kültür Yolu Festivali, 7’den 70’e herkese hitap eden zengin içeriğiyle kültür sanat severlere dopdolu bir 9 gün yaşatacak.
8.10.2022 Kültür Sanat
Narlıdere’de buluştular
Narlıdere’de buluştular Narlıdere Belediyesi’nin düzenlediği Pati-Fest hayvanseverleri bir araya getirdi. Başkan Ali Engin “Canlarımız için elimizden geleni yapıyoruz” dedi.
3.10.2022 Ege
Narlıdere’de en sevimli festival
Narlıdere’de en sevimli festival Narlıdere Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği Pati-Fest 2022, 2 Ekim Pazar günü düzenlenecek
29.09.2022 Ege
Ankaragücü Başkanı Faruk Koca: O iddiaların birisini doğrulasınlar, bugün istifa edeceğim
Ankaragücü Başkanı Faruk Koca: O iddiaların birisini doğrulasınlar, bugün istifa edeceğim MKE Ankaragücü’nün kuruluşunun 112’nci yıl dönümünde Eryaman Stadı'nda düzenlenen etkinlikte, futbol şube koordinatörü Emre Yıldız’ın görevden alınmasına ilişkin konuşan başkan Faruk Koca, “Buradan tekrar meydan okuyorum: Emre Yıldız ile ilgili o iddiaların birisini doğrulasınlar, bugün istifa edeceğim. O iddiaların doğru olmadığından ben eminim. O iddialarda bulunanlar da yapmaları gerekenleri yapsınlar. İnsanları galeyana getirerek böyle bir kampanya başlatanları kınıyorum” dedi.
31.08.2022 Ankaragücü
Türkiye'de 12 çift kalan bozkır kartalı, kırmızı listede
Türkiye'de 12 çift kalan bozkır kartalı, kırmızı listede Dünya Doğayı Koruma Birliği'nin (IUCN) kırmızı listesinde, 'en tehlike altında' olan türlerden bozkır kartalının Türkiye'deki yaşam alanlarının korunması için uluslararası çalışma başlatıldı. Proje koordinatörü olan uzman biyolog Cansu Özcan, Türkiye'de sağlıklı ürediği düşünülen 12 çift bozkır kartalı bulunduğunu söyledi.
12.08.2022 Gündem
Minik ressamlarla mutlaka tanışın
Minik ressamlarla mutlaka tanışın 1981 yılından bu yana aralıksız düzenlenen ve bu sene sürdürülebilirlik vurgusu yaparak “Benim Gözümden Dünya” temasıyla çocukları hayallerindeki dünyayı resmetmeye çağıran 41. Uluslararası Pınar Çocuk Resim Yarışması’nın sergisi açıldı.
7.08.2022 Kültür Sanat
Doğanın geleceğini çizdiler
Doğanın geleceğini çizdiler 1981 yılından bu yana aralıksız düzenlenen ve bu sene sürdürülebilirlik vurgusu yaparak “Benim Gözümden Dünya” temasıyla çocukları hayallerindeki dünyayı resmetmeye çağıran 41. Uluslararası Pınar Çocuk Resim Yarışması’nın kazananları, düzenlenen ödül töreniyle ödüllerini aldı.
20.06.2022 Ege
Çocukların gözünden dünya bir başka
Çocukların gözünden dünya bir başka Pınar tarafından çocukların sanatsal gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla 41 yıldır aralıksız düzenlenen Uluslararası Pınar Çocuk Resim Yarışması’nın kazananları belli oldu.
20.05.2022 Kültür Sanat
Küçük ressamlar, hayallerini çizdi
Küçük ressamlar, hayallerini çizdi Pınar Süt’ün çocukların sanatsal gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla 41 yıldır düzenlediği Uluslararası Pınar Çocuk Resim Yarışması’na bu yıl Türkiye’nin yanısıra Almanya, Azerbaycan, K.K.T.C. ve Birleşik Arap Emirlikleri’nden 9 bin 105 başvuru alındı.
17.05.2022 Ege
Bakan Kurum’dan yapı sektörüne 'su' çağrısı
Bakan Kurum’dan yapı sektörüne 'su' çağrısı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, tüm yapı sektörüne ve vatandaşlara çağrıda bulunarak, “Bakanlık olarak binalarımızda su israfını engellemeye yönelik gerekli düzenlemeleri yaptık. Yapı sektörümüz projelerini su depolama ve debi kontrolüne dair yaptığımız bu değişikliklere uygun bir şekilde tasarlamalıdır. Milletimizden ricamız; suyumuzu korumayı millî bir mesele olarak görmeleridir. Bu görev bizim çocuklarımıza borcumuz, vatanımıza borcumuzdur.” dedi.
22.03.2022 Ekonomi
Çocuklar, hayalindeki dünyayı resmedecek
Çocuklar, hayalindeki dünyayı resmedecek Bu yıl sürdürülebilirlik vurgusuyla ‘Benim Gözümden Dünya’ temasıyla düzenlenen 41. Uluslararası Pınar Çocuk Resim Yarışması’na başvurular sürüyor.
4.03.2022 Ege
‘Hukuki açıdan bir engel yok’
‘Hukuki açıdan bir engel yok’ TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeniden cumhurbaşkanı adayı olması önünde hukuki bir engel olmadığını belirterek “Tartışmalar gereksiz” dedi. Şentop, bu konuda bir makale yazacağını söyledi.
8.02.2022 Siyaset
Doğançay’ın mirası devam ediyor
Doğançay’ın mirası devam ediyor Türk resminin büyük isimlerinden Burhan Doğançay’ın hayattayken başlattığı Doğançay Müzesi İstanbul Ortaokullar Resim Yarışması’nın 17.’si sonuçlandı.
31.01.2022 Kültür Sanat
Miniklerin gözünden cinsiyet eşitliği
Miniklerin gözünden cinsiyet eşitliği Çocukların dikkatini toplumsal sorunlara çekmek amacıyla gerçekleştirilen ve Birleşmiş Milletler’in 17 Kalkınma Hedefi’nden birini sahiplenen ‘Temizlik Doğamızda Var’ resim yarışması, bu sene ‘Çocuk Gözünden Cinsiyet Eşitliği’ teması ile yapıldı.
24.09.2021 Cadde
Barış günü kutlaması
Barış günü kutlaması Uluslararası Rotary 2440. Bölge Federasyonu Varyant Rotary Kulübü, 21 Eylül Dünya Barış Günü’nü “Dünya Anlayış ve Barış Günü” etkinliğiyle kutladı.
22.09.2021 Ege

Benzer Haber Etiketleri

Resim Yarışması ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.