Kadir Gecesi 2023 Ne Zaman, Bugün Mü? Kadir Gecesi Önemi ve Fazileti Nedir, Kadir Gecesi Kandil Mi Sayılır?
Kadir Gecesi 2023 Ne Zaman, Bugün Mü? Kadir Gecesi Önemi ve Fazileti Nedir, Kadir Gecesi Kandil Mi Sayılır? Kadir Gecesi İslam dünyası için önemli bir yere sahiptir. Kadir Gecesi ile ilgili hadislerde önemi, faziletlerine değinilmiştir. Ramazan ayı içerisinde yer alan Kadir Gecesinde Müslümanlar dualar eder, namaz kılar ve Kur’an-ı Kerim okur. Bu geceyi ibadet ederek geçirmek oldukça sevaptır. Dini literatürde ise “leyletü’l-Kadr” şeklinde kullanılır. Kadir Gecesi Nedir? Ramazan ayı içerisinde yer alan Kadir Gecesinde ne olmuştur, anlamı, önemi ve fazileti ile ilgili detaylı bilgilere içeriğimizden ulaşabilirsiniz.
17.04.2023 Dini Bilgiler
EN ÖZEL KANDİLİ MESAJLARI | 2023'e özel birbirinden farklı ve manalı Kandil mesajları...
EN ÖZEL KANDİLİ MESAJLARI | 2023'e özel birbirinden farklı ve manalı Kandil mesajları... Üç aylara girdik ve bu ay içerisinde iki mübarek kandil bizleri bekliyor. Bunlardan ilki Regaib Kandili... Bu hayırlı gecede bol bol dua edilecek ve Allah'tan af dilenecek. Öte yandan binlerce kişi güzel temennilerde bulunmak için kandil mesajlarını aratacak. Biz de sizler için En güzel, anlamlı, resimli, kısa ve uzun Regaib Kandili mesajları ve sözlerini derledik.
26.01.2023 Bilgi Rehberi
KADİR GECESİ 2022: Kadir Gecesi Mesajları, Kandil Sözleri, Kadir Gecesi Duası, Kadir Suresi Nedir ve İbadetleri Nelerdir?
KADİR GECESİ 2022: Kadir Gecesi Mesajları, Kandil Sözleri, Kadir Gecesi Duası, Kadir Suresi Nedir ve İbadetleri Nelerdir? 2022 Kadir Gecesi mesajları, sözleri ve kandil mesajı seçenekleri! Kadir Gecesi her yıl İslam aleminin heyecanla karşıladığı mübarek günlerden bir tanesidir. Allah tarafından Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’e (S.A.V) Kur’an-ı Kerim’in vahdedilmeye başladığı gece olması nedeniyle Müslüman dünyası için önemli bir yere sahiptir. Bu mübarek gecece müminler namaz kılar, Kur’an-ı Kerim okur, tesbih ve zikirler çekerek vakitlerini ibadet ederek geçirir. Sevdiklerinin Kadir Gecesini kutlamak isteyenler en anlamlı resimli Kadir Gecesi mesajları araştırması içerisine girerler. Kadir Gecesinin ne zaman olduğu ise hep merak konusu olmuştur. Kadir Gecesi ne zaman, hangi gün, tarihi nedir, mesajları, suresi, duası, namazı, ibadetleri, tesbihi, okunacak dualar, kılınacak namazlar ve kısaca yapılacak ibadetler hakkında detaylı bilgi almak için “Kadir Gecesi 2022” içeriğimize göz atabilirsiniz.
27.04.2022 Dini Bilgiler
ÜÇ AYLAR 2022 MESAJLARI: Üç aylar ne zaman başlıyor? Üç aylara girdik mi?
ÜÇ AYLAR 2022 MESAJLARI: Üç aylar ne zaman başlıyor? Üç aylara girdik mi? İslam alemi için anlam ve önemi büyük olan Üç aylara bugün girdik. Mübarek üç aylar, Hicri takvim'de mukaddes olan Recep, Şaban ve Ramazan aylarıdır. Faziletli sayıldığı için ibadetler artırılır, günahlardan en azından saygıdan dolayı sakınılır ve Ramazan ayına hazırlık yapılır. Hadise göre Recep Allah'ın ayıdır, Şaban Peygamber Muhammed'in ayıdır, Ramazan da ümmeti'nin ayıdır.Ayrıca, Recep Regaib Kandili ve Miraç Kandilini, Şaban Beraat Kandilini ve Ramazan Kadir Gecesini barındırır. Bu özel ayların bilincine varmak ve yakınlarının da bilgilenmesini isteyenler üç aylar mesajları arayışında. Birbirinden anlamlı ve güzel üç ayları mesajlarını haberimize ekledik.
2.02.2022 Gündem