Resmi Teklif

Resmi Teklif

Son dakika resmi teklif haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan resmi teklif gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan resmi teklif haber sayfamızda...

Resmi Teklif

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 8.632 resmi teklif haberi bulunmuştur.
Beşiktaş'ta Semih Kılıçsoy'a transfer teklifi! Bundesliga ekibi devrede
Beşiktaş'ta Semih Kılıçsoy'a transfer teklifi! Bundesliga ekibi devrede Beşiktaş'ta bu sezon gösterdiği performansla dikkat çeken Semih Kılıçsoy'a Bundesliga temsilcisinin talip olduğu öğrenildi. 18 yaşındaki santrfor için resmi teklif yapıldığı aktarıldı.
10.04.2024 Beşiktaş
Trabzonspor, Eren Elmalı'nın bonservisini belirledi! Fransa'dan talip
Trabzonspor, Eren Elmalı'nın bonservisini belirledi! Fransa'dan talip Trabzonspor'un başarılı sol beki Eren Elmalı, Nantes'ın gözdesi konumunda. Bordo-Mavililer 4 milyon euro teklif aldığı Eren Elmalı için 6 milyon euro talep ediyor.
10.04.2024 Trabzonspor
Arda Turan, Real Madrid'in yıldızını istiyor! Eyüpspor'dan yılın transfer hamlesi
Arda Turan, Real Madrid'in yıldızını istiyor! Eyüpspor'dan yılın transfer hamlesi Yeni sezon öncesinde Süper Lig biletini alan ilk takım Eyüpspor olmuştu. Eflatun-Sarılılar'da Başkan Murat Özkaya'nın da teknik direktör Arda Turan'ın da hayali çok büyük... İstanbul ekibi, Real Madrid'in süperstarına gözünü dikti, yeni sezonda yıldız oyuncuya Eyüpspor forması giydirilmesi hedefleniyor.
10.04.2024 1.Lig
Galatasaray'dan Süper Kupa'da yabancı hakem kararı! Nevzat Dindar açıkladı
Galatasaray'dan Süper Kupa'da yabancı hakem kararı! Nevzat Dindar açıkladı Milli arada çalışmalarını Antalya kampında sürdüren Galatasaray'daki son gelişmeleri, Milliyet Gazetesi muhabiri Nevzat Dindar değerlendirdi. İşte sarı-kırmızılı ekibin Süper Kupa için yabancı hakem kararı...
28.03.2024 Galatasaray
23 yaş büyük eşiyle yaş farklarını savundu! 'Erken olgunlaştım'
23 yaş büyük eşiyle yaş farklarını savundu! 'Erken olgunlaştım' Şimdilerde yeni James Bond olacağı yönündeki haberlerle konuşulan ünlü oyuncu Aaron Taylor-Johnson'ın, kendisinden 23 yaş büyük yönetmen Sam Taylor-Johnson ile evlenmesi çok konuşulmuştu. Mutlu birliktelikleri devam eden ikiliden Aaron, son röportajında eşiyle arasındaki yaş farkını savundu.
22.03.2024 Cadde
İtalya'dan Enis Destan hamlesi! İşte Trabzonspor'un istediği bonservis
İtalya'dan Enis Destan hamlesi! İşte Trabzonspor'un istediği bonservis İtalya Serie A ekibi, transferde gözünü Trabzonspor'a çevirmiş durumda. İtalyan ekibi, önümüzdeki sezon için transfer hedefini belirlerken Bordo-Mavililer'in yıldızı için ilk resmi teklif de yapıldı.
20.03.2024 Trabzonspor
Son dakika: MSB duyurdu! Irak’ın kuzeyine hava harekatı: 27 terör hedefi imha edildi
Son dakika: MSB duyurdu! Irak’ın kuzeyine hava harekatı: 27 terör hedefi imha edildi Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak’ın kuzeyindeki Metina, Zap, Hakurk, Gara ve Kandil bölgerinde PKK tarafından kullanıldığı tespit edilen 27 hedefin hava operasyonları ile imha edildiğini açıkladı.
19.03.2024 Gündem
Survivor'dan elenen Pınar Saka, oğlu Kaan'a kavuştu! 'Ve mutlu son'
Survivor'dan elenen Pınar Saka, oğlu Kaan'a kavuştu! 'Ve mutlu son' Survivor All Star'a Aysu Keskin ile çıktığı düelloyu kaybederek veda eden Pınar Saka, Türkiye'ye döndü. Havaalanında oğluyla hasret giderdiği anları sevenleriyle paylaşan Saka, "Ve mutlu son" notunu düştü.
19.03.2024 Cadde
Yeni 'James Bond' için resmi teklif! 'Sözleşme imzalayacak'
Yeni 'James Bond' için resmi teklif! 'Sözleşme imzalayacak' İngiliz aktör Aaron Taylor-Johnson'a, 'resmi' olarak James Bond'u oynama teklifi yapıldığı ortaya çıktı. Ünlü oyuncunun, önümüzdeki günlerde sözleşme imzalayacağı belirtildi. 2006 yapımı 'Casino Royale' ile '007' macerasına başlayan Daniel Craig, son olarak 2021'de 'No Time to Die' (Ölmek İçin Zaman Yok) filminde James Bond olarak serinin hayranlarıyla buluşmuştu.
19.03.2024 Cadde
SON DAKİKA | Galatasaray'da seçim tarihi belli oldu!
SON DAKİKA | Galatasaray'da seçim tarihi belli oldu! Galatasaray'da Mayıs ayında gerçekleştirilecek olan seçimin tarihi belli oldu. İşte detaylar...
12.03.2024 Galatasaray
Fenerbahçe'de ayrılık! Ferdi Kadıoğlu derken ters köşe: Rekor bonservis
Fenerbahçe'de ayrılık! Ferdi Kadıoğlu derken ters köşe: Rekor bonservis UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turu ilk maçında Fenerbahçe, Union Saint-Gilloise'yı 3-0 mağlup ederek çeyrek final kapsını araladı. Mücadele sonrası sarı-lacivertlilerdeki gelişmeleri Milliyet Gazetesi muhabiri Senad Ok değerlendirirken sezon sonu rekor bonservisle ayrılabilecek oyuncuyu duyurdu. İşte detaylar...
8.03.2024 Fenerbahçe
İspanya'dan Modric için çılgın iddia! 'Süper Lig devleri istiyor'
İspanya'dan Modric için çılgın iddia! 'Süper Lig devleri istiyor' İspanyol devi Real Madrid'in 38 yaşındaki tecrübeli Hırvat yıldızı Luka Modric ile iligili bomba bir transfer iddiası gündeme atıldı. Süper Lig'in iki devinin Modric'i transfer etmek için rekabet ettiği ileri sürüldü.
28.02.2024 Fenerbahçe
Özhan Pulat yıllar sonra açıkladı: Ndombele, Djiku ve Osimhen'e teklif yaptık! İşte belge
Özhan Pulat yıllar sonra açıkladı: Ndombele, Djiku ve Osimhen'e teklif yaptık! İşte belge Teknik Direktör Özhan Pulat, Bursaspor'da scout şefi olarak görev yaptığı dönemde Galatasaraylı ve Fenerbahçeli isme resmi transfer teklifi yaptıklarını açıkladı.
21.02.2024 Süper Lig
Polonya Cumhurbaşkanı Andrzej Duda'dan Beşiktaş'a 5 milyon euroluk asist!
Polonya Cumhurbaşkanı Andrzej Duda'dan Beşiktaş'a 5 milyon euroluk asist! Ernest Muçi’yi 15 milyon euroya yaklaşan tekliflere rağmen satmayan Legia Varşova’nın, Beşiktaş'ın Polonya Cumhurbaşkanı Duda’yı devreye sokması üzerine 10 milyon euroya razı olduğu ortaya çıktı.
12.02.2024 Beşiktaş
SON DAKİKA | Beşiktaş'tan Joe Worrall'ın ardından bir transfer bombası daha! 3.5 yıllık anlaşma
SON DAKİKA | Beşiktaş'tan Joe Worrall'ın ardından bir transfer bombası daha! 3.5 yıllık anlaşma Beşiktaş, Joe Worrall’ı dün akşam İstanbul’a getirdi. İngiliz stoperi Nottingham Forest’ten sezon sonuna kadar kiralayan siyah-beyazlı yönetim, ayrıca deneyimli orta saha oyuncusu ile 3.5 yıllık anlaşmaya vardı.
5.02.2024 Beşiktaş
Galatasaray'a Tete piyangosu! Transfer teklifi ortaya çıktı
Galatasaray'a Tete piyangosu! Transfer teklifi ortaya çıktı Sacha Boey'u rekor bedelle Bayern'e gönderen Galatasaray'da transfer hareketliliği başladı. Sarı-kırmızılı ekipte beklentinin altında kalan Tete'ye gelen teklif ortaya çıktı.
31.01.2024 Galatasaray
Galatasaray'da Okan Buruk tarih yazdı! Direkler maçın hikayesi oldu
Galatasaray'da Okan Buruk tarih yazdı! Direkler maçın hikayesi oldu Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında Galatasaray, kendi sahasında Gaziantep FK'yı konuk etti. Sarı-kırmızılılar mücadeleden 2-1 galip ayrılsa da direkten dönen topla karşılaşmaya damgasını vurdu. Aynı zamanda Okan Buruk tarih yazmayı başardı. İşte detaylar...
30.01.2024 Galatasaray
Galatasaray pes etmedi! Geriden gelerek Gaziantep FK'yı yendi
Galatasaray pes etmedi! Geriden gelerek Gaziantep FK'yı yendi Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında Galatasaray sahasında Gaziantep FK'yı konuk etti. Nefes kesen maçta Galatasaray 1-0 geriye düşmesine rağmen geriden gelerek 2-1'lik galibiyete uzandı.
30.01.2024 Süper Lig
Trabzonspor'da ayrılık! Abdülkadir Ömür'ün yeni takımı belli oldu
Trabzonspor'da ayrılık! Abdülkadir Ömür'ün yeni takımı belli oldu Trabzonspor'dan ayrılmaya hazırlanan Abdülkadir Ömür'ün yeni takımı belli oldu. Milli futbolcu, sağlık kontrolü ve resmi imza için İngiltere’ye gidecek. İşte detaylar...
30.01.2024 Trabzonspor
Galatasaray maçında Lincoln sürprizi! Plaket verildi
Galatasaray maçında Lincoln sürprizi! Plaket verildi Galatasaray - Gaziantep FK maçı öncesinde 2007-2009 yılları arasında sarı-kırmızılılarda forma giyen Brezilyalı eski futbolcu Cassio Lincoln’e plaket verildi.
29.01.2024 Galatasaray
Bakambu'ya resmi teklif! Pazarlıklar başladı, işte Galatasaray'ın yanıtı
Bakambu'ya resmi teklif! Pazarlıklar başladı, işte Galatasaray'ın yanıtı Sacha Boey'un ayrılığı sonrası Galatasaray'ın yıldızlarına talipler gelmeye devan ediyor. İspanyol ekibi, Bakambu için resmi girişimlere başladı. İşte detaylar...
30.01.2024 Galatasaray
Beşiktaş'ta Onur Bulut'a Bundesliga kancası! Protestolar etkili oldu
Beşiktaş'ta Onur Bulut'a Bundesliga kancası! Protestolar etkili oldu Werder Bremen’den teklif alan Onur Bulut, taraftarların bitmek bilmeyen protestoları nedeniyle Beşiktaş’tan ayrılmak istiyor. Santos’un onay vermesi halinde deneyimli oyuncu kariyerine Bundesliga’da devam edecek.
28.01.2024 Beşiktaş
Eski Beşiktaşlı, Galatasaray yolunda! Okan Buruk telefonda ikna etti
Eski Beşiktaşlı, Galatasaray yolunda! Okan Buruk telefonda ikna etti Angelino ile yollarını ayırmaya hazırlanan Galatasaray'ın sol bek arayışlarında sona yaklaştığı iddia edildi. Okan Buruk'un telefonda görüştüğü milli futbolcunun, sarı-kırmızılı formayı giymeye sıcak baktığı vurgulandı.
26.01.2024 Galatasaray
Fenerbahçe'de Emre Mor'a Süper Lig'den 4 talip! Gitmek istediği takım belli oldu
Fenerbahçe'de Emre Mor'a Süper Lig'den 4 talip! Gitmek istediği takım belli oldu İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe'de bu sezon şans bulmakta zorlanan Emre Mor'a Süper Lig'den 4 takımın talip olduğu öğrenildi. Tecrübeli futbolcunun, gitmek istediği takım belli oldu.
26.01.2024 Fenerbahçe
Derya Cebecioğlu Japonya'dan Türkiye'ye dönüyor!
Derya Cebecioğlu Japonya'dan Türkiye'ye dönüyor! Kariyerine Japonya’da devam eden Filenin Sultanları'nın yıldızı Derya Cebecioğlu Türkiye'ye geri dönüş kararı aldı.
26.01.2024 Voleybol

Benzer Haber Etiketleri

Resmi Teklif ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.