Son dakika transfer haberi - Galatasaray'da Fatih Terim'in istediği yıldız gemileri yaktı! Kiralık olarak...
Son dakika transfer haberi - Galatasaray'da Fatih Terim'in istediği yıldız gemileri yaktı! Kiralık olarak... Son dakika transfer gelişmesi... Şampiyonlar Ligi arenasında yeniden boy göstermek için kadrosunu güçlendirmek isteyen Galatasaray'ın talip olduğu yıldız oyuncu kulübü ile gemileri yaktı. Sarı-kırmızılı kulübün, alt ligde oynamak istemediğini vurgulayan 26 yaşındaki ön liberoya teklif yaptığı ileri sürüldü. İşte detaylar...
10.06.2021 Galatasaray
Putin duyurdu: INF’yi askıya aldık
Putin duyurdu: INF’yi askıya aldık ABD’nin Orta Menzilli Nükleer Kuvvetler Anlaşması’nı (INF) askıya aldığını duyurmasının ardından Rusya da INF Anlaşması’nı askıya aldığını açıkladı. ABD’nin Rusya’nın ihlallerini gerekçe göstererek Orta Menzilli Nükleer Kuvvetler Anlaşması’nı (INF) askıya aldıklarını duyurmasından sonra Rusya tarafından yeni hamle geldi. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Savunma Bakanı Sergey Şoygu ve Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ile düzenlediği toplantıda Rusya’nın da INF’yi askıya aldığını duyurdu. Putin, "Bizim cevabımız da aynı şekilde olacak. Amerikalı partnerlerimiz kendi tarafları adına anlaşmanın askıya alınacağını duyurdu. Buna karşılık biz de askıya alıyoruz. Yeni bilimsel ve geliştirme çalışmaları yaptıklarını duyurdular. Biz de aynı çalışmalara başlayacağız" dedi. ABD’den bir adım gelene kadar bekleyeceklerini belirten Putin "Amerikalı partnerlerimiz bu konu hakkında bizimle anlamlı ve eşit bir dialog kurana kadar bekleyeceğiz" ifadelerini kaydetti. Putin toplantıda ayrıca, Rusya Savunma Bakanlığının ‘yere bağlı hipersonik orta menzilli füzeler’in yapımına başlanmasına dair sunduğu teklifi de onayladı. Putin’in açıklamasının ardından Rusya Savunma Bakanlığı ve Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan ortak açıklamada da "İlerde INF’ye dair yeni bir müzakeremiz de olmayacak" denildi.
11.09.2019 Haberler
Erdoğan resti çekti: Nereye giderseniz gidin...
Erdoğan resti çekti: Nereye giderseniz gidin... Kendisi hakkında HDP tarafından Yüksek Seçim Kuruluna yapılan başvuruya değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Nereye giderseniz gidin bu meydanlardan beni alamazsınız” dedi. Kırıkkale’de düzenlenen toplu açılış töreninde halka hitap eden Erdoğan, bazı siyasetçilerin seçim vaatlerinin gerçekçi olmadığını ifade etti. Asgari ücrette adeta açık artırma yapıldığını ifade eden Erdoğan, “Ya böyle şey olur mu? Türkiye’nin dürüst siyasete ihtiyacı var dürüst. Ne aldanan olacağız, ne de aldatan. Bana tarafsızlıktan bahsediyorlar. Ben bütün partilere eşit mesafedeyim. Ama her insanın gönlünde bir aslan yatıyor. Benim de yatıyor tabii, ama ben bunu meydanda açıklamam. Ben milletin tarafındayım. Yapılan aldatmaları gördüğüm zaman uyarmak da görevimdir” diye konuştu. "BENİ SUSTURAMAZSINIZ" HDP’nin kendisi hakkında yaptığı başvurulara da değinen Erdoğan, “Benim il il gezmemden rahatsız oluyorlar.YSK’ya gidiyorlar: ‘Bu cumhurbaşkanını meydana çıkarmayın’. Nereye giderseniz gidin, beni meydanlardan alamazsınız, beni susturamazsınız. Cumhurbaşkanı doğrudan milletin oylarıyla seçildiği gün vesayet bitti” dedi. Bölücü örgütle terör örgütünün seçim ittifakı yaptığını, muhalefet partilerini de önüne kattığını kaydeden Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu ittifakların tuzaklarına düşülmemesini istedi.
11.09.2019 Haberler