Resul Dindar

Resul Dindar

Son dakika Resul Dindar haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Resul Dindar gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Resul Dindar haber sayfamızda...

Resul Dindar

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 101 resul dindar haberi bulunmuştur.
Behzat Uygur'dan İbo Show'un yılbaşı programında kullanılan filtreye gönderme!
Behzat Uygur'dan İbo Show'un yılbaşı programında kullanılan filtreye gönderme! İbo Show'un Yılbaşı Özel bölümünde kullanılan filtre görenleri şaşkına çevirmişti. Konuklar, adeta çocukluk yıllarına dönmüştü. Tiyatrocu Behzat Uygur, İbo Show programında konuk sanatçılara uygulanan filtreli efekti tiye aldı.
2.01.2024 Magazin
Behzat Uygur'dan İbo Show'un yılbaşı programında kullanılan filtreye gönderme!
Behzat Uygur'dan İbo Show'un yılbaşı programında kullanılan filtreye gönderme! İbo Show'un Yılbaşı Özel bölümünde kullanılan filtre görenleri şaşkına çevirmişti. Konuklar, adeta çocukluk yıllarına dönmüştü. Tiyatrocu Behzat Uygur, İbo Show programında konuk sanatçılara uygulanan filtreli efekti tiye aldı.
2.01.2024 Cadde
Filiz Akgün: Eşim İbrahim Erkal'ın ajitasyon bir hayatı yoktu
Filiz Akgün: Eşim İbrahim Erkal'ın ajitasyon bir hayatı yoktu 2017 yılında hayatını kaybeden arabesk ve fantezi müziğin ünlü ismi İbrahim Erkal’ın anısına düzenlenen ‘Hürmet’ konseri Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Konser öncesi çocukları ile objektiflere poz veren sanatçının eşi Filiz Akgün, açıklamalarıyla dikkat çekti.
12.12.2023 Cadde
‘İbrahim’i yanlış tanımasınlar’
‘İbrahim’i yanlış tanımasınlar’ İbrahim Erkal’ın filmini yapmak istediklerini söyleyen eşi Filiz Akgün, çocuklarının ve insanların yanlış tanımaması için projelere sıcak bakmadığını söyledi.
12.12.2023 Cadde
Demet Akalın'dan yeni şarkısını beğenmeyen Işın Karaca'ya yanıt! 'Keyfim için çıkardım'
Demet Akalın'dan yeni şarkısını beğenmeyen Işın Karaca'ya yanıt! 'Keyfim için çıkardım' Işın Karaca, bir dönem yakın arkadaş olduğu Demet Akalın'ın yeni şarkısı 'Bana Yolla'yı dinlediğini ama beğenmediğini açıkladı. Karaca'nın yorumuna sinirlenen ünlü popçu, isim vermeden meslektaşına sert bir göndermede bulundu.
23.09.2023 Cadde
Troya Kültür Yolu Festivali'ne muhteşem final
Troya Kültür Yolu Festivali'ne muhteşem final Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından ilk kez 2021 yılında İstanbul Beyoğlu’nda başlatılan Türkiye Kültür Yolu Festivalleri, Türkiye’nin dört bir yanında kültür ve sanat coşkusunu doruğa çıkartıyor. Geçen yıl 5 ayrı kentte düzenlenen Kültür Yolu Festivalleri, bu sene 11 ayrı şehri binlerce etkinlikle bir cazibe merkezine dönüştürüyor.
18.09.2023 Kültür Sanat
SMA'lı Deniz için yardım kampanyası! Sanatçılar da destek verdi
SMA'lı Deniz için yardım kampanyası! Sanatçılar da destek verdi Artvin’de 20 aylıkken SMA Tip-1 hastalığına yakalandığı belirlenen 1,5 yaşındaki Deniz Günay'ın ailesi, tedavi için valilik izniyle yardım kampanyası başlattı. Karadeniz'in sevilen sanatçıları Resul Dindar ve Selçuk Balcı da videolu mesajla destek verdi.
10.09.2023 Gündem
Demet Akalın konser yolunda tekne kazası geçirdi! 'Nasıl sağ çıktık bilmiyorum'
Demet Akalın konser yolunda tekne kazası geçirdi! 'Nasıl sağ çıktık bilmiyorum' Ünlü şarkıcı Demet Akalın, dün akşam Didim konseri için tekneyle yola çıktı ve talisiz bir kaza geçirdi. Yalıkavak Marina’nın ışıklandırmasına sitem eden sanatçı ‘’Çok kötü bir tekne kazası yaptık, iskeleye girdi. Tekne battı, nasıl sağ çıktık bilmiyorum’’ ifadelerini kullandı.
26.08.2023 Cadde
‘Bana ve ekibime saygısızlık yapıldı’
‘Bana ve ekibime saygısızlık yapıldı’ Şarkıcı Resul Dindar, Arhavi’deki festivalde sahnesini uzattığı için Demet Akalın’la arasındaki tartışma hakkında açıklama yaptı.
17.08.2023 Cadde
Resul Dindar ve Demet Akalın arasında gerginlik: Eğer çıkmazsa gidecekmiş!
Resul Dindar ve Demet Akalın arasında gerginlik: Eğer çıkmazsa gidecekmiş! Resul Dindar ve Demet Akalın arasında önceki gün sahne saati polemiği yaşandı. Akalın'ın sahneye erken çıkmak istediğini söyleyen Resul Dindar, "Ben buranın çocuğuyum, sen beni tanımıyorsun" deyince Akalın, şarkıcının yanına sahneye çıktı.
14.08.2023 Magazin
Demet Akalın, Resul Dindar'ın sahnesini bastı! 'Beni tanımamışsın'
Demet Akalın, Resul Dindar'ın sahnesini bastı! 'Beni tanımamışsın' Resul Dindar ile Demet Akalın arasında 'sahne saati' polemiği yaşandı. Akalın'ın sahneye erken çıkmak istediğini söyleyen Dindar, "Ben buranın çocuğuyum, sen beni tanımıyorsun" deyince ünlü popçu sahneyi bastı. Sosyal medyada art arda videolar paylaşan Resul Dindar'dan çarpıcı bir açıklama geldi.
14.08.2023 Cadde
Şarkılar Bizi Söyler’e Resul Dindar, Azerin, Züleyha, Samida ve İmran Salkan konuk oluyor
Şarkılar Bizi Söyler’e Resul Dindar, Azerin, Züleyha, Samida ve İmran Salkan konuk oluyor Kanal D’nin; yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı’nın üstlendiği, müziğin iki büyük ismi Sibel Can ve Hakan Altun ile ünlü klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici’yi bir araya getiren müzik programı 'Şarkılar Bizi Söyler' yine çok izlenecek bir bölümle ekrana geliyor. Bu bölümde, Karadeniz’den Kafkaslara, Balkanlara, Ege’den Doğu ve Güneydoğu Anadolu’ya uzanan farklı kültürlerin şarkıları, türküleri ve dans şovları yer alacak.
16.12.2022 Cadde
48. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! Gecenin yıldızları...
48. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! Gecenin yıldızları... Sinema, televizyon ve müzik dünyasının en iyilerine verilen Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu. Ödül töreninde şıklık yarışı da yaşandı. İşte Altın Kelebek'te gece boyu yaşananlar...
5.12.2022 Cadde
Anadolu lezzetleri Buca’da
Anadolu lezzetleri Buca’da İzmir’in Buca ilçesi kentin en büyük yeme-içme ve eğlence festivaline ev sahipliği yapacak.
7.09.2022 Ege
Teknofest 30 Ağustos'ta Samsun'da başlıyor
Teknofest 30 Ağustos'ta Samsun'da başlıyor Türkiye’nin en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali Teknofest bu yıl Karadeniz Bölgesi genelinde Samsun merkezli olarak gerçekleştiriliyor. 30 Ağustos - 4 Eylül 2022 tarihleri arasında Samsun Çarşamba Havalimanında düzenlenecek festival teknoloji meraklılarını milli mücadelenin başladığı şehirde bir araya getiriyor.
25.08.2022 Teknoloji
'Bir hayal gerçeğe dönüştü'
'Bir hayal gerçeğe dönüştü' Uluslararası Cudi Cup’ın açılışını gerçekleştiren Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, “Cudi Dağı’nda bugün sporun gücü ile gençlerin motivasyonu ve heyecanı ile halkımızın mutluluğu ile çiçekler açıyor. Hayallerin gerçeğe dönüşmesinin tek kuralı vardır; inanmak ve o inancın peşinden yılmadan koşmak” diye konuştu.
18.05.2022 Tenis
Bayramda fasıl ziyafeti
Bayramda fasıl ziyafeti İş Sanat, bayram haftasına özel hazırladığı YouTube yayınları ile sanatseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.
28.04.2022 Kültür Sanat
Selçuk Balcı kimdir, nereli? Selçuk Balcı kaç yaşında? İşte şarkıları
Selçuk Balcı kimdir, nereli? Selçuk Balcı kaç yaşında? İşte şarkıları Bu akşam Şarkılar Bizi Söyler konukları arasında bulunan Selçuk balcı hakkında meraklı arayış başladı. İzleyiciler başarılı sanatçı Selçuk Balcı'nın hayatına yönelik bilgiler öğrenmek istiyor. Peki Selçuk Balcı kimdir, kaç yaşında, nereli? Selçuk Balcı şarkıları nelerdir? İşte Selçuk Balcı'nın hayatına dair bilinenler haberimizin devamında...
12.03.2022 Cadde
Şarkılar Bizi Söyler Yılbaşı Özel konukları kimler? Şarkılar Bizi Söyler yılbaşı konukları arasında kimler var?
Şarkılar Bizi Söyler Yılbaşı Özel konukları kimler? Şarkılar Bizi Söyler yılbaşı konukları arasında kimler var? Bu akşam Kanal D ekranlarında sevilen program Şarkılar Bizi Söyler olacak. Yılbaşı özel programda birbirinden ünlü isimler yer alacak. Eğlencenin tavan yapacağı program öncesi "Şarkılar Bizi Söyler konukları kimler? 2022 yılbaşı Kanal D yayın akışı nedir?" diye soruluyor.
1.01.2022 Cadde
Resul Dindar kimdir, nereli? Resul Dindar kaç yaşında? İşte şarkıları
Resul Dindar kimdir, nereli? Resul Dindar kaç yaşında? İşte şarkıları Resul Dindar ile ilgili meraklı arayış başladı. Sevilen şarkıları ve beğeniyle dinlenen sesi ile hafızalara kazınan Resul Dindar kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte Resul Dindar'ın hayatına dair merak edilenleri bir araya getirdik.
31.12.2021 Cadde
Yılbaşı eğlencesi Kanal D’de yaşanıyor
Yılbaşı eğlencesi Kanal D’de yaşanıyor 'Şarkılar Bizi Söyler', Yılbaşı Özel Bölümü ile Kanal D'de ekranlara geliyor. Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici’den yılbaşına özel samimi açıklamalar geldi.
29.12.2021 Cadde
İstanbul bayrama koştu
İstanbul bayrama koştu 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99. yıl dönümü etkinlikleri Taksim’deki Cumhuriyet Anıtı’na çelenk koyma töreniyle başladı.
31.08.2021 Gündem
'Kuzeyin Oğlu Volkan Konak'ın bu haftaki konuğu belli oldu
'Kuzeyin Oğlu Volkan Konak'ın bu haftaki konuğu belli oldu Star TV'de cuma akşamları ekranlara gelen 'Kuzeyin Oğlu Volkan Konak', 25 Haziran Cuma akşamı 10'uncu bölümüyle ekranlara gelecek. 'Kuzeyin Oğlu Volkan Konak' adlı programın bu haftaki konuğu belli oldu.
23.06.2021 Cadde
Resul Dindar kimdir, nereli? Resul Dindar kaç yaşında?
Resul Dindar kimdir, nereli? Resul Dindar kaç yaşında? Resul Dindar, bu akşam yayınlanan Kuzeyin Oğlu Volkan Konak programında konuk olarak yer alıyor. Karadeniz müziğini seslendiren isimler arasında olan Resul Dindar'ın hayatı ile ilgili bilgiler merak konusu. Peki Resul Dindar kimdir?
18.06.2021 Cadde
İBO Show konukları kimler? 23 Ocak bugün İBO Show'da hangi ünlüler var?
İBO Show konukları kimler? 23 Ocak bugün İBO Show'da hangi ünlüler var? İbo Show konukları kimler sorusu merak konusu olmaya devam ediyor. Cumartesi akşamları Star TV ekranında yayınlanan İbo Show'da her hafta birbirinden ünlü isimler konuk olmaya devam ediyor. 9 yıllık aranın ardından ekranlara dönen İbo Show'da bu akşam ekrana gelecek olan yeni bölüme hangi isimlerin konuk olacağı programı takip eden vatandaşlar tarafından araştırma konusu olmaya devam ediyor. İşte İbo Show'un bu akşam ekrana gelecek olan yeni bölüm konukları...
23.01.2021 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Resul Dindar ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.