Berna Türemen’den kâinatın senfonisi
Berna Türemen’den kâinatın senfonisi İş Sanat, yeni sergi sezonuna çağdaş Türk resim sanatının önemli temsilcilerinden Berna Türemen’in “Retrospektif” sergisi ile başladı.
19.11.2023 Kültür Sanat
Pera Müzesi'nden Etel Adnan Retrospektifi: "İmkânsız Eve Dönüş”
Pera Müzesi'nden Etel Adnan Retrospektifi: "İmkânsız Eve Dönüş” Pera Müzesi, ressam, yazar, ve şair Etel Adnan'ın yüz yıla yaklaşan yaşamının tüm dönemlerini kapsayan İmkânsız Eve Dönüş adlı sergiye ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Retrospektif niteliğindeki sergi, 6 Nisan’da sanatseverlerle buluşacak.
17.03.2021 Kültür Sanat
Retrospektif nedir?
Retrospektif nedir? Retrpspektif kelimesi, siyaset, sanat ve sinema ile ilgilenen kişilerin karşılaştığı bir kavram. Fakat bunun dışında da birçok insan tarafından merak ediliyor. Peki tam olarak Retrospektif nedir? Gelin Molatik olalım...
10.09.2020 Sanat
Ajanda
Ajanda Her hafta kültür sanat dünyasından dopdolu haberler, hafta boyunca gerçekleşecek etkinlikler… Hepsi Milliyet Tv Ajanda’da Hazırlayan / Sunan: Gülşah Arslantaş Kamera : Fevzi Tapan – Sertan Keser Yönetmen: Erkan Tanık Ayhan Sicimoğlu, Latin All Stars ile birlikte 30 Aralık Cuma günü Babylon Bomonti’de olacak. Azra Kohen’in ülkemizde çok satan kitaplar arasında yer alan Fi, Çi, Pi kitap üçlemesi dizi oluyor. 2016'nın kültür sanat gelişmelerinden oluşan “Can Almanak 2016” Can Yayınları etiketiyle yayımlandı. Bağımsız film festivali !f İstanbul bu yıl Oscar'a aday olması beklenen 'Moonlight' (Ayışığı) filmiyle açılacak. Beşiktaş Hediyelik  Antika ve Nostalji Şenliği, 31 Aralık’a kadar Beşiktaş Deniz Müzesi’nde ziyaretçilerini ağırlayacak. Roger Ballen’ın “Retrospektif”, sergisi İstanbul Modern Fotoğraf Galerisi’nde 4 Haziran’a kadar gezilebilir. Yuval Noah Harari’nin Homo Deus adlı kitabı Kolektif Kitap etiketiyle raflardaki yerini aldı.
11.09.2019 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri