Reyhan Cansu

Reyhan Cansu

Son dakika Reyhan Cansu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Reyhan Cansu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Reyhan Cansu haber sayfamızda...

Reyhan Cansu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 48 reyhan cansu haberi bulunmuştur.
Uğur Güneş: Yanlış bir şey yazmayın!
Uğur Güneş: Yanlış bir şey yazmayın! 'Diriliş Ertuğrul' dizisinde birlikte rol alan Uğur Güneş ve Atilla Kılıç, önceki gece Bebek'te yanlarında bir kadın arkadaşları ile görüntülendi. Gazetecileri görünce şaşkınlık yaşayan oyuncuların panik anları, kameralara yansıdı.
25.04.2022 Cadde
Reyhan Cansu’dan Uğur Güneş’e 1 TL’lik tazminat davası!
Reyhan Cansu’dan Uğur Güneş’e 1 TL’lik tazminat davası! Uğur Güneş ve Reyhan Cansu arasında sular durulmuyor...
18.12.2019 Cadde
Reyhan Cansu’dan Uğur Güneş’e şok sözler: Dublörlerimle mutlu olsun
Reyhan Cansu’dan Uğur Güneş’e şok sözler: Dublörlerimle mutlu olsun 'Bir Zamanlar Çukurova' dizisinde rol alan Uğur Güneş'le aşk yaşadığı ve ayrıldığı haberiyle gündeme gelen Reyhan Cansu, Etiler Akmerkez'de görüntülendi.
3.12.2019 Cadde
Uğur Güneş'ten aşk iddiasına tepki: O insana prim yaptırmayın
Uğur Güneş'ten aşk iddiasına tepki: O insana prim yaptırmayın 'Bir Zamanlar Çukurova' dizisinin 'Yılmaz'ı Uğur Güneş, dün akşam konuk oyuncu olduğu 'Cep Herkülü Naim Süleymanoğlu' filminin galasına katıldı. Güneş, şarkıcı Reyhan Cansu ile aşk yaşadığı iddiasına ilk kez yanıt verdi.
21.11.2019 Cadde
Uğur Güneş’in herkesten gizlediği aşkı ortaya çıktı
Uğur Güneş’in herkesten gizlediği aşkı ortaya çıktı ATV ekranlarında yayınlanan ‘Bir Zamanlar Çukurova’ dizisinde başrol oynayan Uğur Güneş’in, gizli aşkı ortaya çıktı. Onur Akay’ın iddiasına göre yakışıklı oyuncu, kendinden yaşça büyük Reyhan Cansu ile birlikte…
15.11.2019 Cadde
Reyhan Cansu kimdir, kaç yaşında? Uğur Güneş ile sevgili mi?
Reyhan Cansu kimdir, kaç yaşında? Uğur Güneş ile sevgili mi? Ünlü pop şarkıcısı Reyhan Cansu, günün hakkında en çok konuşulan isimlerinden biri oldu. Adı sevilen dizi Bir Zamanlar Çukurova'nın başrol oyuncusu Uğur Güneş aşk dedikodularına karışan Reyhan Cansu kimdir, kaç yaşında, nereli?
14.11.2019 Gündem
‘İşimi tesadüflere bırakmam’
‘İşimi tesadüflere bırakmam’ Reyhan Cansu, yeni single’ı ‘Gizli Gizli’yi müzikseverlerle buluşturdu.
28.06.2019 Cadde
Reyhan Cansun: Sahnenin önü de arkası da bana emanet
Reyhan Cansun: Sahnenin önü de arkası da bana emanet 'Kumanda' isimli şarkısıyla dikkati çeken Reyhan Cansun, ikinci teklisiyle müzikseverlerle buluşacak.
14.11.2018 Cadde
Diplomalı leydi
Diplomalı leydi ‘Kumanda’ isimli şarkısıyla beğeni toplayan Reyhan Cansu, leydi olduğunu açıkladı.
23.10.2018 Cadde
'Kendine baktırmak da sanattır'
'Kendine baktırmak da sanattır' Seyhan Müzik etiketiyle müzikseverlere sunduğu 'Kumanda' isimli şarkısıyla dikkati çeken Reyhan Cansu, çıkışını sürdürüyor.
9.08.2018 Cadde
'Kendine baktırmak da sanattır'
'Kendine baktırmak da sanattır' Seyhan Müzik etiketiyle müzikseverlere sunduğu 'Kumanda' isimli şarkısıyla dikkati çeken Reyhan Cansu, çıkışını sürdürüyor.
9.08.2018 Cadde
İncik boncuğa 4 bin lira!
İncik boncuğa 4 bin lira! 'Kumanda' isimli şarkısıyla bir süre ara verdiği müzik dünyasında hızlı bir çıkış yakalayan Reyhan Cansu, tatiline Çeşme’de devam ediyor.
31.07.2018 Cadde
İncik boncuğa 4 bin lira!
İncik boncuğa 4 bin lira! 'Kumanda' isimli şarkısıyla bir süre ara verdiği müzik dünyasında hızlı bir çıkış yakalayan Reyhan Cansu, tatiline Çeşme’de devam ediyor.
31.07.2018 Cadde
Şarkı tamam, sıra tatilde
Şarkı tamam, sıra tatilde Seyhan müzik etiketiyle müzikseverlere sunduğu 'Kumanda' isimli şarkısıyla dikkatleri üzerine çeken Reyhan Cansu, hızlı çıkışını sürdürüyor.
19.07.2018 Cadde
Ünlü sanatçılar şehit anneleri için söyledi
Ünlü sanatçılar şehit anneleri için söyledi Torres Ceremonia’nın katkıları, Engelsiz Yaşam Vakfı, Türk Kızılayı ve Yıldız Teknik Üniversitesi’nin işbirliğiyle her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen 6. Anneler Günü Pikniği, Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü Otağ-ı Hümayun’da geçekleştirildi.
16.05.2017 Cadde
'Arka Sokaklar' yeni bölümü ile 'en çok izlenen dizi' oldu
'Arka Sokaklar' yeni bölümü ile 'en çok izlenen dizi' oldu Kanal D’nin; yapımını D Media’nın üstlendiği, Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu fenomen dizisi olan 'Arka Sokaklar', 8 Eylül Cuma akşamı yeni bölümü ile ekrana geldi. Arka Sokaklar'ın 640’ıncı bölümü, günün en çok izlenen dizisi oldu.
9.09.2023 Cadde
Ekip tamam... Başlıyoruz! Arka Sokaklar büyüyen kadrosu ile bu sezon da çok izlenecek
Ekip tamam... Başlıyoruz! Arka Sokaklar büyüyen kadrosu ile bu sezon da çok izlenecek Efsaneler arasındaki yerini alan, Kanal D’nin çok sevilen dizisi 'Arka Sokaklar', 18’inci sezonu ile 1 Eylül Cuma akşamı izleyici karşısına çıkıyor. Başladığı günden bu yana her daim çok izlenen dizinin 18’inci sezonunun yapımcılığını D Media üstleniyor.
29.08.2023 Cadde
'Arka Sokaklar', 1 Eylül'de başlıyor! Özgür Ozan ve İlker İnanoğlu'nun yeni sezon heyecanı
'Arka Sokaklar', 1 Eylül'de başlıyor! Özgür Ozan ve İlker İnanoğlu'nun yeni sezon heyecanı Kanal D’nin; Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu fenomen dizisi olan 'Arka Sokaklar', 1 Eylül Cuma akşamı 18’inci sezona başlıyor. Yayınlandığı günden bu yana ilgiyle izlenen ve cuma akşamlarına her daim damga vuran dizinin 18’inci sezonunun yapımcılığını D Media üstleniyor.
28.08.2023 Cadde
Efsane geri dönüyor!
Efsane geri dönüyor! Türk televizyon tarihinin efsane dizisi ‘Arka Sokaklar’, kısa bir aradan sonra 18’inci sezonu ve yeni oyuncularıyla ekrana dönüyor.
1.08.2023 Cadde
Efsane geri dönüyor! 'Arka Sokaklar' 18'inci sezonu ile kendi gününde, kendi kanalında
Efsane geri dönüyor! 'Arka Sokaklar' 18'inci sezonu ile kendi gününde, kendi kanalında Kanal D’nin; Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu fenomen dizisi 'Arka Sokaklar', 18’inci sezonu ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Yayınlandığı günden bu yana ilgiyle izlenen ve cuma akşamlarına damga vuran dizinin 18’inci sezonunun yapımcılığını ise D Media üstleniyor.
1.08.2023 Cadde
4 kişinin ölümüne neden olan sürücü: Çocuklarım perişan, tahliyemi talep ediyorum
4 kişinin ölümüne neden olan sürücü: Çocuklarım perişan, tahliyemi talep ediyorum Bursa’da 4 kişinin öldüğü, 7 kişinin de yaralandığı kazaya neden olan ve tedavi sonrası tutuklanan otomobil sürücüsü Özlem Savun'un (37), çıktığı ilk duruşmada, 15 yıldır otomobil kullandığını belirterek, "Ben dikkatli araç kullanırım. Hala olayın şokundayım. Çocuklarım perişan oldu, tahliyemi talep ediyorum" dedi.
9.07.2023 Gündem
Milli Eğitim Bakanlığından:
Milli Eğitim Bakanlığından: Milli Eğitim Bakanlığından:               Bakanlığımız personeli iken KHK ile kamu görevinden çıkarılan ya da Bakanlığımız adına yurtdışında resmi burslu öğrenci statüsünde öğrenim görmekte iken KHK ile   öğrencilikle ilişiği kesilen ve aşağıda bilgileri yer alan kişilerin ihraç işlemine karşın OHAL  İşlemleri İnceleme Komisyonuna yapmış olduğu başvuruları sonuçlandırılmıştır...
17.05.2023 Resmi İlanlar
Depremde 94 avukat enkazlarda can verdi
Depremde 94 avukat enkazlarda can verdi Türkiye Barolar Birliği’nin verilerine göre 11 kentte 94 avukat ve stajer avukat yaşamını yitirdi. Toplam 16 bin avukatın bulunduğu bölgede 10 binden fazla avukatın ofisi ve evi de zarar gördü.
19.02.2023 Gündem
4 kişinin ölümüne neden olan kaza 135 kilometre hızla gelmiş
4 kişinin ölümüne neden olan kaza 135 kilometre hızla gelmiş Bursa'da 4 kişinin öldüğü, 7 kişinin de yaralandığı kazaya neden olan otomobil sürücüsü Özlem Savun (37), tedavisinin tamamlanmasının ardından gözaltına alındı. Kaza sırasında hızının 135,6 kilometre olduğu tespit edilen Savun, çıkarıldığı mahkemece, ‘taksirle birden fazla kişinin ölümüne ve yaralanmasına neden olmak’ suçlamasıyla tutuklandı.
8.02.2023 Gündem
Kısa kısa Cadde
Kısa kısa Cadde ‘İhtiyar heyetimiz hazır’ Reyhan Karaca, Jale, Ümit Sayın, Sibel Alaş ve Metin Özülkü’den oluşan ‘Şimdi 90’lar’, Bodrum Küfe’de 90’lar rüzgarı estiriyor...
17.08.2022 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Reyhan Cansu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.