Rezervasyon

Rezervasyon

Son dakika rezervasyon haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan rezervasyon gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan rezervasyon haber sayfamızda...

Rezervasyon

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 5.410 rezervasyon haberi bulunmuştur.
Türkiye turizmde 2024 yılına damga vuracak
Türkiye turizmde 2024 yılına damga vuracak Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) Başkanı Kaan Kavaloğlu, turizmde 2024 yılına ilişkin beklentileri açıkladı.
28.03.2024 Ekonomi
Murat Kurum'dan İmamoğlu'na mal beyanı eleştirisi! 'İstanbullu hemşerilerimizden niye saklarsın?'
Murat Kurum'dan İmamoğlu'na mal beyanı eleştirisi! 'İstanbullu hemşerilerimizden niye saklarsın?' AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Ümraniye mitinginde konuştu. Kurum, "Devlete, millete mal beyanını açıkladılar. Sonra bir baktı ki; bir süre sonra mal beyanında 1.5 milyar liralık yepyeni mallar ortaya çıktı. Yani sen mal beyanında 1.5 milyar liralık malı İstanbullu hemşerilerimizden niye saklarsın? Niye açıklamazsın? " dedi.
27.03.2024 Haberler
Murat Kurum'dan İmamoğlu'na mal beyanı eleştirisi! 'İstanbullu hemşehrilerimizden niye saklarsın?'
Murat Kurum'dan İmamoğlu'na mal beyanı eleştirisi! 'İstanbullu hemşehrilerimizden niye saklarsın?' AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Ümraniye mitinginde konuştu. Kurum, "Devlete, millete mal beyanını açıkladılar. Sonra bir baktı ki; bir süre sonra mal beyanında 1.5 milyar liralık yepyeni mallar ortaya çıktı. Yani sen mal beyanında 1.5 milyar liralık malı İstanbullu hemşerilerimizden niye saklarsın? Niye açıklamazsın? " dedi.
27.03.2024 Gündem
Turizmde bayram sevinci
Turizmde bayram sevinci Turizm sektörü 2024 yaz sezonuna üç bayramla giriyor. 21 Mart'ta Nevruz Bayramı ile İran'dan turistlerin akın ettiği Antalya, 31 Mart Paskalya Bayramı’nda Batı Avrupa'dan yoğun turist bekliyor. Turizmde, 10 Nisan'daki Ramazan Bayramı öncesi de yoğun iç pazar hareketliliği yaşanacak.
25.03.2024 Ekonomi
Turizmde Türkiye birinci
Turizmde Türkiye birinci Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) Başkanı Kaan Kavaloğlu, İngiltere, Benelüks ve İskandinav ülkeleri ile Almanya pazarında tur operatörü satışlarında Türkiye'nin birinci sırada olduğunu açıkladı. Kavaloğlu, Antalya'ya bu yıl ilk defa 4 milyonun üzerinde Alman turist geleceğini de söyledi.
16.03.2024 Ekonomi
Turizmdeki büyümeye 28 yeni rotayla hazır
Turizmdeki büyümeye 28 yeni rotayla hazır Türk Hava Yolları ve Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress, 2023 yılında bir önceki yıla göre yüzde 21 artışla 1.8 milyar euro gelir elde ettiğini açıkladı. Doluluk oranını yüzde 85’te tutan SunExpress, 2024 yaz sezonunda 28 yeni rota ekleyerek tarihinin en geniş uçuş ağına ulaşıyor.
14.03.2024 Ekonomi
SunExpress 28 yeni rotaya uçacak
SunExpress 28 yeni rotaya uçacak 2023 yılında 1,8 milyar Euro gelir elde eden Türk Hava Yolları ve Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress Hava Yolları, 2024 yılı yaz sezonunda 28 yeni noktaya uçacak. Havayolu şirketi bu sene 15 milyon yolcuya hizmet vermeyi hedefliyor.
13.03.2024 Ekonomi
Murat Kurum, Kanal D'de açıkladı! 100 bin gence sermaye desteği
Murat Kurum, Kanal D'de açıkladı! 100 bin gence sermaye desteği AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Kanal D'de yayınlanan 'Neler Oluyor Hayatta' programında Hakan Ural ve Nur Tuğba Namlı'ya açıklamalarda bulundu.
22.02.2024 Haberler
Murat Kurum, Kanal D'de açıkladı! 100 bin gence sermaye desteği
Murat Kurum, Kanal D'de açıkladı! 100 bin gence sermaye desteği AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Kanal D'de yayınlanan 'Neler Oluyor Hayatta' programında Hakan Ural ve Nur Tuğba Namlı'ya açıklamalarda bulundu.
22.02.2024 Gündem
Evlenecek çiftleri ilgilendiriyor: 'Evet' demenin maliyeti 70 bin liradan başlıyor
Evlenecek çiftleri ilgilendiriyor: 'Evet' demenin maliyeti 70 bin liradan başlıyor Kocaeli'de yaz döneminde dünyaevine girmeye hazırlanan çiftleri tatlı bir telaş sararken, organizasyonlu düğünlerin 70 bin TL'den başlayıp, 500 bin TL'ye kadar çıktığı öğrenildi.
12.02.2024 Ekonomi
Denizsiz, yemeksiz yaz tatili 12 bin lira
Denizsiz, yemeksiz yaz tatili 12 bin lira Yaz tatilinde erken rezervasyon fiyatları, geçen yıla göre yüzde 50-100 arttı. Denize uzak, plajı bulunmayan, sadece oda ya da oda kahvaltı sunan tesislerde iki kişinin beş günlük tatili 12 bin liradan başlıyor.
2.02.2024 Ekonomi
Sömestirde termal turizme yoğun ilgi
Sömestirde termal turizme yoğun ilgi Kış aylarında 42 derece sıcak suyun bulunduğu kaplıcada yüzerek sömestir tatilinin keyfini çıkarmak isteyenlerin yoğun ilgi gösterdiği Afyonkarahisar'daki tesislerde, doluluk yüzde 100'e yaklaştı.
25.01.2024 Ekonomi
'Çeşme'de yarıyıl tatilinde oteller yüzde 65 doldu'
'Çeşme'de yarıyıl tatilinde oteller yüzde 65 doldu' İzmir'in Çeşme ilçesinde, okulların yarıyıl tatiline girmesiyle başta termal tesisler olmak üzere otellerdeki doluluk oranı yüzde 65'e ulaştı. Alaçatı Turizm Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Kerem Ünsal, sömestir tatilinde akla ilk kayak otelleri gelse de havaların mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve diğer birçok nedenden, Çeşme'nin de tatilcilerin tercihleri arasına girdiğini söyledi.
20.01.2024 Ekonomi
Samsung Electronics, Galaxy S24 Serisi ile Mobil Cihazlarda Yapay Zeka Çağını Başlatıyor
Samsung Electronics, Galaxy S24 Serisi ile Mobil Cihazlarda Yapay Zeka Çağını Başlatıyor Günlük yaşamı derinden değiştirmek için geliştirilen Galaxy AI, ikonik S serisini geleceğe taşıyor.
19.01.2024 Advertorial
Hegoba ile Doğanın Kollarında Benzersiz Tatil Deneyimi Sizi Bekliyor!
Hegoba ile Doğanın Kollarında Benzersiz Tatil Deneyimi Sizi Bekliyor! Hegoba, sadece bir tatil yerinden çok daha fazlası. Adeta doğanın kollarında huzur bulduğun bir kaçamak noktası. Tiny house, villa, bungalov... Hangisi sana daha çok hitap eder bilmiyoruz, ama her biri senin için özenle seçildi. Hadi gel, sen de kendi doğa kaçamağını seç!
16.01.2024 Advertorial
THY'den yenilik! Yolcularının seyahat deneyimini geliştiriyor
THY'den yenilik! Yolcularının seyahat deneyimini geliştiriyor Türk Hava Yolları (THY) ile seyahat eden yolcular, yeni dağıtım yeteneği (NDC) entegrasyonu ile tercihlerine uygun daha geniş bir hizmet ve ücret seçeneğine erişim sağlayabilecek.
16.01.2024 Ekonomi
Havaist Durakları ve Saatleri 2024: Havaist Güncel Durakları, Güzergah Hattı, Sefer Saatleri ve Ücretleri
Havaist Durakları ve Saatleri 2024: Havaist Güncel Durakları, Güzergah Hattı, Sefer Saatleri ve Ücretleri Havaist İstanbul Havalimanı ile İstanbul'un birçok noktası arasında hizmet vermektedir. Havaist durakları ile İstanbul Havalimanı arasında 7 gün 24 saat karşılıklı seferler yapılır. Sefer saatleri trafik durumuna göre bazen değişiklik gösterebilir. Havaist ücretleri merkezler ve ara duraklara göre farklıdır. Havaist ücretleri ne kadar diyorsanız “Havaist Durakları ve Sefer Saatleri 2024” içeriğimizden detaylıca öğrenebilirsiniz.
3.01.2024 Gündem
Fatih Terim, Arda Turan, Semih Kaya ile mesajlar ortaya çıktı: Seçil'im bunlar canımızı yerler
Fatih Terim, Arda Turan, Semih Kaya ile mesajlar ortaya çıktı: Seçil'im bunlar canımızı yerler Fon yalanıyla aralarında ünlü futbolcuların da bulunduğu 18 kişiyi 48 milyon liraya yakın dolandırdığı iddiasıyla İstanbul 41. Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanan Seçil Erzan’ın kırık telefonundan Fatih Terim’le mesajları ortaya çıktı.
3.01.2024 Gündem
Zigana Dağı'nda yılbaşı hareketliliği!
Zigana Dağı'nda yılbaşı hareketliliği! Yılbaşına Zigana Dağı’nda girmek isteyen yerli ve yabancı turistler Zigana Gümüşkayak Kayak Merkezi’ne akın etti. Tesiste rezervasyon oranı yüzde 80’lere ulaştı.
31.12.2023 Ekonomi
Turistler Van'a akın ediyor: 300 milyon dolarlık katkı
Turistler Van'a akın ediyor: 300 milyon dolarlık katkı Yılbaşını Van'da geçirmek isteyen İranlı turistler, kente akın etmeye başladı. Saray ilçesindeki Kapıköy Sınır Kapısı'ndan, giriş yaptıktan sonra araçlarla kente gelip rezervasyon yaptırdıkları otellere yerleşen turistler, esnafın yüzünü güldürdü.
30.12.2023 Ekonomi
Hizmet Üretici Fiyat Endeksi arttı
Hizmet Üretici Fiyat Endeksi arttı Hizmet Üretici Fiyat Endeksi (H-ÜFE) kasımda yıllık %77,36, aylık %0,46 arttı.
29.12.2023 Uzmanpara
Edirne'deki yılbaşı rezervasyonları düştü
Edirne'deki yılbaşı rezervasyonları düştü Yılbaşına sayılı günler kala 2024'e Edirne'de girmek isteyen Bulgar ve Yunan turistlerin, bu yıl eğlence mekanlarındaki rezervasyonlarında geçen yıla oranla düşüş oldu. Kentte mekan işleten Ferşit Güngör, "Geçen sene yüzde 100 iken rezervasyonlar, bugün baktığımızda yüzde 60-70'lerde diyebiliriz" dedi.
25.12.2023 Ekonomi
Oteller ve restoranlar doldu: Binlerce Bulgaristan vatandaşı yeni yıla Edirne’de girecek
Oteller ve restoranlar doldu: Binlerce Bulgaristan vatandaşı yeni yıla Edirne’de girecek Giyecekten yiyeceğe tüm ihtiyaçlarını Edirne’den karşılayan Bulgaristan vatandaşları, yeni yıl kutlamaları için de Edirne’yi tercih edince günler öncesinden rezervasyon yaptırdıkları oteller ve restoranlar doluluk oranına ulaştı. Alışveriş için hafta sonu Edirne’ye akın eden ve adım atacak yer bırakmayan Bulgarlar, aldıklarını taşımakta güçlük çekti.
23.12.2023 Ekonomi
Antalya'da spor turizmi! 1200 takıma ev sahipliği yapacak
Antalya'da spor turizmi! 1200 takıma ev sahipliği yapacak Antalya spor turizminde tam 1200 takıma ev sahipliği yapacak.
19.12.2023 Futbol
Aldatıcı reklamlara dev ceza
Aldatıcı reklamlara dev ceza Ticaret Bakanlığı, 2023 yılında aldatıcı reklam ve haksız ticari uygulamalara toplam 114 milyon 139 bin lira idari para cezası uygulandığını açıkladı.
18.12.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Rezervasyon ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.