Ricky Martin

Ricky Martin

Son dakika Ricky Martin haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Ricky Martin gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Ricky Martin haber sayfamızda...

Ricky Martin

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 430 ricky martin haberi bulunmuştur.
Düetlerde zaman tüneli
Düetlerde zaman tüneli Mor ve Ötesi ile Aleyna Tilki’nin bir araya gelip “Yaz Yaz Yaz”ı seslendirmeleri, bir hayli gürültü kopardı. Bu vesileyle Türk popüler müziğinde düet çalışmalarının geçmişine şöyle bir göz atalım istedik.
5.08.2023 Pazar
Metallica'dan deprem bölgesine büyük bağış! 'Yıkımı anlatacak kelime bulamıyoruz'
Metallica'dan deprem bölgesine büyük bağış! 'Yıkımı anlatacak kelime bulamıyoruz' Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki büyük depremin yaralarını sarmaya çalışan Türkiye, depremzedeler için tek yürek oldu. Afet bölgesinde çalışmalar devam ederken, dünyaca ünlü yıldızlardan da destek mesajları yağdı. Son olarak ünlü heavy metal grubu Metallica'dan Türkiye ve Suriye için büyük bir bağış geldi.
15.02.2023 Cadde
Madonna'dan bağış çağrısı: Birçok kişi sevdiklerini kaybetti
Madonna'dan bağış çağrısı: Birçok kişi sevdiklerini kaybetti Türkiye, Kahramanmaraş'ta yaşanan,10 kentte yıkıma neden olan iki büyük depremle yasa büründü. Bölgede arama kurtarma çalışmaları devam ederken birçok dünyaca ünlü sanatçı da taziye mesajları yayınladı. Bu isimlerden biri de Madonna oldu. Deprem bölgesinde çekilen fotoğrafları paylaşan Madonna, duygusal bir yazı kaleme aldı.
15.02.2023 Cadde
TIR’lar hijyen kiti ve sobalarla doldu
TIR’lar hijyen kiti ve sobalarla doldu Depremzedelerin en çok ısıtıcı, elektrik, tuvalet ve hijyen kitlerine ihtiyaç duyduğu çağrısı üzerine Türkiye seferber oldu.
15.02.2023 Gündem
Bella Hadid'in paylaştığı mektup yürek yaktı! 'Hikâyesinin hatırlanmasını istiyorum'
Bella Hadid'in paylaştığı mektup yürek yaktı! 'Hikâyesinin hatırlanmasını istiyorum' 6 Şubat saat 14.17 ve 13.24 sıralarında yaşanan iki büyük deprem, Türkiye'nin Doğu, Güneydoğu, Akdeniz, İç Anadolu ve Karadeniz bölgelerini salladı. Yaşanan felaket sonrası Türkiye ve Suriye'ye destek veren dünyaca ünlü isimlerden Bella Hadid, son olarak sosyal medya hesabından ismi paylaşılmayan birinin depremde kaybettiği arkadaşına yazdığı mektubu yayınladı.
15.02.2023 Cadde
Serap Paköz depremde halasını kaybetti
Serap Paköz depremde halasını kaybetti Merkez üssü Kahramanmaraş olan 7.7'lik deprem felaketinin ardından Serap Paköz de ailesinden bazı kişilerin enkazda olduğunu öğrenmişti. Ünlü isim, günler sonra halasının hayatını kaybettiğini açıkladı. Paköz gelen çirkin yorumlara da isyan etti.
15.02.2023 Cadde
Kıvanç Tatlıtuğ'dan yeni yardım
Kıvanç Tatlıtuğ'dan yeni yardım Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ilimizde yıkıcı etkiye sahip iki depremde yaşanan binlerce can kaybı ülkemizi yasa boğdu. Kıvanç Tatlıtuğ da büyük yıkım sonrası hemen harekete geçmişti. Başarılı oyuncu geçtiğimiz hafta yaptığı bağıştan sonra bir bağış daha yaptı.
14.02.2023 Cadde
Ricky Martin Türkiye için takipçilerine seslendi!
Ricky Martin Türkiye için takipçilerine seslendi! Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki büyük depremin yaralarını sarmaya çalışan Türkiye, depremzedeler için tek yürek oldu. Afet bölgesinde çalışmalar devam ederken, dünyaca ünlü yıldızlardan da destek mesajları yağdı. Son olarak Porto Rikolu şarkıcı Ricky Martin, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla takipçilerinden Türkiye için yardım istedi.
14.02.2023 Cadde
Ricky Martin'in yeğeniyle ilişki yaşadığı iddia edilmişti! Milyonlarca dolarlık dava açtı
Ricky Martin'in yeğeniyle ilişki yaşadığı iddia edilmişti! Milyonlarca dolarlık dava açtı Porto Rikolu şarkıcı Ricky Martin, yeğeni Dennis Yadiel Sanchez ile yedi ay boyunca ilişki yaşadığı ve bu süre boyunca Sanchez'e şiddet gösterdiği yönünde şoke eden iddialarla gündeme gelmişti. Sanchez, şiddet gördüğünü ve ilişkileri bittikten sonra taciz edildiğini belirterek, Martin'e dava açmıştı. Magazin dünyasında büyük yankı uyandıran dava, Sanchez'in şikayetini geri çekmesiyle sona ermişti. Şarkıcı; bu yaşananların ardından yeğeninin kendisine mesaj atmaya başladığı ve tehditlerde bulunduğu iddiasıyla Sanchez'e milyonlarca dolarlık bir dava açtı.
8.09.2022 Cadde
Ricky Martin'in yeğeniyle ilişki yaşadığı iddia edilmişti! Davanın sonucu belli oldu
Ricky Martin'in yeğeniyle ilişki yaşadığı iddia edilmişti! Davanın sonucu belli oldu Porto Rikolu şarkıcı Ricky Martin, yeğeni Dennis Yadiel Sanchez ile yedi ay boyunca ilişki yaşadığı ve bu süre boyunca Sanchez'e şiddet gösterdiği yönünde şoke eden iddialarla gündeme gelmişti. Sanchez, şiddet gördüğünü ve ilişkileri bittikten sonra taciz edildiğini belirterek, Martin'e dava açmıştı. Şarkıcının yasal sebepler yüzünden hakkında konuşamadığı dava sona erdi. Martin ve avukatları, yasal sürecin sonlanmasının ardından açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...
23.07.2022 Cadde
Ricky Martin'in yeğeniyle ilişki yaşadığı iddiaları şoke etmişti! Mahkemeye bağlanacak
Ricky Martin'in yeğeniyle ilişki yaşadığı iddiaları şoke etmişti! Mahkemeye bağlanacak Dünyaca ünlü şarkıcı Ricky Martin hakkında, yeğeni Dennis Yadiel Sanchez ile yedi ay boyunca ilişki yaşadığına dair iddialar ortaya atılmıştı. Sanchez, Martin'e karşı uzaklaştırma kararı aldırmış ve güvenliğinden endişe ettiğini belirtmişti. Martin ve avukatı ise tüm bu iddiaları reddetmiş, Sanchez'e yargı yoluyla yanıt vereceklerini söylemişti. Tüm bunların ardından Ricky Martin'in, bugün Porto Riko'da bir mahkemeye online olarak bağlanacağı ortaya çıktı.
21.07.2022 Cadde
Cemal Can Canseven kimdir kaç yaşında? Cemal Can Canseven hayatı ve kariyeri...
Cemal Can Canseven kimdir kaç yaşında? Cemal Can Canseven hayatı ve kariyeri... Cemal Can Canseven katıldığı Survivor 2020'de gösterdiği performans ve geniş hayran kitlesi ile sezonu şampiyon olarak tamamlamıştır. Survivor'da artan tanınırlığı ile birlikte DJ'lik kariyerinin yanı sıra Influencer'lık ve oyunculuk da yapan Cemal Can Canseven, reklam filmlerinde de rol almaktadır. İşte Cemal Can Canseven hayatı ve kariyeri...
16.07.2022 Cadde
Ricky Martin hakkında şoke eden iddialar! 'Yeğeniyle ilişki yaşadı'
Ricky Martin hakkında şoke eden iddialar! 'Yeğeniyle ilişki yaşadı' Ünlü Porto Rikolu şarkıcı Ricky Martin, bir süredir 'aile içi istismar' konusuyla gündemde. Geçtiğimiz haftalarda hakkında uzaklaştırma kararı çıkartılan Martin'in, yeğeni Dennis Yadiel Sanchez ile yedi ay boyunca ilişki yaşadığı ve bu süre boyunca Sanchez'e şiddet gösterdiği yönünde şoke eden iddialar ortaya atıldı. İşte detaylar...
17.07.2022 Cadde
Ricky Martin 'aile içi istismar' iddialarıyla gündemde! Açıklama geldi
Ricky Martin 'aile içi istismar' iddialarıyla gündemde! Açıklama geldi 50 yaşındaki ünlü şarkıcı Ricky Martin 'aile içi istismar' iddialarıyla gündeme geldi. Martin'in avukatı, önceki gün şarkıcı hakkındaki iddiaları reddeden bir bildiri yayınladı. Öte yandan geçtiğimiz haftalarda Martin'in yıllar önce beraber çalıştığı Drucker, şarkıcının kendisine 3 milyon dolar değerinde komisyonu ödemediğini iddia etmişti.
5.07.2022 Cadde
Molatik Fiskos: Ricky Martin, Kristen Stewart ve diğerleri...
Molatik Fiskos: Ricky Martin, Kristen Stewart ve diğerleri... 'Molatik Fiskos'a hoş geldiniz... Her hafta burada üzerimize vazife olmayan ne kadar konu varsa masaya yatırıyor, enine boyuna tartışıyoruz. Bu hafta da bol malzemeli bir fiskos bölümü ile karşınızdayız. Hazırsanız dünyaca ünlü yıldızlarımıza Molatik oluyoruz...
2.06.2022 Ünlüler
Ricky Martin ortaya çıktı! 50 yaşında görüntüsüyle dikkat çekti
Ricky Martin ortaya çıktı! 50 yaşında görüntüsüyle dikkat çekti Festival kapsamında Cannes'da olan ünlü müzisyen ve oyuncu Ricky Martin, kaldığı otelde güneşin keyfini çıkardı. 50 yaşında olmasına rağmen fit görüntüsüyle dikkat çeken Martin, hayran bıraktı.
26.05.2022 Cadde
Müjde Uzman'dan Oğuzhan Uğur açıklaması!
Müjde Uzman'dan Oğuzhan Uğur açıklaması! Haziran 2021'de aşk yaşamaya başlayan oyuncu Müjde Uzman ile YouTuber ve müzisyen Oğuzhan Uğur, bir dargın bir barışık şekilde ilişkilerini sürdürüyor. Bugüne kadar dört kez ayrıldıkları ve geçtiğimiz günlerde "birlikteliklerine beşinci kez şans verdikleri" yönündeki haberlerle dikkat çeken ikiliden Uzman, Oğuzhan Uğur itirafında bulundu ve son dönemde ortalarda görünmemesinin sebebini açıkladı.
5.04.2022 Cadde
Porto Riko’da kamu çalışanları maaş zammı için sokağa indi
Porto Riko’da kamu çalışanları maaş zammı için sokağa indi Porto Riko’da sokağa inen kamu çalışanları, maaşlarının yükseltilmesi için protesto gösterisi düzenledi.
10.02.2022 Dünya
Burcu Kıratlı'dan Sinan Akçıl'a aşk öpücüğü
Burcu Kıratlı'dan Sinan Akçıl'a aşk öpücüğü Şarkıcı Sinan Akçıl, oyuncu eşi Burcu Kıratlı'yla tatil sezonunu Bodrum'da açtı. Maço olduğunu söyleyen Akçıl, "Ricky Martin görünümlü Kadir İnanır gibiyim" açıklamasıyla dikkat çekti.
22.05.2021 Cadde
'Ricky Martin görünümlü Kadir İnanır '
'Ricky Martin görünümlü Kadir İnanır ' Sinan Akçıl, eşi Burcu Kıratlı’yla sezonu Bodrum’da açtı. Maço olduğunu söyleyen şarkıcı, “Ricky Martin görünümlü Kadir İnanır gibiyim, düşünün” dedi
22.05.2021 Cadde
Ricky Martin yeni imajını paylaştı
Ricky Martin yeni imajını paylaştı 49 yaşındaki ünlü şarkıcı Ricky Martin, yeni imajını takipçilerinin beğenisine sundu. Martin paylaştığı kareye, hayranları tarafından binlerce beğeni ve yorum geldi.
28.04.2021 Cadde
HOLA! USA’da  bir Türk
HOLA! USA’da bir Türk Neslihan Atagül Doğulu, ABD’nin en çok okunan yayınlarından HOLA! USA dergisine kapak oldu.
25.02.2021 Cadde
Klip günü
Klip günü Ricky Martin, önceki gün yeni klibinin San Juan’daki setinde görüntülendi.
17.02.2021 Cadde
Maluma 'Hawai' ile yılın Latin hit'ini patlattı
Maluma 'Hawai' ile yılın Latin hit'ini patlattı Kolombiyalı reggaeton şarkıcısı Maluma, 'Hawai' adlı yeni şarkısıyla pek çok Avrupa listesine girmeyi başardı. Şarkı o kadar hızlı bir yükselişe geçti ki The Weeknd'le birlikte söylediği bir versiyonu bile yayınlandı. Hazırsanız sizi yılın en büyük Latin hit'i 'Hawai' ile tanıştıralım...
14.09.2021 Müzik
Demet Özdemir'den dans şov
Demet Özdemir'den dans şov Oyuncu Demet Özdemir, sosyal medya sayfasından paylaştığı dans videosuyla dikkat çekti.
30.08.2020 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Ricky Martin ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.