Rifar Hisarcıklıoğlu

Rifar Hisarcıklıoğlu

Son dakika rifar hisarcıklıoğlu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan rifar hisarcıklıoğlu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan rifar hisarcıklıoğlu haber sayfamızda...

Rifar Hisarcıklıoğlu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 5 rifar hisarcıklıoğlu haberi bulunmuştur.
İş dünyasından YEP'e tam destek
İş dünyasından YEP'e tam destek Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak tarafından açıklanan 'Yeni Ekonomi Programı'na iş dünyasından tam destek geldi.
29.09.2020 Uzmanpara
Bankalara "faiz indirimi ve yapılandırma" çağrısı
Bankalara "faiz indirimi ve yapılandırma" çağrısı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, yüksek faizin, üretimin ve yatırımın önündeki en önemli engellerden olduğunu belirterek, "Faizlerin bir süredir geriye doğru gidişini memnuniyetle takip ediyoruz ancak bu haliyle bile küresel rekabete uygun değil." dedi.
11.09.2019 Ekonomi
'Gümrük Birliği'ni modernize edecek müzakereler artık başlatılmalı'
'Gümrük Birliği'ni modernize edecek müzakereler artık başlatılmalı' Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı, Avrupa Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği Başkan Vekili Rifat Hisarcıklıoğlu, "Gümrük Birliği'ni modernize edecek müzakereler artık başlatılmalı. Bu konunun siyasi gerekçelerle ertelenmesi doğru değil. Zira bu modernizasyon, Türkiye ve AB için de faydalıdır." dedi.
8.04.2019 Ekonomi
TOBB Başkanı açıkladı! Öğrenmek istiyorlar...
TOBB Başkanı açıkladı! Öğrenmek istiyorlar... Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, TOBB'un oda ve borsa sistemini tüm dünyaya ihraç edecek konuma geldiklerini belirterek, "Mesela Türk Cumhuriyetlerinden, 57 İslam ülkesinden talepler var. Oda borsa sistemimizi öğrenmek istiyorlar." dedi.
26.02.2019 Ekonomi
TOBB'dan "Enflasyonla Mücadele Programı"na destek
TOBB'dan "Enflasyonla Mücadele Programı"na destek Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, "Hazine ve Maliye Bakanlığımız tarafından hazırlanan Enflasyonla Mücadele Programı'nı ve Bakanımız Berat Albayrak'ın mali disiplini koruma ve fiyat istikrarını sağlamaya odaklanmış olmasını, tüm bu sıkıntıları gidermek anlamında önemli buluyor ve destekliyoruz." ifadesini kullandı.
8.10.2018 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Rifar Hisarcıklıoğlu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.