Ritim Çalışması Nedir? Okul Öncesi Ritim Çalışması Nasıl Yapılır?
Ritim Çalışması Nedir? Okul Öncesi Ritim Çalışması Nasıl Yapılır? Söz konusu müzik olduğu zaman sesin kulağa güzel gelmesi için ritim büyük bir öneme sahiptir. O yüzden ritmin çocukluktan itibaren öğretilmesi ön plana çıkar. Peki, ritim çalışması nedir? Okul öncesi ritim çalışması nasıl yapılır? İşte bu konu hakkında merak edilen bilgiler.
14.06.2021 Eğitim
Müziğe ritim tutan sokak köpeği kendinden geçti
Müziğe ritim tutan sokak köpeği kendinden geçti Kadıköy’de sokakta çalan müzikle kendinden geçen köpek izleyenleri güldürdü. O anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına kaydedildi.
9.12.2020 Yaşam
Yoğurt kovalarıyla konser verdi
Yoğurt kovalarıyla konser verdi Kadıköy’de elinde bagetleri, önünde yoğurt kovalarıyla müzik yapan bir çocuk sokaktan geçenleri ritimleriyle mest etti. Sokakta ritim tutan çocuk çevrede bulunan vatandaşlardan büyük beğeni aldı.
27.06.2020 Yaşam
Davulcunun ritim şovu sosyal medyada rekor kırdı
Davulcunun ritim şovu sosyal medyada rekor kırdı Müzisyen bir gencin davul ile yaptığı ritm şov sosyal medyada paylaşım rekorları kırıyor. Sosyal medyada son günlerde hızla yayılan videoda bir genç omzuna astığı davul ile adeta kendinden geçiyor. Çalan şarkıya davul ile eşlik eden davulcu ritm kaçırmadan vurduğu davulla dans ediyor. İşini severek yaptığı her halinden belli olan davulcu genç hem coşuyor hem de coşturuyor. Genç davulcunun davul şovu sosyal medyada bir çok kişi tarafından beğeni yağmuruna tutulurken, paylaşım rekorları kırıyor.
11.09.2019 Nevidyo
Fenerbahçeli Jailson'dan korkunç şüphe!
Fenerbahçeli Jailson'dan korkunç şüphe! Fenerbahçe'nin Gremio'dan transfer ettiği Brezilyalı Jailson'un kalp ritminde düzensizlik olduğu iddia edildi...
30.06.2020 Fenerbahçe
Gençlerbirliği "güzel ritmi" bozmak istemiyor
Gençlerbirliği "güzel ritmi" bozmak istemiyor Spor Toto 1. Lig'de oynadığı 5 maçı da kazanarak liderlik koltuğuna oturan Gençlerbirliği'nin teknik direktörü Erkan Sözeri, kırmızı-siyahlı takımın yakaladığı "güzel ritme" dikkati çekti.
1.07.2020 1.Lig
Müziğin bedene etkisi
Müziğin bedene etkisi Spor yaparken müzik dinleyen kız, bankta oturan adamın dikkatini çekti. Ritme ayak uyduran kız adamı öyle bir şaşırttı ki...
11.09.2019 İlginç Videolar
Elektrik direğinin ritimle patlaması
Elektrik direğinin ritimle patlaması Elektrik direğinin ritimle patlaması
11.09.2019 İlginç Videolar
Yaşlı adamdan inanılmaz ritim şov!
Yaşlı adamdan inanılmaz ritim şov! Yaşlı adamdan inanılmaz ritim şov!
11.09.2019 İlginç Videolar
Gençlerbirliği ''ritmli'' çalıştı
Gençlerbirliği ''ritmli'' çalıştı Gençlerbirliği'nde futbolcular antrenmanda ''davul, zil'' gibi vurmalı çalgılar ağırlıklı enstrümanlarla ritm tuttu.
1.07.2020 Futbol